-
Πιστευω απο θεμα αξιοπιστιας θα ειναι πιο σιγουρα τα 2λιτρα
-
Με αυτές τις διαφορές τιμών και τελών κανένα δεν αξίζει σε σχέση με το 1.4. Ειδικά το 170άρι που δεν θα έχει και μεγάλη διαφορά στις επιδόσεις από το 150άρι. Εκτός κι αν κάποιος έχει φοροαπαλλαγη (τρίτεκνος, ΑΜΕΑ κλπ).
Οσο για την αξιοπιοστία δεν νομίζω ότι τα μέχρι τώρα στοιχεία καθιστούν τους tsi λιγότερο αξιόπιστους από τους tfsi. 'Οτι ο tsi είναι πιο σύνθετος άρα και λιγότερο αξιοπιστος είναι μια υπόθεση που κάνουμε η οποία όμως δεν έχει αποδειχτεί στην πράξη. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αρα είναι κακός προγραμματισμός και λάθος τακτική του εισαγωγέα ...κακός προγραμματισμός και του εισαγωγεα αλλά κυρίως των αντιπροσώπων. Απ'οσο γνωρίζω η cosmocar ζήτησε από τον κάθε αντιπρόσωπο να δηλώσει πόσα αυτοκίνητα θέλει για το 2008. Το άθροισμα αυτών των αυτοκινήτων (περίπου 3.000) δόθηκαν σαν προ-παραγγελείες στο εργοστάσιο. Κανένας όμως από τους αντιπροσώπους δεν έκανε καλή εκτίμηση. Μεσα σε 3 μήνες τέλειωσαν όλα τα αυτοκίνητα που είχαν προϋπολογιστεί για όλο το 2008. Γι' αυτό και τώρα δίνουν παράδοση το 2009. Ξέρω μαλιστα αντιπροσωπία που τα αυτοκίνητα που ζήτησε για όλο το 2008 τελείωσαν στις 15 ιανουαρίου!!!! Για να ολοκληρωθεί το πάζλ, στα προηγούμενα προσθέστε και την πανευρωπαϊκά πολύ μεγάλη ζήτηση που έχει το αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης m1234 έγραψε:
Με αυτές τις διαφορές τιμών και τελών κανένα δεν αξίζει σε σχέση με το 1.4. Ειδικά το 170άρι που δεν θα έχει και μεγάλη διαφορά στις επιδόσεις από το 150άρι.Το 170άρι έχει μεγάλη διαφορά από το 150άρι. Για την ακρίβεια, έχει ακριβώς την ίδια μέγιστη ροπή (280Nm) με το 200άρι, απλά την αποδίδει από 100 στροφές υψηλότερα (1800 αντί για 1700). Βέβαια, το 200άρι την αποδίδει έως τις 5000 στροφές, εξ' ου και οι 30 περισσότεροι ίπποι.
Όσο για την επιτάχυνση 0-100, επισήμως:
150άρι: 9,2s
170άρι: 8,2s
200άρι: 7,6s -
γνωριζετε παιδια αν θα εχει διαφορα στον εξοπλισμο το διλιτρο απο το 1,4???
-
Ο χρήστης IKARIA FR 20VT έγραψε:
γνωριζετε παιδια αν θα εχει διαφορα στον εξοπλισμο το διλιτρο απο το 1,4???Aκριβώς τον ίδιο εξοπλισμό έχουν.
-
Ο χρήστης m1234 έγραψε:
Αρα είναι κακός προγραμματισμός και λάθος τακτική του εισαγωγέα ...
κακός προγραμματισμός και του εισαγωγεα αλλά κυρίως των αντιπροσώπων. Απ'οσο γνωρίζω η cosmocar ζήτησε από τον κάθε αντιπρόσωπο να δηλώσει πόσα αυτοκίνητα θέλει για το 2008. Το άθροισμα αυτών των αυτοκινήτων (περίπου 3.000) δόθηκαν σαν προ-παραγγελείες στο εργοστάσιο. Κανένας όμως από τους αντιπροσώπους δεν έκανε καλή εκτίμηση. Μεσα σε 3 μήνες τέλειωσαν όλα τα αυτοκίνητα που είχαν προϋπολογιστεί για όλο το 2008. Γι' αυτό και τώρα δίνουν παράδοση το 2009. Ξέρω μαλιστα αντιπροσωπία που τα αυτοκίνητα που ζήτησε για όλο το 2008 τελείωσαν στις 15 ιανουαρίου!!!! Για να ολοκληρωθεί το πάζλ, στα προηγούμενα προσθέστε και την πανευρωπαϊκά πολύ μεγάλη ζήτηση που έχει το αυτοκίνητο.
Εστι άκουσα κι εγώ απο αντιπρόσωπο. Βασικά δεν περίμεναν οτι θα είναι τόσο φτηνό και ήταν φειδωλοί στις παραγγελίες τους
-
Υποθέτω οτι αυτό το Tiptronic που αναφέρθηκε ΔΕΝ είναι DSG, ή κάνω λάθος;
-
Γεια σας παιδια,
Εχω μια ερωτηση.
Ξερεις κανεις εαν θα μπει το 2008 η το 2009 στο TIGUAN
η ηλεκτρονικη ρυθμιζομενη σε αποσβεση αναρτηση με
τρεις ρυθμισεις COMFORT/NORMAL/SPORT?????Εχεις κανεις συγκεκριμενες πληροφοριες για το θεμα
η μπορει να μαθει??Ευχαριστω
Νικος
-
Ο χρήστης Nikos67 έγραψε:
Γεια σας παιδια,Εχω μια ερωτηση.
Ξερεις κανεις εαν θα μπει το 2008 η το 2009 στο TIGUAN
η ηλεκτρονικη ρυθμιζομενη σε αποσβεση αναρτηση με
τρεις ρυθμισεις COMFORT/NORMAL/SPORT?????Εχεις κανεις συγκεκριμενες πληροφοριες για το θεμα
η μπορει να μαθει??Ευχαριστω
Νικος
Ναι απ' ότι λένε θα μπεί. Σίγουρα το 2009, κάποιοι αισιόδοξοι λένε και για 2008.
-
Ποιες αναμονές και ποια Tiguan?
Ηρθε το νέο SUBARU FORESTER με από 28.900 ευρώ και ακόμα με υποκατάστατα ασχολείστε?
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Ποιες αναμονές και ποια Tiguan?Ηρθε το νέο SUBARU FORESTER με από 28.900 ευρώ και ακόμα με υποκατάστατα ασχολείστε?
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=254&page_id=6222' target='_blank
Πας στοίχημα για το ποιο θα πουλήσει περισσότερο;
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Πας στοίχημα για το ποιο θα πουλήσει περισσότερο;
Οτι πουλάει περισσότερο δε σημαίνει οτι είναι και καλύτερο. Εξάλλου για αυτοκίνητο ψάχνω, δε πουλάω αμάξια για να θέλω να πουλήσω περισσότερα κομμάτια για το κέρδος....
Η μήπως αμφιβάλει έστω και ένας οτι το FORESTER είναι πολύ καλύτερο από το Tiguan σαν SUV? Και τώρα που η τιμές παίζουν σχεδόν στα ίδια επίπεδα δεν υπάρχει καν σύγκριση. Για να μη πω οτι η αναμονή στα Tiguan θα φέρει καλύτερες πωλήσεις στη SUBARU που όπως πληροφορήθηκα θα έχει το αμάξι ετοιμοπαράδοτο…
-
To εσωτερικό του Subaru μάλλον φαίνεται μέτριο πάντως.
Κατά τα άλλα, για το μέσο αγοραστή που δεν πρόκειται να κάνει off-roading παρά μόνο χωματόδρομο, χιόνια και...πεζοδρόμιο, το μόνο που προσφέρει το Subaru είναι οι χώροι.
Όποιον δεν τον 'καίνε' οι χώροι...Tiguan (καίει η αναμονή βέβαια) -
Ακριβαίνει το TIGUAN!
Και μάλιστα άμεσα. Οπως έμαθα ,όσοι παραγγείλουν το αυτοκίνητο από την 1η Απριλίου και μετά θα το πληρώσουν ακριβότερα.(Οχι , δεν ξέρω πόσο θα είναι το ύψος της αύξησης)
Οι εισαγωγείς κανονικά έχουν τη δυνατότητα να πουλήσουν ακριβότερα κάθε αυτοκίνητο που δεν έχει ακόμα εκτελωνιστεί. Αλλά λόγω των ειδικών συνθηκών του TIGUAN(μεγάλη λίστα αναμονής , χρόνος παράδοσης 6-9 μηνών) σε συνδυασμό με την αρχική δέσμευση περί μη αύξησης της τιμής του αυτοκινήτου το 2008 αποφάσισαν η αύξηση να ισχύσει για όσους θα παραγγείλουν το αυτοκίνητο από την 1η Απριλίου και μετά.
Μοιάζει με πρώϊμο πρωταπριλιάτικο αστείο αλλά -δυστυχώς για όσους θα πάνε στις αντιπροσωπείες από την Τρίτη και μετά- είναι πραγματικότητα! -
Ο χρήστης PKATV έγραψε:
Υποθέτω οτι αυτό το Tiptronic που αναφέρθηκε ΔΕΝ είναι DSG, ή κάνω λάθος;ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
-
Σημερα το εκλεισα και θα το παραλαβω απο Σεπτεμβρη, με σημερινη τιμη. Απο 1/4 θα παρει πανω 500 ευρω.
-
6 μήνες αναμονή; Καλή φάση.
-
Νσ συμπληρωσω πως μου νοικιαζουν ενα Lupo να κυκλοφορω μεχρι το Σεπτεμβρη για 800 ευρω.
-
γιατι?
VW Tiguan 2007