-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Προς τους Κρητικούς της παρέας. Έχει βάλει κανένας μεμβράνες; Είναι ευχαριστημένος από την ποιότητα της δουλειάς. Που έγινε η τοποθέτηση και με τι κόστος; Αν μπαίνει θέμα διαφήμισης στείλτε προσωπικό μήνυμα.Φίλε EMMANOYHL εδώ μπορείς να βρείς αρκετές πληροφορίες.
Τάκης
-
Σε ευχαριστώ πολύ Τάκη το είδα και είναι πολύ κατατοπιστικό. Προσπάθησα να τους στείλω μήνυμα για να μου υποδείξουν μαγαζί στο Ηράκλειο αλλά δεν στέλνεται δεν ξέρω για ποιο λόγο. Αν κάποιος έχει τοποθετήσει στο Ηράκλειο θα τον παρακαλούσα να μου δώσει πληροφορίες.
Ευχαριστώ. -
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις...
Προσανατολίζομαι τελικά προς τη μεγάλη διαπερατότητα γιατί δεν μου αρέσει να φαίνεται πολύ σκοτεινό το αμάξι. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Προς τους Κρητικούς της παρέας. Έχει βάλει κανένας μεμβράνες; Είναι ευχαριστημένος από την ποιότητα της δουλειάς. Που έγινε η τοποθέτηση και με τι κόστος;αν ξερουμε κανεναν ρεθυμνο, χανια καλα θα ειναι
αν σε ενημερωσουνε ενημερωσε κ μενα plz
Αν μπαίνει θέμα διαφήμισης στείλτε προσωπικό μήνυμα.
επισης οποιος θελει μου στελνει κ μενα
-
Ο χρήστης nickred έγραψε:
Προς τους Κρητικούς της παρέας. Έχει βάλει κανένας μεμβράνες; Είναι ευχαριστημένος από την ποιότητα της δουλειάς. Που έγινε η τοποθέτηση και με τι κόστος;
αν ξερουμε κανεναν ρεθυμνο, χανια καλα θα ειναι
αν σε ενημερωσουνε ενημερωσε κ μενα plz
Αν μπαίνει θέμα διαφήμισης στείλτε προσωπικό μήνυμα.
επισης οποιος θελει μου στελνει κ μενα
Παιδιά έψαξα λίγο και βρήκα, όποιος ενδιαφέρεται να στείλει πμ, δύο επιλογές υπάρχουν.
-
Ο χρήστης ermis3 έγραψε:
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις...
Προσανατολίζομαι τελικά προς τη μεγάλη διαπερατότητα γιατί δεν μου αρέσει να φαίνεται πολύ σκοτεινό το αμάξι.Χμ....
Για σκεψου το καλυτερα!
Εγω θα προτιμουσα να ειχα βαλει τις αμεσως πιο σκουρες....
Αν δεν σε ενοχλει τοσο πολυ το αισθητικο μερος, ειναι σαφως καλυτερα για το καλοκαιρι, πιστεψε με!!
Το καλυτερο που εχεις να κανεις, ειναι να πας στο μαγαζι και να ζητησεις να σου βαλει τις μεμβρανες στο τζαμι επανω για να 'δεις' πως θα φαινεται ακριβως!
Επισης, εκει που ειχα παει εγω ειχε κολλημενες ολες τις μεμβρανες σε ενα κρυσταλλο και εβλεπες τα χρωματα και το ποσο 'σκουρενε' το τζαμι, αν και καλυτερα να τα δεις στο αυτοκινητο σου επανω, πριν κανεις κατι... -
...και μην ξεχάσεις όταν τα δοκιμάζεις να βάλεις και στο απέναντι τζάμι για να δεις πόσο σκοτεινιάζει το αυτοκίνητο....
-
σωστο!
παντως σκεψου το καλα, γιατι αν μπουν και το μετανιωσεις, τοτε ή θα το καταπιεις ή θα κλαψεις αυτα που εδωσες, θα πληρωσεις κατιτις για να στις βγαλουν και θα ξαναπληρωσεις για να σου βαλουν αλλες!
Εγω ειμαι στο μαλλον το μετανιωσα....
Θα το ηθελα ακομα πιο δροσερο μεσα...
Υπ' οψιν οτι μιλαμε για περιπτωσεις πολυωρης εκθεσης στον ηλιο, ετσι ? Γιατι μετα βαζεις κλιματισμο και ολα ο.κ.! -
Αν βάλει πιο σκούρες από titanium (τις alu light) τότε θα έχει περισσότερες πιθανότητες να έχει 'ενοχλήσεις' από την τροχαία...
Νομίζω πως οι titanium είναι η χρυσή τομή... -
tm μάλλον θα κάνω όπως λες, να δω τις μεμβράνες πριν τις κολλήσουν.
Αν βάλω τις μεμβράνες Clima Select με 57% διαπερατότητα θα έχω 'ανάκλαση συνολικής ηλιακής ενέργειας' (θερμότητας; ) ίση με 53%, ενώ με τις Titanium με 37% διαπερατότητα θα έχω 62% ανάκλαση.
Επομένως το αμάξι με τις Titanium θα είναι πιο δροσερό κατά 19% (62-53)/(100-53) σε σχέση με τις Clima Select, αλλά αρκετά πιο σκούρο... (λιγότερο θα είναι βασικά, γιατί στο μπροστινό τζάμι δεν θα έχει μεμβράνη).Αυτό που ανησυχώ μήπως μετανιώσω είναι το να επιλέξω πολύ 'σκούρες' μεμβράνες και να μη μου αρέσουν μετά...
Για αυτό ρωτούσα κυρίως όσους έχουν βάλει μεμβράνες, ώστε να μου πουν αν μετάνιωσαν για τη διαπερατότητα που επέλεξαν.Τις έχω δει τις μεμβράνες τοποθετημένες όλες σε ένα τζάμι, αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω με σιγουριά με αυτό τον τρόπο.
Το καλύτερο θα ήταν να έβλεπα 2 αμάξια σαν το δικό μου με τις διαφορετικές που με ενδιαφέρουν.Πάντως tm, αφού όπως έγραψες στην αρχή δεν σου αρέσουν τα σκούρα τζάμια, δεν ξέρω αν θα άξιζε για να έχεις 19% λιγότερη ακτινοβολία, αν σκεφτείς ότι είναι ακόμη μικρότερο το ποσοστό μείωσης, αφού στο μπροστινό τζάμι δεν βάζεις.
droemmen μου φαίνεται ότι με τις alu light (21% διαπερατότητα) θα έχω σίγουρες κλήσεις, και πολλές μάλιστα. Άσε που δεν μου αρέσουν καθόλου τόσο πολύ σκούρες.
Οπότε η τελική απόφαση, αύριο πρωί στο μαγαζί.
Ελπίζω να έχω τη σωστή έμπνευση! -
Ο χρήστης ermis3 έγραψε:
Ελπίζω να έχω τη σωστή έμπνευση!Νομίζω πως θα καταλήξεις στις titanium, μην ανησυχείς δεν είναι πολύ σκούρες
Πάντως ότι κι αν αποφασίσεις καλοφόρετες!Υγ.Ενημέρωσε μας
-
Ο χρήστης ermis3 έγραψε:
Ελπίζω να έχω τη σωστή έμπνευση!Για να σε 'τσιγκλήσω' κι εγώ με τη σειρά μου, που 'φοράω' titanium light, σκέπτομαι μερικές φορές ότι θα έπρεπε να έχω βάλει titanium...
-
Έβαλα τελικά τις titanium (37% διαπερατότητα)!
Είναι καταπληκτικές οι μεμβράνες και είμαι πολύ ικανοποιημένος!
Κόβουν την ακτινοβολία σε απίστευτο βαθμό... και το αμάξι μου απέκτησε μία πιο 'όμορφη' όψη.
Τις προτείνω ανεπιφύλακτα.
Θα βγάλω φωτογραφίες σύντομα να σας δείξω.Το μόνο μειονέκτημα που εντόπισα είναι ότι το βράδυ, όταν κοιτάζω το πίσω τζάμι (από τον καθρέφτη) εκεί που είναι οι ηλεκτρικές αντιστάσεις, δημιουργούνται μικρές γραμμούλες (σε κάθε ηλεκτρική αντίσταση) στον κατακόρυφο άξονα των φώτων των άλλων οχημάτων. Προφανώς λόγω της καμπυλότητας που δημιουργήθηκε στη μεμβράνη από τις αντιστάσεις.
Όταν το συνηθίσω θα σας πω αν με ενοχλεί. Προς το παρόν, απλά μου τραβάει την προσοχή...Ευχαριστώ και πάλι όλους για τα σχόλιά σας.
Φιλικά,
Λευτέρης -
Ο χρήστης ermis3 έγραψε:
Έβαλα τελικά τις titanium (37% διαπερατότητα)!Καλορίζικες!
-
Καλορίζικες Λευτέρη, νομίζω πως σιγά σιγά το 'προβληματάκι' με το πίσω παρμπριζ θα το συνηθίσεις...
-
Καλημέρα.
Διαβάζοντας τα Posts ολα, κατέληξα κι εγώ στο συμπέρασμα ότι καλό θα ήταν να βάλω κι εγώ μεμβράνες στο αυτ/τό μου. Έτσι κι έκανα, προχθές το μεσημέρι τοποθέτησα τις ILLUMAR ΤΙΤΑΝIUM (μεσαία) στο FIAT PUNTO GT μου, χρώματος ασημί, και ομολογώ ότι είναι πιό εντυπωσιακό το αμάξι. Άσε που άρεσαν και στη γυναίκα μου πολύ!! Μένει τώρα να μείνει ικανοποιημένο και το παιδί μου, τουλάχιστον από άποψη ζέστης μέσα και ηλιακής ακτινοβολίας.ΥΓ: Κόστος = 120€.
-
Γυρναω παρασκευη Ελλαδα, κ Δευτερα-Τριτη 8α παω να βαλω κι εγω μεμβρανες.. Το ειχα καιρο στα υπ'οψιν αλλα μετα απο τις διευκρινισεις για ασφαλεια κ νομιμοτητα, κ φυσικα για το ποσο βοη8ουν στη ζεστη, ειμαι 100% σιγουρος για την κινηση αυτη..
Thank you forum!!!
-
στο μπροστινο τζαμι γιατι δε βαζουν?
-
Απαγορεύεται απ' όσο γνωρίζω.
Μου είχαν πει σε κάποιο μαγαζί ότι για να μου βάλουν μπροστά μεμβράνη, πρέπει να τους υπογράψω δήλωση ότι το ζήτησα εγώ και δεν φέρει ευθύνη ο μαγαζάτορας.
Όπως και να έχει, σου μειώνει την ορατότητα και δεν στο προτείνω. -
Γειά σας,
Ψάχνωντας στα περιεχόμενα δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο, αν υπάρχει ...διορθώστε με!!
Θάθελα λοιπόν να ρωτήσω κάποιους ...χρήστες, που έχουν εμπειρία !- Αξίζουν τον κόπο να βάλει κάποιος αντιηλιακές μεμβράνες ;
- Παρέχουν την προστασία και γενικά ότι υπόσχονται οι πωλητές τους ;
- Υπάρχουν προβλήματα με το πέρασμα του χρόνου (μετά από 4-5 χρόνια), είναι όπως στην αρχή ;
- Πραγματικά δεν χαράσονται ;
- Δημιουργούν πρόβλημα στα κινητά τηλέφωνα ;
- Ποιές θεωρούνται πιό αξιόπιστες, ή είναι όλες το ίδιο ;
Ευχαριστώ
Μάξιμος
Διαπερατότητα μεμβρανών