-
Καλύτερη διαφήμιση σχετική με αυτοκίνητα η 'Φιλαράκι, μπι μπιιιιι, ρε φίλε, σου 'χει βγει καλό αυτό? Ξέρεις γιατί ρωτάω, γιατί δεν βλέπω να κυκλοφορούν και πολλά'.
Και μετά μια Modena 360 τρώει σκόνη από ένα Α112.
Εκείνη η έκθεση αυτοκινήτων 3-4 μήνες πριν..
Όλα θεϊκά. Ερμηνείες, μουσική υπόκρουση, σκηνικό. Άψογη διαφήμιση. -
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Καλύτερη διαφήμιση σχετική με αυτοκίνητα η 'Φιλαράκι, μπι μπιιιιι, ρε φίλε, σου 'χει βγει καλό αυτό? Ξέρεις γιατί ρωτάω, γιατί δεν βλέπω να κυκλοφορούν και πολλά'.Και μετά μια Modena 360 τρώει σκόνη από ένα Α112.
Εκείνη η έκθεση αυτοκινήτων 3-4 μήνες πριν..
Όλα θεϊκά. Ερμηνείες, μουσική υπόκρουση, σκηνικό. Άψογη διαφήμιση.http://www.zortal.gr/modules/mylinks/singlelink.php?cid=8&lid=705
-
Σ'αυτές τις δηθεν (ντεμεκ που λέμε και εδω στα Βόρεια) φευγάτες διαφημίσεις του Punto και του Stilo που λέει κατι εξυπνάδες του στυλ πουντο; έφυγε! οχι 8α καθοτανε! έχει καταλάβει κανείς τι λέει ο τύπος στο τέλος;
Εμένα μου ακούγεται κάτι σαν αργβηβε μπουμπουλε
Αν και νομίζω ότι είναι κάτι σκόπιμα ακαταλαβίστικο προκειμένου να αναρωτιόμαστε και να την συζητάμε την διαφήμιση που γενικά φαίνεται να εγινε στο πόδι
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Σ'αυτές τις δηθεν (ντεμεκ που λέμε και εδω στα Βόρεια) φευγάτες διαφημίσεις του Punto και του Stilo που λέει κατι εξυπνάδες του στυλ πουντο; έφυγε! οχι 8α καθοτανε! έχει καταλάβει κανείς τι λέει ο τύπος στο τέλος;Εμένα μου ακούγεται κάτι σαν αργβηβε μπουμπουλε
Αν και νομίζω ότι είναι κάτι σκόπιμα ακαταλαβίστικο προκειμένου να αναρωτιόμαστε και να την συζητάμε την διαφήμιση που γενικά φαίνεται να εγινε στο πόδι
unbelievable εεε!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σ'αυτές τις δηθεν (ντεμεκ που λέμε και εδω στα Βόρεια) φευγάτες διαφημίσεις του Punto και του Stilo που λέει κατι εξυπνάδες του στυλ πουντο; έφυγε! οχι 8α καθοτανε! έχει καταλάβει κανείς τι λέει ο τύπος στο τέλος;
Εμένα μου ακούγεται κάτι σαν αργβηβε μπουμπουλε
unbelievable εεε!!
English by Zaralikos...
-
έπρεπε να το ειχα καταλάβει
κυρίως γιατί και τα δικά μου τα αγγλικά κάπως έτσι είναι
-
Eχω μια απορια: Εκει στη Ρενω αυτην την διαφημιση για τη νεα χρηματοδοτηση ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝΕ;;;;;;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Eχω μια απορια: Εκει στη Ρενω αυτην την διαφημιση για τη νεα χρηματοδοτηση ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝΕ;;;;;;Εάν σού έκανε εντύπωση (δέν τήν έχω δεί ακόμα) τότε καλά κάνανε καί τήν πληρώσανε.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Eχω μια απορια: Εκει στη Ρενω αυτην την διαφημιση για τη νεα χρηματοδοτηση ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝΕ;;;;;;
Εάν σού έκανε εντύπωση (δέν τήν έχω δεί ακόμα) τότε καλά κάνανε καί τήν πληρώσανε.
Σωστόοοοοοος! Ειδικά αν σκεφτείς πόσες διαφημίσεις περνάνε ΕΝΤΕΛΩΣ απαρατήρητες... (ουτε κι γω την έχω δεί παντως)
-
Νeither do I...
Μπορείς να μας την θυμίσεις...;
-
Τσακώνεται ένας με το παλιό του Renault γιατί θέλει να το δώσει στην εταιρεία και να πάρει καινούριο. Το αμάξι του κάνει σκηνές (δυναμώνει τη μουσική, κλείνει την πόρτα κλπ). Έχουμε δει και καλύτερες.
-
Εγω θα ελεγα οτι δεν εχω δει χειροτερες
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εγω θα ελεγα οτι δεν εχω δει χειροτερεςμην το λες. Υπάρχει και αυτή του ίμπιζα. 'ΕΧΟΥΜΕ ίμπιζα!'
-
Αν δεις στη σελιδα 4 το εχω Νο 5 στο bottom 5 των διαφημισεων (αν και επρεπε να το εχω στο 3)
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αν δεις στη σελιδα 4 το εχω Νο 5 στο bottom 5 των διαφημισεων (αν και επρεπε να το εχω στο 3)δικαίως! Εμένα η μόνιμή μου αντίδραση όποτε την πετύχω, είναι να μονολογήσω 'στ'@@ μας!'
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αν δεις στη σελιδα 4 το εχω Νο 5 στο bottom 5 των διαφημισεων (αν και επρεπε να το εχω στο 3)
δικαίως! Εμένα η μόνιμή μου αντίδραση όποτε την πετύχω, είναι να μονολογήσω 'στ'@@ μας!'
Σωστοοοοοοοςςςς!
Εμεις εχουμε (και) FIAT !!!! -
Καλή ήταν και εκείνη με τον αγοραστή που ζητούσε να μάθει για το πούντο, και μόλις ρωτάει για την ασφάλεια το βάζει ο πωλητής μπρός και το χτυπάει στο τοίχο.
Ο αγοραστής λέει 'το παίρνω' (ενν. το αγοράζει) και όντως το παίρνει...χτυπημένο
-
Κάποιος κακεντρεχής θα μπορούσε να πει ότι προκειμένου να πουλήσουν ένα fiat, έπρεπε να σπάσουν άλλο ένα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κάποιος κακεντρεχής θα μπορούσε να πει ότι προκειμένου να πουλήσουν ένα fiat, έπρεπε να σπάσουν άλλο ένα.-
για να 'χεις έτοιμα ανταλλακτικά (αυτά που δεν έσπασαν)
-
άλλα κοστίζουν όσο δύο Fiat
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τσακώνεται ένας με το παλιό του Renault γιατί θέλει να το δώσει στην εταιρεία και να πάρει καινούριο. Το αμάξι του κάνει σκηνές (δυναμώνει τη μουσική, κλείνει την πόρτα κλπ). Έχουμε δει και καλύτερες.Καλά η διαφήμιση είναι επιεικώς για τον π**** ...Μπορεί να με ανάγκασε να την προσέξω, όμως τώρα κάθε φορά που την πετυχαίνω αλλάζω κανάλι!Και παίζει και συνέχεια...Και το κακόμοιρο το 19 τι του φταίει;Μια χαρά αυτοκίνητο είναι!Ας έβαζαν κανένα παλαιότερο!(έχω το Κλιό Ι που ναι ίδιας περίπου ηλικίας... )
Διαφημίσεις αυτοκινήτων