-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
230 ευρώ για εμπρός τακάκια, αλλαγή λαδιών και ρύθμιση βαλβίδων. 2 ώρες εργασία για 107 ευρώ με το φπα. (1 ώρα για τη ρύθμιση των βαλβίδων....).
280 ευρώ στο σύνολο για το ενδιάμεσο .... μάλλον την επόμενη φορά θα αλλάξουμε μαγαζί....
Σε ποιό αμάξι έκανες ρύθμιση βαλβίδων?
Έλα ντε, και δική μου ερώτηση!!.
Αντώνηςπροφανώς στο ΙΜΑ, και τα jazz ξέρω ότι θέλουν
Σε όλα τα vtec ανά τακτά χρονικά διαστήματα υπάρχει έλεγχος της λειτουργίας του συστήματος. Το θέμα είναι ότι ενώ σε όλη την Ευρώπη η HONDA έχει ενημερώσει ότι επαρκεί ο έλεγχος κάθε 120,000 χιλιόμετρα (80,000 miles) στην Ελλάδα έχουν μείνει ακόμα στα 40,000.
Το θέμα βέβαια είναι ότι ούτε ένα καπάκι δεν χρειάζεται να ανοίξουν. Απλά συνδέουν το PC και ελέγχουν με κρύο τον κινητήρα τη λειτουργία του VTEC και εφόσον απαιτηθεί ανοίγουν και το καπάκι. Τώρα εδώ περιμένουν να κρυώσει ο κινητήρας και ανοίγουν πάντα το καπάκι.
-
Εγώ εαν είχα την επιλογή να αποφύγω το άνοιγμα του καπακιού , θα το έκανα. Εκτός της άσκοπης οικονομικής επιβάρυνσης υπάρχει και ο κίνδυνος να μη σου ρυθμίσουν σωστά τις βαλβίδες ( εννοώ οτι είναι δύσκολο να πετύχουν την άψογη εργοστασιακή ρύθμιση). Και επίσης υπάρχει ο κίνδυνος να μη σου βάλουν τη φλάντζα καπακιού σωστά και να έχεις διαρροές λιπαντικού.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
σημερα αλλαξα φιλτρο αερος μετα απο 5-6 χρονια.
ειχε μαυρισει αρκετα και ειπα να το αλλαξω αν και κοστισε 8 ευρωη επομενη αλλαγη το 2015
Να μην το αλλάξεις ποτέ φίλε ιταλάκια, δεν είμαστε για σπατάλες στους δύσκολους αυτούς καιρούς
Τα καλσόν που πετάνε οι γυναίκες κάνουν μια χαρά!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
ειχε μαυρισει αρκετα και ειπα να το αλλαξω αν και κοστισε 8 ευρωη επομενη αλλαγη το 2015
Να μην το αλλάξεις ποτέ φίλε ιταλάκια, δεν είμαστε για σπατάλες στους δύσκολους αυτούς καιρούς
Κανεις ήδη οικονομίες για το πανάκριβο service του mazda σου σε καταλαβαίνω...Κι εσύ θύμα του μάρκετινγκ πήγες και αγόρασες ενα και καλά στριφτερό με πανάκριβη συντήρηση
-
εμένα φοράει μόνο δικτυωτά
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κανεις ήδη οικονομίες για το πανάκριβο service του mazda σου σε καταλαβαίνω...Κι εσύ θύμα του μάρκετινγκ πήγες και αγόρασες ενα και καλά στριφτερό με πανάκριβη συντήρηση
Εγώ για τον Ιταλάκια το λέω. Ευτυχώς το δικό μου έχει σχετικά φθηνή συντήρηση, το είχα κοιτάξει πριν το πάρω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
εμένα φοράει μόνο δικτυωτάΜπορεί να είναι πιο σέξυ αλλά παίρνει πολύ σκόνη μέσα.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εδωσα και αλλα 10 ευρω για να φτιαξω την κλειδαρια που μου χαλασαν διαρηκτες.
δεν κλειδωνε η πορτα και το αφησα ετσι δυο νυχτες ,ανοιχτο,αλλα ειπα να την φτιαξω να ξεμπερδευω.σε τι αμαξι;
στου μπατζανακη το Πουντο, χαλασαν την κλειδαρια στην προσπαθεια να το ανοιξουν με κατσαδιδι και με τα απο πατεντα που καναμε κλειδωνει και ανοιγει απο του συνοδηγου.Η Φιατ θελει περιπου 300€ για να αλλαξει τις κλειδαριες...
κατι λενε για ηλεκτρονικες, πρεπει να αλλαχθουν ολες μαζι για να μην υπαρχει προβλημα κλπ.
δε θυμαμαι καλα.
Το θεμα ειναι: δεν μπορουμε να αλλαξουμε μια κλειδαρια μονο και να υπαρχει διαφορετικο κλειδι;Πουντο μοντ. 2002 νομιζω...
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
εδωσα και αλλα 10 ευρω για να φτιαξω την κλειδαρια που μου χαλασαν διαρηκτες.
δεν κλειδωνε η πορτα και το αφησα ετσι δυο νυχτες ,ανοιχτο,αλλα ειπα να την φτιαξω να ξεμπερδευω.σε τι αμαξι;
στου μπατζανακη το Πουντο, χαλασαν την κλειδαρια στην προσπαθεια να το ανοιξουν με κατσαδιδι και με τα απο πατεντα που καναμε κλειδωνει και ανοιγει απο του συνοδηγου.Η Φιατ θελει περιπου 300€ για να αλλαξει τις κλειδαριες...
κατι λενε για ηλεκτρονικες, πρεπει να αλλαχθουν ολες μαζι για να μην υπαρχει προβλημα κλπ.
δε θυμαμαι καλα.
Το θεμα ειναι: δεν μπορουμε να αλλαξουμε μια κλειδαρια μονο και να υπαρχει διαφορετικο κλειδι;Πουντο μοντ. 2002 νομιζω...
Αγοραζεις μονο τον μυλο και τον φτιαχνεις στο κλειδι που εχεις αν δεν εχει διαλυθει τελειως ο παλιος.Αλλιως ενας μεταχειρισμενος μυλος με το κλειδι του και θα χρησιμοποιει δυο κλειδια .
-
εμενα δεν χαλασαν αρκετα και ο μαστορης της εφτιαξε.
σε περιπτωση παντως που δεν φτιαχνονταν εννοειται οτι δεν θα εδινα 300 ευρω στην μαμα φιατ αλλα θα πηγαινα στα μεταχειρισμενα. -
κατι ειπαν για 'ασυμβατοτητα'
και οτι πρεπει να τα παρεις ολα σετ -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
κατι ειπαν για 'ασυμβατοτητα'
και οτι πρεπει να τα παρεις ολα σετΑσυμβατοτητα θα υπαρχει αναμεσα στο κλειδι και το ιμομπιλαιζερ οχι αναμεσα στις πορτες.
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Με αποδειξη (τη ζητησα δεν την εδωσε ετσι ).
ΥΓ. Η τιμη δε περιλαμβανει φιλτρο αερος γιατι εχω φιλτροχοανη.
Tόσα θα πλήρωνες και σε αντιπροσωπεία.
Σε αντιπροσωπεια vw σιγουρα 250 Ευρω.
Επανέρχομαι καΙ σύμφωνα με After Sales magazine VW
Για polo μέχρι 2005
Αλλαγή λαδίων με φίλτρο λαδιου €63
4 Αμορτισερ €389
Τακάκια Εμπρος €77 (60 - 75hp) και €92 (100 hp)
Φίλτρο γύρης €26
κλπ κλπΣτις τιμές συμπεριλαμβάνεται το κόστος εργασίας.
Δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.Νομίζω τα νούμερα περι αντιπροσωπειών θέλουν ψάξιμο και δεν είναι τόσο μύθος!
Επιπλέον τώρα που οι αποδείξεις θα περνάνε στην Εφορία περιμένω με ενδιαφέρον τις τιμές των Μαστρο Μήτσων πως θα αναπροσαρμοσθούν -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Επιπλέον τώρα που οι αποδείξεις θα περνάνε στην Εφορία περιμένω με ενδιαφέρον τις τιμές των Μαστρο Μήτσων πως θα αναπροσαρμοσθούν
προς τα πάνω, έτσι?
(αφού θα 'αναγκαστούν' να δηλώσουν όλες τις εισφορές τους πλέον = περισσότεροι φόροι που πρέπει να πληρώσουν = για να έχουν το ίδιο τελικό κέρδος, μεταφέρουν το κόστος στον καταναλωτή -κλασσικά-) -
που κερδισμενοι στιν ουσια βγενουμε εμεις που πηγενουμε αντιπροσωπιες και σκαμε 300 ευρα και 1000αρικα....για σερβις χρωνου και 2 ετων αντιστοιχα...
-
πως μπορουμε να γυρισουμε σε ηλεκτρονικο κοντερ τα χιλιομετρα...στην σαλονικα???
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Με αποδειξη (τη ζητησα δεν την εδωσε ετσι ).
ΥΓ. Η τιμη δε περιλαμβανει φιλτρο αερος γιατι εχω φιλτροχοανη.
Tόσα θα πλήρωνες και σε αντιπροσωπεία.
Σε αντιπροσωπεια vw σιγουρα 250 Ευρω.
Επανέρχομαι καΙ σύμφωνα με After Sales magazine VW
Για polo μέχρι 2005
Αλλαγή λαδίων με φίλτρο λαδιου €63
4 Αμορτισερ €389
Τακάκια Εμπρος €77 (60 - 75hp) και €92 (100 hp)
Φίλτρο γύρης €26
κλπ κλπΣτις τιμές συμπεριλαμβάνεται το κόστος εργασίας.
Δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.Νομίζω τα νούμερα περι αντιπροσωπειών θέλουν ψάξιμο και δεν είναι τόσο μύθος!
Επιπλέον τώρα που οι αποδείξεις θα περνάνε στην Εφορία περιμένω με ενδιαφέρον τις τιμές των Μαστρο Μήτσων πως θα αναπροσαρμοσθούνΔηλαδη για αλλαγη λαδιων+φιλτρου θελουν 75 Ευρω οταν εξω δε κοστιζει πανω απο 50-55 Ευρω... Το φιλτρο γυρης εξω κοστιζει 15 Ευρω.
-
Κάναμε το σερβις χρόνου της C180 blue
6 λίτρα λάδι (φουλ συνθετικό shell 5w40)
φίλτρο λαδιού
υγρό υαλοκαθαριστήρων+εργασία
160 €
Εμεινα υπερευχαριστημένος απο την εξυπηρέτηση.
Ημουν όλη την ωρα πάνω απο το αμάξι και πραγματικά τέτοια προσοχή κατα τη διαρκεια του σερβις δεν έχω ξαναδεί σε αντιπροσωπεία.Πιο πολύ θα πληρώσω στο μαγαζάκι που λέγεται VW.
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Κάναμε το σερβις χρόνου της C180 blue6 λίτρα λάδι (φουλ συνθετικό shell 5w40)
φίλτρο λαδιού
160 €
Ημουν όλη την ωρα πάνω απο το αμάξι και πραγματικά τέτοια προσοχή κατα τη διαρκεια του σερβις δεν έχω ξαναδεί σε αντιπροσωπεία.Πιο πολύ θα πληρώσω στο μαγαζάκι που λέγεται VW.
Αν αλλάξεις μόνο λάδια-φίλτρο υπολόγιζε ~120€
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Κάναμε το σερβις χρόνου της C180 blue
6 λίτρα λάδι (φουλ συνθετικό shell 5w40)
φίλτρο λαδιού
160 €
Αν αλλάξεις μόνο λάδια-φίλτρο υπολόγιζε ~120€
6 λιτρα λαδια εβαλε, οποτε 160-170 Ευρω και στη vw . Βεβαια πχ ο Παζαροπουλος θελει 160Ε για 4 λιτρα λαδι...
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?