-
Ο χρήστης britgreek έγραψε:
Αγορά μόνο από το γνωστό μαγαζί που φέρνει original στην Καβάλας και το δίσκο από ηλεκτρονικό κατάστημα στην επαρχία.
Σε ποιά αναφέρεσαι αν επιτρέπεται?
-
Ο χρήστης Γιώργος_i20 έγραψε:
Αγορά μόνο από το γνωστό μαγαζί που φέρνει original στην Καβάλας και το δίσκο από ηλεκτρονικό κατάστημα στην επαρχία.
Σε ποιά αναφέρεσαι αν επιτρέπεται?
στην Κορεατικη διπλα στον Κομβο..........πολλα εξειδικευμενα απο εκει εφοδιαζονται ανταλακτικα!
-
Service για την octavia μου στα 165.000.
Λάδια mobil 1 esp 5w30 5 λίτρα(μου έμεινε και 1 λίτρο φεύγα καβάτζα) = 45 ευρώ
Φίλτρο λαδιού 8 ευρώ.
Είπα να αλλαξω και τα μπουζί(λόγω πολλών χλμ πλέον- δεν ήταν απαραίτητο)
Bosch τετράκιδα 8Χ4 = 32 ευρώ.
Εργατικά = Προσωπική εργασία-ανεκτίμητη.Σύνολο: 85 ευρώπουλα.
-
Σωστά. Σ' αυτό το μαγαζί αναφέρομαι. Δεν ήξερα αν μπορώ να το γράψω, για να μη θεωρηθεί διαφήμιση.
-
Ο χρήστης britgreek έγραψε:
Σωστά. Σ' αυτό το μαγαζί αναφέρομαι. Δεν ήξερα αν μπορώ να το γράψω, για να μη θεωρηθεί διαφήμιση.δεν θεωρω διαφημιση να πεις κατι για να βοηθησεις οικονομικα κοσμο!!!
ακομη καλυτερα και οταν πιανουν τα χερακια μας και γλυτωνουμε εργατικα -
BMW 525i E60
7 λτ λαδι 5-30 ΒMW.
Φιλτρο λαδιου
Φιλτρο αερος
4 τακακια(BMW)
2 αισθητηρες φθορας για τα τακακια
Συνολο 450 ευρω. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
BMW 525i E60
...........
Συνολο 450 ευρω.Tζάμπα..........................
-
BMW 525i E60
7 λτ λαδι 5-30 ΒMW.
Φιλτρο λαδιου
Φιλτρο αερος
4 τακακια(BMW)
Συνολο 450 ευρω.Πληροφοριακά για να συγκρίνω με το Q5 πόσο είχαν τα τακάκια και τι μάρκας είναι (αν ξέρεις)?
-
Ηταν σε κουτί BMW .Δε θυμάμαι ακριβώς τιμή.
-
Ηταν σε κουτί BMW .Δε θυμάμαι ακριβώς τιμή.Ετσι , έτσι .. και στο πεζό ήταν σε κουτί πεζό !! 70 ευρώ το χρέωσαν!! Βγάζοντας εγω πριν λίγες μέρες την ρόδα στο πεζό βλέπω ότι η μάρκα στα τακάκια είναι Μποσσ , παραγγελνω Μποσσ για το πεζό μεσω διαδικτύου με 29,22 ευρώ !!!!
-
BMW 525i E60
7 λτ λαδι 5-30 ΒMW.
Φιλτρο λαδιου
Φιλτρο αερος
4 τακακια(BMW)
Συνολο 450 ευρω.μπορουν και ακριβοτερα πες τους........
φανταζομαι σε επισημο με τα εργατικα,ετσι;;;; -
παντος παιδια ΝΑΙ καλα ειναι να βοηθαμε την τοπικη αγορα των ανταλακτικων, αλλα και σε μαγαζια e-shop αρκετα για να μην πω πολλα ανταλακτικα ειναι στην μιση τιμη και ισως ποιο κατω (ιδιος του εξωτερικου)
σε μια περιοδο οικονομικου χαους που διανιουμε ειναι θεμα ακομη και τα 10€
για αυτο λοιπον ας βοηθισουν και εμας οι ισαγωγεις και τα μαγαζια ανταλακτικων για να τους βοηθισουμε και εμεις οι καταναλοτες .με 65€ βρεικα σετ χρονισμου contitech κομπλε ( 5 εξαρτιματων ) για Α4 Β5 1,8 mod 95 το ιδιο σετ στην αγορα μας εχει απο 190€ ως 220€
-
Παντως...δε πρεπει να πηγαινει κανεις και στο αλλο ακρο σε οτι αφορα τις τιμες.. πασαρεται και κυκλοφορει και πολυ σαβουρα...
-
σιγουρα και υπαρχει πολη σαβουρα και σιγουρα δεν πρεπει να παμε με κυριο γνωμονα την τιμη αλλα να απεφθινομαστε σε επονιμα ανταλακτικα τα οποια τροφοδοτουν και τα γνισια ανταλακτικα
( δεν πιστευω να υπαρχει κανεις τοσο αφελης που να πιστευει οτι οι αυτοκιηιτοβιομηχανιες κατασκευαζουν ανταλακτικα;;)σε συνδιασμο με την καλητερη τιμη που θα τα βρουμε
και συγουρα δεν μπορουμε να αποκαλεσουμε σαβουρες ονοματα οπος :
SKF
INA
ΝΤΝ
RUVILLE
MANN-HUMEL
GATES
CONTITECH
ΑΤΕ
TRW
ΑΙRTEX (υδραντλιες)
και αλλα πολασε γενικες γραμμες τα περισοτερα να μην πω ολα ρουλεμαν-τροχαλιες εσωτερικα ειναι Ιαπωνια ΝΤΝ
οσο για τεντωτηρες ολοι οποιο ονομα και αν φερουν επανω απο γνισιο ή καποιο του εμποριου ειναι Καναδας Litensαυτα ιδα και καταλαβα απο την ενασχολιση μου με το ψαξιμω των ανταλακτικων των αυτοκινητων μου ( χωρις καμια εξιδικευση απλα μερακι)
-
Μου ήρθαν σήμερα τα πραγματα φίλτρα MANN και τακάκια BOSCH για κασκάι και πεζό 107 και επώνυμα και μισή τιμή από τις αντιπροσωπείες!!
Εχουν και οδηγίες αναλυτικά για την τοποθετηση των φιλτρων καμπίνας , είναι εύκολο και η τοποθέτηση των φίλτρων αέρων , οπότε για το σέρβις έχω και τα λάδια οπότε μόνο αλλαγή λαδιών και φίλτρο λαδιού θα τους πω όσο θέλουν είμαι διατεθιμένος να δώσω 5 ευρώ ξια το κασκάι και αλλα τόσα για το πεζό. Η..... μήπως λέω πολλά;;;
Τώρα για τα τακάκια , όταν έρθει η ώρα θα δω πόσα θα δώσω κανά 20άρικο έκαστο λέω!!!!
Από κανά 300 άρι που ήθελε η νισσάν και κανά 250άρι η πεζο πάμε για κάτω από τα μισά!!!!!
Παιδιά έρευνα έρευνα έρευνα δεν είναι εποχές να χαρίζομαι χρήματα που ειναι δυσευρετα!!!!!! -
Σωστός ο costaslio...
Και εγώ έχω μαζέψει τα αναλώσιμα για το μεγάλο service στο Grande Punto μου...και σε κάνα μήνα που θα πιάσω τα χλμ.τα βάζω επάνω μόνος μου ακόμα και τα λάδια...
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Σωστός ο costaslio...Και εγώ έχω μαζέψει τα αναλώσιμα για το μεγάλο service στο Grande Punto μου...και σε κάνα μήνα που θα πιάσω τα χλμ.τα βάζω επάνω μόνος μου ακόμα και τα λάδια...
Και με τους ελεγχους, σφιξιματα, γρασσαρισματα που πρεπει να γινουν τι κανεις;
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Σωστός ο costaslio...
Και εγώ έχω μαζέψει τα αναλώσιμα για το μεγάλο service στο Grande Punto μου...και σε κάνα μήνα που θα πιάσω τα χλμ.τα βάζω επάνω μόνος μου ακόμα και τα λάδια...
Ελέγχει, σφίγγει και γρασσάρει μόνος του
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Σωστός ο costaslio...
Γιατι τα κανουν αυτα τα συνεργεια. Τοσα χρονια ουτε σε εξουσιοδοτημενα ουτε σε απλα συνεργεια ειδα να κανουν τετοιου ειδους πραγματα. Αντε κανα ελεγχο στα τακακια για να σου πουν αν θελουν αλλαγμα και αυτο πρεπει να τους το ζητησεις. Οταν πας για για σερβις απλψν σου αλλαζουν-πετανε τα προβλεπομενα αναλωσιμα και τελος. Ποια γρασαρισματα, σφιξιματα, ελεγχοι;;;
-
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?