-
Απλά τα λάδια θα τα έπαιρνα από την αντιπροσωπεία και δεν μου παίρνουν εργατικά για να τα βάλουν , εξάλλου το σήκωσαν το αμάξι το τσέκαραν , ειναι καλός μάστορας ο ιδιοκτητης , είδε τακάκια , μπαταρία και γενικότερα εαν έβλεπε κάτι θα μου τόλεγε!!!!
Δεν υπάρχει εγγύηση , το αμάξι είναι 6,5 ετών!!!! -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Απλά τα λάδια θα τα έπαιρνα από την αντιπροσωπεία και δεν μου παίρνουν εργατικά για να τα βάλουν , εξάλλου το σήκωσαν το αμάξι το τσέκαραν , ειναι καλός μάστορας ο ιδιοκτητης , είδε τακάκια , μπαταρία και γενικότερα εαν έβλεπε κάτι θα μου τόλεγε!!!!
Δεν υπάρχει εγγύηση , το αμάξι είναι 6,5 ετών!!!!ξεχασα οτι εισαι σε νησι και ειναι λιγα τα χλμ. ειδα 55Κ και σκεφτηκα 'ακομα στην εγγυηση θα ειναι'
-
ford focus 1.6 tivct. 60.000km
Πόσο να υπολογίζω κοστούμι; Στην αντιπροσωπεία. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Πόσο να υπολογίζω κοστούμι; Στην αντιπροσωπεία.Το λεγόμενο μεγάλο, δλδ. με όλα τα φίλτρα +μπουζί. Ανάλογα αν αλλάξεις και υγρά φρένων(κάθε διετία) από 160 εώς 180€. Η φορντ δίνει και οδική βοήθεια με 13€ περίπου το χρόνο. Αν βάλεις αυτό + ΚΕΚ + κανά απολυμαντικό air condition ξεπερνάς το ποσό που έγραψα.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Πόσο να υπολογίζω κοστούμι; Στην αντιπροσωπεία.Το λεγόμενο μεγάλο, δλδ. με όλα τα φίλτρα +μπουζί. Ανάλογα αν αλλάξεις και υγρά φρένων(κάθε διετία) από 160 εώς 180€. Η φορντ δίνει και οδική βοήθεια με 13€ περίπου το χρόνο. Αν βάλεις αυτό + ΚΕΚ + κανά απολυμαντικό air condition ξεπερνάς το ποσό που έγραψα.
Ναι, το μεγάλο..
υγρά φρένων άλλαξα πέρσι, οδική έχω express service, κεκ που είχα ρωτήσει δε βγάζαν (πρόπερσι νομίζω).
Ένα εύρος τιμών ήθελα να πάρω. thanx. -
Λάδια (6lt, full συνθετικά), φίλτρα (λαδιού, αέρος, καμπίνας) και εργασία (service B, 2 ώρες γεμάτες με αρκετά επισταμένο έλεγχο + σύνδεση και ρυθμίσεις στην ecu) @ 180 ευρώ. Αναφέρομαι στη clk και η δουλειά έγινε σε εξειδικευμένο συνεργείο.
-
Ολοκληρωθηκε το σερβις των 30.000 χιλιομετρων ! Συνολικο κοστος 562 ευρω!!
Οταν λεμε σερβις ομως εννοουμε σερβις !
Αλλαγη ελαστικων Γιοκοχαμα G12 (450), φιλτρων ΜΠΟΣΣ λαδιου (3,73), αεροςΜΑΝΝ + καμπινας ΜΑΝΝ (33,97 τα βαλα μονος), λαδιων ΝΙΣΣΑΝ (τα ειχα τα λαδια αγορασα μονο ενα λιτρο 10 ευρω + 10 ευρω για εργασια),μπροστινα τακακια φρενων ΜΠΟΣΣ(32,30 +10 εργασια), ροδελα καρτερ και κλιψακια (12) Συνολο 562 !!!! -
λαδιων ΝΙΣΣΑΝ (τα ειχα τα λαδια αγορασα μονο ενα λιτρο 10 ευρω + 10 ευρω για εργασια)α δλδ τοτε που τα χες παρει δε τα πληρωσες γι αυτο δε τα υπολογιζεις στη τιμη..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
λαδιων ΝΙΣΣΑΝ (τα ειχα τα λαδια αγορασα μονο ενα λιτρο 10 ευρω + 10 ευρω για εργασια)
α δλδ τοτε που τα χες παρει δε τα πληρωσες γι αυτο δε τα υπολογιζεις στη τιμη..
Δεν εισαι υποχρεωμενος να γνωριζεις λογιστικα αλλα κανεις τον πονηριδη ..... εχουν αγοραστει και υπολογιστει σε προηγουμενο εξοδο του ετους 2012
-
εχουν αγοραστει και υπολογιστει σε προηγουμενο εξοδο του ετους 2012Αρκουσε..
αλλα κλασσικα γουσταρεις να πηγαινεις γυρευοντας... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
εχουν αγοραστει και υπολογιστει σε προηγουμενο εξοδο του ετους 2012
Αρκουσε..
αλλα κλασσικα γουσταρεις να πηγαινεις γυρευοντας...ελα ..παραπονιαρη , σας θεωρω φιλαρακια και μπορω να μιλαω- γραφω πιο ελευθερα .....
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
εχουν αγοραστει και υπολογιστει σε προηγουμενο εξοδο του ετους 2012
Αρκουσε..
αλλα κλασσικα γουσταρεις να πηγαινεις γυρευοντας... -
Βαζεις 2 διαφορετικες απαντησεις για να διαλεξω?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Βαζεις 2 διαφορετικες απαντησεις για να διαλεξω?Ειδα ότι την πρώτη την αγνόησες και είπα να επανέλθω....
-
Μεγάλο σέρβις φρένα και σύστημα διεύθυνσης.
Civic 1995Ανταλλακτικά 240 ευρώ (με απόδειξη και δίπλα στο σπίτι μου)
Δίσκοι μπροστά Brembo
Τακάκια μπροστά ATE
Σιαγόνες πίσω ΜΚ
Ακρόμπαρα, ημίμπαρα κρεμαγιέρας 555 (δεξιά και αριστερά)
φυσούνες κρεμαγιέραςΕργασία δεν γράφω γιατί πλήρωσα πολύ λίγα (φίλοι).
Η ευθυγράμμιση με μέτρημα βγήκε πολύ καλή (αφήνεις το τιμόνι και συνεχίζει ευθεία) αν και θέλει ένα ακόμα μέτρημα τώρα που πάτησε γιατί νομίζω έχει πολύ σύγκλιση.Ωραία αίσθηση στο φρένο και στις λακκούβες ακούγεται σαν καινούριο αμάξι.
-
πολυ καλες τιμες με επωνυμα ανταλλακτικα.
-
Αν δεν κανω λαθος τα 555 ειναι απο τα λιγα made in japan ανταλλακτικα. Αληθεια, ειχες τζογους σε ημιμπαρα και ακρομπαρα?
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Αν δεν κανω λαθος τα 555 ειναι απο τα λιγα made in japan ανταλλακτικα. Αληθεια, ειχες τζογους σε ημιμπαρα και ακρομπαρα?Ναι ήταν όλα χαλασμένα - είχαν σκιστεί οι φυσούνες και χάλασαν - τίποτε άλλο δεν έχει χαλάσει στην ανάρτηση.
Ιδίως το ημίμπαρο από τη μεριά του οδηγού είχε σχεδόν 1 πόντο τζόγο (αν το άφηνα κι άλλο κάποια στιγμή θα έβγαινε από τη θέση του).Πριν λίγο καιρό πέρασα ΚΤΕΟ, μόλις έδωσα το αμάξι λέω στον υπάλληλο του ΚΤΕΟ ότι από τη μεριά του οδηγού όταν πέφτω σε λακκούβα κάνει πολύ θόρυβο και να μου πει τι είναι χαλασμένα να τα αλλάξω.
Μου παραδίδει το αμάξι στο τέλος και μου λέει όλα καλά, πουθενά τζόγος.ΥΓ
Τα three five είναι πολύ καλά, μπορεί και πιο καλά από τα ανταλλακτικά της αντιπροσωπείας. -
αλλαγη λαδιου, αλλαγη φιλτρου αερα, καθαρισμα-συντηριση φρενων, αλλαγη αντιψυκτικου,
αλλαγη ιμαντα χρονισμου=90 ευρω ολα μαζι με εργασια. -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
αλλαγη λαδιου, αλλαγη φιλτρου αερα, καθαρισμα-συντηριση φρενων, αλλαγη αντιψυκτικου,
αλλαγη ιμαντα χρονισμου=90 ευρω ολα μαζι με εργασια.δεν αλλαζες και καμμια αντλια νερου? Εκανες που εκανες τη δουλεια.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?