-
Εμενα μ’ αρεσουν και οι διαφημισεις της Peugeot (π.χ. 206 στην... Ινδια και 307-307CC)
Μετά τον Ινδό όλες είναι τουλάχιστον μέτριες...δεν ξέρω αυτή του 307cc μου φαίνεται μεγάλη ανοησία σαν concept.
-
Εχω καιρο να δω διαφημισεις αλλα αυτες που 8υμαμαι οτι μου εκαναν εντυπωση ειναι:
- Του Golf IV με το παιδακι με τα μολυβια(TV).
- Toυ Accord που την ειδα σε DVD(Hταν μεσα σε περιοδικο, ειχε κ extra το making of)
- Των BMW στα περιοδικα.
- Toυ Micra με τη δημιουργια νεων λε3εων(ΤV κ περιοδικα).
- Toυ Polo(περιοδικα)
- Του Μini με τα χειροφρενα(UK cinemas)
- Των Hyundai. Ειδικα μερικες χαζοχαρουμενες του Αtοs(παντου).
- To 8ελω να τ'ακουω του Ibiza(TV)
- Του Μini με τους 50ρηδες geeks(UK cinemas)
Οpel με ποσο???
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
**Εχω καιρο να δω διαφημισεις **αλλα αυτες που 8υμαμαι οτι μου εκαναν εντυπωση ειναι:- Του Golf IV με το παιδακι με τα μολυβια(TV).
- Toυ Accord που την ειδα σε DVD(Hταν μεσα σε περιοδικο, ειχε κ extra το making of)
- Των BMW στα περιοδικα.
- Toυ Micra με τη δημιουργια νεων λε3εων(ΤV κ περιοδικα).
- Toυ Polo(περιοδικα)
- Του Μini με τα χειροφρενα(UK cinemas)
- Των Hyundai. Ειδικα μερικες χαζοχαρουμενες του Αtοs(παντου).
- To 8ελω να τ'ακουω του Ibiza(TV)
- Του Μini με τους 50ρηδες geeks(UK cinemas)
Οpel με ποσο???
Που και να έβλεπες...!!
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Οpel με ποσο???
ΙΝΜΗΟ, μια από τις καλύτερες διαφημίσεις ever!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Που και να έβλεπες...!!Τηλεοραση εχω να δω πολυ καιρο.
Περιοδικα κ σινεμα με απασχολουν συχνα ομως.. -
Είδα την διαφήμιση της 5άρας και μπορώ να πώ, για μια στιγμή, ανατρίχιασα!
Η διαφήμιση πετυχαίνει αυτό που θέλει (το πέτυχε σε εμένα τουλάχιστον!).
'Κάποιος πρέπει να ηγείται!' λέει και πραγματικά όταν τη βλέπεις και την ακούς (!) λες οτι, ναί, αυτός είναι ο ηγέτης της κλάσης!
Δύναμη και επιβολή! MOTOREN ρε παιδάκι μου!Υπάρχουν και άλλες που κατά καιρούς μου έκαναν εντύπωση και όπως θα τις θυμάμαι θα τις 'ποστάρω!'
Εσείς?
-
Κορυφαία (από πλευράς σύλληψης) θεωρώ τήν διαφήμηση τού Hilux.
'Ρέ σύ!!!
Αυτός έχει επαγγελματικό!!!' -
Συμφωνω. Ειναι πολυ ωριμη και πετυχαινει τους στοχους της. Ειναι ωραιο παντως να βλεπεις τηλεοπτικες διαφημισεις για αυτοκινητα τετοιας κατηγοριας.
Μην με κατηγορησετε για πεζοφιλο αλλα αυτη του 206 με τον ινδο ηταν καταπληκτικη σε συλληψη ιδεας
-
Η συγκεκριμένη του 206 ήτανε φοβερή όπως φοβερή ήταν πχ αυτή του Α6 με το wakeboard αλλα τρομάζω όταν σκέφτομαι πως το επίπεδο είναι τέτοιο που διαφημίσεις με σλόγκαν:
'η γοητεία της ανωτερότητας'
'ο νεος ηγέτης είναι εδώ' κλπ κλπ
θεωρούνται καλές, τόσο ΖΩΑ είμαστε??
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Η συγκεκριμένη του 206 ήτανε φοβερή όπως φοβερή ήταν πχ αυτή του Α6 με το wakeboard αλλα τρομάζω όταν σκέφτομαι πως το επίπεδο είναι τέτοιο που διαφημίσεις με σλόγκαν:'η γοητεία της ανωτερότητας'
'ο νεος ηγέτης είναι εδώ' κλπ κλπ
θεωρούνται καλές, τόσο ΖΩΑ είμαστε??
Σωστός ο προβληματισμός ΙΚΕ, αλλά δεν θέλουμε καλύτερα να 'αισθανόμαστε' έτσι το αυτοκίνητο?
π.χ. δεν χωνεύω τις διαφημίσεις που 'ξεπουλάνε' αυτοκίνητα διαφημίζοντας το πόσο εύκολο είναι να αποκτήσεις ένα αμάξι και όχι το ίδιο το αμάξι, όπως κάνουν οι περισσότεροι (τώρα το νέο ΧΧΧΧ από τόσο)!
Χαρακτηριστικό αντί-παράδειγμα η διαφήμιση του 206, που ήταν έξυπνη παρ'όλο που διαφήμιζε ένα φθηνό (σε χρήματα) αμάξι.
-
Εξυπνη ηταν του Punto με την παρεα που πηγαινε στο επομενο περασμα πριν το αγωνιστικο. Οπως επισης κ του leon με το τροχοσπιτο. Αν θυμηθω κ καμια αλλη θα επανελθω.
ΥΓ Μηπως να αναφεραμε παραλληλα κ της χειροτερες; Κατα σαν ατυπο χρυσο βατομουρο διαφημισεων..
-
Α, της Opel!
- 'Opel με πόσο?' Ξεκαρδιζόμουν κάθε φορά που έβλεπα τον φουριόζο τύπο να τα κάνει λίμπα!
- Που αγόρασε 2 (3?) και τα πήγαινε σπίτι από παρκάρισμα σε παρκάρισμα!
-
Τωρα μου ηρθε. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ διαφημιση του honda accord οπου ενα διλεπτο σου δειχνει μερη του αυτοκινητου να συμμετεχουν σε ενα 'ντομινο' καταληγοντας στο ιδιο το αυτοκινητο.Σε βαζει σε μια διαδικασια να αναρωτιεσαι που θα βγει ολο αυτο το πραγμα.Τελικα πετυχαινει το σκοπο της
-
Τη διαφήμιση του Accord επινόησε, οργάνωσε και υλοποίησε το διαφημιστικό τμήμα της Αγγλίας.
Την έχω όλη σε DVD που μοίραζαν στους δρόμους της Αγγλίας! (γκούχ, του Λονδίνου that is!)
Το making of και όλους όσοι ασχολήθηκαν.
Μου πέσαν τα μαλλιά!!!Επειδή δεν χρησιμοποιήθηκαν εφφέ από υπολογιστή, όλα έπρεπε να γίνουν πραγματικά!!!
Παιδιά...... χολόσκασα και μόνο που το είδα!!!
Απίστευτη υπομονή πρέπει να είχαν οι τύποι (και να πληρώθηκαν πολύ καλά, βεβαίως βεβαίως)!
-
Ψηφιζω honda accord και δευτερη επιλογη μου alfa 156 sportwagon με την εντυπωσιακη Catherine Zeta Jones
-
Ο χρήστης Jazzouras έγραψε:
Επειδή δεν χρησιμοποιήθηκαν εφφέ από υπολογιστή, όλα έπρεπε να γίνουν πραγματικά!!!:
Είσαι σίγουρος γιά αυτό;Τότε πού τήν είχα δεί,θυμάμαι ότι είχα βρεί κάποιο σημείο πού δέν θά μπορούσε νά ήταν πραγματικό (άν θυμάμαι καλά,κάτι αψηφούσε τό νόμο τής βαρύτητας).
Εχεις τό λίνκ,νά τό ξαναδούμε; -
Θα μιλάς για το λάστιχο που ανεβαίνει μια ράμπα ή κάτι τέτοιο?
Είχε μηχανισμό με βαρίδια μέσα. Επίσης τα ηχεία που ξελαριγγίζονται είναι αληθινά.
Για link έψαξα λίγο και βρήκα αυτό!
-
Τη διαφήμιση του Accord επινόησε, οργάνωσε και υλοποίησε το διαφημιστικό τμήμα της Αγγλίας.
Την έχω όλη σε DVD που μοίραζαν στους δρόμους της Αγγλίας! (γκούχ, του Λονδίνου that is!)
Το making of και όλους όσοι ασχολήθηκαν.
Μου πέσαν τα μαλλιά!!!Επειδή δεν χρησιμοποιήθηκαν εφφέ από υπολογιστή, όλα έπρεπε να γίνουν πραγματικά!!!
Παιδιά...... χολόσκασα και μόνο που το είδα!!!
Απίστευτη υπομονή πρέπει να είχαν οι τύποι (και να πληρώθηκαν πολύ καλά, βεβαίως βεβαίως)!
Καπου εχω λινκ ρε γμτ για την σχετικη αντιδιαφημιση αλλα αμα το βρω γραψε μου!
-
Θα μιλάς για το λάστιχο που ανεβαίνει μια ράμπα ή κάτι τέτοιο?Είχε μηχανισμό με βαρίδια μέσα. Επίσης τα ηχεία που ξελαριγγίζονται είναι αληθινά.
Για link έψαξα λίγο και βρήκα αυτό!
Ναί,αυτό ήταν!!!
Τώρα,γιατί κάτσανε καί κάνανε μηχανισμό μέ βαρύδια (πού δέν φαίνονται,καί μπερδεύουν),αντί γιά λίγο ηλεκτρονικό 'πουσάρισμα',ένας θεός τό ξέρει. -
Πολύ έξυπνες ήταν οι διαφημήσεις του 206 με τον Ινδό, του Punto με τους τρελλούς που προλαβαίνουν το αγωνιστικό μέσα στην ειδική, καθώς και ορισμένες της σειράς 'Μα δεν έχουμε IBIZA'.
Διαφημίσεις αυτοκινήτων