-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Παιδιά ανταλλάξαμε μηνύματα με τον Κλεισθένη (kleisj) και θα τηλεφωνηθούμε την Δευτέρα για να κανονίσουμε καφεδάκι με αντροπαρέα την Δευτέρα ή την Τρίτη. Περιμένω συμμετοχές. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ημερομηνία πείτε το για να κανονίσουμε ανάλογα.Μανο δε σου το εχω πει αλλα για καποιο λογο ο τροπος που χρησιμοποιεις τα emoticons παντα με κανουν και γελαω!!!
Πρεπει κι εγω να σταματησω να κανω τοσες απουσιες ρε γμτ. Το ονομα μου ειναι παντα στη πρωτη γραμμη σε καθε συναντηση και δε λεει. -
Μανώλη ελπίζω να μην σου βάλουμε απουσία και αύριο!!!.
Αύριο Τετάρτη 19:00 στην είσοδο των Γουβών στο χώρο στάθμευσης του ξενοδοχείου που είναι δεξιά όπως πηγαίνουμε από Ηράκλειο και πάνω στον παλιό εθνικό (ο θεός να τον κάνει) δρόμο!!! Όσοι εκτός από τον Παύλο και Μιχάλη που ξέρω σίγουρα ότι θα έρθουν ας κάνουν και ένα τηλεφώνημα για να πάρουν καλύτερες οδηγίες μην χαθούμε.
Κλεισθένη θα τηλεφωνηθούμε για συνεννόηση. Έχεις και pm. -
Μανώλη ελπίζω να μην σου βάλουμε απουσία και αύριο!!!.
Αύριο Τετάρτη 19:00 στην είσοδο των Γουβών στο χώρο στάθμευσης του ξενοδοχείου που είναι δεξιά όπως πηγαίνουμε από Ηράκλειο και πάνω στον παλιό εθνικό (ο θεός να τον κάνει) δρόμο!!! Όσοι εκτός από τον Παύλο και Μιχάλη που ξέρω σίγουρα ότι θα έρθουν ας κάνουν και ένα τηλεφώνημα για να πάρουν καλύτερες οδηγίες μην χαθούμε.
Κλεισθένη θα τηλεφωνηθούμε για συνεννόηση. Έχεις και pm.Θα έρθω!
-
Πιειτε και για εμας ενα ρακομελλο παιδια.
Δεν ειμαι απο την Κρητη, αλλα την γουσταρω τρελα -
Ο χρήστης giorgos_gr έγραψε:
Πιειτε και για εμας ενα ρακομελλο παιδια.
Δεν ειμαι απο την Κρητη, αλλα την γουσταρω τρελαΡακόμελο δεν ήπιαμε (ήταν απόγευμα) αλλά αν δεν είχαμε υποχρεώσεις θα το πίναμε και αυτό. Δε ξεκουνούσαμε και μερικές ωρίτσες τις χρειαζόμασταν.
Κλεισθένη χάρηκα πολύ για τη γνωριμία, τα λέμε ξανά σύντομα.Γιώργο κατέβα και εσυ να βολτάρουμε τα p10 μας
-
Καλημερα και απο μενα.
Πολυ ωραια χθες αν και λιγο
Χαρηκα που γνωριστικαμε με το Μανωλη και το Κλεισθενη.
Καλημερα Μιχαλη (προκλητικε) ,γεια σου Παυλο.
-
Γεια σου Στάθη, χαίρομαι πολύ που τα λέμε απο κοντά όλο και περισσότερο το τελευταίο καιρό.
Τα λέμε ξανά απο κοντά απο Δευτέρα με τον Κλεισθένη (αν θέλει γιατί δε ξέρω αν άντεξε τη πολυλογία) -
Μάνο, Στάθη, Παύλο Μιχάλη σας ευχαριστώ πολύ, χάρηκα πολύ που σας γνώρισα από κοντά. Ελπίζω να το επαναλάβουμε την ερχόμενη εβδομάδα να συνεχίσουμε τις συζητήσεις δίπλα στην θάλασσα με καφεδάκι.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Γεια σου Στάθη, χαίρομαι πολύ που τα λέμε απο κοντά όλο και περισσότερο το τελευταίο καιρό.
Τα λέμε ξανά απο κοντά απο Δευτέρα με τον Κλεισθένη (αν θέλει γιατί δε ξέρω αν άντεξε τη πολυλογία)Θέλει κ παραθέλει!!!
-
Ο χρήστης pugsta έγραψε:
Καλημερα Μιχαλη (προκλητικε) ,γεια σου Παυλο.Kαλώς τον και από δω...
-
Αχ ανυπομονώ ναρθω Κρήτη...ευτυχώς το πρόγραμμα του γκρουπ δεν είναι και πολύ απαιτητικό, οπότε θαχω χρόνο...κρίμα να μην μπορώ να φέρω και το GT να παίξουμε στην Κρήτη...
ηδη μια μέρα στο γραφείο και μπούχτησα
-
Άντε Ρένα με το καλό να μας έρθεις. Σου έχω καλά νέα! Η κοπέλα του Κλεισθένη ασχολείται με καταδύσεις και έχει μαγαζί στους Γούβες!!!
Όσο για το χθεσινό παρεάκι μόνο καλές εντυπώσεις έχω να αναφέρω. Χάρηκα που γνώρισα τον Κλεισθένη και τον Στάθη. Δεν θα περάσουν πολλές μέρες φίλοι μου και θα τα ξανά πούμε με αφορμή την άφιξη του Κώστα. Κρατηθείτε συντονισμένοι.
Όσο για τον «Ιταλό» (meco) μας μπέρδεψε ξανά με το αν θα πάρει Rally ή ποδήλατο!!!!!
Καλή αντάμωσε φίλοι. -
Νατα τα όμορφα νέα...θα μιλήσω με τον κλεισθένη να μάθω τα καθέκαστα
-
Όσο για τον «Ιταλό» (meco) μας μπέρδεψε ξανά με το αν θα πάρει Rally ή ποδήλατο!!!!!
Τελικά άλλαξε γνώμη και θα βάλει έναν ηλιακό στη ταράτσα για ζεστό νεράκι...
Ρένα άντε...άντε...με το καλό να κατεβάινουμε σιγά σιγά.
-
Παιδιά καλός μα ς ήρθε ο Κώστας! Μιλήσαμε πριν λίγο στο τηλέφωνο. Αν όλα πάνε καλά θα μπορέσουμε να κανονίσουμε συνάντηση την Τρίτη. Εγώ θα έχω πάει από νωρίς στα Χανιά και θα έρθω νωρίς το απόγευμα. Μάλιστα η Άννα θα έχει ρεπό οπότε κανονίζουμε ότι θέλετε από απλή αντροπαρέα μέχρι οικογενειακή μάζωξη και από καφεδάκι έως ξεκοκάλισμα!!! Εγώ έχω να προτείνω εκπληκτική ταβέρνα με πρώτης τάξης φαγητό στην Καλλονή. Αν θέλετε πέστε το για να κανονίσω τραπέζι.
-
Μέσα εγώ, αρκεί να μη σκάσουμε απο το φαϊ.
-
Μέσα και εγώ για την Τρίτη...
-
Καλημερα και απο μενα.
Αυριο Τριτη σχολαω 8 προλαβαινω παιδια ?
Αν δεν τυχει κατι,θα προσπαθησω παντως. -
Καλημέρα σε όλους σας....
Χτες το βράδυ γύρισα από Χανιά, οπότε αν κανονίσετε κάτι ενημερώστε
με κάνα SMS... -
Ο χρήστης pugsta έγραψε:
Καλημερα και απο μενα.
Αυριο Τριτη σχολαω 8 προλαβαινω παιδια ?
Αν δεν τυχει κατι,θα προσπαθησω παντως.Φυσικά και προλαβαίνεις.
Άν είναι να αργήσεις να πω του meco να μιλάει στην αρχή οπότε δε θα χάσεις τίποτα.
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο