-
4 λίτρα παίρνει, στην αλλαγή φίλτρου, ουσιαστικά δεν έκαναν τπτ άλλο απ το να αλλάξουν λάδια.
Αυτό το καθαριστικό φρένων για δισκόφρενα τί ρόλο βαράει, το δεύτερο αβένσις δεν είναι? Δεν έχει ταμπούρα
-
47€ για μια αλλαγη λαδιων ουσιαστικα ειναι πολλα.
ειδικα τωρα που καποιες αντιπροσωπίες την κανουν δωρεαν.
Στη σουμπαρου τους ειχα παει τα δικα μου λαδια και μου χρεωσαν μονο το φιλτρο και τη ροδελα.
Η ιδια αντιπροσωπια εχει τα Πεζω, Σκοντα, Ισουζου και μια ακομα που δεν θυμαμαι.
Φανταζομαι τα ιδια ισχυουν και για τις μαρκες αυτες -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
4 λίτρα παίρνει, στην αλλαγή φίλτρου, ουσιαστικά δεν έκαναν τπτ άλλο απ το να αλλάξουν λάδια.Αυτό το καθαριστικό φρένων για δισκόφρενα τί ρόλο βαράει, το δεύτερο αβένσις δεν είναι? Δεν έχει ταμπούρα
Όχι, δισκόφρενα έχει και πίσω.
47€ για μια αλλαγη λαδιων ουσιαστικα ειναι πολλα.
ειδικα τωρα που καποιες αντιπροσωπίες την κανουν δωρεαν.
Στη σουμπαρου τους ειχα παει τα δικα μου λαδια και μου χρεωσαν μονο το φιλτρο και τη ροδελα.
Η ιδια αντιπροσωπια εχει τα Πεζω, Σκοντα, Ισουζου και μια ακομα που δεν θυμαμαι.
Φανταζομαι τα ιδια ισχυουν και για τις μαρκες αυτεςΚαι μένα στη Ford για αλλαγή λαδιών δε μου χρέωσαν εργασία, γι'αυτό μου φάνηκε κάπως. Βέβαια λάδια έβαλαν δικά τους.
-
μα έτσι θυμόμουν, και επιπλέον δεν έχει ούτε ταμπουροχειρόφρενο να πεις ότι καθαρίσαν κάτι εκει μέσα
έλεο -
Μήπως ξέρει κάποιος να μου συστήσει συνεργείο για vw στο περιστέρι;
Ευχαριστώ.
-
Πήγα σήμερα το TypeR για το service των 80000χλμ (64000 πραγματικά χιλιόμετρα) στα κεντρικά του Σαρακάκη (Λεωφόρο Αθηνών). 'Τρέχει' προσφορά για αυτό με 150ευρώ (5lt λάδι, φίλτρο αέρος, φίλτρο λαδιού, φίλτρο A/C). Αυτό που μού έκανε εντύπωση είναι ότι και χωρίς την προσφορά οι τιμές είναι καλύτερες από τα δύο εξουσιοδοτημένα που είχα πάει τις προηγούμενες φορές...
Ενδεικτικά, το 1lt λάδι (χωρίς ΦΠΑ):
- Σαρακάκης (σήμερα): 11,08ευρώ χωρίς την προσφορά. 8,97ευρώ (-19% στα πλαίσια της προσφοράς)
- Σωτηρόπουλος (πριν κανά 6μηνο): 18,45 - 5% = 17,53ευρώ
- Αντωνόπουλος-Κωνσταντακάτος (πριν ένα χρόνο): 16,38ευρώ
Τα σχόλια για τις τιμές των τελευταίων (και για μένα που τα έδωσα) δικά σας...
Επίσης, με 39,36ευρώ που έκαναν καθαρισμό κι απολύμανση του A/C. Καλά είναι;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Επίσης, με 39,36ευρώ που έκαναν καθαρισμό κι απολύμανση του A/C. Καλά είναι;
Αν σου συμπλήρωναν φρέον κ άλλαζαν το λάδι του, θα ήταν οκ. Απλά καθαρισμό, μάλλον spray θα έριξαν απλά στους αεραγωγούς.
-
Λοιπόν φίλος με κορσα 1.2 του 2001 περίπου μένει από συμπλέκτη 300 μέτρα από το ξενοδοχείο όπου θα πήγαινε διακοπές(Β.Εύβοια-Πευκί). Ρωτώντας για συνεργείο τον στέλνουν κάπου όπου ο τυπάς αποφαίνεται: τρόμπα συμπλέκτη 160 ευρώ+4 μπουκάλια βαλβολίνη 60 ευρώ + εργασία 200 ευρώ. Ο φίλος, όπως μου έλεγε, πήρε τηλέφωνο στον μάστορα που το πηγαίνει συνήθως, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι τα λεφτά που του ζητάνε είναι πάρα πολλά. Ο τυπάς όμως ανένδοτος, ούτε ευρώ παρακάτω και μάλιστα λέει ότι έχει ήδη κατεβάσει σασμάν κι αν ο φίλος θέλει να πάρει πίσω το αμάξι να ου δώσει πρώτα 200€ για την εργασία του. Με τα πολλά του λένε να συνεχίσει τη δουλειά του κι όταν πάνε να πάρουν το αμάξι τους ζητάει άλλα 46€ για να κόψει απόδειξη, επειδή όμως τον λυπήθηκε συμφώνησαν στα 450€
-
Σήμερα πήγα για MOT το micra και δυστυχώς για να περάσει πρέπει να αντικατασταθούν τα κάτωθι:
-
Κύλινδρος στο ταμπούρο του πίσω αριστερού τροχού
(ο υγιής του δεξιού τροχού : ) -
Σωληνάκι υγρού φρένων πίσω αριστερού τροχού:
(το υγιές του δεξιού τροχού - δεν ξέρω τι ζόρι τραβάει η αριστερή πλευρά: )
Τι κόστος θα υπολόγιζα γι αυτά στην Ελλάδα; (για να ξέρω πόσο μου τον έπιασαν εδώ )
-
-
Καμία ιδέα;
400 είναι πολλά;
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Καμία ιδέα;400 είναι πολλά;
Με 130 αγοραζεις ολοκληρο** ΣΕΤ** ταμπουρων
Περιπου αλλα 30€ τα σωληνακια... -
Με λίγα λόγια συνέφερε να ταξιδέψω μέχρι την Ελλάδα για την επισκευή
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Με λίγα λόγια συνέφερε να ταξιδέψω μέχρι την Ελλάδα για την επισκευήΔε μπορεις να αγορασεις εσυ τα ανταλακτικα και απλα να χρεωθεις εργασια; (ή απλα η εργατοωρα ειναι ακριβη;)
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Δε μπορεις να αγορασεις εσυ τα ανταλακτικα και απλα να χρεωθεις εργασια; (ή απλα η εργατοωρα ειναι ακριβη;)
Θα μπορούσα, αλλά δυστυχώς σήμερα έληγε το προηγούμενο ΜΟΤ (και δε λέει να κινηθείς αν δεν το ανανεώσεις) οπότε δεν είχα χρόνο να το ψάξω. Γενικά πάντως η εργατοώρα τσούζει άσχημα εδώ. Θα κοιτάξω το λογαριασμό και θα επανέλθω με λεπτομέρειες (για εγκυκλοπαιδικούς λόγους καθαρά μιας και η συναλλαγή ολοκληρώθηκε ).
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Λοιπόν φίλος με κορσα 1.2 του 2001 περίπου μένει από συμπλέκτη 300 μέτρα από το ξενοδοχείο όπου θα πήγαινε διακοπές(Β.Εύβοια-Πευκί). Ρωτώντας για συνεργείο τον στέλνουν κάπου όπου ο τυπάς αποφαίνεται: τρόμπα συμπλέκτη 160 ευρώ+4 μπουκάλια βαλβολίνη 60 ευρώ + εργασία 200 ευρώ. Ο φίλος, όπως μου έλεγε, πήρε τηλέφωνο στον μάστορα που το πηγαίνει συνήθως, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι τα λεφτά που του ζητάνε είναι πάρα πολλά. Ο τυπάς όμως ανένδοτος, ούτε ευρώ παρακάτω και μάλιστα λέει ότι έχει ήδη κατεβάσει σασμάν κι αν ο φίλος θέλει να πάρει πίσω το αμάξι να ου δώσει πρώτα 200€ για την εργασία του. Με τα πολλά του λένε να συνεχίσει τη δουλειά του κι όταν πάνε να πάρουν το αμάξι τους ζητάει άλλα 46€ για να κόψει απόδειξη, επειδή όμως τον λυπήθηκε συμφώνησαν στα 450€Ρε μιλάμε για ξύλο με φύλλο μπακαλιάρο!!!!!
-
Σε Peugeot 307 του 2002 τι χαρατσι να περιμενουμε για αλλαγη του 'ρουλεμαν σασμαν'? (οχι του συμπλέκτη)
Να φορέσουμε κράνος? -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Δε μπορεις να αγορασεις εσυ τα ανταλακτικα και απλα να χρεωθεις εργασια; (ή απλα η εργατοωρα ειναι ακριβη;)
Θα μπορούσα, αλλά δυστυχώς σήμερα έληγε το προηγούμενο ΜΟΤ (και δε λέει να κινηθείς αν δεν το ανανεώσεις) οπότε δεν είχα χρόνο να το ψάξω. Γενικά πάντως η εργατοώρα τσούζει άσχημα εδώ. Θα κοιτάξω το λογαριασμό και θα επανέλθω με λεπτομέρειες (για εγκυκλοπαιδικούς λόγους καθαρά μιας και η συναλλαγή ολοκληρώθηκε ).
Οι λεπτομέρειες λοιπόν:
- Break drum 2 X 93.10 = 186.20
- Headlamp adjustment 1 X 11.95 = 11.95
- Brake Cylinder 2 X 60.20 = 120.40
- Brake pipe (per FT) 1 X 45.76 = 45.76
- Brake bleed 1 X 13.95 = 13.95
Total: 378.26
Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν τα εργατικά.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Οι λεπτομέρειες λοιπόν:
- Break drum 2 X 93.10 = 186.20
- Headlamp adjustment 1 X 11.95 = 11.95
- Brake Cylinder 2 X 60.20 = 120.40
- Brake pipe (per FT) 1 X 45.76 = 45.76
- Brake bleed 1 X 13.95 = 13.95
Total: 378.26
Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν τα εργατικά.
Tι είναι οι κουτόφραγκοι,Πακιστανοί σαν εμάς που γαμάει ο ένας τον άλλον?
Οι άνθρωποι σέβονται τη δουλειά τους,είναι ΤΕΧΝΙΚΟΙ. -
Καμία ιδέα;
400 είναι πολλά;
Με 130 αγοραζεις ολοκληρο** ΣΕΤ** ταμπουρων
Περιπου αλλα 30€ τα σωληνακια...Για Αγγλία μιλάμε,Ευρωπαικό πολιτισμένο κράτος όχι για το Πακιστάν=Μπανάνιος......
-
Ναι,θα τους πάει ο κουτοπόνηρος ο ελληνάρας τα ανταλλακτικά κι αυτοί θα τα αλλάξουν με 9 ευρώ!!
Αρε όχι Γερμανο μόνο, πούτσα και βούρδουλα μαζί θέλουμε......
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?