-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το ό,τι το FocusRS είναι ταχύτερο 1.5 δευτερόλεπτο στα Μέγαρα από το TypeR ΚΑΤΙ μου λέει...Ειδικά το συγκεκριμένο παράδειγμα εμένα δεν μου λέει τίποτα.
[offtopic]
Ένας αναξιόπιστος πεζοδρομιοκυνηγός δεν μπορεί να συγκριθεί με το Type R.
Mόνο στην πίστα πάει καλά αυτό το πράμα. Οι εγγλέζοι δημοσιογράφοι ήταν οι πρώτοι που το έθαψαν από την αρχή. Οι δικοί μας περίμεναν να βγει από την παραγωγή για να πετάξουν τη σπόντα τους...
Δύο γραμμές διάβασα στους 4Τροχούς στο συγκριτικό ανάμεσα στο GTI και το TypeR και μου έφτασαν για να με πείσουν. Πολύ κακό για το τίποτα ήταν τελικά αυτό το αυτοκίνητο...
[/offtopic] -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Το ό,τι το FocusRS είναι ταχύτερο 1.5 δευτερόλεπτο στα Μέγαρα από το TypeR ΚΑΤΙ μου λέει...
Ειδικά το συγκεκριμένο παράδειγμα που λες δεν μου λέει τίποτα.
[offtopic]
Ένας αναξιόπιστος πεζοδρομιοκυνηγός δεν μπορεί να συγκριθεί με το Type R.
Mόνο στην πίστα πάει καλά αυτό το πράμα. Οι εγγλέζοι δημοσιογράφοι ήταν οι πρώτοι που το έθαψαν από την αρχή. Οι δικοί μας περίμεναν να βγει από την παραγωγή για να πετάξουν τη σπόντα τους...
Δύο γραμμές διάβασα στους 4Τροχούς στο συγκριτικό ανάμεσα στο GTI και το TypeR και μου έφτασαν για να με πείσουν. Πολύ κακό για το τίποτα ήταν τελικά αυτό το αυτοκίνητο...
[/offtopic]Ενώ το TypeR vs. GTI είναι on-topic ?
Πρόσεξε: το ό,τι το FocusRS ήταν 1.5 δευτερόλεπτο ταχύτερο από το TypeR στα Μέγαρα δεν μου λέει ούτε ότι είναι καλύτερο αυτοκίνητο, ούτε ότι είναι γρηγορότερο αυτοκίνητο ούτε φυσικά ότι είναι αξιόπιστο. Αλλά δεν είναι τελείως χωρίς σημασία, δείχνει καλύτερο στήσιμο και άλλες αντίστοιχες αρετές στη συγκεκριμένη περίπτωση και είναι ενδεικτικό για άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις.
Οσο καλύτερη η πίστα, τόσο ευρύτερο είναι το πεδίο 'ενδεικτικής εφαρμογής' για άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις. Ε, ένα αυτοκίνητο γρήγορο στο Nordschleife δεν μπορεί, είναι γρήγορο σχεδόν παντού...
Σίγουρα πάντως, για ένα σπορ αυτοκίνητο, τα Μέγαρα είναι πολύ χρησιμότερο νούμερο από τις τυποποιημένες μετρήσεις 0-100, 80-110 κτλ. κτλ.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Σίγουρα πάντως, για ένα σπορ αυτοκίνητο, τα Μέγαρα είναι πολύ χρησιμότερο νούμερο από τις τυποποιημένες μετρήσεις 0-100, 80-110 κτλ. κτλ.
Nαι είναι, αλλά ακόμα και ένα σπορ αυτοκινητο δεν το αγοράζουμε μόνο για να πηγαίνουμε στα Μέγαρα...
Τέλος πάντων, περισσότερο ήθελα να εκφράσω την ένστασή μου στο κατά πόσο το RS ήταν καλό σπορ αυτοκίνητο, παρά να διαφωνήσω στο θέμα για την πίστα... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Οσο για το στρίψιμο, εσύ φαίνεται έχεις μείνει στο CRX
και μόνο που έψαχναν όλοι να δουν αν τελικά έχει μπλοκέ το διαόλι, αποδεικνύει την τρομερή δουλειά που έριξαν τα τζαπάνια στο typeR
Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά επειδή ακόμη μέχρι τώρα δεν έχω καταλάβει, έχει τελικά μπλοκέ το Type R;
-
οχι ΔΕΝ εχει.-
-
Γιαυτο,το φυλλάδιο του αναγράφει στα τεχνικά χαρακτηριστικά LSD (μπλοκέ διαφορικό) ? Αλλα μάλλον αυτοί στη Χόντα κάτι λιγότερο θα ξέρουν.
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Γιαυτο,το φυλλάδιο του αναγράφει στα τεχνικά χαρακτηριστικά LSD (μπλοκέ διαφορικό) ? Αλλα μάλλον αυτοί στη Χόντα κάτι λιγότερο θα ξέρουν.αχχχ, το θεμα εχει εξαντηλθει και το συμπερασμα ειναι οτι ΔΕΝ εχει μπλοκε. Στο φυλαδιο εχει γινει λαθος!
οχι, δεν ειμαι αντι-Typer R ακιας!
βρε μην ειστε απιστοι Θωμαδες!!!!
-
Χμμμμ....δεν ήμουν παρών στην εξάντληση του θέματος,και αν και οι πηγές μου διαφωνούν,δεν επιμένω, εδώ τουλάχιστον,μιας και είμαστε εντελώς off topic
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Χμμμμ....δεν ήμουν παρών στην εξάντληση του θέματος,και αν και οι πηγές μου διαφωνούν,δεν επιμένω, εδώ τουλάχιστον,μιας και είμαστε εντελώς off topicΦιλε μου μονο τα μοντελα της Ιαπωνιας ειχαν και γι'αυτο εγινε ενα μπερδεμα.Και επισης υπαρχουν πολλοι κατοχοι ταπερ που εχουν βαλει,λες να εβγαλαν το μαμα για να βαλουν αλλο?Δεν εχει,σιγουρα.
-
Δεν ξέρω αν ενδιαφέρει κανέναν, αλλά επειδή όλες οι επίσημες φωτογραφίες τoυ ΤζιΤιΑϊ είναι ΟΛΕΣ σε λευκό, κόκκινο και μαύρο, είχα την απορία πώς 'δείχνει' σε άλλα χρώματα. Αυτές κατάφερα να βρω σε άλλο φόρουμ:
Laser Blue (με 18'):
Steel Grey:
Reflex Silver:
-
εχεις κι αλλες με γυναικες με μαγιο και golf?
-
Eνα steel grey για μένα παρακαλώ... ...και το μπλεδάκι καλό είναι!
-
Πολύ ωραίες φωτό
Το steel grey φαίνεται άψογο.
Κι εγώ που νόμιζα ότι μόνο σε κόκκινο κ σε μαύρο είναι καλόΒέβαια, 'άλλοι' το παίρνουν και σε...**λευκό **:lol:
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Βέβαια, 'άλλοι' το παίρνουν και σε...**λευκό **:lol:Ikar γνωρίζεις κάτι για τους άλλους?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Βέβαια, 'άλλοι' το παίρνουν και σε...**λευκό **:lol:
Ikar γνωρίζεις κάτι για τους άλλους?
ξέρω και άλλον
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Βέβαια, 'άλλοι' το παίρνουν και σε...**λευκό **:lol:
Ikar γνωρίζεις κάτι για τους άλλους?
ξέρω και άλλον
Θα πάθετε καμιά κράμπα απ' το πολύ σφύριγμα
-
Σε μαύρο,και με μεγαλύτερη ζάντα, δείχνει πολύ 'κακό'
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Σε μαύρο,και με μεγαλύτερη ζάντα, δείχνει πολύ 'κακό'Κρύβε λόγια! Ούτε θέλω να σκέφτομαι τι θα συμβεί όταν το περιλάβουν και αυτό το Γκολφ οι καγκουρέιτορς
-
Πάντως με αυτή την ζάντα είναι ακόμα πιο όμορφο..
-
Παιδιά μας το φάγανε τ'αμάξι... μπράβο στον τυχερό κ. Σταύρο Μιχαηλίδη που κέρδισε στ' αριστεία! [τώρα τόδα το άρθρο κι έχω σκυλιάσει!!!! ]
VW Golf GTI