-
Χάρηκα που είδα αγώνα ποδοσφαίρου στην Ελλάδα τέτοια ποιότητα φιλάθλων. Πολλά μπράβο σε όλους.
Οσο για το μάτς απλώς η μπάλα δεν μας ήθελε.... Και στον δρόμο προς την Πορτογαλία είχαμε δύο ήττες στην αρχή και πήραμε την κούπα. -
Αυτό δε πρέπει να έχει ξαναγίνει σε ελληνικό γήπεδο. Όταν πενήντα ανεγκέφαλοι άρχισαν να γιουχάρουν στον ύμνο, όλο το γήπεδο φώναζε σςςςς.
Απ' ότι έμαθα από έγκυρες πηγές, σε μία φάση που θεατής πέταξε μπουκάλι (αναψυκτικού) σε τούρκο ποδοσφαιριστή, τον πήραν από τα αυτιά και δε ξαναμίλησε!!
Αλήθεια αυτό θα κρατήσει και στους αγώνες του πρωταθλήματος ;;;
Είδωμεν
-
Το ίδιο έγινε και σε αγώνα των Ολυμπιακών ( Ελλάδα - Κορέα ) στο Καυταντζόγλειο. Μόνο που δεν τον έδειραν αυτόν που πέταξε το μπουκάλι. Ελπίζω το ίδιο κλίμα να συνεχιστεί και στα παιχνίδια του Ελληνικού πρωταθλήματος...
-
Το θέμα είναι να μπορέσει να τσουλήσει λιγάκι η ομάδα και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε....
-
Ο χρήστης yandr έγραψε:
... Έχουν πάντως σημαντικά ελαφρυντικά οι παίκτες (αυξημένη κούραση και κανένα επίσιμο παιχνίδι)τα μόνα στοιχεία που τους δικαιολογούν.
Ας περιμένουμε μέχρι το Νοέμβριο να δούμε πως θα είναι τα πράγματα και αν θα βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας.
-
Σίγουρα απλά τα αποτελέσματα που θέλουμε τώρα είναι μόνο νίκες!
Και με ισοπαλίες κάτι γίνεται, αλλά τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα από ότι έπρεπε.Αυτοί ξέρουν καλύτερα βέβαια.
-
Υπαρχουν αρκετα παιχνιδια μπροστα μας. Μην ξεχναμε κ οτι οι Τουρκοι αν κ δεν επαιξαν κατι το ιδιαιτερο χθες ειναι μια ομαδα η οποια εφτασε στα ημιτελικα του Μουντιαλ.
Επισης απ οτι μου φαινεται οι παικτες ειναι κ λιγο 'καμμενοι' μην εχοντας παρει καποια ανασα απο τα συνεχη παιχνιδια του Euro κ μετα με τις προετοιμασιες με τις ομαδες τους. Θα ηθελα να δω κ καποια νεα προσωπα αλλα ο προπονητης ξερει καλυτερα.
Χαρηκα παρα πολυ που ειδα ενα ομορφα φανατισμενο κοινο να εχει γεμισει το Καραϊσκακη χθες. Μακαρι αυτο το ενδιαφερον για την Εθνικη μας να παραμεινει κ να καταλαβουμε ολοι οτι η Εθνικη Ελλαδος (που μας χαρησε την μεγαλυτερη ποδοσφαιρικη χαρα κ αξεχαστες συγκινητικες στιγμες με τον αθλο της) ειναι πανω απ ολους τους συλλογους. Πραγματικα ελπιζω κ ευχομαι αυτη η στηριξη στην Εθνικη να συνεχιστει (ακομα κ στα δυσκολα) κ να μην ξαναφησουμε να καει ελληνικη σημαια μεσα στο γηπεδο μας!
-
Θα τα παει καλα η Εθνικαρα μην ανησυχειτε! Ειναι ακομα νωρις..
-
Ο χρήστης yandr έγραψε:
Εγώ πάλι παρατήρησα ότι την στιγμή που ξέσπασαν οι γιούχες στον εθνικό ύμνο της Τουρκίας τα μικρόφωνα χαμήλωσαν τόσο πολύ, που και το Κολούμπια να προσγειωνόταν στο γήπεδο οι τηλεθεατές δεν θα το άκουγαν.Νομίζω η εθνική επέστρεψε για τα καλά στο 'παλιό καλό (προ Euro 2004) ποδόσφαιρο'. Έχουν πάντως σημαντικά ελαφρυντικά οι παίκτες (αυξημένη κούραση και κανένα επίσιμο παιχνίδι)
Αν ησουν στο γηπεδο θα εβλεπες οτι δεν ακουσες τιποτα, οχι γιατί χαμηλωσαν τα μικροφωνα, αλλα γιατί απλα δεν υπηρξαν
Εδω ενας πεταξε ενα μπουκαλι και τον πλακωσαν οι υπολοιποι στις φαπες...
-
εμένα πάλι πειράζει που μου άρεσε η μπάλλα που παίξαμε χτες; μιά χαρά ήταν και το πρώτο ημίζρονο είχε αρκετές φάσεις και ταχύτητα... ανοίγω πριν λίγο MEGA και βλέπω να παίζεται σε replay το 'φάουλ' στο Ρουστού. Σιγά ρε παιδιά, κατευθεία Ιταλοί να γίνουμε;;;
ΥΓ. πάντως ο Ρουστού έκανε θέατρο εκεί, έσπρωξε να πέσει πίσω, δεν τον έσπρωξαν... αλλά ο νόμος είναι με το μέρος του... οπότε μόκο και πάμε γι' άλλα.
-
οι χρυσαυγιτες παντως βρηκαν νεο πεδιο δρασης που λεγεται ''γαλαζια στρατια'' και ειναι το παρακλαδι τους στα αθλητικα δρωμενα και κυριως στο ποδοσφαιρο αφου εκει ειναι πιο προσφορο το εδαφος για να επιδιδονται στο σπασιμο κεφαλιων οσων θεωρουν οτι προσβαλουν το ''πατρις θρησκεια οικογενεια'' μεσα και εξω απο τα ποδοσφαιρικα σταδια και οχι μονο........... ενω στο χωρο αυτο που βριθει απο ανεγκεφαλους ελπιζουν οτι θα στρατολογησουν νεα μελη για να ''πλουτισουν'' τις ορδες τους!!!!!!!
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Εδω ενας πεταξε ενα μπουκαλι και τον πλακωσαν οι υπολοιποι στις φαπες...Αυτή είναι και η λύση στη βία, γεμάτα γήπεδα!
Σε ένα γεμάτο γήπεδο αν κάποιος πάει να κάνει κάτι τρώει τις φάπες του και ηρεμεί...
Στις παλιές καλές εποχές στο ΟΑΚΑ με τις 60.000 κόσμο ήμουν πολλές φορές μπροστά (και πρωταγωνιστής κάποιες φορές) σε παρόμοια περιστατικά που 5-10 τζογλάνια προσπαθούσαν να ξεκινήσουν κάτι, σπαζοντας καθίσματα, πετόντας μπουκάλια κλπ, έτρωγαν το ξύλο της αρκούδας από τους υπόλοιπους και τελικά όλα ήταν ήρεμα και απλά απολαμβάναμε το παιχνίδι.
Τώρα όμως με 1000 άτομα στο γήπεδο αν αυτά τα 5-10 τσογλάνια πάνε να κάνουν κάτι δεν θα τους μιλήσει κανείς και ίσως παρασυρθούν και οι υπόλοιποι και τα επεισόδια γενικευτούν.
Όσο αφορά την Εθνική μας ας μην τρελενόμαστε βρε παιδιά! Δεν ήταν αποτυχία της Εθνικής Ελλάδος που έχασε από την Αλβανία και δεν κέρδισε την Τουρκία, αποτυχία της πρωταθλήτριας Ευρώπης όμως ήταν.
Το ποδόσφαιρό μας αυτό ήταν, είναι και θα είναι, δεν αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη.
Το μόνο που άλλαξε η επιτυχία της Πορτογαλίας είναι ότι έφερε στο γήπεδο την Κοκίνου, τον Νταράλα και τον Πάγκαλο, δεν έμαθε από τη μια μέρα στην άλλη τους Έλληνες ποδοσφαιριστές να παίζουν μπάλα!
Μην ξεχνάμε πως έτσι όπως εμείς κερδίσαμε το Euro και κάναμε την μεγάλη έκπληξη, έτσι θα χάνουμε και από τις διάφορες Αλβανίες. Οι αποστάσεις έχουν μικρύνει πάρα πολύ στο ποδόσφαιρο και ποτέ δεν είναι αποτυχία μια ήττα εκτός ή μια ισοπαλία εντός, είναι απλά η μαγεία του ποδοσφαίρου και γι΄ αυτό το λατρεύουμε
Πάντως πιστεύω ότι και στην Ουκρανία να χάσουμε μπορούμε να περάσουμε, θα δούμε πολλές εκπλήξεις και δεν αποκλείει κανείς ότι η Ουκρανία ή η Τουρκία δε θα χάσουν π.χ. από το Καζακστάν ή από την Γεωργία.
Υπομονή μόνο και να μην πέσουμε να φάμε παίκτες και προπονητές μετά από κάποια αποτυχημένα αποτελέσματα. -
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Αν ησουν στο γηπεδο θα εβλεπες οτι δεν ακουσες τιποτα, οχι γιατί χαμηλωσαν τα μικροφωνα, αλλα γιατί απλα δεν υπηρξανΚοίταξε, στην αναγγελία του εθνικού ύμνου της Τουρκίας ακούστηκε τρελή γιούχα (από τις πιο δυνατές που έχω ακούσει και παλιά πήγαινα σχετικά συχνά στο γήπεδο) και τα μικρόφωνα κόπηκαν ταχέως. Ούτε σε 'ενός λεπτού σιγή' δεν υπάρχει τόση ησυχία.
Όπως μου είπε πάντως γνωστός μου που ήταν στο γήπεδο, κατά την ανάκρουση του ύμνου μόνο μερικοί φασίστες γιούχαραν και το γήπεδο τους αποδοκίμασε. Και αυτό θετικό είναι.
Πάντως εδώ θα πρέπει να πω ότι κατά την ταπεινή, προσωπική μου άποψη όσο υπάρχουν ανοικτά, συνοριακά θέματα μεταξύ δύο γειτονικών χωρών είναι παράλογο να περιμένουμε συμφιλιώσεις, συναδελφώσεις κ.λπ.
Όλα αυτά μου φαίνονται γραφικά και επιφανειακά. Δηλαδή αν αύριο πέσει ένα ελληνικό αεροσκάφος κατά τη διάρκεια αναχαίτησης και σκοτωθεί ο πιλότος τι θα γίνει; Πάλι φιλαράκια και δεν τρέχει τίποτα;
Νομίζω είναι εντιμότερο να δείχνει κανείς σεβασμό προς σύμβολα και ύμνους χωρών με τις οποίες δεν τον χωρίζει τίποτα. Διαφορετικά είναι απλά υποκρισία. Άλλα ξέφυγα από το θέμα μας
-
Λυπαμαι αλλα οι συμπεριφορα του κοσμου δεν ηταν και πολυ αψογη καθως
1.ακουστηκαν (λιγες αλλα αρκετες) αποδοκιμασιες στον τουρκικο υμνο και απο τα πολλα σσσσσς που ακουστηκαν μετα δημιουργηθηκε μια βαβουρα. Εγω δεν μπορεσα τελικα να ακουσω τον υμνο απο τη φασαρια. Τουλαχιστον η πλειοψηφια οχι μονο δεν αποδοκιμασε, αλλα 'εκραξε' και τους ανεγκεφαλους (χαρακτηριστικη φραση 'Σκ@*** ρε αλαβανοι είμαστε?'
2.απο πισω μου καποιος πεταξε ως και μικρο βελακι (ευτυχως χωρις να βρει στοχο) μεσα στον αγωνιστικο χωρο το οποιο απομακρυνε αμεσως κπ σεκιουριτας.
3.μα καλα ποσο κομπλεξικοι ειναι μερικοι Ολυμπιακοι (προσοχη δε θελω να θιξω αυτους που προχθες ηταν μονο φιλαθλοι της Εθνικης μας) ? Εκει που ο αγωνας παιζοταν σε μια φαση και ολοι ειχαν αγωνια αρχισαν να φωναζουν συνθηματα υπερ του Ολυμπιακου (αδικαιολογητη η σημαια που απλωθηκε) και μολις το υπολοιπο γηπεδο τους εξραξε αρχιζαν να βριζουν τους Παναθηναικους. Αν ειναι δυνατον! (Αληθεια οταν η Ελλαδα επαιζε στη Λεωφορο ακουστηκε ποτε τιποτα?)
Κατα τ'αλλα υπηρξαν παρα πολλα θετικα καθως οι φιλαθλοι γεμισαν ενα καταληκτικο γηπεδο, δημιουργησαν ωραια ατμοσφαιρα, χειροκροτησαν την Τουρκικη ομαδα μετα τον εθνικο υμνο, και αμεσως μετα τη ληξη συμπαρασταθηκαν στην ομαδα.
Η στιγμη του αγωνα ηταν οταν ολοι μαζι τραγουδησαν τον εθνικο υμνο. Ανατριχιλα!Οσον αφορα το αγωνιστικο κομματι ηταν ενας κλασσικος αγωνας της Ελλαδας. Δεν παιξαμε χειροτερα απο τις αλλες φορες. Καθε φορα ετσι παιζουμε απλα προχθες δεν ετυχε να σκοραρουμε οπως συνεβη σε προηγουμενα ματς. Ευθυνη εχει και ο Ρεχαγκελ καθως επιμενει στον Κατσουρανη που και παλι τα εκανε μανταρα, εβαλε λιμπερο τον Μπασινα που ειναι υπερπολιτικος στο κεντρο και στις στημενες φασεις, εκανε παρα πολυ αργα τις αλλαγες. Οι Τουρκοι παικτες ειχαν πολυ καλυτερη τεχνικη καταρτησει απο τους Ελληνες. Αλλα δεν εχουν ομαδα.
Ολες τις μεγαλες ομαδες (Δανια-Τουρκια-Ουκρανια) θα τις κερδσιουμε εκτος εδρας, στην Ελλαδα μονο τις μικρες θα καταφερουμε. -
Aυτοι οι λιγοι που εβριζαν και αποδοκιμαζαν ειναι οι γνωστοι αλητες των γηπεδων που αδιαφορουν για το τι συμβαινει στο γηπεδο και πανε μονο για να βγαλουν τα κομπλεξ τους και να αποκτησουν και αυτοι λιγο αξια μεσα στην απαξιωμενοι ζωη τους.
Δεν μπορώ να φανταστώ ενα σοβαρό ανθρωπο να πετα μπουκαλια και να βριζει χυδαια......
Εξαλλου αυτοι ειναι που εχουν οδηγησει το ποδοσφαιρο σε αυτη την απαξιωση , και το εχουν κανει το αθλημα του υποκοσμου και της μαφιας.
Η εθνικη ομαδα ειναι διαφορετικό, ο πολυς κοσμος το εχει καταλαβει και την τιμα με την παρουσια του και τη συμπεριφορά του!!!! -
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Δεν μπορώ να φανταστώ ενα σοβαρό ανθρωπο να πετα μπουκαλια και να βριζει χυδαια......Δυστυχώς η ψυχολογία του όχλου και της μάζας έχει πολύ παράξενη λειτουργία...
-
Η Εθνική Ομάδα δείχνει να απέκτησε κοινό!Αλλά για αυτό θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα!
Εντυπωσιακό επίτευγμα η προσέλκυση οικογενειών.
Ακόμα το ότι ο αγώνας έγινε σε γήπεδο χωρίς κάγκελα και δεν άνοιξε μύτη!
Οσον αφορά στα γιούχα...μην γινόμαστε ξαφνικά μυγιάγγιχτοι!! Με την Τουρκία παίζαμε!Και τα γιούχα μέσα στο παιχνίδι είναι!Και προς τιμήν των πολλών σταμάτησαν σχετικά γρήγορα!Μην περιμένουμε να γίνει το ποδόσφαιρο απογευματινό τέϊο!!! Μπάλα πάμε να παίξουμε και το σπάσιμο του ηθικού του αντιπάλου είναι θεμιτό!Πάντως αποτελέσματα δεν θα πάρουμε εύκολα απο τις χειρότερες ομάδες απο εμάς!Βλέπετε το στύλ μας ειναι άμυνα γρανίτης με αντεπιθέσεις!Οπότε όταν αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που κλείνεται δεν έχουμε τον τρόπο να σπάσουμε την άμυνά της!
Θυμηθείτε τι θα γίνει με Δανία εκτός και εντός!! Δυσκολη πια η πρόκριση αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!Και η αγάπη μας για την Εθνική δεν πρέπει να πεθάνει ποτέ! -
Πότε είναι ο επόμενος αγώνας της Εθνικής?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Πότε είναι ο επόμενος αγώνας της Εθνικής?ΕΛΛΑΔΑ- ΚΑΖΑΝΚΣΤΑΝ 17/10/2004
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Πότε είναι ο επόμενος αγώνας της Εθνικής?
ΕΛΛΑΔΑ- ΚΑΖΑΝΚΣΤΑΝ 17/10/2004
Νοέμβριο μάλλον ε?
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)