-
Ο χρήστης stradale έγραψε:
Πάντως όποιος έχει πινακίδα σε 9999 πρέπει να 'ναι μεγάλο νούμερο!Μεγάλο νούμερο θα είναι ούτος ή άλλος από τη στιγμή που πιστεύει ότι το νούμερο τις πινακίδας του βελτιώνει την ποιότητα της ζωής του
-
M!@#$κίες για αυτούς που τα ΄έχουν΄.Τους πάνε όλα ρολόι και κάθονται και ασχολούνται με τι πινακίδες θα έχει το πολυτελέστατο τουτού τους,να δούμε και τι άλλο θα σκεφτούν.
-
Ζ8 μαύρη με ελληνικές πινακίδες είχα δεί στον Αστέρα της Βουλιαγμένης πριν 1-2 χρόνια, ανοιχτή στη σκιά του στεγάστρου της είσόδου κάποιου από τα ξενοδοχεία εκεί μέσα.
Πριν πολλά χρόνια ο πατέρας μου είχε πάρει αυτοκίνητο από ΟΔΔΥ και είχε για ευκολία και ταχύτητα βάλει ξάδελφό του να ασχοληθεί να του βγάλει πινακίδα σε επαρχία. Ο ξάδελφος ήταν γνωστός στην τοπική κοινωνία και έτσι αποκτήσαμε το 6666! Το οποίο, ως γνωστόν(!), είναι ιδιαίτερα διαβολικό γιατί περιέχει όχι μόνο μία αλλά πολλές φορές το 666 και για το λόγο αυτό κάποτε μια φίλη μου αρνείτο να μπει στο αυτοκίνητο.....
-
Ο χρήστης f104 έγραψε:
M!@#$κίες για αυτούς που τα ΄έχουν΄.Τους πάνε όλα ρολόι και κάθονται και ασχολούνται με τι πινακίδες θα έχει το πολυτελέστατο τουτού τους,να δούμε και τι άλλο θα σκεφτούν.βασικά δεν θα με χάλαγαν καθόλου αυτές οι 'έγνοιες'...
γιατί όχι, άμα έχεις λύσει τα υπόλοιπα προβλήματά σου, εκεί κολλάς; [και αν θες την αποψή μου προβλημά του κι όχι δικό σου ώστε να τσατίζεσαι] πάντως καλή αυτή η ιδέα με τις πινακίνες, δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι υπάρχει κόσμος με τόοοοοσο ελεύθερο χρόνο [πινακίδες James Bond 007, αν έχει το θεό του...άψογος ].
-
Ο χρήστης f104 έγραψε:
M!@#$κίες για αυτούς που τα ΄έχουν΄.Τους πάνε όλα ρολόι και κάθονται και ασχολούνται με τι πινακίδες θα έχει το πολυτελέστατο τουτού τους,να δούμε και τι άλλο θα σκεφτούν.Δεν νομίζω ότι τους πάνε όλα ρολόι, αφού έχουν προφανώς χάσει το νόημα της ζωής κι επιχειρούν να κάνουν εντύπωση με λαμακίες.
-
Εδώ ρέ παιδιά στή Θεσσαλονίκη,κυκλοφορεί BMW 8άρα,χωρίς κανονικούς αριθμούς,αλλά μέ τή λέξη THEOS( ) στήν πινακίδα της!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εδώ ρέ παιδιά στή Θεσσαλονίκη,κυκλοφορεί BMW 8άρα,χωρίς κανονικούς αριθμούς,αλλά μέ τή λέξη THEOS( ) στήν πινακίδα της!!!Και στην Γλυφαδα ειχα δει ΜΖ3 με πινακιδα απο USA που εγραφε ( MARINA)
-
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Εδώ ρέ παιδιά στή Θεσσαλονίκη,κυκλοφορεί BMW 8άρα,χωρίς κανονικούς αριθμούς,αλλά μέ τή λέξη THEOS( ) στήν πινακίδα της!!!
Και στην Γλυφαδα ειχα δει ΜΖ3 με πινακιδα απο USA που εγραφε ( MARINA)
Η 8άρα αν εχει αγγλικες πινακιδες ειναι λογικο να εχει personalised στις οποιες ο καθενας γραφει οτι θελει... (Επι πληρωμης ε???).
Για το ΜΖ3 το εχω δει και εγω, αλλα απο οσο γνωριζω εχει αγοραστει στην Ελλαδα το αυτοκινητο με Ελληνικες πινακιδες (Οι οποιες ειναι απο την μεσα μερια του παρ-μπριζ) και εχει βαλει τις 'μουφ' στην κανονικη θεση....
-
Είμαστε το κράτος της παράνοιας....
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εδώ ρέ παιδιά στή Θεσσαλονίκη,κυκλοφορεί BMW 8άρα,χωρίς κανονικούς αριθμούς,αλλά μέ τή λέξη THEOS( ) στήν πινακίδα της!!!Μενει και κοντα μου!!!!!!
-
Με τη λέξη Θεός; Χαχαχα.....
Λέω να βάλω το e-mail μου στην πινακίδα...... -
Το πιο ωραίο το έχω δεί σε CLK στο Ηράκλειο με αγγλικές πινακίδες. Η πινακίδα γράφει C12ETE . Mε τη συγκεκριμένη γραμματοσειρά και μερικά μέτρα μακριά τη διαβάζεις πεντακάθαρα ως CRETE. Ωραίος ο τύπος
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Μενει και κοντα μου!!!!!!
Γιά πές μου,μιάς καί δέν θυμάμαι,έχουν κάποιο άλλο διακριτικό οι πινακίδες του;Νομίζω ότι δέν είναι καμίας χώρας,έτσι δέν είναι;
-
Τί είδα σήμερα ο χριστιανός απογευματιάτικα και δεν πίστευα στα μάτια μου;
Ferrari 612 Scaglietti!
Την είδα στου Παπάγου, Αναστάσεως και Μακεδονίας. Σε σαμπανιζέ χρώμα (έχω δει αρκετές Ferrari στο ίδιο χρώμα, ειδικά στην Αγγλία, και δεν είναι καθόλου άσχημο) με πινακίδες ΕΥΥ-ΧΧΧΧ. Οδηγός με celeb look, κρεμμασμένο κουστούμι στο πίσω κάθισμα, και κάπνιζε κιόλας ο αθεόφοβος μέσα στο αυτοκίνητο!
Είναι πολύ εντυπωσιακή μπροστά με το τεράστιο ρύγχος, αλλά μάλλον αδιάφορη πίσω. Παρά τους επικριτές του πάντως, το βρίσκω πανέμορφο. Ας προσπαθήσω τώρα να συνέλθω απο το εγκεφαλικό...
Παρεπιπτόντως μήπως ο κύριος ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ή κάποιος άλλος γνώστης μπορεί να μας εξηγήσει τί ακριβώς είναι οι πινακίδες ΕΥΥ-ΧΧΧΧ; Στις παλιότερου τύπου υπήρχε σαν ΕΥ-ΧΧΧΧ, και τις βλέπω αρκετά συχνά σε ακριβά αυκίνητα (εύ ζήν ίσως...;)).
-
Απο οσο γνωριζω ΕΥΥ - ΧΧΧΧ η ΕΥ - ΧΧΧΧ ειναι πινακιδες που βγαζουν σε εφοπλιστες.... Δεν ξερω γιατι αλα ετσι μου ειχαν πει...
-
Ο χρήστης iliasd έγραψε:
Απο οσο γνωριζω ΕΥΥ - ΧΧΧΧ η ΕΥ - ΧΧΧΧ ειναι πινακιδες που βγαζουν σε εφοπλιστες.... Δεν ξερω γιατι αλα ετσι μου ειχαν πει...Είναι πινακίδες που ανήκουν σε εταιρείες του νόμου 59 (για το νούμερο θα σας γελάσω). Αφορολόγητες (η σχεδόν).
Τις περισσότερες φορές, είναι προϊόν 'κομπινας' ή, έστω, παραβίαση του πνεύματος του νόμου.
-
Από ότι ξέρω οι πινακίδες ΕΥ και ΕΥΥ σημαίνουν ότι το αυτοκίνητο είναι γραμμένο σε off-shore εταιρεία (υπεράκτια). Πολλοί λοιπόν που τα οδηγούν μπορεί να είναι πραγματικοί εφοπλιστές αλλά θα υπάρχουν και διάφοροι 'εφοπλιστές'.... Όσον αφορά τις περίεργες πινακίδες ελληνοαμερικάνων (κυρίως) κάποτε κυκλοφορούσε στο Πόρτο Ράφτη ένα παλιό Taunus ή Cortina με πινακίδα ΗΠΑ που έγραφε απλά ''ΚΡΗΤΗ''. Η απόλυτη ελληνοαμερικανιά όμως είχε δημοσιευθεί σε εφημερίδα (έχω το απόκομα με την φωτογραφία ακόμα) με μια Τζάγκουαρ με αμερικάνικη πινακίδα ''ΜΙΑΧΑΡΑ'' ακριβώς όπως το γράφω!!! Από κάτω δε (εκεί που κανονικά υπάρχει το όνομα του dealer) υπάρχει και η υποσημείωση με μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες αυτή τη φορά ''ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ''!!!!!!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μενει και κοντα μου!!!!!!
Γιά πές μου,μιάς καί δέν θυμάμαι,έχουν κάποιο άλλο διακριτικό οι πινακίδες του;Νομίζω ότι δέν είναι καμίας χώρας,έτσι δέν είναι;
και εγώ την είδα πριν μια βδομάδα,και δεν έχει κανένα άλλο διακριτικό...........
-
Ο χρήστης 993cc Man έγραψε:
Από ότι ξέρω οι πινακίδες ΕΥ και ΕΥΥ σημαίνουν ότι το αυτοκίνητο είναι γραμμένο σε off-shore εταιρεία (υπεράκτια). Πολλοί λοιπόν που τα οδηγούν μπορεί να είναι πραγματικοί εφοπλιστές αλλά θα υπάρχουν και διάφοροι 'εφοπλιστές'....Δεν πρέπει να είναι μόνο εφοπλιστές. Νομίζω πρόκειται για εταιρείες ξένες αλλά που έχουν πάρε δώσε στην Ελλάδα και ίσως βγάζουν πάνω από κάποιο όριο ή έχουν επενδύσεις ή δίνουν εργασία ή κάτι.... Τότε δικαιούνται σαν διευκόλυνση που επέλεξαν την Ελλάδα για να επενδύσουν.... αυτοκίνητο τέτοιο που χαίρει ευκολιών.... δηλαδή δεν πληρώνει τιμή καταλόγου με φόρο στο ελληνικό κράτος κλπ.
-
Ο χρήστης f104 έγραψε:
M!@#$κίες για αυτούς που τα ΄έχουν΄.Τους πάνε όλα ρολόι και κάθονται και ασχολούνται με τι πινακίδες θα έχει το πολυτελέστατο τουτού τους,να δούμε και τι άλλο θα σκεφτούν.Μεγάλε, γιατί βγάζεις τέτοιο κόμπλεξ; Υπάρχει λόγος;
Ασημί Ζ8 στην Κατεχάκη......