-
Παιδιά τελικά τι γίνετε τώρα. Θα βγει σύντομα καινούργιο μοντέλο ή απλά θα γίνει κάποιο facelift???????
Ρωτάω γιατί θέλει ένας φίλος μου να αγοράσει το Subaru Ts 1.600 -150ps.
Ξέρει κανένας να μου πει ??? Και πότε περίπου θα έρθει? -
Ο χρήστης tupac έγραψε:
Παιδιά τελικά τι γίνετε τώρα. Θα βγει σύντομα καινούργιο μοντέλο ή απλά θα γίνει κάποιο facelift???????
Ξέρει κανένας να μου πει ??? Και πότε περίπου θα έρθει?Δεν ξερω για το καινουριο μοντελο ποτε θα ερθει αλλα ξερω οτι με οσα εχω διαβασει για τις εκδοσεις 1.6-150Hp και 1.6-180Hp που ειναι μετατροπες του απλου 1.6 απο την ελληνικη αντιπροσωπεια,και οχι απο το εργοστασιο,δεν θα το επαιρνα!!!!
Πες το φιλο σου να το ψαξει λιγο καλυτερα...... -
Aπειρες συζητησεις και εικασιες στα subaru forums.
Λενε οτι το 2006 θα ερθει το καινουργιο Impreza.
Εγω πιστευω οτι το καινουργιο Impreza θα φερνει πολυ στο καινουργιο Legacy GT. Το οποιο το οδηγησα και παρολο που ηταν το αυτοματο πηγαινε πολυ ομορφα.
Το 1600 τουρμπο δεν το εχω ακουσει πουθενα εκτος απο Ελλαδα. Φτειαγμενο για φορολογικους λογους υποθετω. Αν θες κατι τετοιο παρε ενα απλο Impreza, οχι τουρμπισιο και κανε μια αλλαγη/μετατροπη απο μηχανη WRX. Η παρε κατι κανα 2-3 χρονια μεταχειρισμενο σε εκδοση WRX.Νικος
-
Ο χρήστης tupac έγραψε:
Ξέρει κανένας να μου πει ??? Και πότε περίπου θα έρθει?Καλυτερα να το αφησει, η συγκεκριμενη μετατροπη ειναι χαλια το λιγοτερο.
Απο δυναμη? το καλυτερο ειναι 130hp το πολυ 135hp και τα προβληματα πολλα μεχρι και σπασιμο κινητηρα.
Εγω εχω το απλο TS 1600 wagon 3+ χρονια και φιλος μου το ιδιο αλλα το 143, πριν 1 μηνα του εσπασε και μπορω να γραψω παρα πολλα προβληματα που εχει παρουσιασει ασε που καιει χωρις υπερβολη περισσοτερο και απο το 2λιτρο
Η γνωμη μου ειναι μακριααααααααααα απο 150 και 180 ειναι κακιστη μετατροπη.
Αν θελεις δυναμη και μπορεις να βαλεις βαθια το χερι στην τσεπη, παιρνεις το 2λιτρο
Αν θελεις εργαλειο παρε το απλο 1.6 που τα κανει σχεδον ολα εκτος απο γκαζια.
Τωρα για το καινουργιο μοντελο ακουγετε για το 2006 και εγω αυτο περιμενω
-
Και για να αναστησουμε το θρεντ. Το ακομα πιο βελτιωμενο STi ετοιμο στην Ιαπωνια. Μοντελο 05.
http://www.autoexpress.co.uk/driven/dri ... 194&page=3
Ακομα πιο πολλες βελτιωσεις στην αναρτηση. Πιο πολυ ιπποδυναμη και ροπη.
Επισης εχει δυο sensor τωρα.
Lateral G sensor +
Yaw Rate sensorΑs feedbacks to the AWD System to decide Front to Rear Wheel Torque distribution!
Εχουμε στο STi φορουμ και ατομα που μιλανε γιαπωνεζικα.
Νικος
ΥΓ: Οι ΗΠΑ που εχουν ηδη το 05 εδω και μερικους μηνες εχουν τα πιο πολλα καλουδια του Ιαπωνικου. Και φυσικα μεγαλυτερη μηχανη (2,5 λιτρα).
-
http://www.autoexpress.co.uk/news/55821/this_week.html
Impreza hatchback;
κινητήρες από 1.500κ.εκ. μέχρι 2.0 turbo/300
μάλλον δεν πάμε καλά
-
Subaru B9 Tribeca:
Αυτή λέει θα είναι η νέα σχεδιαστική πολιτική της Subaru
-
Ο χρήστης sirbasil έγραψε:
Subaru B9 Tribeca:Αυτή λέει θα είναι η νέα σχεδιαστική πολιτική της Subaru
Με το B9 συνεχίζεται μιας και ξεκίνησε με τα R1 και R2.
Ikar γιατί προβληματίζεσαι; Λόγω του hatchback ή των 1500 κ.εκ. ; -
-
Το κόκκινο είναι EVO πάνω αριστερα?
Πολύ ωραίο το Scooby αν και λιγότερο επιθετικό από το τωρινό.. Η μόνη αλλαγή που θα έκανα είναι να βγάλω τον αεραγωγό γιατί κατά την γνώμη μου, χαλάει όλο το αυτοκίνητο αλλά εδώ αντέχεται σε σχέση με το τωρινό.. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το κόκκινο είναι EVO πάνω αριστερα?Ναί
Εδώ με φανάρι αλα Passat,5άρα...
http://response.jp/issue/2005/0510/arti ... /86687.jpg
-
Τελικά να περιμένουμε εκτεταμένο face lift ή εντελώς νέο μοντέλο;Έχω μπερδευτεί...
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Τελικά να περιμένουμε εκτεταμένο face lift ή εντελώς νέο μοντέλο;Έχω μπερδευτεί...Τελικά για facelift πρέπει να μιλάμε:
Πολύ καλύτερο απο ότι έδειχναν τα σχέδια.
-
Και θα ήταν πολύ καλύτερο αν έλειπε η ηλίθια τρύπα στη μέση της μάσκας αλλα βέβαια δεν θα είχε 'προσωπικότητα'
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Και θα ήταν πολύ καλύτερο αν έλειπε η ηλίθια τρύπα στη μέση της μάσκας αλλα βέβαια δεν θα είχε 'προσωπικότητα'Συμφωνώ αλλά πιστεύω πως είναι η καλύτερη ίσως δυνατή προσαρμογή της εταιρικής Ζαπατινομάσκας στο Ιmpreza.
-
popo μολις το ειδα ανατριχιασα!! ΜΠΡΡΡ πολυ καλο!!!!
εγω θελω την τρυπα αλλα την θελω σαν αυτη του ΕΒΟ..να μην ειναι ετσι σαν τουνελ -
Από μπροστά μου φαίνεται πολύ καλύτερο από το υπάρχον.Τα πίσω φώτα,όμως,εξακολουθούν να είναι είναι απαράδεχτα!
-
Kala i aerotomi den sas pirakse diladi?
Ego paroti exo to torino montelo apexthanome (ki exo fisika antikatastisi) tin piso aerotomi, eite afti eine WRX eite STI.
San na sxediastike apo Iapona se toualeta aeroplanou tin ora pou epese se keno aeros...
JIMPS: Signomi gia to 'keno aeros'
-
Τελικά,ίσως να είμαι ο μόνος άνθρωπος στόν πλανήτη πού του άρεσε όλη η σειρά τών Ιμπρέζα.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Και θα ήταν πολύ καλύτερο αν έλειπε η ηλίθια τρύπα στη μέση της μάσκας αλλα βέβαια δεν θα είχε 'προσωπικότητα'
Συμφωνώ αλλά πιστεύω πως είναι η καλύτερη ίσως δυνατή προσαρμογή της εταιρικής Ζαπατινομάσκας στο Ιmpreza.
Μόνο σε μένα φαίνεται αυτή η τρύπα σαν τη μούρη του Darth Vader απο το Star Wars ???:D
Νεο Impreza