-
Ferrari F360 Spider ,κατακόκκινη, ( ) Σάββατο βράδυ στην Κηφισίας.
Και ο οδηγός της την πήγαινε πολύ καλά! Τι μας έκανες πάλι... -
Ο χρήστης deenoo έγραψε:
Χτες στην κατερινη DIABLO kai 360 Spider με πινακιδες απο DUBAI!!!
τα συγκεκριμενα κυκλοφορουν συχνα στην ελλαδα και φημες λενε πως τα κατεχουν ελληνες γουνεμποροι απο καστοριαΟι φήμες είναι αληθηνές. Έχω γνωστό απο Κοζάνη γουναρά που μένει Dubai με 360 Modena και το καλοκαίρι έρχετε για διακοπές ελλάδα. Ο οποίος έχει φίλο με ασημή 360 επίσης γουναρά. ΑΑ υπάρχει και μία Lambo Murcielago του ίδιου επαγγέλματος..
Μήπως πρέπει να αλλάξουμε επάγελμα??
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Χτες στην κατερινη DIABLO kai 360 Spider με πινακιδες απο DUBAI!!!
τα συγκεκριμενα κυκλοφορουν συχνα στην ελλαδα και φημες λενε πως τα κατεχουν ελληνες γουνεμποροι απο καστοριαΟι φήμες είναι αληθηνές. Έχω γνωστό απο Κοζάνη γουναρά που μένει Dubai με 360 Modena και το καλοκαίρι έρχετε για διακοπές ελλάδα. Ο οποίος έχει φίλο με ασημή 360 επίσης γουναρά. ΑΑ υπάρχει και μία Lambo Murcielago του ίδιου επαγγέλματος..
Μήπως πρέπει να αλλάξουμε επάγελμα??
Καμιά κόρη έχουν?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Θα μπορούσε να θεωρηθεί και αυτοκίνητο...
Χτες στην Πλατεία Κοραή στην Αθήνα, έξω από την τράπεζα Πειραιώς, ZZR 1400.
Υπάρχει τέτοιο πράμα?
Υπάρχει και καταπίνει ότι μηχανάκι παραγωγής βρει μπροστά του.
(Μέχρι να βγει κάτι πιο γρήγορο) -
997 turbo στο παρκιν των ονειρων (για οσους ξερουν) στην Πατρα.
Ακριβως διπλα 911S , cayenne turbo,toyareg V8, και παραδιπλα κλειδωμενες 360 spider και 575Μ.Η carrera S μοιαζει σαν ενα απλο αυτοκινητο διπλα στην turbo
-
Εγώ έκλεισα ως carspotter! ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΙΛΑΜΕ!!!
Δεξιοτίμονη Mercedes AMG V8 (βρείτε εσείς τα υπόλοιπα) με την ΤΕΛΕΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ!!!!!
[εννοείται ότι δεν υπάρχει κανένα photoshop - τον κυνηγούσα για αρκετή ώρα μέχρι να μπορέσω να τον φωτογραφίσω σωστά ]. -
Σημερα ηταν Alfa Romeo day Προς δρομο Νεας Μακρης εκει λιγο πριν το φαναρι για δεξια στη Ραφηνα η πρωτη Brera που ειδα στο δρομο (κοκκινη) Και μετα στην παραλια παρκαρισμενη παλια Alfa Spider (πολυ κλασσικο αμαξι) αυτη στη φωτο που παραθετω ητανε σε κοκκινο χρωμα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εγώ έκλεισα ως carspotter! ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΙΛΑΜΕ!!!Δεξιοτίμονη Mercedes AMG V8 (βρείτε εσείς τα υπόλοιπα) με την ΤΕΛΕΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ!!!!!
[εννοείται ότι δεν υπάρχει κανένα photoshop - τον κυνηγούσα για αρκετή ώρα μέχρι να μπορέσω να τον φωτογραφίσω σωστά ].carplate spotter
τον κυνηγούσες ε; αλήτη κοντράκια
-
Φωτιές έβγαζε το accent. Τι AMG και π@π@ριές...
(και το αμάξι ήταν φοβερό, όχι μόνο η πινακίδα. )
-
willys στη κατω τουμπα, σε αψογη κατασταση
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Ακριβως διπλα 911S , cayenne turbo,toyareg V8, και παραδιπλα κλειδωμενες 360 spider και 575Μ.Η carrera S μοιαζει σαν ενα απλο αυτοκινητο διπλα στην turbo
Φίλε επειδή σπουδάζω στην Πάτρα, μήπως θα μπορούσες να πεις που βρίσκεται το συγκεκριμένο parking, ώστε να πετύχουμε κι εμείς τίποτε καλό;
Έστω και με πμ.
Μέχρι τώρα έχω δει την κίτρινη Gallardo και την Boxster S που την αράζουν στην Μαιζώνος, έξω από την Ραδινού σχεδόν κάθε βράδυ.
Και μερικές φορές την κόκκινη 360 Spider. -
007 Κάνε κάτι με το αβατάρ σου γιατί η σελίδα ξεχειλώνει.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
007 Κάνε κάτι με το αβατάρ σου γιατί η σελίδα ξεχειλώνει.Ψυχραιμία, το φτιάχνω.
-
Ο χρήστης Babis_ECE έγραψε:
Φίλε επειδή σπουδάζω στην Πάτρα, μήπως θα μπορούσες να πεις που βρίσκεται το συγκεκριμένο parking, ώστε να πετύχουμε κι εμείς τίποτε καλό;
Έστω και με πμ.
Μέχρι τώρα έχω δει την κίτρινη Gallardo και την Boxster S που την αράζουν στην Μαιζώνος, έξω από την Ραδινού σχεδόν κάθε βράδυ.
Και μερικές φορές την κόκκινη 360 Spider.λιγο πιο πανω απο τον ερυθρο σταυρο,αναμεσα στην αγιου ανδρεου και την μαιζωνος. ειναι κλειστο υπογειο παρκιν κατω απο πολυκατοικια του οποιου οι πορτες ανοιγουν μονο με καρτα... Επισης φυλασσεται . Εμενα εχει αγορασει γνωστος μου θεση εκει και γνωριζει και τον φυλακα γιαυτο σταθηκα τυχερος και ειδα οτι ειδα. Καθε 3 μηνες ερχεται και καινουριο. Απο οτι εμαθα ο τυπος θα φερει η 430 η 599....
-
Ασημί Ferrari 575M με καινούργιες πινακίδες το πρωί στις στήλες Ολυμπίου Διός προς κέντρο.
-
-
Γιατί όχι... από το να πάρει μία ακόμα Mercedes....
..βέβαια, θέλει κότσια και κουλτούρα για να πάρεις γαλλικό σε αυτή την κατηγορία
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Γιατί όχι... από το να πάρει μία ακόμα Mercedes......βέβαια, θέλει κότσια και κουλτούρα για να πάρεις γαλλικό σε αυτή την κατηγορία
Αν εννοείς σχετικά με κόστος απόκτησης /κόστος απόσβεσης αξίας, υπάρχουν και οι εταιρείες μακροχρόνιας μίσθωσης οπότε από τη στιγμή που σου κάνει 'κλικ' το παίρνεις και... ούτε γάτα ούτε ζημιά.
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Γιατί όχι... από το να πάρει μία ακόμα Mercedes......βέβαια, θέλει κότσια και κουλτούρα για να πάρεις γαλλικό σε αυτή την κατηγορία
E και; Ακόμα καλύτερα, δεν θα πήξουν οι δρόμοι όπως έγινε με τις 520 και τις Ε Class 192...
-
Panda Multijet στο κέντρο του Πειραιά χθες, φυσικά ( ) με ιταλικές πινακίδες... Δεν είναι καινούριο, αλλά στη Μπανανία δεν βλέπεις συχνά, ακόμα και τέτοια 'ταπεινά' (πλην όμως πετρελαιοκίνητα) αυτοκίνητα...
Επίσης, ασημί Prius II με τ' αυτοκόλλητα των 4Τ εθέαθη να στρίβει χθες τ' απόγευμα από Θησέως στην Σπάρτης (Καλλιθέα).
Carspotting