-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Δεν κανει τιποτα φιλε.Καλοριζικο οποιο και να παρεις, αλλα να σκεφτεις οτι 200 αλογα και τοση ροπη, δεν ειναι παιχνιδακι. Και οσο καλο και να ειναι ενα αυτοκινητο, τελικα ο οδηγος καθοριζει ποσο, ασφαλες ή μη, θα ειναι στο δρομο
Εχεις απολυτο δικαιο. Θα ειμαι οσο πιο συναιτος γινεται.Ουτως η αλλως τα αλογακια μου τα θελω για να τα απολαμβανω, ουτε για να τα επιδεικνυω ουτε για να τα χρησημοποιω ασκοπα στον δρομο θετοντας την ζωη μου αλλα και των υπολοιπων σε κινδυνο!!
-
Aν εχεις το μυαλο στο κεφαλι σου τα παραπανω αλογα μονο σε κακο δε θα σου βγουν. Οπως ειπαν και τα παιδια αν μπορεις να καλυψεις τα εξοδα συντηρησης ειδικα μετα το περας της εγγυησης χτυπα το. Προτεινω κοκκινο (αν δεν παινεψεις το σπιτι σου) ή ασπρο (αν και πολλοι λενε οτι το ασπρο δεν ειναι χρωμα ειναι ασπρο )
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
Aν εχεις το μυαλο στο κεφαλι σου τα παραπανω αλογα μονο σε κακο δε θα σου βγουν. Οπως ειπαν και τα παιδια αν μπορεις να καλυψεις τα εξοδα συντηρησης ειδικα μετα το περας της εγγυησης χτυπα το. Προτεινω κοκκινο (αν δεν παινεψεις το σπιτι σου) ή ασπρο (αν και πολλοι λενε οτι το ασπρο δεν ειναι χρωμα ειναι ασπρο )Φιλε rouli ελπιζω το κοστοσ του σε βενζινες και συντηρηση να μην με κανουν να μετανιωσω που θα το παρω (αν και εφ'οσον το παρω). Δεν θελω να το σκεφτομαι αν θα το βγαλω για βολτα!!
Τωρα στο χρωμα φοβαμαι οτι θα σε στεναχωρησω. Το μαβρο με τιν κοκκινη γραμμη στην μασκα με τρελαινει. Αν μπεισ στο αγγλικο site της Volkswagen και δεις στον configurator πως δειχνει το μαυρο και ειδικα το περλε (που κοστιζει και £350 παραπανω) θα καταλαβεις τι εννοω!!!
Και το κοκκινο πολυ ωραιο (ειδικα με το μαυρο που κανει προστα στην μασκα) αλλα δεν μου αφηνει περιθορια να αναδειξω την 'κυριλε' πλευρα του αυτοκινητου!!!
EDIT Αυτο που με προβληματιζει ειναι τα καθισματα δερμα η υφασμα?? Το δερμα μου αρεσει πιο πολυ και δειχνει και πιο 'κυριλε' αλλα φοβαμαι τα καλοκαιρια θα κολλας πανω (το χειμονα δεν με πειραζει γιατι αν το παρω σε δερμα θα βαλω θερμενομενα καθισματα). Και αν βαλω δερμα το μπεζ η το ανθρακι???EDIT
-
Σπύρο , σε βλέπω να το ζαχαρώνεις
Αντε , με το καλό !!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Σπύρο , σε βλέπω να το ζαχαρώνειςΑντε , με το καλό !!
Βασιλη, οχι επειδη εσυ θελεις το RX-8, να μου 'προσαψεις' εμενα το Γκολφ!
Οχι οτι θα με πειραζε ενα με DSG +250 αλογα +φρενα απο 911 +leda.
Περασαν ομως για φετος οι γιορτες, οποτε ο Αι Βασιλης κοιμαται τωρα. Αργοτερα βλεπουμε... -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Σπύρο , σε βλέπω να το ζαχαρώνεις
Αντε , με το καλό !!
Βασιλη, οχι επειδη εσυ θελεις το RX-8, να μου 'προσαψεις' εμενα το Γκολφ!
Οχι οτι θα με πειραζε ενα με DSG +250 αλογα +φρενα απο 911 +leda.
Περασαν ομως για φετος οι γιορτες, οποτε ο Αι Βασιλης κοιμαται τωρα. Αργοτερα βλεπουμε...Eδώ άλλοι σκέφτονται για Golf ( Ikar ) και RX-8 (technik) ....
έχει ο καιρός γυρίσματα .. !!!Χωρίς πλάκα το GTi είναι καλό .... αξίζει να αλλάξει κάποιος στρατόπεδο ..
-
Και βεβαια ο καιρος γυρναει, και αν εχεις τα ματια σου ανοικτα, και δεν εχεις προκαταληψεις ειναι σιγουρο οτι δε θα βγεις χαμενος!
Βασιλη, καλοριζικο και το δικο σου!
Μαυρο ε? -
Ουδέν σχόλιον
-
Ουδέν σχόλιονοκ, αλλα περιμενω βολτα στο Μεγαρο!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ουδέν σχόλιον
οκ, αλλα περιμενω βολτα στο Μεγαρο!
OK
ME TH DELTA...
-
καλα ναι...
αφου Βασιλη και μονο η ιδεα οτι θα εχεις wankel που θα τον λυσεις σε 1000 κομματια για να δεις τι γινεται μεσα του σε εξιατρει....
σε τα μας??? -
Ουδέν σχόλιον
οκ, αλλα περιμενω βολτα στο Μεγαρο!
OK
ME TH DELTA...
....ή μήπως με κάτι άλλο???
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Στην Αγγλία θα πωλείται έναντι 19.995 λιρών δηλαδή περίπου 33.000 Ευρώ. Στην Ελλάδα;19.995 χ 1.45 = 28992 ευρω
-
Ο χρήστης fpug έγραψε:
Στην Αγγλία θα πωλείται έναντι 19.995 λιρών δηλαδή περίπου 33.000 Ευρώ. Στην Ελλάδα;
19.995 χ 1.45 = 28992 ευρω
αχχαχαχ,καλο εεεε;οι κατοικοι του Μονακ..εεε της Ελλαδας πληρωνουν παντα πιο πολλα...
-
Απο το τεστ στο Motors TV:
Αδιαφορο-Υποστροφικο-καθολου διασκεδαστικο
τυπικο VW....
-
Οι οδηγικές εντυπώσεις του lkar από το GTI πήγαν στο θέμα Οδηγικές εντυπώσεις από το VW Golf V GTI στο 'Περί αυτοκίνησης'
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης Pakos M έγραψε:
Απο το τεστ στο Motors TV:Αδιαφορο-Υποστροφικο-καθολου διασκεδαστικο
τυπικο VW....
Αυτα ειναι λιγο-πολυ αναμενομενα αφου μιλαμε για golf,αν ξεχωρίζει καπου θα ειναι η ιπποδύναμη,το 0-100,η αντοχή στο tuning, η ποιότητα κατασκευής..
-
Ο χρήστης fpug έγραψε:
Στην Αγγλία θα πωλείται έναντι 19.995 λιρών δηλαδή περίπου 33.000 Ευρώ. Στην Ελλάδα;
Έπεσε τόσο πολύ η λίρα;
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Έπεσε τόσο πολύ η λίρα;
Η λιρα και το δολαριο εχουν κατρακυλησει τον τελευταιο καιρο
-
http://www.in.gr/auto/espionage/espiona ... tyID=43677
VW Golf GTI