-
αφου δεν μπερδευεσαι και βγαζεις ακρη......τι να πω keep serving!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
αφου δεν μπερδευεσαι και βγαζεις ακρη......τι να πω keep serving!Δεν μπερδεύομαι αφού ξέρω κάθε 8000 αλλαγή λαδιών !!! Σέρβις στα 30000 60000 90000 !!!
Τα σέρβις αργούν αλλα τα 8000 χιλιομετρα έρχονται γρηγοροτερα........ -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Επρεπε να συμπτίπτουν αλλά η εταιρεία λέει αλλαγή λαδιών κάθε 15000 χιλιόμετρα , και η αντιπροσωπεία προτείνει κάθε 7500 χιλιομετρα
Βαζε ενα καλο και προβλεπομενο λαδι καθε 10000χλμ και εισαι οκ. Η αντιπροσωπεια ας λεει οτι θελει.
-
Ο χρήστης maik79 έγραψε:
συνδιαζω εμπειρια -λογικη και φαντασια και βγενει το αποτελεσμαNα γράψεις μια μαλακία και μισή
-
Service 2ετιας στο matiz , χιλιόμετρα 290.000 , σε καλό μάστορα .
Αλλαγή σε αντιψυκτικό , βαλβολίνες , υγρά φρένων , φίλτρο βενζίνης , καθάρισμα ταμπούρων , ρύθμιση χειρόφρενου , έλεγχος για συμπλήρωμα φρεον ( μπήκε το μηχανάκι επάνω αλλά δε χρειάστηκε συμπλήρωμα) , γρασάρισμα στις πόρτες .
Όλα , υλικά δικά του και εργασία , σούμα 70e μαύρα.Τα υπόλοιπα τα αλλάζω μόνος μου.
-
Αλλαγή θερμοστάτη , αντιψυκτικού, φίλτρου αέρα, φίλτρου καμπίνας στην 120i.
Κόστος 190€. Σε μη εξουσιοδοτημένο εννοείται.
Κόστος ανταλλακτικών:- Θερμοστάτης 90€
- Φίλτρο αέρα 15€
- Φίλτρο καμπίνας 25€
- Αντιψυκτικό 20€
Τα υπόλοιπα εργασία. Σβήστηκε με το διαγνωστικό και το σφάλμα του θερμοστάτη.
Επίσης, κόλλησε την ποδιά της μηχανής που είχε σπάσει την πρώτη εβδομάδα που είχα το αυτοκίνητο. Αυτό του πήρε καμία ώρα σχεδόν. Φιλότιμος και σωστός μηχανικός και καλό παιδί. Και δεν έχει πρόβλημα να είμαι πάνω από το κεφάλι του!
Γενικώς, η αλλαγή του θερμοστάτη ήταν αρκετή δουλειά λόγω κακής πρόσβασης.
Πλέον το αυτοκίνητο ανεβάζει θερμοκρασία αμέσως και το OBD δεν μου βγάζει λάθη.
Όσον αφορά την κατανάλωση, εντάξει, εκτός από καινούριο θερμοστάτη, χρειάζομαι και ελαφρύτερο πόδι! : lol:
(Nexus + Tapatalk)
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Service 2ετιας στο matiz , χιλιόμετρα 290.000 , σε καλό μάστορα .Αλλαγή σε αντιψυκτικό , βαλβολίνες , υγρά φρένων , φίλτρο βενζίνης , καθάρισμα ταμπούρων , ρύθμιση χειρόφρενου , έλεγχος για συμπλήρωμα φρεον ( μπήκε το μηχανάκι επάνω αλλά δε χρειάστηκε συμπλήρωμα) , γρασάρισμα στις πόρτες .
Όλα , υλικά δικά του και εργασία , σούμα 70e ***μαύρα. ***Τα υπόλοιπα τα αλλάζω μόνος μου.
Τα τηλέφωνα που έχεις στην υπογραφή..... μάλλον συνάδουν με τα μαύρα που εδωσες.....
-
Μόνο ένας τρελός θα ζητούσε απόδειξη με τέτοια τιμή. Δεν το επιδίωξα , δεν είμαι αχάριστος.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Μόνο ένας τρελός θα ζητούσε απόδειξη με τέτοια τιμή. Δεν το επιδίωξα , δεν είμαι αχάριστος.Δεν αντιλέγω...., ολοι μας προσπαθουμε να γλυτωσουμε λεφτά...
-
πειτε μου σας παρακαλω απο ποια μαγαζια μπορω να παραγγειλω ανταλλακτικα για Saab 1.8; (μοντ 2006)
κυριως με ενδιαφερει για τους ιμαντες (χρονισμου) και τακακια(επιπλεον φιλτρα, λαδια κλπ που θα χρειαστουν γνωριζω απο που να τα παραγγειλω )
ειναι για εναν φιλο, στην αντιπροσωπια του ζητησαν 300-350€ για αλλαγη του ιμαντα (εργασια ανταλλακτικα) και 220€ για σερβις λαδια
μου κανει εντυπωση που του ζητησαν αλλαγη ιμαντα στα 60000 χιλιομετρα
-
220 ευρω για λαδια?? ελεος με τους αλητες
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
220 ευρω για λαδια?? ελεος με τους αλητεςφανταζομαι ειναι και τα φιλτρα μεσα (λαδιου, αερα, καμπινας(;) )
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
πειτε μου σας παρακαλω απο ποια μαγαζια μπορω να παραγγειλω ανταλλακτικα για Saab 1.8; (μοντ 2006)
κτλΟ κινητήρας δεν είναι του group GM, ώστε να έχει κοινά ανταλλακτικά με opel ; Μία τέτοια υποψία έχω.
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
μου κανει εντυπωση που του ζητησαν αλλαγη ιμαντα στα 60000 χιλιομετρα
Εχει κ ενας φιλος κ εχει αλλαξει 3 φορες! Παντα με κανα 500αρι!
-
Κόλλημα κάρτερ, αλλαγή λαδιών, αλλαγή υγρών υδραυλικού σύνολο 80Ε!!
-
Νέα τακάκια μπρος-πίσω στη Β. Ανταλλακτικά (γνήσια) και εργασία 150 €.
-
Σχετικα με το Saab του φιλου:
μοντ 2006, 1800 κ.εκ. 60000 χιλιομετραΣετ ιμαντα 'γνησιο': 100 €
Φιλτρο λαδιου 3€
φιλτρο καμπινας 7€
τακακια εμπρος 40€
λαδια Castrol 0-40 (νομιζω) 40€εργασια για τα παραπανω 80-100€
συνολο: 290€
η Saab ήθελε 550-570€ χωρις τα τακάκια
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Νέα τακάκια μπρος-πίσω στη Β. Ανταλλακτικά (γνήσια) και εργασία 150 €. -
Σε VW golf ΙΙΙ 1.4 1994
Πίσω σιαγόνες ταμπούρων
Ημίμπαρο κρεμαγίερας (αριστερή πλευρά)
Φούσκα αριστερού μπιλιοφόρου
Ευθυγράμμηση
Εργασία για το πέρασμα των παραπάνω και για το πέρασμα αριστερού μπιλιοφόρου, και αριστερου ρουλεμάν τροχού μαζί με το μουαγίε (είχα αγοράσει παλιότερα και τα 2 μπροστινά άκρα και δεν τα είχα χρησιμοποιήσει...)Σύνολο 180 Eυρώπουλα...
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Νέα τακάκια μπρος-πίσω στη Β. Ανταλλακτικά (γνήσια) και εργασία 150 €.
Ontopic
Τελευταια φορα που το αμαξι πηγε συνεργειο ηταν 1 Οκτωβρη '12.. Κοπηκε η μαμα φουσκα μπιλιοφορου στις 159.000km στη πλευρα του οδηγου..(μεταξυ μας το χα βαλει το χερακι μου γιατι ειχα ανοιξει και τις δυο ο ιδιος το 2010 για ν αλλαξω τα γρασσα τους.. και απο τη στιγμη που την ανοιγεις οσο και σωστα να τη δεσεις κοβεται καποια στιγμη)..
Το καταλαβαινεις οτι εχει κοπει γιατι στις στροφες ακους τον ηχο που κανει ενα αδειο πλαστικο κυπελλο παγωτου π.χ. οταν το περιστρεφεις .. Τιπ για να μη κλαιμε ημιαξονια και μπιλιοφορους...Αλλαγη λοιπον φουσκας ημιαξονιου, φιλτρο βενζινης και ιμαντα δυναμο ο οποιος για καποιο λογο ειναι πεταξει ινες με μολις 38.000km και ελεγχος του αντιστοιχου του εκκεντροφορου γιατι μου μπηκαν υποψιες..Α και περασμα τους προφυλακτηρες με αλοιφη για να φυγουν κατι σημαδακια απο τους αμπαλους που παρκαρουν πανω μου..
70e με εργασια.Αλλα 50cent εδωσα για βραχυκυκλωμενη λαμπα stop προ διμηνου.. Παταγα φρενο και αναβαν τα φωτα και το καντραν στη πρωτη σκαλα Το σκεφτηκα αφου ελυσα τη μια πλευρα του πορτμπαγκαζ εσωτερικα για να τσεκαρω τις φυσες..μηχανολογαρα να σου πετυχει..
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?