-
Η ειδηση γνωστη φανταζομαι για τους περισσοτερους.
Τι λετε θα ωφελησει τον ομιλο; Εμενα μ αρεσε αυτη η κινηση. Το μελλον θα δειξει.
-
Η ειδηση γνωστη φανταζομαι για τους περισσοτερους.
Τι λετε θα ωφελησει τον ομιλο; Εμενα μ αρεσε αυτη η κινηση. Το μελλον θα δειξει.
-
Η ειδηση γνωστη φανταζομαι για τους περισσοτερους.
Τι λετε θα ωφελησει τον ομιλο; Εμενα μ αρεσε αυτη η κινηση. Το μελλον θα δειξει.
-
Που;;;
Πότε;;;Επιτέλους βάλανε έναν άνθρωπο τρελαμένο με τ' αμάξια, που όμως ξέρει και να βγάζει λεφτά!!!
Αλλά, που το είδες αυτό;
Στο site των 4Τ λέει ότι ο 'Λουκάς' ανέλαβε πρόεδρος του Ιταλικού συνδέσμου βιομηχάνων. Δεν λέει για Fiat... εκτός αν κάπου μου διέφυγε... -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Αλλά, που το είδες αυτό;Αναφέρεται κι εδώ http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=541867
-
Αμήν να δει το γκρούπο άσπρη μέρα!Πιστεύω ότι σε βάθος χρόνου η κίνηση θα αποδώσει.
Ο μικρός (27χρ.) Τζιοβάννι Έλκαν,που διορίστηκε ως αντιπρόεδρος,υπήρξε μέχρι σήμερα πρόεδρος της υπερεπιτυχημένης Piaggio? -
Θυμάστε τη διαφήμιση 'όταν μεγαλώσω θα γίνω piaggio'; Ε, ας ελπίσουμε ότι αυτοί θα κάνουν τους φλώρους του VAG να λένε 'όταν μεγαλώσω θα γίνω FIAT'! Όχι τίποτα άλλο, αλλά αρκετά πια με όλα τα φλωράμαξα...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Θυμάστε τη διαφήμιση 'όταν μεγαλώσω θα γίνω piaggio'; Ε, ας ελπίσουμε ότι αυτοί θα κάνουν τους φλώρους του VAG να λένε 'όταν μεγαλώσω θα γίνω FIAT'! Όχι τίποτα άλλο, αλλά αρκετά πια με όλα τα φλωράμαξα...Κωνσταντίνε δεν έχεις καταλάβει κάτι. Εν έτη 2004 ΟΛΑ τα αμάξια είναι φλωράμαξα! Απλά κάποια είναι περισσότερο και κάποια λιγότερο.
Αυτό είναι κάτι ΠΟΥ ΔΕΝ πρόκειται να αλλάξει, τουλάχιστον σύντομα.
Το ότι είναι φλωράμαξα όλα σήμερα αυτό οφείλεται κυρίως στους Γερμανούς και στη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων που απαιτεί προπάντων ΑΣΦΑΛΕΙΑ σε όλα.
Μην ξεχνάς όμως, ότι αυτή είναι επιτυχημένη συνταγή (κοινώς πουλάει), για αυτό και την ακολουθούν όλοι, με την ελπίδα να αυξήσουν τις πωλήσεις τους. Το gruppo FIAT και όχι μόνο, είναι χαρακτηριστική περίπτωση.
Λέτε τώρα να αλλάξουν συνταγή? Γιατί, χαζοί είναι? Αφού έτσι πουλάνε και αρκετά μάλιστα. Εγώ πιστεύω ότι όχι μόνο δεν θα αλλάξουν, αλλά θα κάνουν τα αυτοκίνητά τους ακόμα πιο 'γερμανικά'. Μετά την 147 ήδη η ανανεωμένη 156 με το μη απενεργοποιούμενο ESP, έχει δώσει το έναυσμα:
Εμπρός όλοι μαζί: 'Όταν θα μεγαλώσουμε θέλουμε να γίνουμε Golf'Μία μόνο ελπίδα υπάρχει. Να προσπαθήσουν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους φτιάχνοντας πραγματικά αυτοκίνητα, χωρίς ηλεκτρονικές σαχλαμάρες και στημένα με γνώμονα το στρίψιμο και όχι τόσο τους χώρους και την άνεση. Ξεφεύγοντας από τη μάζα μπορεί και να τα καταφέρουν (τις υψηλές πωλήσεις εννοώ). Θα το τολμήσουν όμως?
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Μία μόνο ελπίδα υπάρχει. Να προσπαθήσουν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους φτιάχνοντας πραγματικά αυτοκίνητα, χωρίς ηλεκτρονικές σαχλαμάρες και στημένα με γνώμονα το στρίψιμο και όχι τόσο τους χώρους και την άνεση. Ξεφεύγοντας από τη μάζα μπορεί και να τα καταφέρουν (τις υψηλές πωλήσεις εννοώ). Θα το τολμήσουν όμως?
Ελπιζω κ θελω να πιστευω οτι οι 'αγωνιστικες' καταβολες του Montezemolo μπορουν να βοηθησουν κατι τετοιο! Μηπως ξαναδουμε καμια νεα Integrale στα βουνα;;; Λεω εγω τωρα ή μαλλον ονειρευομαι εγω τωρα!!!
-
Το Γκρούπο όμως εχει χωρίσει τις μάρκες!Alfa=sportive,Fiat=οικογενειακά και Lancia=Πολυτελείας!
Οπότε?...Αφήστε τα!Θέλει τουλάχιστον 10 χρόνια για να φανεί η όποια αλλαγή θα κάνει ο Μόντε!!Και το λέω εγω...φανατικός της Lancia!! Απο το 1985 εως το 1998!!!Delta HF!! -
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Αλλά, που το είδες αυτό;
Αναφέρεται κι εδώ http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=541867
Ναι! Το είδα!!!
Επιτέλους μια σωστή κίνηση από το Grupo!
Δεν θα αλλάξουν όλα με μιας (εννοείται...), αλλά ο Λουκάς έχει δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής και δεν φοβάται στα δύσκολα (γι' αυτό άλλωστε και ανέλαβε την θέση με τα κάρβουνα, αντί για μαξιλάρι... )
Και ποιος ξέρει... ίσως σε μερικά χρόνια να δούμε και μια Alpha με απενεργοποιούμενο ESP...
-
Μακάρι
Και καλό θα είναι να διώξει τα Φίατ από την αντιγραφή των VAG, τα Λάντσια από τα εξεζητημένα και χαζοπολυτελή σχήματα και την Άλφα από τον ελλιπή ποιοτικό έλεγχο.
Υπάρχουν 156 που είναι για πέταμα από τον πρώτο μήνα και 156 που μετά από 2 χρόνια δεν κάνουν κιχ... -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
...Λάντσια από τα εξεζητημένα και χαζοπολυτελή σχήματα...Εδώ θα διαφωνίσω. Τα νέα Lancia είναι πολύ όμορφα!!!
Luca di Montezemolo o νεος προεδρος FIAT