-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Υγρά δεν άλλαξες;
oχι, δεν τα άλλαξα
-
Πόσα θα ήταν τα λογικά εργατικά σε αλλαγή μπροστινού ρουλεμάν τροχού σε μπροστοκίνητο;
Πρέπει να αλλάξω στο χιουνται και θέλω να ξέρω περίπου τι να περιμένω.Αλλαξα και το πίσω που είναι ολόκληρο το μουαγιέν και μου πήρε 20€ εργατικά ,τα θεώρησα λογικά ,λάθος;
-
20 και μπροστα. Λογικη τιμη.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
20 και μπροστα. Λογικη τιμη.Του πηρε 20€ για το μουαγιε που αλλαζει βγαζοντας 4 βιδες.... και θα του παρει 20€ και για το μπροστα ρουλεμαν που πρεπει να βγει ολο το ακρο και να μπει στην πρεσα?? Αμφιβαλλω!! 30-35€ στανταρ!!
-
αν δεν αλλαζει το μουαγιε σαν το πισινο υπολογιζε γυρο στα 50ρικο, πρεπει να βγει το ακρο και θελει και πρεσα, εχει περισσοτερη δουλεια.
-
Ο χρήστης yamaha13 έγραψε:
20 και μπροστα. Λογικη τιμη.
Του πηρε 20€ για το μουαγιε που αλλαζει βγαζοντας 4 βιδες.... και θα του παρει 20€ και για το μπροστα ρουλεμαν που πρεπει να βγει ολο το ακρο και να μπει στην πρεσα?? Αμφιβαλλω!! 30-35€ στανταρ!!
Κάπου εκεί το υπολογίζω και εγώ.Ξέρω ότι έχει πιο πολύ δουλειά το μπροστά.Τουλαχιστον είναι πιο φτηνό το ανταλλακτικό,περίπου στα 40€.Το πισω μουαγιέν έκανε 89€ .
Τον ρώτησα και μου είπε θα τα βρούμε
-
Η ελαχιστη χρεωση στα συνεργεια εξω πιστευω ειναι 20ρικο.
Εχω παρατηρησει με το μηχανικο μου αλλοκοτες τιμολογησεις.
Παω για λαδια φιλτρο μπουζι, μιση ωρα δουλεια 20ρικο. Παω για ρυθμιση βαλβιδων(κοκορακια) καθαρισμα πεταλουδας(λυσιμο ολη στο παγκο), αλλαγη φιλτρου βενζινης (εμφαφτιζομενο) 2 ωρες παιδεμα ολα 30 ευρω(τσαμπα) Τι να πεις.. -
Απλή λογική είναι:
Για λάδια θα πας ούτως ή άλλως ξανά και ξανά και εσύ και οι περισσότεροι οπότε το έχει το 20αρικάκι εύκολο και βγάζει κανένα σπασμένο και κανένα μεροκάματο. Αν για την επισκευή σε χρέωνε 40€/ώρα ούτε για κάποια επισκευή θα πήγαινες και πιθανόν ούτε για λάδια φίλτρα.Πάντως όντως τσάμπα 2 ώρες 30€.
-
Παιδια τα φιλτρα μαρκας filtron ειναι καλα; Τι παιζει; Ειναι αξιοπιστα; Εχω ενα opel corsa c και καποια μου ειπανε οτι και ατ εργοστασιακα τετοια ειναι. Αλλοι λενε οτι τα μαμα ειναι mann. Ξερουμε για τα filtron τι παιζει γενικα μιας και εχουν κατω απο τι μιση τιμη σε σχεση με τα gm. Ενδιαφερομαι για φιλτρο αερα βενζινης λαδιου και καμπινας. Αξιζει η αλλαγη;
-
Σε nissan primera μπιλιοφορος δεξιος 60 €, ζαμφορακια 40€ και εργασία 50€ φιλική τιμή χωρίς
Πως τα βλέπετε;;; -
Ο χρήστης ohristou έγραψε:
Παιδια τα φιλτρα μαρκας filtron ειναι καλα; Τι παιζει; Ειναι αξιοπιστα; Εχω ενα opel corsa c και καποια μου ειπανε οτι και ατ εργοστασιακα τετοια ειναι. Αλλοι λενε οτι τα μαμα ειναι mann. Ξερουμε για τα filtron τι παιζει γενικα μιας και εχουν κατω απο τι μιση τιμη σε σχεση με τα gm. Ενδιαφερομαι για φιλτρο αερα βενζινης λαδιου και καμπινας. Αξιζει η αλλαγη;Καμια ιδεα;;;
-
Βαλτα, καλα ειναι. Δεν εχω προσωπικη αποψη, τα βαζουν χρονια γνωστοι μου και δεν εχουν αντιμετωπισει καποιο θεμα.
Επισης την εν λογο μαρκα σε φιλτρο πετρελαιου βαζει φιλος σε corsa d diesel χωρις καποιο προβλημα. Μεγαλη διαφορα τιμης οντως.
-
Τελικά εγινε το γενικό service στο focus στην αντιπρωσοπεία με 90ευρώ αλλα εφερα εγω το φιλτρο λαδιου -αερα-καμπίνας ... Τα πίσω τακάκια είχαν φαγωθεί παρα πολύ με αποτέλεσμα να πρέπει να αλλαχθούν αμεσα ... αυτοι θέλουν 80ευρώ συν τα περαστικά . Συνήθως πόσο θελουν μόνο για τα περαστικά τα γκαράζ ?
-
UPDATE
Λάδια φίλτρο (selenia 5/40) 54
Ιμάντας δυναμό 21
Ιμάντας Χρονισμού + τεντ 43
Φίλτρο αέρα 13
Υγρά φρένων 6
αντλία νερού 54
191 - 43,9ΦΠΑ = 147Εμπρός τακάκια για 4πίστονα (στα 60κ τα αλλάζω 2τερη φορά ) 70
217
εργασία ειδικευμένου συνεργείου για αλλαγή στους ιμάντες 60
αντιψυκτικό βούτηξα του πατέρα μουΤελική σούμα 277 και ένα απόγευμα δικό μου για το μεγάλο σέρβις των 60κ...
δεν το λες και άσχημα για νιαρ πριμιουμ 4τροχοπ.σ.
όπως μου επιβεβαίωσε και ο μηχανικός το αυτοκίνητο είναι πολύ προσεγμένο
οι ιμάντες αλλάχτηκαν μπαι δε μπουκ στα 5 χρόνια (ή 120κ) με αναμενόμενη φθορά λόγο υψηλών θερμοκρασιών
τα τακάκια, και παρόλα την σχετικά ήρεμη πλέον οδήγησή μου, είχαν φαγωθεί μέχρι τέλους...
τα υγρά ήταν όλα στην θέση τους, παρόλα την ιταλική καταγωγή του -
Πες μας για ποιο αμαξι μιλαμε.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Πες μας για ποιο αμαξι μιλαμε.αμα στο πει, θα σταματησει να ειναι νιαρ πριμιουμ...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
αμα στο πει, θα σταματησει να ειναι νιαρ πριμιουμ...
αν δεν ελεγε ιταλικο θα ορκιζομουν οτι ειναι 320si
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
στα κινητάκια σου εσύ
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Πες μας για ποιο αμαξι μιλαμε.αρ μιτο με τα 4πίστονα
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αν δεν ελεγε ιταλικο θα ορκιζομουν οτι ειναι 320si
έγραψα πουθενά οτι είναι συλλεκτικό και αργοκίνητο ?
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?