-
...Όπως επίσης και η συνέχεια:
'για τελευταία φορά, ΈΧΟΥΜΕ IBIZA!!!' -
Θεόχαζη είναι η διαφήμιση της Corolla. Όσοι γνωστοί μου την είδαν μου είπαν πως νόμισαν ότι ο τύπος που λέει 'nice flight' ήταν συνηθισμένος σε τέτοιες καταστάσεις απ'την Corolla του.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Θεόχαζη είναι η διαφήμιση της Corolla. Όσοι γνωστοί μου την είδαν μου είπαν πως νόμισαν ότι ο τύπος που λέει 'nice flight' ήταν συνηθισμένος σε τέτοιες καταστάσεις απ'την Corolla του.Και εγώ το ίδιο νόμιζα!
-
Η κορυφαια διαφημηση ηταν του Λαντα 2105 στα 80's με τα κονσερβοκουτια και το σλογκαν Πραγματικο Αυτοκινητο
Μονο και μονο που την θυμαμαι ακομη κατι λεει -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Θεόχαζη είναι η διαφήμιση της Corolla. Όσοι γνωστοί μου την είδαν μου είπαν πως νόμισαν ότι ο τύπος που λέει 'nice flight' ήταν συνηθισμένος σε τέτοιες καταστάσεις απ'την Corolla του.Γιατί, αυτό δεν είναι?
-
Δεν ξέρω αν την έχετε δει, αλλά κυκλοφορεί στο εξωτερικό μια πολύ ωραία διαφήμιση της Κορόλα με μια θεογκόμενα-εγκληματία!Μου άρεσε πολύ γιατί πέρασε με τελείως τρελό τρόπο το μήνυμα περί αξιοπιστίας!
-
Θυμάται κανείς τη διαφήμισης της Xsara Mk1 με την Claudia Schiffer όπου μπαίνει στο αυτοκίνητο ως live crash test dummy?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Θυμάται κανείς τη διαφήμισης της Xsara Mk1 με την Claudia Schiffer όπου μπαίνει στο αυτοκίνητο ως live crash test dummy?Αντιστοιχο του προιόντος το μοντέλλο
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δεν ξέρω αν την έχετε δει, αλλά κυκλοφορεί στο εξωτερικό μια πολύ ωραία διαφήμιση της Κορόλα με μια θεογκόμενα-εγκληματία!Μου άρεσε πολύ γιατί πέρασε με τελείως τρελό τρόπο το μήνυμα περί αξιοπιστίας!Ναι την έχω δεί,πάρα πολύ καλή και με λίγα λόγια περνάει το μήνυμά της και με το παραπάνω.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Θυμάται κανείς τη διαφήμισης της Xsara Mk1 με την Claudia Schiffer όπου μπαίνει στο αυτοκίνητο ως live crash test dummy?
Αντιστοιχο του προιόντος το μοντέλλο
Δηλαδή ...dummy?
-
LEXUS (δεν θυμαμαι αν ειχε κυκλοφορησει εδω): Πιτσιρικας πλενει το Lexus καποιου κ στο τελος πληρωνει κ τον ιδιοκτητη!
Ωραιες ηταν κ του CR-V αν θυμαμαι καλα, που κατουραει το αυτοκινητο το σκυλο κ αδειαζει ενα κουβα σαπουνονερα στον πακιστανο του φαναριου!:lol:
Πολυ γελιο επισης ειχε της pirelli που ο οδηγος αφου ειδε το Χριστο φανταρο κανοντας ιδανικο φρεναρισμα κ σταματωντας στο χιλιοστο, με το που κατεβαινει για να ζητησει τα ρεστα τρωει μια σαβουρδα για οσκαρ!
Τελος φοβερη ηταν μια απαγορευμενη του 206 που απο την επιταγχυνση κ καλα, ο Χριστος προσπαθει απεγνωσμενα να κρατηθει απο το σταυρο του στο κλασσικο φυλακτο που κρεμεται απο το μεσαιο καθρεπτη!
Α, κ πως να ξεχασουμε φυσικα την διαφημiση της Audi με τον Ελβις που χαλιεται απιστευτα που δεν χορευει το κουκλακι του μεσα στο quattro! -
Θεόχαζη είναι η διαφήμιση της Corolla. Όσοι γνωστοί μου την είδαν μου είπαν πως νόμισαν ότι ο τύπος που λέει 'nice flight' ήταν συνηθισμένος σε τέτοιες καταστάσεις απ'την Corolla του.
Γιατί, αυτό δεν είναι?
Τελικά τι είναι???
-
Ο σκοπός είναι να δείξουν ότι όπως ο πιλότος του δοκιμαζόμενου αεροπλάνου έχει τον απόλυτο έλεγχο ετσι και ενας οδηγός Corolla (γι' αυτό και τον καταλαβαίνει!!)
Τώρα βέβαια όσοι φοβούνται τα αεροπλάνα θα βγάλουν ίκτερο και οι υπόλοιποι θα θεωρήσουν ότι και με την Corolla θα είναι σαν να είσαι μέσα σε καταιγίδα!!
Μάλλον το έχασαν κάπου (είχε λάδια!!)
Πάντως η φάση με την κοπελλιά με τα πλούσια μπαλκόνια είναι...αναζωογονητική!!!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Δηλαδή ...dummy?
στα μούτρα σου ρε!
Επίσης μου αρέσει η διαφήμιση του 407... Πρωτότυπη και σίγουρα καλοσχεδιασμένη.
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Α, κ πως να ξεχασουμε φυσικα την διαφημiση της Audi με τον Ελβις που χαλιεται απιστευτα που δεν χορευει το κουκλακι του μεσα στο quattro!Eκπληκτική διαφήμιση!
-
Δηλαδή ...dummy?
στα μούτρα σου ρε!
Επίσης μου αρέσει η διαφήμιση του 407... Πρωτότυπη και σίγουρα καλοσχεδιασμένη.
Εχει προσέξει κανείς,πίσω και αριστερά απο το 407,πάνω στην γέφυρα,ένα όχημα σε σχήμα δίσκου με δύο πλατιές πράσινες και μία άσπρη γραμμές?!!
-
Θυμηθηκα κ αλλη! (α, ρε τζαζουρα κολλημα που μου εφτιαξες!)
'...θελω να τ'ακουω!!!' -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εχει προσέξει κανείς,πίσω και αριστερά απο το 407,πάνω στην γέφυρα,ένα όχημα σε σχήμα δίσκου με δύο πλατιές πράσινες και μία άσπρη γραμμές?!!Αυτό εννοείς ?
Nαι, το πρόσεξα!
(κάντε κλικ εδώ για το βίντεο)
Edit: έτσι όπως λες βέβαια είναι το άλλο με τις ρόδες, ο δίσκος είναι δύο τυρκουάζ και μία κίτρινη ρίγες.
-
Πολύ καλή διαφήμιση βρίσκω αυτές της σειράς 5 και του Audi A6.
H μεν πρώτη, με σλόγκαν 'Κάποιος πρέπει να ηγείται',
μπαίνει απευθείας στο ψητό, τονίζοντας αν μή τί άλλο, τα εξαιρετικά δυναμικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου.Η δεύτερη με σλόγκαν 'Πώς μπορείς να φτάσεις το μέλλον.....?',
'.......με το να είσαι πιο μπροστά από την εποχή σου', καθώς και όλο το σκηνικό είναι αρκετά μυστηριώδες, σύντομο και περισσότερο 'εγκεφαλικό', όπως άλλωστε οι περισσότερες διαφημίσεις της εταιρείας -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Πολύ καλή διαφήμιση βρίσκω αυτές της σειράς 5....Στην έρημο κάτι κινηματογραφεί ένα τεράστιο όχημα που κάνει ρεκόρ ταχύτητας. Το αυτοκίνητο με τις κάμερες είναι μια 5αρα BMW. Άψογη!
(όταν το βρω θα βάλω link)
Διαφημίσεις αυτοκινήτων