-
Κάπου παλιότερα είχε ερωτηθεί αν συνεχίζεται η προσφορά -1000.
Στην Κ.Ελευθεροτυπία είχε διαφήμιση το νέο Rip Curl και γράφει ότι ισχύει -1000 για όλα τα Clio. -
Στο σημερινό Autobild στο συγκριτικό κατηγορίας που δημοσιευεται μιλάνε με τα καλύτερα για τον TCE και στο τομέα κινητήρας - επιδόσεις ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Το βασικότερο κράξιμο πάντως συνεχίζεται για το ηλεκτρικό τιμόνι του. Σχετικά με το τιμόνι το είχα κράξει κι εγώ στην αρχή και πράγματι έχει πολύ ελαφριά αίσθηση. Οταν περάσει όμως ο καιρός στην πόλη το λατρευεις ενώ σε πιο απαιτητική οδήγηση βλέπεις ότι το πλαίσιο κρατάει και δεν το φοβάσαι καθόλου.
-
έτσι ακριβώς...
-
Τελικά παίζει η έκπτωση -1000 ευρώ στο Clio; Εχει κάποιος συγκεκριμένη πληροφόρηση;
-
Συνεχίζει κανονικά! Είχε και σχετική διαφήμιση στο τελευταίο Autobild αλλά και σε άλλα έντυπα!
-
Δυστυχώς μεγάλες αυξήσεις τιμών από την PGA για το Clio:
200-400 euro για το 1.2 76 hp
400-450 euro για το 1.2 TCE 100 hp
1000 euro για το 1.6
1000 euro για το 2.0 RS
1300 euro για το 2.0 RS F1 R27Κρίμα που καίει ένα από τα αξιόλογα μοντέλα στη γκάμα της! Ετσι δεν ανεβαίνουν οι πωλήσεις! Και τουλάχιστον οι μικρές εκδόσεις σώζονται από την έκπτωση -1.250 euro που ισχύει αλλά το 2λιτρο γίνεται πλέον ακόμη πιο απρόσιτο!
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Δυστυχώς μεγάλες αυξήσεις τιμών από την PGA για το Clio:..........................and the masturbation goes cloud
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Δυστυχώς μεγάλες αυξήσεις τιμών από την PGA για το Clio:.......................
...and the masturbation goes cloud
οντως masturbation... βεβαια δεν ειναι η μονη βιομηχανια που προεβει σε αυξησεις Παντως δεν μπορω να καταλαβω πληρως την λογικη των αυξησεων στην παρουσα φαση. Θα ηθελα πολυ να ακουσω το σκεπτικο τους...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Δυστυχώς μεγάλες αυξήσεις τιμών από την PGA για το Clio:.......................
...and the masturbation goes cloud
οντως masturbation... βεβαια δεν ειναι η μονη βιομηχανια που προεβει σε αυξησεις Παντως δεν μπορω να καταλαβω πληρως την λογικη των αυξησεων στην παρουσα φαση. Θα ηθελα πολυ να ακουσω το σκεπτικο τους...
Μάλλον τα 70 κομμάτια για το Γενάρη θα ήταν η 'οροφή' που είχαν θέσει σαν στόχο και γι' αυτό 'γλυκάθηκαν' και είπαν να βγάλουν κι αυτοί κατιτίς ...
-
Όταν άλλοι μειώνουν τιμές και βγάζουν προσφορές και δώρα με το κιλό ... άλλοι ανεβάζουν τις τιμές ... Πρωτότυπο ...
-
Προσφορές τρέχουν και στη Renault. Εχουν αναφερθεί και αλλού.
Αν και οι τιμές του Clio δεν είχαν αλλάξει από όταν είχέ κυκλοφορήσει το TCE, δεν χρειάζεται να προχωράς σε αυξήσεις τιμών όταν προσπαθείς να στρώσεις μια εταιρεία και εν μέσω οικονομικής κρίσης!Και οκ να δεχτώ ότι η PGA έχει όλες τις καλές προθέσεις. Η Renault κεντρικά δεν βλέπει ότι στην Ελλάδα δεν μπορεί να ορθοποδίσει από τη ζημιά που τις έχει αφήσει κληρονομιά η MAVA?
Πάντως παρολα αυτά πιστευω ότι το Clio όσο τρέχει η προσφορά -1.250 στις εκδόσεις TCE παραμένει μια πολύ αξιόλογη πρόταση. Το δίλιτρο όμως το κάψανε με αυτές τις τιμές!
-
ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ......ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ!!!
-
Αυξήσεις τέτοια εποχή !!!!!
-
Με βάση το παρακάτω άρθρο μάλλον προσπαθούν να βγάλουν τα σπασμένα...
Renault: Πτώση 78% στην ετήσια κερδοφορία
Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2009 12:43
URL: http://www.naftemporiki.gr/news/redirst ... id=1628755Πτώση 78% κατέγραψαν τα καθαρά κέρδη της Renault το 2008, ανερχόμενα σε 599 εκατ. ευρώ, με τον γαλλικό όμιλο να εγκαταλείπει τους στόχους του για το 2009.
Η εταιρεία αντιμετωπίζει μια άνευ προηγουμένου κρίση στην αυτοκινητοβιομηχανία, η οποία θα αλλάξει το τοπίο στον κλάδο, τόνισε ο διευθύνων σύμβουλός της Κάρλος Γκοσν.
Τα κέρδη προ φόρων και τόκων συρρικνώθηκαν σε 212 εκατ. ευρώ, διαψεύδοντας τις προσδοκίες αναλυτών για κέρδη 794,43 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, η Renault διέψευσε τις προσδοκίες της αγοράς όσον αφορά στον περυσινό όγκο πωλήσεων, ο οποίος μειώθηκε σε 37,791 δισ. ευρώ.
Για το 2009, η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία αναμένει «επιδείνωση των συνθηκών της αγοράς», θα συνεχίσει να μειώνει τα αποθέματα, θα επιταχύνει τη μείωση του κόστους και το διοικητικό συμβούλιο θα προτείνει στη γενική συνέλευση να μην διανεμηθεί μέρισμα για το 2008.
Ο κύκλος εργασιών της Renault, ο οποίος σημείωσε αύξηση 2,3% στο δεύτερο τρίμηνο πέρυσι, υποχώρησε κατά 2,2% στο τρίτο τρίμηνο και συρρικνώθηκε κατά 28,7% στο τέταρτο τρίμηνο του 2008.
Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γαλλ. Πρακτορείο
-
Ο χρήστης myst_gr έγραψε:
Με βάση το παρακάτω άρθρο μάλλον προσπαθούν να βγάλουν τα σπασμένα...Renault: Πτώση 78% στην ετήσια κερδοφορία
Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2009 12:43
URL: http://www.naftemporiki.gr/news/redirst ... id=1628755Πτώση 78% κατέγραψαν τα καθαρά κέρδη της Renault το 2008, ανερχόμενα σε 599 εκατ. ευρώ, με τον γαλλικό όμιλο να εγκαταλείπει τους στόχους του για το 2009.
Η εταιρεία αντιμετωπίζει μια άνευ προηγουμένου κρίση στην αυτοκινητοβιομηχανία, η οποία θα αλλάξει το τοπίο στον κλάδο, τόνισε ο διευθύνων σύμβουλός της Κάρλος Γκοσν.
Τα κέρδη προ φόρων και τόκων συρρικνώθηκαν σε 212 εκατ. ευρώ, διαψεύδοντας τις προσδοκίες αναλυτών για κέρδη 794,43 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, η Renault διέψευσε τις προσδοκίες της αγοράς όσον αφορά στον περυσινό όγκο πωλήσεων, ο οποίος μειώθηκε σε 37,791 δισ. ευρώ.
Για το 2009, η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία αναμένει «επιδείνωση των συνθηκών της αγοράς», θα συνεχίσει να μειώνει τα αποθέματα, θα επιταχύνει τη μείωση του κόστους και το διοικητικό συμβούλιο θα προτείνει στη γενική συνέλευση να μην διανεμηθεί μέρισμα για το 2008.
Ο κύκλος εργασιών της Renault, ο οποίος σημείωσε αύξηση 2,3% στο δεύτερο τρίμηνο πέρυσι, υποχώρησε κατά 2,2% στο τρίτο τρίμηνο και συρρικνώθηκε κατά 28,7% στο τέταρτο τρίμηνο του 2008.
η renault ειχε πτωση κερδων και αλλες εταιριες επεστρεψαν στις ζημιες,αλλά δεν αυξησαν τις τιμες, αρα δεν νομιζω να ειναι αυτος ολογος της αυξησης
-
Γενικά υπήρξαν αλλαγές κυρίως προς τα πάνω στον τιμοκατάλογο της renault αλλά γενικά μικρές (πχ +100 στη βασική έκδοση της Laguna, -40 σε όλες τις εκδόσεις του Twingo). Ετσι κι αλλιώς οι περισσότερες εταιρείες αρχές του χρόνου κάνουν ανατιμήσεις σε όλη τη γκάμα τους προς τα πάνω. Απλώς στο Clio ήταν τσιμπημένες αρκετά γι'αυτό και το σχολίασα. Και το βρίσκω κρίμα γιατί το Clio είναι αξιόλογο αυτοκίνητο και τόσο το TCE όσο και το RS είναι μοντέλα που αποτελούν σημαία αυτή τη στιγμή για τη renault στην Ελλάδα και είναι κρίμα να τα σκοτώνουν τιμολογιακά αποτρέποντας γι'αυτο το λόγο πιθανούς πελάτες!
-
Ειδα topic clio και έχω να πω επί του θέματος! Δεν πρόκειται ποτέ, μα ποτέ, μα ποτέ όμως να ξαναπάρω renault στη ζωή μου!και αν πάρω, να μου κοπούν τα χέρια!
Ήμουν κάτοχος renault Clio II και καμμένος από τα πρώτα ακόμα χλμ! να πω εκ των προτέρων ότι είμαι οδηγός που δεν σκίζει αμάξια, που στρώνει ένα καινούργιο όχημα κτλ...
Στα 8.500 χλμ άρχισε να κολλάει το γκάζι!!!! Τελικά το πρόβλημα λύθηκε 5000-6000 χλμ αργότερα, μετά από επισκέψεις σε τρία διαφορετικά εξουσιοδοτημένα συνεργεία (που κατηγορούσαν το ένα το άλλο για κακούς χειρισμούς!) και αφού το αμάξι είχε μείνει στον τόπο τρεις φορές σε ταξίδι!
Τελικά το πρόβλημα λύθηκε με την προσθήκη ενός πυκνωτή στα καλώδια του ηλεκτρονικού γκαζιού! (σχόλιο:η πλεξούδα της μαμάς ήταν τόσο άτακτα βαλμένη που έβρισκε στα πόδια μου την συμμάζεψαν όμως στο πρώτο συνεργείο.
Τα προβλήματα όμως συνέχισαν σε όλα τα πιθανά σημεία του αυτοκινήτου!(για να αναφέρω μερικά!
Πολλαπλασιαστής στα 40.000. Πίσω ρουλεμάν στα 35.000 (δεν καβαλάω πεζοδρόμια και δεν κάνω ταρζανιές) Διακόπτης alarm στα 45.000, μπαταρία στα δύο χρόνια (δεν είχα ξεχάσει ποτέ αναφτό φώς), πρόβλημα με υγρά από το aircondition που πέφτανε κοντά στα πεντάλ, επανακαλωδίωση του τιμονιού( κατόπιν οδηγίας της μαμάς (ανοίγανε μόνοι τους αερόσακοι). Στα 58.000 άρχισε να κάνει διακοπές και στα 62.000 το πούλησα ευτυχώς! και δεν αναφέρω καν όλα τα προβλήματα!
Στα συν, πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά για την κατηγορία του (για να πω κι ένα καλό)
Και σε αυτόν που θα μου πει ότι είμαι υπερβολικός και αυτό μπορεί να ήταν μία μεμονωμένη ατυχία, έχω να του ανταπαντήσω, ότι παλιότερα ήμουν κάτοχος renault 30 (ούτε θα προσπαθήσω καν να απαριθμήσω τα προβλήματα και το πόσο κακό ήταν το service του) και οδηγούσα και καιρό ένα εταιρικό megane II (αναπολώ τη στιγμή που μετά από μία καλή βροχή και βάζοντας το χέρι μου στη θήκη της πόρτας του οδηγού για να πιάσω τη θήκη με τα cd τα ένοιωσα να κολυμπούν σε μία όμορφη μικρή λίμνη που είχε δημιουργηθεί από τα νερά που έμπαζε η πόρτα) αυτά όμως είναι μια άλλη ιστορία και μάλλον off topic -
Νομίζω ότι το νέο Clio III έχεί βγει από τα λιγότερο ζημιάρικα οχήματα της renault.
Έχω ένα Clio III εδώ κ 3 χρόνια κ μετά απο 11.200 km δεν μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα.
Μπορεί βέβαια κ να είμαι τυχερός... -
11k χλμ είναι τραγικά λίγα για εξαγωγή συμπεράσματος...
-
Συμφωνώ. Βέβαια, εμένα άρχισε από τα 8.000.
Αλλά τρία χρόνια και μόνο 11.000; Βασιλική ζωή περνάει το αμάξι!
Renault Clio 2005