-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
γυρνωντας σημερα απο Σερρες ολοκαινουργια γαλαζια BENTLEY contintental με γερμανικες πινακιδες.......
φωτογραφια απο τον mirage.......Μήπως ήταν ο LAKIS G?
ποιος ειναι ο κυριος???
Mα καλά ρε popolare από που ψωνίζεις ρούχα??
λαϊκη......
-
Σήμερα το πρωί στην λεωφόρο Αθηνών είδα ένα Infiniti Q45 και ένα M45 με συνοδεία απο μοτοσυκλέτες... έπειτα τα είδα να μπαίνουν στα κεντρικά της Nissan.. μάλλον θα είχε Δ.Σ σήμερα ο Θεοχαράκης!
-
Ο χρήστης mak έγραψε:
Σήμερα το πρωί στην λεωφόρο Αθηνών είδα ένα Infiniti Q45 και ένα M45 με συνοδεία απο μοτοσυκλέτες... έπειτα τα είδα να μπαίνουν στα κεντρικά της Nissan.. μάλλον θα είχε Δ.Σ σήμερα ο Θεοχαράκης!τα δες και συ ε;
-
Στη Χρυσή Ευκαιρία κάποιος πουλάει μια Ferrari 512 BB! Το αναφέρω μια και πριν μερικές σελίδες κάποιο μέλος είχε δει μία να κυκλοφορεί στην Αθήνα... Τιμή? 130 χιλιάρικα...
-
**Quattroporte **σε καφέ χρώμα , να κάνει ταρζανιές στον περιφεριακό Θεσ/νίκης.
-
-
Ο χρήστης mak έγραψε:
Σημερα το απογευμα ειδα και το πρωτο C1 με κανονικες πινακιδες
+1
Η νέα πρόταση της Μπεμβέ ή της φερράρι??
Αυτό γρήγορα εδώ φίλε μυυ http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=13382
-
F 430 xθες στην Αμφιθεας,σε γνωστο μαντρά.
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Στη Χρυσή Ευκαιρία κάποιος πουλάει μια Ferrari 512 BB! Το αναφέρω μια και πριν μερικές σελίδες κάποιο μέλος είχε δει μία να κυκλοφορεί στην Αθήνα... Τιμή? 130 χιλιάρικα...Πήγα να ποστάρω το ίδιο και εγώ.
Το wet-dreams αυτοκίνητο της εφηβείας μου !
Και υπέροχο όνομα: Ferrari BB512 Berlinetta Boxer!
-
Ναι ρε παιδιά, αλλά θα δίνατε 130 χιλιάδες; Καθαρή κλεψιά...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ναι ρε παιδιά, αλλά θα δίνατε 130 χιλιάδες; Καθαρή κλεψιά...Η τιμή της είναι 80-90 έξω για ένα αυτοκίνητο της προκοπής. Αν έχει νούμερα, όμως, είναι άλλη ιστορία. 130 ίσως όχι αλλά 100-110 άνετα... εξαρτάται και από την κατάσταση! Η καρμπυρατεράτη είναι ακόμα πιο ακριβή αλλά σύντομα κλείνει την τριακονταετία!
Λίγη υπομονή!!! -
Καλά λοιπόν, θα κάνω υπομονή .
-
Και εγώ κουφάθηκα με τα 130Κ που ζητάει. Έλεος! Θα είχε ενδιαφέρον όμως η ιστορία του συγκεκριμένου αυτοκινητου. Εάν είναι 'Ελληνική' Ferrari, τότε ο πρώτος κάτοχος πρέπει να ήταν πραγματικά **πολύ **πλούσιος!
Θυμάμαι είχα δεί μια τέτοια στο Ψυχικό - και το θυμάμαι 20+ χρόνια τώρα!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ναι ρε παιδιά, αλλά θα δίνατε 130 χιλιάδες; Καθαρή κλεψιά...
Η τιμή της είναι 80-90 έξω για ένα αυτοκίνητο της προκοπής. Αν έχει νούμερα, όμως, είναι άλλη ιστορία. 130 ίσως όχι αλλά 100-110 άνετα... εξαρτάται και από την κατάσταση! Η καρμπυρατεράτη είναι ακόμα πιο ακριβή αλλά σύντομα κλείνει την τριακονταετία!
Λίγη υπομονή!!!*FERRARI 512 BB 5.000 cc, μοντ. '79, 33.000 χλμ., 2ο χέρι, από συλλογή, κόκκινο, χαρτιά FIVA, ελληνικά νούμερα, τιμή 130.000 ευρώ. *
Μάλλον καρμπυρατέρ. Η τιμή δεν είναι παράλογη σε σχέση με τιμές εξωτερικού αν συνυπολογίσει κανείς τις διαφορές στις τιμές που έχουν και τα καινούργια εδώ και έξω αλλά και την σπανιότητα του μοντέλου στην Ελλάδα. Πιο ενδιαφέρουσα από μια 360 στα ίδια λεφτά (η συντήρηση είναι άλλο κεφάλαιο βέβαια...)
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
*FERRARI 512 BB 5.000 cc, μοντ. '79, 33.000 χλμ., 2ο χέρι, από συλλογή, κόκκινο, χαρτιά FIVA, ελληνικά νούμερα, τιμή 130.000 ευρώ. *Μάλλον καρμπυρατέρ. Η τιμή δεν είναι παράλογη σε σχέση με τιμές εξωτερικού αν συνυπολογίσει κανείς τις διαφορές στις τιμές που έχουν και τα καινούργια εδώ και έξω αλλά και την σπανιότητα του μοντέλου στην Ελλάδα. Πιο ενδιαφέρουσα από μια 360 στα ίδια λεφτά (η συντήρηση είναι άλλο κεφάλαιο βέβαια...)
Αν είναι '79 μοντέλο τότε σίγουρα είναι καρμπυρατεράτη και με ελληνικά νούμερα κιόλας; Μια χαρά τιμή είναι, αν το αυτοκίνητο είναι σωστό...512ΒΒ είναι παιδιά, μην τρελαθούμε κιόλας! Ότι καλύτερο για την εποχή της!
Όσο για τη σύγκριση με την 360 ούτε λόγος! Αρκεί να την ακούσει κανείς να δουλεύει και θα καταλάβει! -
Είμαι ανώμαλος δλδ που προτιμώ την 360 ?
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Αρκεί να την ακούσει κανείς να δουλεύει και θα καταλάβει!Αρκεί να θυμίσουμε πως BB = Berlinetta Boxer
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Είμαι ανώμαλος δλδ που προτιμώ την 360 ?Προφανώς όχι. Μαζί σου αγόρι μου .
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Προφανώς όχι. Μαζί σου αγόρι μου .
Αν και ένα RS4 δεν θα με χάλαγε..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Προφανώς όχι. Μαζί σου αγόρι μου .
Αν και ένα RS4 δεν θα με χάλαγε..
Να αυτά κάνεις και πάνω που λέω ήρθε στο σωστό δρόμο μου το χαλάς.
Carspotting