-
RX-7 **cabrio **προηγούμενης γενιάς
-
Τις τελευταίες μέρες έχω δει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με πινακίδες Θεσσαλονίκης BMW X5, Toyota LC, Touareg V10 και Discovery 3, όλα σε diesel.
-
και τι θες να μας πεις με αυτό; Να κουνήσουν οι τροχαίοι τον πισινό τους για να τους πιάσουν; Θες στα αλήθεια να σταματήσουν μαύρη X5 οι τροχαίοι; Πες μου Γιάγκο...θέλεις να κάνουν μπλόκο τροχαίοι σε μαύρη BMW;
Απάντηση: Και αν είναι κανένας 'υψηλά ιστάμενος';
Hint: βάλε πριν από το κάθε 'τροχαίοι', την φράση 'τεμπελχανάδες, χέστηδες, ψευτόμαγκες' και θα καταλάβεις πλήρως το ποστ μου...
-
huh?
Το μόνο που ήθελα να πω είναι πως κάποιοι ''τολμούν'' να πάρουν αυτά τα αμάξια σε diesel, κινητήρας που τους ταιριάζει απολύτως, και να ξανακαυτηριάσω τον παραλογισμό περί των diesel.
Για το πως τ' απέκτησαν και ποιοι είναι δηλώνω άγνοια οπότε και δεν το σχολιάζω. -
Ο χρήστης ast έγραψε:
πρέπει επιτέλους να αρχίσω μια εκπομπή στο ραδιόφωνο..Βεβαια.Εχει πολλα χρηματα το ραδιοφωνο...
-
Μου κάνει εντύπωση πώς δεν βλέπουμε panda και λοιπά mini diesel, αλλά βλέπουμε τζιπ και λιμουζίνες πολλών πολλών ευρώ...
Παραλογισμός παραλογισμός η απαγόρευση, αλλά και προκλητικότατη η μεταχείριση μερικών ίσως 'επιφανών πολιτών' (το emoticon που ξερνάει, γρήγορα!) από την Τροχαία.
Δεν ήθελα να διαφωνήσω μαζί σου, ίσα ίσα ήθελα να πω ότι υπάρχει σίγουρα παραλογισμός με την απαγόρευση των diesel, αλλά ότι οι ελάχιστοι 'τολμηροί' λειτουργούν κάπως προκλητικά απέναντι στο κοινωνικό σύνολο. Συγγνώμη αν τα άφησα να φανούν αλλιώς.
-
ok, παρανόηση!
Έχεις δίκιο σ' αυτό αν και πολλοί εισαγωγείς δε φέρνουν έτσι κι αλλιώς diesel.
Έχω πετύχει, πάντως, και Fabia RS (που είναι diesel)
Οι τροχαίοι γενικώς αγρό αγοράζουν, δεν νομίζω να είχα πρόβλμα ούτε εγώ αν κυκλοφορούσα, αλλά ας σταματήσουμε κάπου εδώ το offtopic. -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Μου κάνει εντύπωση πώς δεν βλέπουμε panda και λοιπά mini diesel, αλλά βλέπουμε τζιπ και λιμουζίνες πολλών πολλών ευρώ...Μην το λες. Όπως είχα γράψει κι εδώ πριν λίγο καιρό είχα δει Πάντα diesel στα Ψηλά Αλώνια στη Πάτρα, με ελληνικές πινακίδες! Θυμάμαι οτι δεν φέρνουν όλες οι αντιπροσωπείες τα ντίζελ μοντέλα, σωστά;
-
Μην τα ξαναγράφουμε, είναι υποχρεωμένοι να φέρουν οποιοδήποτε μοντέλο/έκδοση κυκλοφορεί σε χώρα της ΕΕ. Στοκ ή εκθεσειακό δεν είναι υποχρεωμένοι -προφανώς- να έχουν diesel
-
Λευκή Chevrolet Camaro 3ης γενιάς την Παρασκευή το πρωί στη Γλυφάδα.
-
Πανω που ελεγα οτι δεν εχω δει ακομα Hummer H3, εκανε χτες την εμφανιση του ενα ανθρακι στους δρομους της Κηφισιας...
-
Παρασκευη απογευματακι προς Σουνιο κιτρινο Caterham!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ανατριχιασα κ δακρυσα. Δεν κανω πλακα. Ονειρο ζωης να φτια3ουμε ενα με φιλο μου..
-
Σήμερα το πρωί στο κέντρο της Βέροιας εθεάσθησαν 4 ή 5 evo VIII και ένα focus rs το ένα πίσω από το άλλο.Ή έχουν φωλιά εκεί κοντά ή κάποιο club πήγε βόλτα...
-
Χτες το απογευμα στην Βουλιαγμενη μπλε ηλεκτρικ Gallardo..
-
Επιστρέφοντας απο Πήλιο:
3 Ferrari 360 κόκκινες και
1 κίτρινη Lamboη μία πίσω απο την άλλη . Και ένα φτωχικό ΡΧ μαζί τους
-
Kαμιά 10αριά RX8 και μία Λίζα σε γνωστό παραλιακό στέκι στη Βούλα Τετάρτη βράδυ. Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Kαμιά 10αριά RX8 και μία Λίζα σε γνωστό παραλιακό στέκι στη Βούλα Τετάρτη βράδυ. Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;ο σουβλατζής με την απόχη???
-
Ford Focus RS (ΓΝΗΣΙΟ!!!) στη Λάρισα!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ford Focus RS (ΓΝΗΣΙΟ!!!) στη Λάρισα!Ε καλά, δεν είναι και τόσο σπάνιο...
-
Ασημί Ferrari στην Mαραθώνος πολλές φορές τον τελευταίο καιρό.
Ιδιοκτήτης γνωστός ναρκέμπορος, αδελφός Δημάρχου.Αυτά είναι.
Carspotting