-
Ρε παιδιά!! Τι έγινε? Ελπίζω όχι κάτι σοβαρό.
Μέσα Αυγούστου θα είμαι Ηράκλειο για καμιά βδομάδα. Κανονίστε να είστε ΟΛΟΙ.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Μπορώ να πω πως τα χαρτομάντηλα παραλίγο να χρειαστούν μιας και η παρουσία της ξαδέρφης του meco ήταν συγκινητική.
Χε χε σαν τώρα θυμάμαι τα λόγια του Μιχάλη την Κυριακή!
'O Παύλος είναι πολύ πειραχτήρι!'
Τελικά είχε δίκιο!
Παύλο μάλλον θα έλειπε η Νίκη να σου σκουπίζει τα δάκρυα...
-
Το παράδοξο είναι ότι ήρθε και η ΝΙΚΗ!!!!!!!
Καλά ήταν και το χάρηκα πολύ. Είχαμε με πολλούς να τα πούμε από τον Μάιο!!!!!
Βρε Μανώλη ξανά μας ξέφυγες. Πότε θα έρθεις να σε δούμε βρε.
Α και οι ποιο βόρειοι αντί να κάνετε κους κους ελάτε να τα βρέξουμε λίγο.Καλά βρε αυτή την έρμη την ποδηλατάδα θα την κάνουμε ποτέ; Ο ένας αδιάθετος και ο άλλος στο γυμναστήριο πάλι δεν αξιωθήκαμε να βρεθούμε. Εγώ πάντως πήγα σχεδόν εκεί που είπαμε. Για την αποκατάσταση της αλήθειας τα 20 χιλιόμετρα τα συμπλήρωσα στο εκκλησάκι που είναι πριν το S της γέφυρας πριν το χωριό και έκανα εκεί αναστροφή. Μια ώρα στο πήγαινε και 52 λεπτά στην επιστροφή. Τι λες Μιχάλη καλά;
Α και μην ξεχνιόμαστε την Τρίτη έχει τρις μουριές! Τέρμα τα ψέματα καλοί μεζέδες και καλό κρασάκι. Περιμένω λαοπλημμύρα έτσι;
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Μπορώ να πω πως τα χαρτομάντηλα παραλίγο να χρειαστούν μιας και η παρουσία της ξαδέρφης του meco ήταν συγκινητική.
Χε χε σαν τώρα θυμάμαι τα λόγια του Μιχάλη την Κυριακή!
'O Παύλος είναι πολύ πειραχτήρι!'
Τελικά είχε δίκιο!
**Παύλο μάλλον θα έλειπε η Νίκη να σου σκουπίζει τα δάκρυα... **:lol:
Μιχάλη θα σε πα΄ρω το Σάββατο τηλέφωνο γιατί ψήνεται μπανακοσυνάντηση τη Κυριακή.
-
Μπραβο παιδες χαιρομαι που περασατε καλα.
Εγω... χαμενος γενικα .
Το χειμωνα ομως........................... σιγουρα θα ερθετε στις ελιες να με βοηθησετε λιγακιΚρεπα σοκολατα με πισκοτο εφαγε κανεις; Ο καλυτερος συνδιασμος!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Κρεπα σοκολατα με πισκοτο εφαγε κανεις; Ο καλυτερος συνδιασμος!!!
Όχι αλλά έφαγαν κρέπα λευκής σοκολάτας με φράουλες χωρίς σοκολάτα και μανιτάρια, σε μάυρη μπαγκέτα αλάδωτη τυλιχτή. Τέτοια έχεις φάει; Έλα τη Τρίτη και θα δείς...
-
Καιρός είναι να κανονίσουμε ώρα συνάντησης.
Παίδες την Τρίτη στις 21:30 έξω από τον Χαλκιαδάκι στην Αλικαρνασσό. Καλό είναι όσοι πιστοί αποφάσισαν να προσέλθουν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά μαζί μου ή με τον Παύλο έγκαιρα. Καλό θα ήταν για να κλείσουμε τραπέζι. Ο χώρος μικρός και δεν θα ήθελα να έχουμε εκπλήξεις.Α και για να μην είμαστε μισά μπακούρια μισοί ζευγάρια καλό θα ήταν να πούμε έγκαιρα αν θέλουμε αντροπαρέα ή ντουέτα.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Καιρός είναι να κανονίσουμε ώρα συνάντησης.
Παίδες την Τρίτη στις 21:30 έξω από τον Χαλκιαδάκι στην Αλικαρνασσό. Καλό είναι όσοι πιστοί αποφάσισαν να προσέλθουν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά μαζί μου ή με τον Παύλο έγκαιρα. Καλό θα ήταν για να κλείσουμε τραπέζι. Ο χώρος μικρός και δεν θα ήθελα να έχουμε εκπλήξεις.Α και για να μην είμαστε μισά μπακούρια μισοί ζευγάρια καλό θα ήταν να πούμε έγκαιρα αν θέλουμε αντροπαρέα ή ντουέτα.
Θα έρθω αλλά θα συνοδεύομαι όπως και ο Παύλος...
-
1. Καλά ακούγεται 21:30 έξω απο το MAX
2. Μη κλείσεις στις Μουριές βρε Μάνο. Πολύ ελλεεινό μου φάνηκε προχθές που πέρασα απ’έξω. Κανονίζουμε επι τόπου που να πάμε. -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Κρεπα σοκολατα με πισκοτο εφαγε κανεις; Ο καλυτερος συνδιασμος!!!
Όχι αλλά έφαγαν κρέπα λευκής σοκολάτας με φράουλες χωρίς σοκολάτα και μανιτάρια, σε μάυρη μπαγκέτα αλάδωτη τυλιχτή. Τέτοια έχεις φάει; Έλα τη Τρίτη και θα δείς...
μμμμμ σλουρπ!!! Ωραιος Συνδιασμος!!!
Αν εβρεχα τη μπαγκετα απο μεσα με λιγο Jack, θα ηταν πιο νοστιμο αραγε; -
Λοιπον μόλις έκλεισα εισητήρια...2/9 κατεβαίνω Ηράκλειο για 3 μέρες...
εννοείτε για δουλειά , αλλά έναν καφέ ελπίζω να καταφέρουμε να τον πιούμε...
θα μιλήσω με τον 'Εμμανουήλ' εν καιρώ για τα καθέκασταΥΓ. θα έχω και μια συνάδερφο μαζί...καλλλληηηηηηηηη
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
θα μιλήσω με τον 'Εμμανουήλ' εν καιρώ για τα καθέκασταΥΓ. θα έχω και μια συνάδερφο μαζί...καλλλληηηηηηηηη
Η ιστορια θα γραψει οτι στη συγκεντρωση που εγινε στο Ηρακλειο στης 2/9/06 ηταν και πολυπληθεστερη ολων των εποχων!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Η ιστορια θα γραψει οτι στη συγκεντρωση που εγινε στο Ηρακλειο στης 2/9/06 ηταν και πολυπληθεστερη ολων των εποχων!!!α ρε τρελλοκομείο...θα είσαι αεροδρόμιο?
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Ωραία, καφεδάκι το λιγότερο είνα που θα παιχτεί.
Προτείνω να είμαστε ασυνόδευτοι αυτή τη φορά...Εχθές περάσαμε πολύ ωραία με το ελεεινό παρεάκι που μαζεύτηκε.
Πολύ ανέκδοτο και προβληματισμός βρε παιδάκι μου
Άννα χάρηκα για τη γνωριμία. -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
1000 χρόνια θα ζήσεις. Χθες που συναντηθήκαμε, είχαμε την κουβέντα σου και λέγαμε τι να κάνει αυτό το κορίτσι.
Καλώς να μας έρθεις... -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Η ιστορια θα γραψει οτι στη συγκεντρωση που εγινε στο Ηρακλειο στης 2/9/06 ηταν και πολυπληθεστερη ολων των εποχων!!!
α ρε τρελλοκομείο...θα είσαι αεροδρόμιο?
Αν δεν ερθω στην συγκεντρωση, πραγμα οχι απιθανο και οχι ασυνηθιστο, σιγουρα θα τα πουμε στο αεροδρομιο. Μολις βγεις απο τις αφιξεις θα με δεις απαναντι στη κυριολεξια!!!
Προς Ηρακλειωτες: Τι εγινε ρε σεις δικιμασε κανεις εκεινο με το Τζακ;
Ή μηπως τα καλαμαρακια ηταν πιο νοστιμα; -
Ρένα με το καλό να μας έρθεις. Για καφεδάκι το λιγότερο και βλέπουμε.
Φυσικά και ασυνόδευτοι!!! Βρε σεις και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή!!!!!
Η πρώτη απόπειρα για παρεάκι ζευγαράκια στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία να το ξανά κάνουμε.
Αν εξαιρέσεις το μπέρδεμα με τους δυο Χαλκιαδάκιδες όλα πήγαν ρολόι!!!!
Τι λέτε η επόμενη συνάντηση να γίνει παραλία; Να παίξουμε σε θάλασσα και αμμουδιά. Ψάχνω παρέα για ρακέτες φυσικά!!!!
Το ΣΚ η Άννα δουλεύει απογέματα αν θέλετε μπανάκι μπορούμε πρωί ιδίως την Κυριακή.
Περιμένω απαντήσεις.Α να μην το ξεχάσω Νάσο έχω το καπελάκι σου. Τηλέφωνο ή μήνυμα να βρεθούμε για καφεδάκι να στο δώσω.
-
Ρένα θα τα πούμε από κοντά. Άσε τους να λένε ότι θα έρθουν χωρίς συνοδεία!
Παύλο και εγώ χάρηκα που σε γνώρισα καθώς και όλη την υπόλοιπη παρέα. Πολλούς χαιρετισμούς στην Νίκη και θα χαρώ να τα πούμε ξανά από κοντά σύντομα.
-
Τι να πω βρε παιδιά!!! Δεν φτάνει που της κάνω τον γραμματέα μου κραδαίνει και μια παντόφλα πάνω από το κεφάλι!!!! Μην πω τίποτα ο άνθρωπος έλεος!!!!!
Ευτυχώς που είναι μακριά της και δεν φτάνει το κλομπ!!! -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Α να μην το ξεχάσω Νάσο έχω το καπελάκι σου. Τηλέφωνο ή μήνυμα να βρεθούμε για καφεδάκι να στο δώσω.Δεν πειράζει βρε Μάνο, θα πάρω καπελάκι απ' την επόμενη παραγγελία. Δεν χάθηκε και ο κόσμος τώρα, σιγά! Έτσι κι αλλιώς, και του Kimi που έχω πάρει, στην ντουλάπα είναι ακόμα, και με το καρτελάκι του πάνω (για απόδειξη γνησιότητας, χεχεχε )
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο