-
Κανένα κατάλογο με αξεσουάρ ?
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Sta extra αναφέρει: 'Τριάκτινο δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι με χειριστήρια ραδιοφώνου και τηλεφώνου 288€'
Το στάνταρ τιμόνι δεν έχει χειριστήρια;Οχι δεν έχει.
και κάτι άλλο: το σύστημα αυτόματης στάθμευσης 'Park assist' είναι αυτό που παρκάρει μόνο του; (374€)
Το park assisτ αυτό είναι αλλά μου φαίνεται δύσκολο να κάνει τόσο. Εξω κάνει 675 και με κάμερα 1040. Το park pilot κάνει περίπου 370.
Εχεις την λίστα με τα extra να την ανεβάσεις?
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Συνάδελφος πήρε το TSI 140.
Η αλήθεια είναι οτι ζορίστηκε λίγο (για τους παραπάν λόγους ), αλλά τελικά το πήρε.
Στα 15000 χιλ του πρώτου σέρβις έκαψε 600 με 800 ml λάδι. (ένδειξη δείκτη)Απ`όσο τον γνωρίζεις, έχει βαρύ ή ελαφρύ πόδι;
-
Ο χρήστης harrysvr έγραψε:
Συνάδελφος πήρε το TSI 140.
Η αλήθεια είναι οτι ζορίστηκε λίγο (για τους παραπάν λόγους ), αλλά τελικά το πήρε.
Στα 15000 χιλ του πρώτου σέρβις έκαψε 600 με 800 ml λάδι. (ένδειξη δείκτη)Απ`όσο τον γνωρίζεις, έχει βαρύ ή ελαφρύ πόδι;
Kai τα δυο. Με μενα μέσα το 'ξέσκισ¨' κανα δυο φορες.
Ταξίδι με 160 -
-
Πάντως σχετικά με την αξιοπιστία της VW φιγουράρει στην 19η θέση του TopGear Survey 2006 http://www.topgear.com/content/carsurvey/2006/features/08/2.html
που γενικά θεωρείται από τα αξιόπιστα. Δείτε την πρωτιά -
...σκαναρισμένο σε pdf μορφή, αλλά για λίγο καιρό:
http://61.58.37.69/4t/byMaRiO/8-).zip (~1,10MB)
-
Καταρχήν ευχαριστούμε για τον κατάλογο των extra.
Πιστεύω ότι με το park assist έχουν κάνει λάθος. Είναι πολύ καλή η τιμή του αν και προσωπικά δεν θα με ενδιέφερε σαν extra. Ισως να αξίζει για τους αισθητήρες μπρός-πίσω που περιλαμβάνει. Πανάκριβα τα navigation. Τσιμπημένα τα xenon, τα δερμάτινα και ο κοτσαδόρος. Καλή η τιμή της ηλιοροφής και του μεταλλικου.και κάποιοες ερωτήσεις
- Κανένας άλλος που να είδε από κοντά το tiguan να μας πεί απόψεις?
- Το έκανε test drive κανείς ακόμα?
- Πήρε κάποιος συγκεκριμένη προσφορά από αντιπροσωπία? Θα θελα να μάθω τι άλλο χρεωνουν εκτός από την τιμή καταλόγου. Επίσης παίζει κανα δωράκι ή επειδή είναι πολύ καινούργιο και έχει ζητηση δεν κάνουν τίποτα?
-
Για navi στην Ελλάδα η μόνη λύση είναι τα pda ή τα αυτόνομα,
Τα ξένον αξίζουν τα παραπάνω χρήματα;
Ο κοτσαδόρος τόσο είχε και για το Α4.
Sunroof/metal οποσδήποτε, όταν το ανοίγεις υπάρχει και ανεμοπαγίδα...
Τα υφάσματα δε με ενθουσίασαν και ιδιαίτερα, όπως και η μούρη του track/field, σα βάρκα είναι...
Δε μου άρεσε και ο ΜΙΚΡΟΣ χώρος αποσκευών, όταν ρώτησα αν έρχεται χωρίς ρεζέρβα, δεν ήξερε, τότε θα μεγάλωνε πολύ.
Test drive no, no plates yet. -
πηγα χτες στην vw στην τριπολη.οτι ειχαν ξεφορτωσει δυο αμαξια.
τα ειδα οχι ομως με ανεση χρονου λογω δουλειας.η πρωτη εντυπωση οτι μου αρεσε.το ταμπλο με χαλαγε λιγο αλλα συμβιβαζομαι .το πορτπαγκαζ ουτε μικρο ουτε μεγαλο.για μενα που θελω χωρους ειμαι σε φαση που δεν ξερω τι να κανω.να το αποριψω η να συνεχισω να το σκεφτωμαι.ταπετσαριες κατω του μετριου για ενα τετοιο αμαξι με τοσα χρηματα.τεστ ντραιβ σε κανα τριαρι μερες μου ειπαν οποτε δεν εχω αντιληψη στο δρομο.ειμαι μεταξυ αυτου και του passat 1.4t και ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω.ακουω και για βλαβες και τρεμει η ψυχη μου. -
Ο χρήστης chrisstyle έγραψε:
πηγα χτες στην vw στην τριπολη.οτι ειχαν ξεφορτωσει δυο αμαξια.
τα ειδα οχι ομως με ανεση χρονου λογω δουλειας.η πρωτη εντυπωση οτι μου αρεσε.το ταμπλο με χαλαγε λιγο αλλα συμβιβαζομαι .το πορτπαγκαζ ουτε μικρο ουτε μεγαλο.για μενα που θελω χωρους ειμαι σε φαση που δεν ξερω τι να κανω.να το αποριψω η να συνεχισω να το σκεφτωμαι.ταπετσαριες κατω του μετριου για ενα τετοιο αμαξι με τοσα χρηματα.τεστ ντραιβ σε κανα τριαρι μερες μου ειπαν οποτε δεν εχω αντιληψη στο δρομο.ειμαι μεταξυ αυτου και του passat 1.4t και ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω.ακουω και για βλαβες και τρεμει η ψυχη μου.Αφου φτανεις τα 27 για το τιχουαν, δωσε 25 για το πασατ 1.8 tsi.
-
Για navi στην Ελλάδα η μόνη λύση είναι τα pda ή τα αυτόνομα,
+1 ειδικά με αυτές τις τιμές που χρεώνουν το navi...
έλα ντε. Το ίδιο αναρωτιέμαι κι εγώ
Sunroof/metal οποσδήποτε, όταν το ανοίγεις υπάρχει και ανεμοπαγίδα...
Αν είναι γι'αυτό οκ.
Τα υφάσματα δε με ενθουσίασαν και ιδιαίτερα...
Σαν προχειρο-ραμμένα ήταν. Δεν μου άρεσε και που είναι κάπως γυαλιστερά στην sport
ΜΙΚΡΟΣ χώρος αποσκευών,όταν ρώτησα αν έρχεται χωρίς ρεζέρβα, δεν ήξερε, τότε θα μεγάλωνε πολύ.
+1. Απλώς εμένα το συγκεκριμένο δεν με ενοχλεί.
-
Είδα κι εγώ σήμερα το TIGUAN σε αντιπροσωπεία στα νότια προάστια.
Είχαν το SPORT και το ESCAPE(track & field)
Οι εντυπώσεις μου για το SPORT(το είχαν σε μαύρο):
Ικανοποιητικό ταμπλό(είχε τοποθετημένο και το πολυλειτουργικό τιμόνι). Η ταπετσαρία, έτσι κι έτσι
Tα καθίσματα στο μέσο όρο της κατηγορίας .
Οι πίσω επιβάτες κάθονται σχετικά άνετα , αν και θα ήθελα να είναι λίγο ψηλότερη η οροφή.
Ο χώρος των αποσκευών δεν με ενθουσίασε . Μικρός σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Ομορφο το εμπρόσθιο μέρος. Κατά τη γνώμη μου του προσθέτουν πολύ σε εμφάνιση οι ασημί γρίλιες του ψυγείου που δεν υπάρχουν στις άλλες εκδόσεις.
Σοβαρό μείον αυτής της έκδοσης ,όπως και της TREND ,πιστεύω , ότι είναι η πολύ μικρή γωνία προσέγγισης (18,5 ) που έχουν. Πράγμα που σημαίνει ότι η μάσκα θα 'βρίσκει' μπροστά περισσότερο σε σχέση με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα της κατηγορίας.
Και όταν λέω 'θα βρίσκει μπροστά' δεν αναφέρομαι μόνο στις εκτός δρόμου διαδρομές αλλά και μέσα στην πόλη (ψηλά πεζοδρόμια , σαμαράκια γίγαντες , απότομες κλίσεις σε πολλούς δρόμους για την απορροή των υδάτων κ.λ.π.)
Θα μου πείτε , 'θέλει προσοχή' , 'τι να πουν και αυτοί που κυκλοφορούν με χαμηλά αυτοκίνητα' κ.α. Αλλά αν είναι να προσέχουμε και με τα 4Χ 4 για λακούβες κ.α. όπως και με τα χαμηλότερα αυτοκίνητα τί να πω...Προσωπικά από την αρχή με ενδιέφερε η έκδοση ESCAPE με την αυξημένη γωνία προσέγγισης. Αλλά ,όπως το είδα (λευκό χρώμα με σκούρα και μπεζ ταπετσαρία) δεν με ενθουσίασε. Φαίνεται μικρότερο και κάπως περίεργο το εμπρόσθιο μέρος του. Ισως σε μαύρο να είναι καλύτερο.
Ο πωλητής μου είπε ότι στην παρούσα φάση δεν μπορεί να εγγυηθεί πως οι παραδόσεις TIGUAN θα είναι μέσα στο όριο των 3,5 μηνών . Μάλλον θα κοιτάξω και για άλλες μάρκες. Ελπίζω να γίνουν κάποιες προσφορές. -
Ο χρήστης m1234 έγραψε:
Πίστεψέ με, αξίζουν κάθε παραπάνω ευρώ...
Χώρια που σε λίγα χρόνια θα θεωρούνται standard και αν δεν τα έχεις θα δυσκολευτείς να δώσεις το δικό σου... -
Είδα κι εγώ σήμερα το TIGUAN
Είχαν το SPORT και το ESCAPE(track & field)
το ταμπλό(είχε τοποθετημένο και το πολυλειτουργικό τιμόνι) σαν του Passat: πολύ καλό πάνω μέρος, μέτριο προς τα κάτω.
Tα καθίσματα στο μέσο όρο της κατηγορίας .
Οι πίσω επιβάτες κάθονται σχετικά άνετα μόνο αν το (πίσω) κάθισμα είναι τέρμα πίσω. Αν τραβήξεις το πίσω κάθισμα εμπρός, σχεδόν ακουμπά στο πίσω μέρος της κεντρικής κονσόλας
Ο χώρος των αποσκευών μικρός σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Η αλήθεια είναι οτι αν αφαιρεθεί η ρεζέρβα με το 'κουτί' που την περικλείει ο χώρος μεγαλώνει αρκετα.
Δεν μπορείς να εκμεταλλευτείς τα συρόμενα καθίσματα για να αυξήσεις το χώρο, γιατί ανάμεσα στην πλάτη και τη ρεζέρβα δημιουργείτε ένα κενόΓενικά το αυτοκίνητο δείχνει πιο μικρό απ'όσο είναι, και τους χώρους τους περίμενα μεγαλύτερους σύμφωνα με οτι διάβασα.
Το CRV μπροστα του είναι λεωφορείο, δεν συζητώ για το outlander που το θεωρώ ακόμα πιο άνετο
Η περιμετρική προστασία με πλαστικά άβαφα είναι καλή, εκτός απο τη μάσκα, η μάσκα με τις 18 μοίρες σαφώς πιο όμορφη απο την άλλη με τις 28.
Τέλος μου άρεσε πολύ το ταμπλό (σαν χωροταξία και καντράν) και η ηλιοροφή.
Επαναλαμβάνω την απογοήτευση μου για τους χώρους -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Πίστεψέ με, αξίζουν κάθε παραπάνω ευρώ...
Χώρια που σε λίγα χρόνια θα θεωρούνται standard και αν δεν τα έχεις θα δυσκολευτείς να δώσεις το δικό σου...Αν τρακάρεις και δεν έχεις μικτή, την έβαψες
-
Εχω τρακάρει και δεν είχα μεικτή....Τι εννοείς?
-
Μάλλον οτι θα στοιχίσει ο κούκος αηδόνι(ξένον).
-
Αν τα Xenon είναι από το εργοστάσιο, τότε η ασφαλιστική πρέπει να τα καλύψει. Αν είναι after και δεν εχουν δηλωθεί και ασφαλιστεί τότε θα πρέπει να τα πληρώσει κανείς από την τσέπη του (αν θέλει να ξαναβάλει).
Το ίδιο ισχύει για όλα τα accessories
-
Το σχόλιο του technik αφορά στο ότι αν τρακάρεις με δική υπαιτιότητα και πρέπει να τα αντικαταστήσεις να υπολογίζεις μία αύξηση τουλάχιστον +3Κ
VW Tiguan 2007