-
Και το EVO έχει ελαφρύ τιμόνι, και μάλιστα 'κόβει' και περισσότερο (~2 στροφές lock-to-lock) οπότε σου φαίνεται ακόμα ελαφρύτερο απ΄ό,τι είναι στην πράξη. Και ούτε κι εκεί έχουμε να κάνουμε με αυτό που λέμε 'ρουφιάνο' κρίνοντας από τις πληροφορίες που σου μεταφέρει από τους εμπρός τροχούς. Όταν όμως αρχίσει το 'πάρτι' και το παρακάνεις [κατά λάθος ή επίτηδες] αρχίζεις να εκτιμάς τη μικρή προσπάθεια που απαιτείται για να διορθώσεις και ξεχνάς τα υπόλοιπα. Κάπως έτσι είναι και με το ΤΤ.
Όσον αφορά τη 'σπορτίφ οδική συμπεριφορά'... Καθένας έχει τα δικά του κριτήρια. Για εμένα, ακόμα και το Scoupe πρώτης γενιάς που είχα κάποια εποχή είχε 'σπορτίφ συμπεριφορά' - αρκεί να το πήγαινες με γκάζι και λίγο αριστερό φρένο επάνω στη στροφή και έστριβε σαν πισωκίνητο. Φυσικά οι 80 μόνο ίπποι δε σε βοηθούσαν να κάνεις τα ίδια σε μεγάλες ταχύτητες. Το ΤΤ είναι και δυνατό και καλοστημένο. Σε προδιαθέτει να το σκίσεις σε μια διαδρομή με συνεχόμενες στροφές, ανοιχτές ή κλειστές [αν και είμαι σίγουρος ότι θα το πάρουν πολλοί που απλά θέλουν να το παίξουν μάγκες στην ευθεία], δε 'δαγκώνει' όσο ένα 106 Rallye στο 'άσε' επάνω στη στροφή, ενώ απαιτεί σαφώς λιγότερη φυσική προσπάθεια για να κινηθείς γρήγορα - όπως συμβαίνει και με το Golf.
Για το ποιo στρίβει ταχύτερα ας περιμένουμε τις μετρήσεις του V-box, κλπ... Προσωπικά πιστεύω ότι σε στεγνή πίστα ο χρόνος γύρου του ΤΤ στα Μέγαρα μπορεί να πέσει κάτω από 1:14.5' - ό,τι και να σημαίνει αυτό για το στήσιμό του. Lets see...
-
Ôï åß÷á ðåß êáé ðáëéüôåñá .....
Ïôáí Ïé Âáãêáãüôèïé (ìå ôïõò ÑïäÝëëåò ðñùôïóôáôïýíôåò ) èá îåêéíïýóáí íá ìåéþíïõí ôï âÜñïò êáé íá áó÷ïëïýíôáé êáé ìå ôï óôñßâåéí åêôüò áïõôïìðÜí ôá ðñÜãìáôá èá áãñßåõáí ....Ðñþôá ôï RS 4
MåôÜ ôï ÔÔ
Åñ÷åôáé ùóïíïýðù êáé ôï S3...êáé ìÝíåé íá ìïéñÜóïõí ôßðïôá ìðëïêÝ óôï óõíÜöé ôçò ëïéðçò ìðñïóôïêïýíáò ôïõ ïìßëïõ ...ìåôÜ ôï âëÝðù ôï ðáíõãÞñé íá ãßíåôáé Ïñãéï
Åôóé Ýôóé íá æïñßæïíôáé êáé ïé õðüëïéðïé ìáíïõöÜêôïñåò êáé íá âëÝðïõìå ÷áñÜ óôá........ðüäéá ìáò êáé ôçí ôóÝðç ìáò .....
õ.ã ôçí ãêüëöù ðüôå èá ôçí áäõíáôßóïõí ??
-
gskarmou, my thoughts exactly
-
@ gskarmou: το όργιο έχει αρχίσει εδώ και καιρό με τον όμιλο VAG!!!
αμήν και πότε τα μπλοκέ για να ολοκληρώσουμε...
-
ωραίο ΤΤ έφτιαξε ο ΑΒΤ
http://www.fourtitude.com/news/uploads/ ... 00_020.jpg
http://www.fourtitude.com/news/uploads/ ... abt_tt.jpg -
Abt; Australian-Built tt/t;
-
Περιμένατε δηλαδή κάτι καλύτερο (εμφανησιακά πάντα) απο την ABT?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Περιμένατε δηλαδή κάτι καλύτερο (εμφανησιακά πάντα) απο την ABT?Ότι ζητάνε οι πελάτες του πουλάει παίδες. Οι γερμανοι οδηγοί είναι απίστευτοι κάγκουρες, οπότε μη σας φαίνεται παράξενο.
-
Eμενα μου αρεσει
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Eμενα μου αρεσει\
σου αρέσει και η πολύ μπύρα επίσης?
-
Οκ, πείτε με και μένα κάγκουρα (που απέχω έτη φωτός...), αλλά αυτό που βλέπω στις φωτο το θεωρώ πολύ προσεγμένη και ωραία δουλειά από την ΑΒΤ, σε σχέση με τα ιδιωτικής έμπνευσης εκτρώματα που βλέπουμε κατά καιρούς στους δρόμους.
-
κάγκουρα
-
-
Χα-χα! Απλά περίμενα ποιός θα μου το πει πρώτος!
(Χρόνος αντίδρασης 17 λεπτά!) -
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
:ysterical:πόσες εκφράσεις στο πρόσωπο έχεις συγχρόνως ?
-
και roadster
http://images.leftlanenews.com/content/ ... -spied.jpg -
Πολυ πιο ομορφο απο το κλειστο...
Μακραν -
το προηγούμενο ΤΤ roadster δε μου άρεσε...
αυτό δείχνει πολύ καλό..
σε κάθε περίπτωση όμως, προτιμώ το κλειστό
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Οκ, πείτε με και μένα κάγκουρα (που απέχω έτη φωτός...), αλλά αυτό που βλέπω στις φωτο το θεωρώ πολύ προσεγμένη και ωραία δουλειά από την ΑΒΤ, σε σχέση με τα ιδιωτικής έμπνευσης εκτρώματα που βλέπουμε κατά καιρούς στους δρόμους.Εγω 8α σχολιασω το 2ο μερος των λεγομενων σου. Προκειται για πολυ προσεγμενο photoshop.
-
Σε συγκριση με το προηγουμενο, η κλειστη εκδοση ειναι πολυ πιο ομορφη. Η διαφορετικη γραμμη της οροφης (roofline) προσ8εσε πολυ σε γοητεια κ οι καμπυλες του αμα3ωματος το εκαναν πιο επι8ετικο.
Η ανοιχτη εκδοση το ιδιο αδιαφορη μου φαινεται.
Οι κομμωτριες ομως 8α συνεχισουν να 3ετρελλαινονται.
Αudi TT (TDi, TTS, TTRS)