-
Καλά ποιοι μαζευτήκατε; Τέτοια ώρα που κανονίσατε δεν υπήρχε περίπτωση. Μην ξεχνάτε ότι η γυναίκα μου δουλεύει έως τις 10!
Νίκο δεν έχει άδικο έχουμε γίνει κανονικό σκορποχώρι!!!!
Παιδιά φεύγω την Παρασκευή για διακοπές. Αν μπορείτε θα ήθελα να τα πούμε πριν φύγω γιατί αλλιώς θα βρεθούμε μέσα Ιουλίου. Προτείνω Τετάρτη να φούμε ματσάκι. Καλή περίπτωση μου φαίνεται η πίστα cart στην Αλικαρνασσό για καμιά βόλτα στο ημίχρονο αν θέλουμε. Αν όχι πέστε που αλλού! -
Για μπαλίτσα μέσα. Βλέπουμε μήπως πάμε και προς το Sports Cafe στη Χερσόνησο.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Καλά ποιοι μαζευτήκατε; Τέτοια ώρα που κανονίσατε δεν υπήρχε περίπτωση. Μην ξεχνάτε ότι η γυναίκα μου δουλεύει έως τις 10!Νίκο δεν έχει άδικο έχουμε γίνει κανονικό σκορποχώρι!!!!
Παιδιά φεύγω την Παρασκευή για διακοπές. Αν μπορείτε θα ήθελα να τα πούμε πριν φύγω γιατί αλλιώς θα βρεθούμε μέσα Ιουλίου. Προτείνω Τετάρτη να φούμε ματσάκι. Καλή περίπτωση μου φαίνεται η πίστα cart στην Αλικαρνασσό για καμιά βόλτα στο ημίχρονο αν θέλουμε. Αν όχι πέστε που αλλού!Για την Τετάρτη παίζει μεγάλη παρέα...
-
Ναι,μόνο που Τετάρτη είναι αύριο, οπότε όσοι μπορούν να έρθουν ας το δηλώσουν.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Ναι,μόνο που Τετάρτη είναι αύριο, οπότε όσοι μπορούν να έρθουν ας το δηλώσουν.Tετάρτη είναι σήμερα και άντε να τελειώνουμε...
edit:
21:00 στο Τεχνόπολις στην Αμμουδάρα. Έχει και μεγάλο parking
O Μάνος να μην ανησυχεί, θα τον περιμένουμε και μετά τις 22:00... -
21:00 στο Τεχνόπολις.
Εdit:
Με πρόλαβε ο Μιχάλης
Θα δούμε τη ματσάρα Αργεντινή - DAF -
Εχθές ήταν μια cult ποδοσφαιρική (και ολίγον αυτοκινητιστική) βραδιά!!!
Να το επαναλάβουμε!!! -
Να το επαναλάβουμε!!!...φάγατε τυρόπιττες?Γι' αυτό ηταν cult?........
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Να το επαναλάβουμε!!!...φάγατε τυρόπιττες?Γι' αυτό ηταν cult?........
Όχι απλά είναι κάτι, ας πούμε, δικό μας...
Δεν είναι μυστικό απλά δεν γίνεται να εξηγηθεί μέσα από το forum... -
Τυρόπιτες όχι, χυλόπιτες θα φάνε όμως μερικοί...
-
Συγνώμη παιδιά για την απουσία αλλά ήμουν υπηρεσία και όπως καταλαβαίνεται δεν γινόταν τίποτα. Η υπηρεσία ήταν έκτακτη στη θέση συναδέλφου που είχε ατύχημα ο πατέρας της και ήταν στο νοσοκομείο μαζί του. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά για αυτήν και τον πατέρα της. Δυστυχώς για μένα δεν μπόρεσα να τα πούμε από κοντά. Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε και αύριο αναχωρώ για Ιωάννινα οπότε θα τα πούμε μετά την επιστροφή μου. Καλή αντάμωση φίλοι μου.
-
Kαλά να περάσεις Μάνο!!!
-
Kαλά να περάσεις Μάνο!!!Τι καλά, πολύ καλά να περάσει!!!!!!
-
Και όντως πέρασα πάρα πολύ καλά. Η δυτική Ελλάδα άπαιχτη φίλοι μου, σας την προτείνω ανεπιφύλακτα. Είχα την χαρά να γνωρίσω και να κάνω εξαιρετική παρέα με τον Αποστόλη και την γυναίκα του τη Βάσο. Εξαιρετικοί άνθρωποι. Μακάρι να σας δοθεί η ευκαιρία να τους συναντήσετε. Η μόνη παραφωνία ήταν η αδυναμία να συγκεντρωθούμε για συνάντηση στην Αθήνα και έτσι δεν είδα κανένα παρόλο που έκατσα εκεί τρις μέρες!
Ελπίζω τώρα που γύρισα να βρεθούμε να τα πούμε. Μέχρι την Δευτέρα που επιστρέφω στην δουλειά μπορώ ότι ώρα θέλετε. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Και όντως πέρασα πάρα πολύ καλά. Η δυτική Ελλάδα άπαιχτη φίλοι μου, σας την προτείνω ανεπιφύλακτα. Είχα την χαρά να γνωρίσω και να κάνω εξαιρετική παρέα με τον Αποστόλη και την γυναίκα του τη Βάσο. Εξαιρετικοί άνθρωποι. Μακάρι να σας δοθεί η ευκαιρία να τους συναντήσετε. Η μόνη παραφωνία ήταν η αδυναμία να συγκεντρωθούμε για συνάντηση στην Αθήνα και έτσι δεν είδα κανένα παρόλο που έκατσα εκεί τρις μέρες!
Ελπίζω τώρα που γύρισα να βρεθούμε να τα πούμε. Μέχρι την Δευτέρα που επιστρέφω στην δουλειά μπορώ ότι ώρα θέλετε.Εγώ γύρισα χθες το βράδυ. Αλλά δεν βλέπω και πολύ κίνηση. Τι έγινε???
-
Εγώ μετά απο ένα τρελό ΠΣΚ προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου. Τη Παρασκευή είναι καλή μέρα όμως μιας και θα έχουν κατέβει παιδιά απο τη παρέα αλλά θα έχουμε ξεκουραστεί και λίγο.
Απο εδώ και πέρα θα είναι όλο και πιο δύσκολο να βρισκόμαστε αρκετά άτομα μιας και ξεκινάνε και διακοπές πολλοί. ΣΚ π.χ. μέχρι και τέλη Αυγούστου είναι όλα κλεισμένα για εμένα( ), οπότε ακόμη πιο δύσκολο για εμένα... -
...Τη Παρασκευή είναι καλή μέρα όμως μιας και θα έχουν κατέβει παιδιά απο τη παρέα αλλά θα έχουμε ξεκουραστεί και λίγο.Σήμερα Παρασκευή 14/7 στις 20.00 στην Αστόρια...
-
Θα το καταλάβατε ότι δεν ήρθα!!!!
Μόλις τώρα μετά από σχεδόν μια εβδομάδα μπαίνω να δω τι γίνεται. Πολύ τρέξιμο όπως πάντα μετά από άδεια. Αύριο είμαι μέσα όπως και το απόγευμα τις τρίτης και την τετάρτη επίσης!!!!
Αν έχετε όρεξη να τα πούμε μια και ξεπεράσαμε με μερικούς τους δυο μήνες μακριά ας κανονίσουμε κάτι την Πέμπτη ή Παρασκευή για να μην πέσουμε σε ΣΚ που έχει ο Παύλος πρόβλημα. Περιμένω νέα σας παιδιά. Μου λείψατε βρε. -
Τη Πέμπτη μόνο μπορώ οπότε είμαι μέσα για τότε!!!
Edit: Τη Πέμπτη γιορτάζει ο πατέρας μου οπότε μετά τις 21:00 δε θα μπορώ. Κανονήστε εσείς και βλέπουμε.
-
Τη Πέμπτη μόνο μπορώ οπότε είμαι μέσα για τότε!!!Edit: Τη Πέμπτη γιορτάζει ο πατέρας μου οπότε μετά τις 21:00 δε θα μπορώ. Κανονήστε εσείς και βλέπουμε.
Eγώ πάντως θα έρθω όποτε και αν κανονίσετε. Εκτος από ΠΣΚ γιατί την Π έχω βάφτιση και ΣΚ εκδρομούλα...
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο