-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
αλητεια σκετη... Pasxos edition..Kουκλα ειναι λεμε ρεεεεε
Μπορω αμα συμφωνουν ολοι να ανοιξω λογαριασμο να μου βαζετε ολοι απο 20 ευρω για να το παρω..
-
'μπορω? ε, μπορω?'
Τοσοι πολλοι ειμαστε δηλαδη ?
-
απιστευτη ¨αλητεία¨
φαίνεται να επιβεβαιώνεται ο πωλητής που μου είπε πως θα έρθει 'άμεσα' και με τιμή γύρω στα 17 μετά βιας 18
δε πιστεύω να φοράει στάνταρ τις εξτρα 18αρες του μπράβο -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
απιστευτη ¨αλητεία¨
φαίνεται να επιβεβαιώνεται ο πωλητής που μου είπε πως θα έρθει 'άμεσα' και με τιμή γύρω στα 17 μετά βιας 18
δε πιστεύω να φοράει στάνταρ τις εξτρα 18αρες του μπράβοόχι,φορά αυτές τις 17άρες σε διάσταση ελαστικού 215-45-17!
Στην Έκθεση ήταν κούκλα,και ευτυχώς το άφησαν έτσι,και όχι σαν κάποια σχέδια που κατά καιρούς κυκλοφόρησαν...
Πάντως,για να πω και το παράπονο,το περίμενα στα 180+ άλογα,όπως ο προχωρημένος ανταγωνισμός...
Πιστεύω ότι σαν τιμή θα συγκρίνεται με 207 GT,Corsa GSI,Colt Czt κ.ά
Ελπίζω να είναι καλύτερο σε δυναμικά χαρακτηριστικά από αυτά,γιατί από εμφάνιση τα έχει αφήσει αιώνες πίσω... -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Πάντως,για να πω και το παράπονο,το περίμενα στα 180+ άλογα,όπως ο προχωρημένος ανταγωνισμός...
Τα 150 και 180 αλογα που διαθετει, ειναι more than enough... παραπανω ισως απο οσα μπορει να βαλει κατω. Το κυνηγι των αλογων μονο straight liners ενδιαφερει νομιζω...
-
pro'ceed με 240.
Γιάννη, corsair edition (κανονική όμως, όχι φλωριές) πόσο πάει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
pro'ceed με 240.Γιάννη, corsair edition (κανονική όμως, όχι φλωριές) πόσο πάει;
Στο Ιταλικο configurator με τις καθισματαρες και κατι Corsairιες ακομα... 20.400.... αλλα δεν ξερω αμα ειναι με το κουμπακι των 180.
-
ωραία γιατί αμάν πια με τις τεράστιες ζάντες, τις παραχωρήαεις που αυτές απαιτούν στους δρόμους μας, αν και ο κρους κάπου είπε πως το μπράβο με 18αρες δεν κοπανάει, κάτι που κάνει του πούντο με τις 17αρες!.
Από την άλλη, πόσο είπαμε πως κάνουν 4 17αρια λάστιχα διάστασης 205 (για το 120αρη) ή 215
υγ έχω γυρίσει να δω καμια δεκαρια φορές τις φωτό και στο σαϊτ. Πανέμορφο, αλητάμπουρας, σύγχρονο και κλάσικ από το τελωνείο -
Ο χρήστης x-origin έγραψε:
κι εμενα μου αρεσει η μυρωδια της καινουργιλας!ολα τα λεφτα, αλλα ολα ετσι ειναι πιστευω!
μπα, πηγα και τα ... μυρισα ολα
-
http://www.italiaspeed.com/2007/cars/ot ... ducts.html
προς διευκολυνση και των υπολοιπων (καλα μιλαμε αυτα τα φωτα και τα οργανα θα πρεπει να τα βρω καποια στιγμη οπωσδηποτε )*'Evidence of the importance given to safety when the car was designed (especially for younger drivers), is that the ESP comes as standard and cannot be deactivated.'
*Oντως πιθανα να χρειαζεται και μια εκδοση με λευκες τις εξτρα ποδιες (και τους καθρεπτες )
-
Οταν οι Ιταλοι θελουν και μπορουν,δημιουργουν και αντε γεια.Με 18.000 ευρω ειπατε;100 φορες αντε γεια.Τελος σε προσφατη δυναμομετρηση απο το περιοδικο DRIVE το Bravo με τον κινητηρα των 150 ιππων εβγαζε 168 ιππους στο στροφαλο.Το λιγοτερο 168 θα βγαζει και αυτος...Οποτε δεν ειναι μονο οι Γερμανοι με τον TSI που βγαζουν περισσοτερα απο τα ονομαστικα αλογα.Επισης διαβασα στο http://www.italiaspeed.com/2007/cars/ot ... ducts.html για 0-100:8,2 sec, τελικη ταχυτητα:208 km/h και οτι δυστυχως το ESP δεν θα απενεργοποιειται .Λετε να ειναι καιρος να αρχισω να πιεζω για την αντικατασταση του Punto HGT που εχει ο πατερας μου;
-
η FIAT εχει παρει φορα για τα καλα ... πολυ ελκυστικα μοντελα και διαμορφωσεις για ολα τα γουστα και βαλαντια. Οταν δε, καλυφθει με το νεο Uno και το κενο εκπροσωπου κατηγοριας που δημιουργησε η μεγεθυνση του Punto .... (τωρα καταλαβα γιατι το Panda δεχτηκε προσθηκη γρηγορου μοντελου (100) και μαλιστα πριν απο το GP)
-
Επισης απο το http://www.drive.gr/index.php?option=co ... &Itemid=61.
Νέες λεπτομέρειες για την κορυφαία έκδοση του Grande Punto Abarth, την “esseesse” (ή “SS” για συντομία), έδωσε στη δημοσιότητα η Fiat. To σπορ πακέτο “SS” θα είναι διαθέσιμο στους επίσημους ντίλερ της Αbarth από τις αρχές του επόμενου έτους και περιλαμβάνει σημαντικές μηχανολογικές και αισθητικές βελτιώσεις.
Με το κιτ «SS», η απόδοση του 1.400άρη τούρμπο κινητήρα ανεβαίνει από τους 155 ίππους στους 180, ενώ η ροπή από τα 21,0 kgm στα 27,7 kgm. Το αποτέλεσμα είναι το Grande Punto Abarth SS να επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 7,7 sec (Abarth: 8,2 sec) και να φτάνει τα 215 km/h τελικής ταχύτητας (Abarth: 208 km/h). Οι υπόλοιπες αλλαγές στα μηχανικά μέρη αφορούν τη χαμηλωμένη κατά 20 mm και με νέες ρυθμίσεις ανάρτηση, καθώς και το ισχυρότερο σύστημα πέδησης με διάτρητους δίσκους και υψηλής αντοχής τακάκια στα εμπρός φρένα.
Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, το σπορ πακέτο “SS” περιλαμβάνει και ένα άκρως επιθετικό bodykit το οποίο διακρίνεται για τους «φουσκωμένους» προφυλακτήρες, τα πρόσθετα «φρυδάκια» στους θόλους των τροχών, τη μεγάλη αεροτομή οροφής, τις διπλές απολήξεις της εξάτμισης τοποθετημένες στα άκρα του προφυλακτήρα καθώς και αρκετά αυτοκόλλητα της Abarth. Τέλος, η αισθητική αναβάθμιση ολοκληρώνεται με την τοποθέτηση νέων ζαντών αλουμινίου 18’’ (Abarth: 17’’).
Σύμφωνα με τους Ιταλούς, το πακέτο “SS” θα μπορεί να τοποθετηθεί μόνο στους εξουσιοδοτημένους ντίλερ της Abarth και μόνο εάν το αυτοκίνητο είναι κάτω από ενός έτους ή έχει διανύσει λιγότερα από 20.000 km.
Απλα μου κανει εντυπωση γιατι το SS δεν θα δινεται κατευθειαν στην παραγωγη και θα πρεπει να αγορασεις πρωτα το απλο Abarth και μετα να το μετατρεψεις σε SS.
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Απλα μου κανει εντυπωση γιατι το SS δεν θα δινεται κατευθειαν στην παραγωγη και θα πρεπει να αγορασεις πρωτα το απλο Abarth και μετα να το μετατρεψεις σε SS.
Kαι ποιος εμποδιζει τον αντιπροσωπο να εχει ετοιμα 5-10 SS προς πωληση?
-
Με το κιτ «SS», η απόδοση του 1.400άρη τούρμπο κινητήρα ανεβαίνει από τους 155 ίππους στους 180, ενώ η ροπή από τα 21,0 kgm στα 27,7 kgm. Το αποτέλεσμα είναι το Grande Punto Abarth SS να επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 7,7 sec (Abarth: 8,2 sec) και να φτάνει τα 215 km/h τελικής ταχύτητας (Abarth: 208 km/h).
**abarth 8,2 (7,9 overboost)
abarth SS 7,2 (6,9 overboost)**
gia to abarth yparxei allo topic
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... highlight= -
Ο χρήστης ShyTestosterone έγραψε:
κι εμενα μου αρεσει η μυρωδια της καινουργιλας!ολα τα λεφτα, αλλα ολα ετσι ειναι πιστευω!
μπα, πηγα και τα ... μυρισα ολα
-
Ο χρήστης ShyTestosterone έγραψε:
*'Evidence of the importance given to safety when the car was designed (especially for younger drivers), is that the ESP comes as standard and cannot be deactivated.'
*με το ζορι ευθειακιας δηλαδη
-
Δεν είναι όλα τα ESP γερμανίδες δασκάλες με τη βέργα στο χέρι πάντως. Στις Alfa Romeo που έχουν VDC (ESP) μπορείς να κάνεις παπάδες πριν επέμβει λίγο μετά την 'τελευταία στιγμή' το VDC για να σε σώσει από το χαντάκι. Υπάρχουν οδηγοί που έχουν μάθει να το εκμεταλλεύονται κιόλας στη γρήγορη οδήγηση και πάνε όχι απλά 'αέρα' αλλά μαλλιοκούβαρα.
-
Σίγουρα θα ήταν καλύτερα να μπορούσε να απενεργοποιηθεί πλήρως όμως.
-
Nα πω την αληθεια και εγω νομιζω, ισως θα επρεπε στο abarth τουλαχιστο (αν οχι και στο Sport TJET) να εχει ενα 'Sport' κουμπακι (και το city να ελειπε δεν νομιζω να στεναχωριοταν ιδιαιτερα κανεις) με ακομη πιο xαλαρα ορια ESP αν καποιος σοβαρος λογος τους αναγκαζει ακομη και στο abarth να μην το εχουν απενεργοποιουμενο.
Τo ESP Του TJET sport πως παει? αφηνει καθολου γλυστρημα ουρας? Απο προσωπικη εμπειρια αν εχει κανεις ....
Fiat Grande Punto 2005