-
Μητρόπουλος. Μακράν ο καλύτερος για Hyundai/KIA.
Εκεί πήγαινα το Coupe II.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Θα εβαλαν νερο για τα το παρμπριζ. Ειναι βαρυ το μπιτονι.χαχαχαχα
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Στον Μητρόπουλο στο Ίλιον.
Τα υγρά φρένων τα άλλαξαν όπως πρέπει αλλά σε κάθε φρένο δεν τρομπαρισαν πάνω από δύο φορές. Άλλωστε θεωρώ υπερβολή την αλλαγή τους σε τόσα λίγα χλμ και χρόνια.
Στο τέλος πάντα μου δίνει σε σακούλα όλα τα αναλώσιμα που αλλαχτηκαν εκτός απο το φίλτρο λαδιού,για να μη λερωθω.Δεν είναι υπερβολή καθόλου. Κάθε 2 χρόνια θέλουν αλλαγή με τον σωστό τρόπο. Είδες το παλιό ζουμί που βγήκε το χρώμα του?
Από τον Μητρόπουλο έχω σταματήσει για διάφορους λόγους ..ένας είναι οι τιμές του στα σερβις. Καμία σχέση με αυτό που χρέωσαν σε σένα το οποίο είναι λογική τιμή. Το tucson εμένα έχει ιδιες τιμές ανταλλακτικών με του i10...και όμως τις χρέωνε +35%. Ένας δεύτερος λόγος είναι ότι σε κάτι βλάβες και ερωτήσεις περί τεχνικών θεμάτων όπως ρύθμιση βαλβίδων , και μια διαρροή βαλβολινες από την βαλβίδα ανακούφισης του σασμάν έχασα πάσαν ιδέα .....
Στη πρώτη περίπτωση μου είπαν ότι οι βαλβίδες είναι αυτορύθμιζομενες σε ένα μοτέρ που θέλει μηχανική ρύθμιση με ροδελες, και στην δεύτερη ότι το σασμάν έχει εσωτερικά βλάβη μεγάλη και φουσκώνει τις βαλβολινες και θέλει κατέβασμα για έλεγχο. Τα προβλήματα μου λύθηκαν με μια ρύθμιση βαλβίδων και μια μια αλλαγή βαλβίδας ανακούφισης σε τρίτο συνεργείο ....Πλέον από εκεί αγοράζω μόνο γνήσια ανταλλακτικά εάν χρειαστώ κάτι γνησιο, γιατί σε κάποια έχει πολύ καλές τιμές και κάνει και παραγγελιες σε ότι δεν έχει στοκ και στο φέρνει σε 15 μέρες.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τώρα με έφτιαξες!!!!
Μέχρι στιγμής δεν έχει χρειαστεί να δω τι σκαμπαζει από βλάβες, μόνο επισκέψεις ρουτίνας. Μάλιστα στον πρώτο χρόνο είχα πληρώσει 95€.
Όσον αφορά τα υγρά φρένων βγήκαν ελάχιστα πιο σκούρα από αυτά που υπήρχαν στο δοχείο, εύκολα σήκωναν ακόμη 10Κ χλμ. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Στον Μητρόπουλο στο Ίλιον.
Τα υγρά φρένων τα άλλαξαν όπως πρέπει αλλά σε κάθε φρένο δεν τρομπαρισαν πάνω από δύο φορές. Άλλωστε θεωρώ υπερβολή την αλλαγή τους σε τόσα λίγα χλμ και χρόνια.
Στο τέλος πάντα μου δίνει σε σακούλα όλα τα αναλώσιμα που αλλαχτηκαν εκτός απο το φίλτρο λαδιού,για να μη λερωθω.Μη μου πεις και τα φρενο-υγρά οτι σου έδωσε;
-
Όχι βέβαια. Το φίλτρο αέρα, του a/c και το 4λιτρο με το περισεμα.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Όχι βέβαια. Το φίλτρο αέρα, του a/c και το 4λιτρο με το περισεμα.Ξέρεις τώρα με το κρύο τα βάζουν στους καυστήρες.
-
Τί εννοείς;;;
-
Επειδή είπες ότι σου δίνει πίσω τα αναλώσιμα, λέω έχει γούστο να δίνει και τα υγρά. Ότι τα βάνουν κάποιοι «έξυπνοι» σε καυστήρες ισχύει πάντως.
-
Ο χρήστης Κώστας-Χανιά έγραψε:
Ξέρεις τώρα με το κρύο τα βάζουν στους καυστήρες.
Σε τι ποσοτητα? Τι οφελος εχουν απο τα υγρα φρενων σε καυστηρα? Ο καυστηρας τιμωρει σε βαθος χρονου ειναι πολυ ευαισθητη συσκευη , αν το εχει καταλαβει κανεις αυτο...και ποσο εχουν οι αντλιες των καυστηρων....
-
Για όποιον μένει στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου ή εκεί κοντά ακούω πολύ καλά λόγια για τον Κιόλογλου.
Πολύ χαμηλές τιμές σε αναλώσιμα, λιπαντικά, ανταλλακτικά και **δωρεάν **εργασία επί τόπου για το οτιδήποτε.
Έχω γνωστούς στην περιοχή που κάνουν εκεί service χωρίς να πληρώνουν εργασία.Το μόνο αρνητικό που μου λένε είναι ότι γίνεται χαμός από κόσμο και παίζει σειρά προτεραιότητας με αριθμούς.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Για όποιον μένει στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου ή εκεί κοντά ακούω πολύ καλά λόγια για τον Κιόλογλου.
Πολύ χαμηλές τιμές σε αναλώσιμα, λιπαντικά, ανταλλακτικά και **δωρεάν **εργασία επί τόπου για το οτιδήποτε.
Έχω γνωστούς στην περιοχή που κάνουν εκεί service χωρίς να πληρώνουν εργασία.Το μόνο αρνητικό που μου λένε είναι ότι γίνεται χαμός από κόσμο και παίζει σειρά προτεραιότητας με αριθμούς.
Αγόραζα παλιά τα λάδια μου από εκεί (για την 116), είτε από το internet είτε πήγαινα στο μαγαζί. Πολύ εξυπηρετικοί και ναι προσέφεραν και αλλαγή λαδιών δωρεάν (δεν την έκανα ποτέ!).
-
4ο σέρβις για φοκους 1.0 βενζίνη φυσικά. Λάδια 5-20, φ. λαδιού, φ. καμπίνας, μπουζί( τα οποία κανονικά αλλάζονται κάθε 3 χρόνια για αυτό κι έχουν 34€ τα τρία συν φπα), αλλαγή υγρά φρένων, έλεγχος με το διαγνωστικό. 200 ευρώ στρογγυλά, όσα είχα δώσει και πριν 2 χρόνια για τα ίδια ακριβώς πράγματα. Φυσικά ανανέωση οδικής βοήθειας. Υπόψιν το αμάξι είναι ακόμα στην εγγύηση.
-
Service ετήσιο στο L200 12 ετών
Φίλτρο πετρελαίου, φίλτρο λαδιού και 7 λίτρα λάδι 15-40. Κόστος 60 ευρώ + 10 = 70 ευρώ εργατικά. Έγιναν επίσης έλεγχοι στα τακάκια μπροστά και στις σιαγώνες πίσω (με λίγη οικονομία και προσοχή και τα 2 θα βγάλουν το χρόνο, τακάκια έχω ξανά αλλάξει, πίσω είναι ακόμα 'μαμίσια') καθώς επίσης έγινε καθαρισμός - φυσιμα - του φίλτρου της καμπίνας. Τέλος έγινε και έλεγχος υγρών φρένων.
Το μόνο πρόβλημα είναι εδώ και 2-3 χρόνια που χτυπάει ο μπιλιοφόρος, ειδικά όταν έχω τα αργά. Απλά το αφήνω όσο δουλεύει κι όταν πάει στη αμήν , τον αλλάζω!!! -
Ο χρήστης cson έγραψε:
Ξέρεις τώρα με το κρύο τα βάζουν στους καυστήρες.
Σε τι ποσοτητα? Τι οφελος εχουν απο τα υγρα φρενων σε καυστηρα? Ο καυστηρας τιμωρει σε βαθος χρονου ειναι πολυ ευαισθητη συσκευη , αν το εχει καταλαβει κανεις αυτο...και ποσο εχουν οι αντλιες των καυστηρων....
cson τώρα πήρα χαμπάρι το μύνημα.(πάλι καλά).
Με καυστηρατζή γνωστό, μου λέει ότι υπάρχει άφθονη νοθεία στο συγκεκριμένο προϊόν, τουλάχιστον εδώ νότια, κατά ατ άλλα υπάρχουν και καυστήρες οι οποίοι το καίνε άφοβα ακόμα και σκέτο. Έχω φίλο ο οποίος το κάνει και στη καπνοδόχο του δε φαίνεται τίποτα. -
Δεύτερο ετήσιο σέρβις σε Hyundai i20 1.2 2017 στα 18.000 χλμ. 4 λίτρα λάδι 5w 30, φ. λαδιού, φ. αέρα, φ. air condition, υγρά φρένων τελική τιμή 155 ευρώ στην αντιπροσωπεία της Hyundai.
-
Για τα ίδια πράγματα,είχα δώσει λίγο πριν τα Χριστούγεννα 30€ λιγότερα,στο Μητρόπουλο.
-
Είμαι επαρχία, οπότε εδώ το έχουν μονοπώλιο - τύπου καρτελ. Για να πάω σε άλλη αντιπροσωπεία, πρέπει να μεταβώ σε άλλη πόλη. Η κοντινότερη είναι στα 80 χιλιόμετρα.
-
Ο χρήστης tearinio έγραψε:
Είμαι επαρχία, οπότε εδώ το έχουν μονοπώλιο - τύπου καρτελ. Για να πάω σε άλλη αντιπροσωπεία, πρέπει να μεταβώ σε άλλη πόλη. Η κοντινότερη είναι στα 80 χιλιόμετρα.Για ποιό λόγο να πας σε αντιπροσωπεία;
-
@Κώστας-Χανιά Διότι έχω 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση ακόμα?
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?