-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
3,5-4 μηνες ειναι αυτη την στιγμή η παράδοση του
Με κλεισμένη τιμή από την παραγγελία ή με την παράδοση?
(Συνήθως κάθε Μάρτιο γίνονται αυξήσεις...)Μήπως ξέρει κάποιος φίλος τι επιτόκιο έχει η VW με πάνω από 20% προκαταβολή?
Η τιμή του αυτοκινητου κλεινει μονο με τον εκτελωνισμό του και οχι με την παραγγελία του.
-
dwbh Η τιμη κληνει με την παραγγελεια εκτος αν μιλας για φερραροπορσε κλπ ή καμια νισαν.&-
-
Λάθος.....(Τουλάχιστο σε εμένα και στις 2 περιπτώσεις μου το είχαν πει)
Και η VW το κάνει αυτό...Και η Ford από ότι ξέρω
@dbwh
Το επιτόκιο δεν είναι φίξ....Παίζει πολύ παζάρεμα...Εγώ πέρα από την έκπτωση τους είχα καταφέρει να μου δώσουν 50% προκαταβολή και ή 2 χρόνια άτοκα ή 3 χρόνια με 4% ενώ στην αρχή μου μίλαγαν για 8.5%
-
Με επίσκεψή μου στην VW έμαθα πως γι'αυτούς δεν κλειδώνει η τιμή με την παραγγελία,μόνο στον εκτελωνισμό. Οποιαδήποτε αλλαγή γίνει η VW την μετακυλά στον αγοραστή.
- Για μένα είναι απαράδεκτο γιατί θα έπρεπε VW να σέβεται τον πελάτη και να τηρεί την συμφωνία που υπογράφουμε. Αφου η συμφωνία αναφέρει ρητά τιμή,πώς είναι δυνατό αργότερα να αλλάζει αυτή μονομερώς ;
Ας τα εκτελωνίζει πρώτα και να τα πουλάει μετά.
Ας φροντίζει να απορροφά τις όποιες μεταβολές (πόσο θα χάσει δηλαδή) ;
Και για να δείξω πόσο λάθος κάνουν και ΔΕ σέβονται τον αγοραστή , τους ρώτησα: δηλαδή αν το εξοφλήσω όλο το ποσό με την παραγγελία,όταν έρθει το αυτοκίνητο,θα μου ζητήσουν παραπάνω χρήματα ; (για το εξοφλημένο ήδη)...Δεν ήξεραν τι να πούν...
Επίσης ΑΝ τυχον γίνει μείωση στις τιμές,πιστεύει κανείς οτι θα την αποδώσουν στον πελάτη;
- Για μένα είναι απαράδεκτο γιατί θα έπρεπε VW να σέβεται τον πελάτη και να τηρεί την συμφωνία που υπογράφουμε. Αφου η συμφωνία αναφέρει ρητά τιμή,πώς είναι δυνατό αργότερα να αλλάζει αυτή μονομερώς ;
-
Πάντως για να μείνουμε on topic δεν παίζει σε καινούργιο αυτοκίνητο να κάνει αύξηση. Η λογική του μάρκετινγκ.δλδ...[/list]
-
Ο χρήστης C0$w0rth έγραψε:
Πάντως για να μείνουμε on topic δεν παίζει σε καινούργιο αυτοκίνητο να κάνει αύξηση. Η λογική του μάρκετινγκ.δλδ...μη το λες...
αλλοι κανανε αυξηση, ειδικα μολις ειδαν οτι δεν πουλαει...
και μετα φυσικα αρχισανε τις προσφορες/μειωσεις...
ακομη δε πουλαει...
-
Είναι σχεδόν βέβαιο οτι θα γίνει αύξηση.
Μα ρώτησα τον πωλητή: είναι δυνατον 4-5 μήνες μετά να μείνει ολόιδια η τιμή; -μάλον όχι μου απάντησε.
-είναι πιθανό να μειωθεί,έχεις δει ποτέ μείωση εσύ; ξαναρώτησα .
-όχι,ποτέ μου απάντησε.
Δυστυχώς αγνούν τον σεβασμό στον πελάτη,τη λογική του μάρκετιγκ θα σεβαστούν; Ότι τους έρθει θα κάνουν.
Κι όπως λέει κι ο spiros ... : ακόμη δεν πουλάει...Προς το παρόν μόνο παραγγέλνει. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Πάντως για να μείνουμε on topic δεν παίζει σε καινούργιο αυτοκίνητο να κάνει αύξηση. Η λογική του μάρκετινγκ.δλδ...
μη το λες...
αλλοι κανανε αυξηση, ειδικα μολις ειδαν οτι δεν πουλαει...
και μετα φυσικα αρχισανε τις προσφορες/μειωσεις...
ακομη δε πουλαει...
για το Tiguan λες;
-
σαφως οχι.
προφανως αναφερομαι σε μοντελο που ειναι καιρο στην αγορα.
-
Leon ;
-
καλα το Λεον ποτε δε πουλαγε, οποτε...
-
πες ρε συμπέθερε να μαθαίνουμε και λίγο κους κους...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
:rtfm:πες ρε συμπέθερε να μαθαίνουμε και λίγο κους κους...
δε μπορω, θα με χαρακτηρισουν εγκαθετο μετα...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
:rtfm:
πες ρε συμπέθερε να μαθαίνουμε και λίγο κους κους...
δε μπορω, θα με χαρακτηρισουν εγκαθετο μετα...
για το κλιο δεν λες ρε εγκάθετε;
-
Ο χρήστης kostus έγραψε:
Με επίσκεψή μου στην VW έμαθα πως γι'αυτούς δεν κλειδώνει η τιμή με την παραγγελία,μόνο στον εκτελωνισμό. Οποιαδήποτε αλλαγή γίνει η VW την μετακυλά στον αγοραστή.......Το ίδιο μου είπαν και μένα. Η τιμή δεν κλειδώνει. Παρόλα αυτά μου είπαν ότι η τιμή που ανακοινώθηκε είναι για το 2008 και πιθανότατα δεν θα αλλάξει μέσα στο έτος. Γι' αυτό βέβαια κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος από την στιγμή που η τιμή δεν κλειδώνεται.
Επίσης ήθελα να ρωτήσω αυτούς που έχουν πάρει τιμή ή αυτούς που έχουν εμπειρία από VW, παίζει κανένα έξτρα δώρο (και εννοώ σοβαρό δώρο όχι μαϊμού αισθητήρες) ή κάποια έκπτωση στην αγορά μετρητοίς. Ανέφεραν κάποιοι φίλοι για διαπραγματεύσιμο επιτόκιο και δόσεις. Για μετρητοίς παίζει τίποτα? -
Το είδα και εγώ το Tiguan... δεν λέω ωραίο αλλά μόλις μου είπε ο πωλητής 4 - 4.5 μήνες αναμονή με χάλασε άσχημα και πήρα τον δρομο της εξόδου!!!
δεν ξέρω αν μου είπε ψέματα αλλα μου ανέφερε ότι σε 5 μέρες έχουν 35 παραγγελείες... άρα θα γεμίσει ο τόπος -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Το είδα και εγώ το Tiguan... δεν λέω ωραίο αλλά μόλις μου είπε ο πωλητής 4 - 4.5 μήνες αναμονή με χάλασε άσχημα και πήρα τον δρομο της εξόδου!!!
δεν ξέρω αν μου είπε ψέματα αλλα μου ανέφερε ότι σε 5 μέρες έχουν 35 παραγγελείες... άρα θα γεμίσει ο τόποςΕμένα πάλι μου είπαν 3-3.5. Μαλλον δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Το ότι θα γεμίσει ο τόπος το θεωρώ σίγουρο....
-
η πλάκα είναι με την διαφήμιση του Car and Driver...όταν το παρουσιάζουν που λένε παρουσιάζουμε το best seller VW Tiguan...
best seller; που πότε πως;
-
Την ίδια απορία είχα και εγώ.
-
Αυτοί οι marketers προφανώς δεν ξέρουν τι σημαίνει best seller!
VW Tiguan 2007