-
εγινε trend πλεον αυτη η γραφη
Γιωργο ποσο καιρο το εχεις το TJET σου ? ποσα km εχεις κανει?
-
Ο χρήστης ShyTestosterone έγραψε:
Γιωργο ποσο καιρο το εχεις το TJET σου ? ποσα km εχεις κανει?Από το Σάββατο και πάω για τα χίλια.
Πολύ λίγα για να κρίνεις αξιοπιστία κλπ, αλλά πάρα πολλά για να μην ξεκολλάς από αυτό -
κοντευεις τα χιλια απο το Σαββατο? Στη δουλεια εχεις παει καθολου ? Σπιτι ? LOL
-
κοντευεις τα χιλια απο το Σαββατο? Στη δουλεια εχεις παει καθολου ? Σπιτι ? LOLΜα είπα, είναι ασύμφορο!
Ξεκίνησα να πάω μέχρι Λαγονήσι μια βολτούλα και γύρισα τη μισή Αττική και Εύβοια. Ανθρωπομαγνήτη έχουν στο κάθισμα? -
πρεπει να ειναι κατι στη μυρωδια βαζουν μια ουσια στα υλικα του εσωτερικου που προκαλει εθισμο ακουσα
-
πρεπει να ειναι κατι στη μυρωδια βαζουν μια ουσια στα υλικα του εσωτερικου που προκαλει εθισμο ακουσαΕ?
πλακα κανεις?
-
Δεν το εχεις προσεξει? οτι τα καινουρια FIAT φαινεται στον καταναλωτη να μυριζουν καλυτερα απο τα αλλα αυτοκινητα?
( εμενα τουλαχιστο ετσι μου φανηκε )
-
GPunto Abarth στην Ιταλια 17.800 ευρω
-
-
Κούκλα είναι
-
O προφυλακτήρ του δεν σας λέει κάτι;
-
αλητεια σκετη... Pasxos edition..
-
πολυ ομορφο!αν και θα προτγμουσα τα πλαϊνά φτερα να ηταν στο χρωμα του αυτοκινητου!
-
17800 ......... Golf GT Sport (140HP) 21.500, Ποσο πανε τα GSi, OPC, ST, RS?
Aλλα τωρα μπερδευτηκα, ποιο ειναι τελικα το Abarth παραγωγης, η kanguroceria που ειδαμε λιγο πιο πριν στο thread ή αυτο ?
δε με τρελαινει να πω την αληθεια .... Μπορουσε να γινει και καλυτερη δουλεια πιστευω (το mk2b ειχε ωραιο abarth)
Αλλα αυτα τα φωτα, το ξαναλεω, τα περιμενα απο την πρωτη εμφανιση του Grande Τα βλεπω να τα παραγγελνω για το GP μου
A μου ειπανε κιολας οτι παιζει σοβαρη πιθανοτητα να ερθει με το καινουριο Logo της Fiat
Ασχετο, και με την ευκαιρια να ξαναπω και για την πολυ καλη εντυπωση που μου εκανε το bravo ... αν χρειαζομουν και μπορουσα να εχω αυτοκινητο στην κατηγορια του θα το επελεγα αβλεπι ...
-
-
Aλλα τωρα μπερδευτηκα, ποιο ειναι τελικα το Abarth παραγωγης, η kanguroceria που ειδαμε λιγο πιο πριν στο thread ή αυτο ?
Αυτο ειναι το κανονικο Abarth.... αυτο θα κυκλοφορησει. Το Αυστραλιανο edition ενα απλο Concept ηταν (σιγα μην ηταν κατι παραπανω αλλωστε)
-
Πολύ ομίχλη.
Ωραίο είναι πάντως, μου αρέσουν ιδιαίτερα οι ζάντες.
-
A μου ειπανε κιολας οτι παιζει σοβαρη πιθανοτητα να ερθει με το καινουριο Logo της FiatΣημειωτέον ότι όλα τα Abarth δεν θα έχουν κανένα λογότυπο της Φίατ, μόνο το σκορπιό.
-
Δεν το εχεις προσεξει? οτι τα καινουρια FIAT φαινεται στον καταναλωτη να μυριζουν καλυτερα απο τα αλλα αυτοκινητα?( εμενα τουλαχιστο ετσι μου φανηκε )
κι εμενα μου αρεσει η μυρωδια της καινουργιλας!ολα τα λεφτα αλλα ολα ετσι ειναι πιστευω!
-
Ο χρήστης Galileo Galilei έγραψε:
A μου ειπανε κιολας οτι παιζει σοβαρη πιθανοτητα να ερθει με το καινουριο Logo της Fiat
Σημειωτέον ότι όλα τα Abarth δεν θα έχουν κανένα λογότυπο της Φίατ, μόνο το σκορπιό.
Κεκτημενη ταχυτητα, να μου ερθει ηθελα να γραψω , το GP μου
Πολύ ομίχλη.
Ωραίο είναι πάντως, μου αρέσουν ιδιαίτερα οι ζάντες.
τετοιες βαλανε και στα Βravo ακομη και στο dynamic (νατος παλι, κολλημα με το Bravo)
Fiat Grande Punto 2005