-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Αυτο ακριβως. Τα καθισματα μπορεις να τα ριξεις αν τα χεις ξεκλειδωτα απ το πορτμπαγκαζ, τουλαχιστον στο αβενσις ετσι ειναι.Και στο Xedos 20ετίας έτσι είναι οπότε φαντάζομαι έτσι είναι και στο 6.
-
ετσι και στο 6αρι...πρωτα τραβας απο το πορτ παγκαζ 2μικρους ιμαντες για να απασφαλισουν τα καθισματα
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ετσι και στο 6αρι...πρωτα τραβας απο το πορτ παγκαζ 2μικρους ιμαντες για να απασφαλισουν τα καθισματαΣυγγνώμη για το άσχετο αλλά μιας και σε βρήκα εδώ ας ρωτήσω. Δίνει ακόμα η Mazda εκείνο το περίεργο 3ο κλειδί (το γκρι) για τους παρκαδόρους που δεν ξεκλειδώνει πορτ μπαγκάζ και ντουλαπάκι συνοδηγού;
-
1ον δεν εχει κλειδαρια το ντουλαπακι......
2ον δεν εχει κλειδαρια το πορτ παγκαζ.....
3ον οχι δεν υπαρχει τετοιο κλειδι τουλαχιστον για το 6αρι
εχθες εκανα το σερβις των 50Κ με κοστος 97 ευρω -
Mήπως το ντουλαπάκι κλειδώνει με το κεντρικό κλείδωμα;
-
δεν εχει πεσει κατι τετοιο στην αντιληψη μου και αλλωστε οταν κλειδωνω δεν ειμαι μεσα για να το τσεκαρω
θα το κανω ομως για να δω και θα σας πω αν και το βρησκω απιθανο
το θεμα ειναι να κλειδωνει και το αυτοκινητο να ειναι ανοιχτο το οποιο δεν γινεται..... -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
1ον δεν εχει κλειδαρια το ντουλαπακι......
2ον δεν εχει κλειδαρια το πορτ παγκαζ.....
3ον οχι δεν υπαρχει τετοιο κλειδι τουλαχιστον για το 6αρι
εχθες εκανα το σερβις των 50Κ με κοστος 97 ευρω1ον το 3άρι έχει
2ον και 3ον δεν υπάρχουν..... -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Audi Q5 2.0T 3oς/2009 Μεγάλο service 60.000χλμΠέραν των προκαθαρισμένων είχε κομμένες 2 βάσεις μηχανής οι οποίες και περάστηκαν στην εγγύηση 'καλής θέλησης' της Audi, καθώς το αυτοκίνητο έχει πλήρες αρχείο συντήρησης στην Καρέντα. Σε αντίθετη περίπτωση το κόστος τους είναι περί τα 450€ τα ανταλλακτικά και 140€ τα περαστικά, τα οποία είναι και αυτά που πλήρωσα, όπως φαίνεται και στο τιμολόγιο. Μοναδικές αλητείες το ασύλληπτο κόστος του λαδιού του s-tronic (130€ τα 7λτ ) και η χρέωση για τους υαλοκαθαριστήρες. Σε αυτό φταίω κι εγώ βέβαια γιατί είχα δει χρέωση από προηγούμενο τιμολόγιο για 7€ το κάθε μάκτρο και τους είπα να τους αλλάξουν αυτοί.
σχετικό-άσχετο: απαίτησε έκπτωση.
Πάντως οι τιμές είναι ψιλο-'κανονικές' για audi service center (κοινώς εξουσιοδοτημένο συνεργείο Audi).
Karenta πήγες?? (μπορείς να μου απαντήσεις και με pm)
edit: το γράφει η σφραγίδα στο χαρτί σου.
-
Audi Q5 2.0T 3oς/2009 Μεγάλο service 60.000χλμΚαθαρισμος συρομενης οροφής 31,00€?
Adjusted (τί ειναι αυτο?) 68,20€?Εβαλαν και λάδι στο ΣΑΝΖΜΑΝ
-
60Κ και ζητησε βασεις μηχανης και σαιλεντ μπλοκ;;;;;αθανατη γερμανικη ποιοτητα κατασκευης
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
60Κ και ζητησε βασεις μηχανης και σαιλεντ μπλοκ;;;;;αθανατη γερμανικη ποιοτητα κατασκευηςΌντως 'εχεις δίκιο
Άστα να πάνε ..... είναι σαν τα Ιταλικά αυτοκίνητα της δεκαετίας 80 και 90 που όλοι τα κράζαν αναξιόπιστα σε πολλές περιπτώσεις λόγω προβλημάτων με τα Γερμανικά ηλεκτρικά τους..... -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Καθαρισμος συρομενης οροφής 31,00€?
Adjusted (τί ειναι αυτο?) 68,20€?Εβαλαν και λάδι στο ΣΑΝΖΜΑΝ
Και τα 2 αυτά είναι για την ηλιοροφή. Το κόστος του καθαρισμού είναι 100€+ΦΠΑ και γίνεται και καλά στο φανοποιείο. Μαλακίες...σε δουλειά να βρισκόμαστε απλά μαζεύει σκουπιδάκια, σκόνες κτλ και ακούγονται διάφορα στο άνοιξε-κλείσε και δεν λέει να γίνεσαι ρόμπα κάθε φορά που μπαίνει κάνας άνθρωπος μέσα.
60Κ και ζητησε βασεις μηχανης και σαιλεντ μπλοκ;;;;;αθανατη γερμανικη ποιοτητα κατασκευης
Όντως 'εχεις δίκιο
Άστα να πάνε ..... είναι σαν τα Ιταλικά αυτοκίνητα της δεκαετίας 80 και 90 που όλοι τα κράζαν αναξιόπιστα σε πολλές περιπτώσεις λόγω προβλημάτων με τα Γερμανικά ηλεκτρικά τους.....Καλά αυτά τα έχουμε πει πολλάκις αλλά λίγοι αντιλαμβάνονται, γιατί λίγοι έχουν δοκιμάσει απ' όλα για να έχουν άποψη. Ότι έχουν ακούσει από το μπατζανάκη του ξαδέρφου του μάστορα που πάνε το δικό τους. Γενικά τα Γερμανικά και κυρίως τα VAG έχουν πολύ χαμηλότερη ποιότητα από αυτό που θέλουν να πιστεύουν και να διαφημίζουν πολλοί. Τουλάχιστον οι Γερμανοί έχουν την ευθιξία να καλύπτουν κόστη και μετά το πέρας της εγγύησης, γνωρίζοντας φυσικά πολύ καλά τι είναι αυτό που πουλάνε και που πάσχει.
Προσωπικά ΚΑΝΕΝΑ ιταλικό μου αμάξι (και είχα/έχω 4 Alfa και 2 Fiat) δεν έκοψε ποτέ βάσεις μηχανής ούτε σε 130.000χλμ. Τώρα στην Audi το θεωρούν φυσιολογικό και αναλώσιμο, αλλά αφού πλήρωσα μόνο τα εργατικά ας κάνουν ότι θέλουν. Ας μου τα αλλάζουν τσάμπα κι ας λένε ότι γουστάρουν.
-
Προσωπικα, τις βάσεις μηχανης δεν τις θεωρώ και τρομερό δειγμα αναξιοπιστίας, γιατι άλλαξα 2-3 φορες βάσεις μεσα στην εγγυηση, και μια φορά εκτος...
προφανώς ο λογος ειναι το πως οδηγώ εγώ και όχι η αξιοπιστία/αναξιοπιστία της Γερμανίας ή της Κορέας στη δική μου περίπτωση.Επίσης να έχουμε και στο μυαλό μας οτι αυτοι (εμείς) που γράφουν στα φορουμ έιναι πολυ μικρό ποσοστό σε σχεση με τον υπόλοιπο κόσμο, και λόγω σχέσης αγάπης, μπορει να τα πηδάνε και πότε πότε το αυτοκινητό τους, να τρώει και κανα σκίσιμο=περισσοτερη φθορά, σε σχέση με τον μέσο μπάρμπα/θειά που έχει το ίδιο και παει 3 φορες το χρόνο στο χωριό και αλλες 20 επισκέψεις σε γιορτές και σχόλες.
-
Στεφανε εισαι ακομα στην εγγυηση υποθετω γιατι μιλαμε για κοροιδιστικα λεφτα ρε γμτ Δλδ οταν ερθει η ωρα για ιμαντες κτλπ θα παει στο 2χιλιαρο?
Τα ελαττωματικα σινεμπλοκ και βασεις τα ζητησες να τα δεις? Μου φαινονται λιγα τα χιλιομετρα. -
Δεν είμαι στην εγγύηση και ιμάντες ευτυχώς δεν έχω. Έχει καδένα ο tfsi. Το σινεμπλόκ που λέει στο τιμολόγιο είναι της βάσης της μηχανής δεν έχει σχέση με τα σινεμπλόκ της ανάρτησης. Τα χλμ είναι ελάχιστα και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για αμάξι με άνετη ανάρτηση και μεγάλα προφίλ που σημαίνει ότι δεν την ακούει τόσο από λακούβες κτλ. Ακόμα και από τον τρόπο οδήγησης να είναι, δηλαδή τις πολλές έντονες επιταχύνσεις/επιβραδύνσεις που κάνω, και πάλι είναι αδικαιολόγητο για 60 χιλιάρικα αμάξι.
-
Αν έχεις όντως τέτοιο στυλ οδήγησης, αναμενόμενο είναι.
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Αν χρειάζεται αλλαγή μια βάση μηχανής και αυτό συμβαίνει λόγω του τρόπου οδήγησης,τί φταίει? Το ότι ο οδηγός σημαδεύει όποιο κρατήρα δει στο δρόμο ή και τίποτα άλλο?το οτι ο οδηγός γ@μαει το αυτοκίνητο με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο...
καρφωτές ταχύτητες , συνεχείς επιταχύνσεις και απότομες επιβραδύνσεις κλπ κλπ.... κυρίως οι καρφωτές ταχύτητες...του στεφανού εικάζω (γιατί δεν είναι κανα παιδαρέλι ) οτι έτυχε , έπεσε σε σκαρτη παρτίδα κλπ κλπ
φίλος με σει σπορτινγκ έκοψε 3 βάσεις μέσα σε 70.000κμ... αλλά το αυτ/κι βέλαζε κάθε φορά που το οδηγούσε
-
το θεμα Στεφανε ειναι να μην εχεις μια απο τα ιδια στα επομενα 60Κ οπου το κοστος θα ειναι ολο δικο σου και δεν νομιζω οτι φταιει ο τροπος οδηγησεις καθως οταν εχεις το γκαζι θα το χρησιμοποιησεις και αυτο το ξερει ο κατασκευαστης......
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Αν χρειάζεται αλλαγή μια βάση μηχανής και αυτό συμβαίνει λόγω του τρόπου οδήγησης,τί φταίει? Το ότι ο οδηγός σημαδεύει όποιο κρατήρα δει στο δρόμο ή και τίποτα άλλο?
το οτι ο οδηγός γ@μαει το αυτοκίνητο με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο...
καρφωτές ταχύτητες , συνεχείς επιταχύνσεις και απότομες επιβραδύνσεις κλπ κλπ.... κυρίως οι καρφωτές ταχύτητες...του στεφανού εικάζω (γιατί δεν είναι κανα παιδαρέλι ) οτι έτυχε , έπεσε σε σκαρτη παρτίδα κλπ κλπ
φίλος με σει σπορτινγκ έκοψε 3 βάσεις μέσα σε 70.000κμ... αλλά το αυτ/κι βέλαζε κάθε φορά που το οδηγούσε
Τα ιδια εγραψα , αλλα χαθηκε το ποστ. ΑΚΡΙΒΩΣ. Αμα φρεναρεις και κατεβαζεις και μια 3η ή 2α στο φρεναρισμα επανω για βοηθεια στους δίσκους βρε αδερφε, και μετα το σκιζεις μετα τη στροφη, εεε, σε λιγο την ακουνε οι βάσεις.
Οπε επισης και αν ξεκινας με ελαχιστες στροφες και κλωτσάει.
-
Δεν είμαι στην εγγύηση και ιμάντες ευτυχώς δεν έχω. Έχει καδένα ο tfsi. Το σινεμπλόκ που λέει στο τιμολόγιο είναι της βάσης της μηχανής δεν έχει σχέση με τα σινεμπλόκ της ανάρτησης. Τα χλμ είναι ελάχιστα και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για αμάξι με άνετη ανάρτηση και μεγάλα προφίλ που σημαίνει ότι δεν την ακούει τόσο από λακούβες κτλ. Ακόμα και από τον τρόπο οδήγησης να είναι, δηλαδή τις πολλές έντονες επιταχύνσεις/επιβραδύνσεις που κάνω, και πάλι είναι αδικαιολόγητο για 60 χιλιάρικα αμάξι.Εννοουσα γενικα το 'μεγαλο' service. Οκ.
Αφου εισαι εκτος εγγυησης παντως μου κανει εντυπωση που δε ψαχτηκες για 'εξω'.. Απειρα τα λεφτα Πανακριβα ορισμενα απο αυτα που βλεπουμε..
Η βαση οντως ειναι αναλογα της χρησης ιδιως του σασμαν ( εγω σταθερα καθε χρονο κοβω βαση σασμαν ) αλλα και παλι καινουργιο αμαξι και χωρις κανιβαλισμους..
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?