-
ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!
ΜΑΧΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ, ΜΑΧΕΣ ΣΤΗ Ν/3, ΜΑΧΕΣ ΣΤΗΝ Α/5!!!!
ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΙΔΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΣΦΑΛΤΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΦΟΥ Ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΤΑ PUNTO TON NIKHTH THΣ F3 ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ.ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΙΤΑΤΖΗΣ! ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΗΤΑΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΙ! Ο ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗΣ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ 2ο ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΝΩ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΚΥΡΚΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΡΥΘΜΟΥ...
ΣΤΗΝ Α/5 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 4 ΠΡΩΤΟΥΣ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ glf ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΗ ΤΟΥ!
ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΠΟΙΝΗ 1 ΛΕΠΤΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ (H ΟΠΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Δ.8 ΣΤΟ http://www.rally.gr ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ). ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗ Ν/3?
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ 5Η Ε.Δ. Ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ?
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΥΡΚΟΣ? -
Σωκράτης Τσολακίδης: «...ενώ στους δύο τελευταίους χωμάτινους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, μπορούμε να αγωνιστούμε με αυτοκίνητο προδιαγραφών Super 1600 και θα το κάνουμε…»
ΕΛΠΑ ΑΡΘΡΟ 11 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Ι
Στο 40ο Πρωτάθλημα Ράλλυ, κάθε αγωνιζόμενος δικαιούται να βαθμολογείται** μόνο με ίδιας ομάδας και κλάσης αυτοκίνητο σε όλους τους αγώνες.** Σε περίπτωση συμμετοχής με αυτοκίνητο διαφορετικής ομάδας ή κλάσης συμμετέχει και κατατάσσεται κανονικά στον αγώνα, δεν βαθμολογείται όμως για το Πρωτάθλημα Ράλλυ.ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ?
-
Μάλλον ο Τσολακίδης έχει κάνει λάθος Χάρη!!
-
Γνωριζει κανεις τελικα ποια ειναι τα αποτελεσματα στο Κενταυρος??
Οπως γραφει και ο harriswrc τα λενε αλλιως στους δυο πινακες. -
ΕΞΥΠΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΩΚΡΑΤΗ ...( ΤΟ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΟΥ ΣΤΟ AFTER ΤΟΥ 'ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ' ΕΝΝΟΩ!!). ΜΠΡΑΒΟ!! ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ'ΔΩΡΗΣΕΙΣ' ΤΟΝ ΦΕΤΕΙΝΟ ΤΙΤΛΟ!! ΕΞΥΠΝΟΤΑΤΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ........ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ. ΟΜΩΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΟΝΤΟΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΘ ΚΑΙ ΕΛΠΑ ΕΧΕΙ Ο .....'ΘΕΟΣ' (ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ) , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΒΑΘΜΩΝ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΠΛΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ. -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Σωκράτης Τσολακίδης: «...ενώ στους δύο τελευταίους χωμάτινους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, μπορούμε να αγωνιστούμε με αυτοκίνητο προδιαγραφών Super 1600 και θα το κάνουμε…»ΕΛΠΑ ΑΡΘΡΟ 11 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Ι
Στο 40ο Πρωτάθλημα Ράλλυ, κάθε αγωνιζόμενος δικαιούται να βαθμολογείται** μόνο με ίδιας ομάδας και κλάσης αυτοκίνητο σε όλους τους αγώνες.** Σε περίπτωση συμμετοχής με αυτοκίνητο διαφορετικής ομάδας ή κλάσης συμμετέχει και κατατάσσεται κανονικά στον αγώνα, δεν βαθμολογείται όμως για το Πρωτάθλημα Ράλλυ.ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ?
Μα δεν νομίζω πως από τη δήλωση του Τσολακίδη προκύπτει κάτι που να έχει σχέση με το Πρωτάθλημα.
Όντως μπορεί να συμμετάσχει με όποιο αυτοκίνητο θέλει και αφού με το 306 βλέπει πως είναι 'χαμένη η μπάλα', υποθέτω από τη δήλωσή του πως θα αλλάξει σε 1600 για να ευχαριστηθεί και να μάθει κάτι παραπάνω. Δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να αθροίσει τους βαθμούς του... -
Ο Ευσταθιου εκανε τετ α κε και εχασε αρκετα στην 8η ειδικη.Παντως ο αγωνας ηταν πολυ καλος.Στα μειον το οτι η λεσχη δεν μας μοιραζε χρονους στα σερβις και οτι εκανε αρκετη ζεστη που ταλαιπωρησε πληρωματα και αυτοκινητα.Τωρα στη Ν3 κερδισαν δικαια οι Κοσμοπουλος-Χειρακης υστερα απο μια μαχη μαζι μας που δυστυχως κρατησε μονο στο πρωτο σκελος(μας πηρανε 2η και 3η και τους πηραμε 1η και 4η)και τερματισαμε τελικα 2οι Ν3 και 8οι γενικης.
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Σωκράτης Τσολακίδης: «...ενώ στους δύο τελευταίους χωμάτινους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, μπορούμε να αγωνιστούμε με αυτοκίνητο προδιαγραφών Super 1600 και θα το κάνουμε…»
ΕΛΠΑ ΑΡΘΡΟ 11 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Ι
Μα δεν νομίζω πως από τη δήλωση του Τσολακίδη προκύπτει κάτι που να έχει σχέση με το Πρωτάθλημα.
Όντως μπορεί να συμμετάσχει με όποιο αυτοκίνητο θέλει και αφού με το 306 βλέπει πως είναι 'χαμένη η μπάλα', υποθέτω από τη δήλωσή του πως θα αλλάξει σε 1600 για να ευχαριστηθεί και να μάθει κάτι παραπάνω. Δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να αθροίσει τους βαθμούς του...Δεν γνωριζω αν αυτη ειναι η ακριβης μεταφορα του κανονισμου,
αλλα μηπως εννοει οτι δεν μπορει να αλλαξει κατηγορια αλλα μπορει να αλλαξει κλαση ???? -
Μα τι λέμε τώρα???
ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ http://www.ethea.elpa.gr/news/closeup.php?id=57&cat=36
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νο 23
Σύμφωνα με την παράγραφο Ι του άρθρου 11 της Προκήρυξης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ «κάθε αγωνιζόμενος δικαιούται να βαθμολογείται μόνο **με ίδιας ομάδας και κλάσης **αυτοκίνητο σε όλους τους αγώνες. Σε περίπτωση συμμετοχής με αυτοκίνητο διαφορετική ομάδας ή κλάσης συμμετέχει και κατατάσσεται κανονικά στον αγώνα, δε βαθμολογείται όμως για το πρωτάθλημα Ράλλυ».
Η ΕΘ.Ε.Α προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα ή παρερμηνείες, διευκρινίζει ότι στους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, ο αγωνιζόμενος μπορεί να διαλέξει κατά τη διάρκεια της χρονιάς με ποιο αυτοκίνητο θα βαθμολογηθεί. Συγκεκριμένα, αν ένας αγωνιζόμενος ξεκινήσει την χρονιά με ένα αυτοκίνητο π.χ. της κλάσης Α5 και στους επόμενους αγώνες συνεχίσει με αυτοκίνητο π.χ. της κλάσης Ν4, μπορεί να διαλέξει να βαθμολογηθεί στους αγώνες που συμμετείχε με το Ν4.
Σε κάθε περίπτωση δε μπορεί να βαθμολογηθεί και στους αγώνες που έτρεξε με το Α5 και με το Ν4.Ο Τσολα λοιπόν, μπορεί να τρέξει με όποιο αυτοκίνητο θέλει ΔΕΝ μπορεί όμως να αθροίσει τους βαθμούς του για το Πρωτάθλημα!
-
Ψόφιοι για σενάρια είστε μου φαίνεται
Λοιπόν, πολύς ήλιος, πολύς κόσμος και σε μια φάση μου ήρθε να πάω στα Καλά Νερά να ρίξω μια βουτιά και να συνεχίσω με τα αλάτια, αλλά ο συνοδηγός δεν... χεχεχε
Η καλύτερη εκκίνηση με τον πιο πολύ κόσμο και πάλι.. αλλά από χρόνους δεν ξέραμε τίποτα.. μοιράζανε μόνο στην Αγριά, αν ήξερες που να πας να πάρεις. στο.. τελευταίο service το πήραμε μυρωδια... στα Χανια μπορούσε να υπάρχει ενημέρωση επίσης..
εντύπωση μου έκανε και ο αριθμός των εξόδων και των εγκαταλείψεων.. πολλά καλά αυτοκίνητα χτυπημένα... ιδίως το Καράβωμα στο πρώτο πέρασμα γλιστρούσε αρκετά.
προσωπικά ξεκινήσαμε δυνατά και τα Ν/2 θα τα πηγαίναμε μάχη στα δευτερόλεπτα, ιδίως με τον τοπικό Τριανταφύλλου μιας και στην 3η ειδική είχαμε διαφορά μόλις 3'. Αλλά όλοι οι διεκδικητές είχαν προβλήματα και έμεινα μόνος από την 4η ειδική μέχρι το τέλος απλά για να τερματίσω. Στην Αλυκόπετρα είχαμε και ταντστάρας_mode_on και χαιρετούσαμε τον κόσμο
ενώ δώσαμε και λίγο γκάζι στο τελευταίο Ξουρίχτι που πάντα μου αρέσει να το πλακώνω και γυρίσαμε πίσω.
απώλειες το... τελικό της εξάτμισης που μου έφυγε κάπου στο δεύτερο Καράβωμα ενώ πάλι έμεινα από φρένα, ευτυχώς μισό χλμ πριν το τέλος του αγώνα... -
οργάνωση ε?
τι να πρωτοπεί κανείς-τον κριτή στα Μελισιάτικα που βαριότανε να κατέβει από τη θέση του και έστελνε ένα κοριτσάκι να πηγαινοφέρνει τα καρνέ.
-που ο ίδιος κριτής τα έκανε θάλασσα όταν έμεινε το Νο16 (Αθανάσουλας-Σουκούλης) μεταξύ ΣΕΧ και εκκίνησης στα Μελισιάτικα Ι.
-για τα αποτελέσματα στη Ν3 που ανακοινώσανε 1 λεπτό ποινής στο τέλος του αγώνα στους Κοσμόπουλο-Χειράκη Νο18 για παράλειψη στην 1η ειδική!!! η οργάνωση τελικά την απέσυρε.
-για άλλον κριτή που αποφάσισε να διασχίσει το δρόμο στο flying Μελισιάτικα ΙΙ τη στιγμή που ερχότανε ο Ευσταθίου και φυσικά για να αποφύγει το μοιραίο γύρισε με χειρόφρενο...(και έχασε οριστικά τον αγώνα). τι θα μπορούσε να τους κάνει άραγε αν το έχει γράψει σε κάμερα αυτό?
-ή μήπως για τα παιδιά στη λαμπινού με το 206 που άγιο είχανε εκεί που φτάσανε ενώ άνθρωπος του αγώνα δεν υπήρχε πουθενά να ενημερώσει για το σοβαρότατο ατύχημα (και φυσικά για πιθανή διακοπή λόγω τραυματισμού) και φυσικά δε συζητάμε για την απουσία ύπαρξης κάποιων SOS τηλεφώνων που θα μπορεί κάποιος να ενημερώνει την οργάνωση. αλλά εδώ είναι Ελλάδα...
-για τον χαμό στα σέρβις από την απουσία έκδοσης αποτελεσμάτων
'μπες στο ίντερνετ και κοίτα' μου απάντησε ένας του αγώνα, στα χάνια!!! Σωστά την άλλη φορά μαζί με τα λάστιχα και τους γρύλους θα φροντίσω να έχω και φορητό με σύνδεση ίντερνετ από κινητό για να είμαι σίγουρος.
-δε συζητάμε για τα 2 service park που αν κάποιος δε μπορούσε να έχει 2, απλά έπρεπε να μετακινηθεί από δράκεια και πολύ πιθανό κάποιο φορτωμένο αυτοκίνητο να μη τα έβγαζε πέρα σε αυτή την ανηφόρα, όπως και έγινε δηλαδή με κάποια.
-και άλλα πολλάκαι όλα αυτά σε αγώνα του πρωταθλήματος
άραγε όλα αυτά τα λεφτά από τις συμετοχές που να πηγαίνουν? -
Μπράβο?
Άλλη μια οργανωτική αποτυχία επομένως?? -
ΖΗΤΩ ΤΟ ΘΕΑΜΑ!!!!!!!!!!!!!!
Παρακουλούθησα εναν απο τους ωραιότερους αγώνες που εχω δει ποτέ.
Πολύ καλές συμμετοχές σε πολύ πολύ γρήγορους ρυθμούς.
Τσολακίδης φυσιολογικά!!!!!
Ευσταθίου με πολύ καλή γνώση του δρόμου και 'αεροπορία'!!!!!!
ΚΑΙΤΑΤΖΗΣ αλλού!!!!!ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!!!!
'Τσοπάνης' για μια ακόμη φορά εντυπωσιασμένος.Ισως με αλλα λαστιχα????
'Αρης' και 'Jr' γρήγορα και σωστά.
Κριαράς μου αρεσε για μια ακομη φορά πολύ καλός!!!!
'Κοσμό' και Μίχος ολα τα λεφτά!!!!!!!
Γκικας,Ζάχος,Μανιαδάκης και Αναγνωστάκος ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ!!!!!!!!!ρυθμοί wrc!!!!
Μπαλτούνης γιατι τα ωραία και 'δύσκολα' αυτοκίνητα πανε και στο 'γλυστερό' Πήλιο.
Τέλος, δεν μπορώ να μην πω για τον Δασκαλόπουλο που τον ειδα μονο στην πρώτη και ηταν 'αεροπόρος'!!!!!!.
Δυσκολες ειδικές αλλά υπεροχες.
Για την οργάνωση δεν εχω γνώμη,αλλά τα δύο σερβις παρκ δεν 'αντέχουν' κρητική στις μέρες μας.Ειναι λάθος.
Η εκκίνηση ομως ηταν 'σούπερ'!!!!!!ΥΓ.
ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ,ΖΗΤΩ ΤΑ **ΝΕΑ **ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ!!!!!!!! -
Ο χρήστης glf έγραψε:
Ψόφιοι για σενάρια είστε μου φαίνεταιΛοιπόν, πολύς ήλιος, πολύς κόσμος και σε μια φάση μου ήρθε να πάω στα Καλά Νερά να ρίξω μια βουτιά και να συνεχίσω με τα αλάτια, αλλά ο συνοδηγός δεν... χεχεχε
Η καλύτερη εκκίνηση με τον πιο πολύ κόσμο και πάλι.. αλλά από χρόνους δεν ξέραμε τίποτα.. μοιράζανε μόνο στην Αγριά, αν ήξερες που να πας να πάρεις. στο.. τελευταίο service το πήραμε μυρωδια... στα Χανια μπορούσε να υπάρχει ενημέρωση επίσης..
εντύπωση μου έκανε και ο αριθμός των εξόδων και των εγκαταλείψεων.. πολλά καλά αυτοκίνητα χτυπημένα... ιδίως το Καράβωμα στο πρώτο πέρασμα γλιστρούσε αρκετά.
προσωπικά ξεκινήσαμε δυνατά και τα Ν/2 θα τα πηγαίναμε μάχη στα δευτερόλεπτα, ιδίως με τον τοπικό Τριανταφύλλου μιας και στην 3η ειδική είχαμε διαφορά μόλις 3'. Αλλά όλοι οι διεκδικητές είχαν προβλήματα και έμεινα μόνος από την 4η ειδική μέχρι το τέλος απλά για να τερματίσω. Στην Αλυκόπετρα είχαμε και ταντστάρας_mode_on και χαιρετούσαμε τον κόσμο
ενώ δώσαμε και λίγο γκάζι στο τελευταίο Ξουρίχτι που πάντα μου αρέσει να το πλακώνω και γυρίσαμε πίσω.
απώλειες το... τελικό της εξάτμισης που μου έφυγε κάπου στο δεύτερο Καράβωμα ενώ πάλι έμεινα από φρένα, ευτυχώς μισό χλμ πριν το τέλος του αγώνα...ΕΥΓΕ
Μακάρι ναστε καλά και να ευχαριστιέσται αυτό που κάνετε.....
-
καλά, μόνο ο koulis ήταν εκεί σαν θεατής και καταθέτει ? και αυτός αγωνιζόμενος δηλαδη... χεχεχε
πρέπει να ξέρετε οτι και μεις που τρέχαμε, θέλουμε να ακούσουμε εντυπώσεις από καλά 'περάσματα' γιατί σε αγώνα τρέχουμε αλλά αγώνα δε βλέπουμε !! πριν 3 χρόνια στο Κένταυρος πήγαινα θεατής και τώρα βλέπω τα άλλα πληρώματα από το. βίντεο!
-
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
ΥΓ.ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ,ΖΗΤΩ ΤΑ **ΝΕΑ **ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ!!!!!!!!Πολλοι το είδαν λίγοι το κατάλαβαν!!
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
ΥΓ.ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ,ΖΗΤΩ ΤΑ **ΝΕΑ **ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ!!!!!!!!
Πολλοι το είδαν λίγοι το κατάλαβαν!!
Και οσοι το κατάλαβαν...δεν μίλησαν!!
-
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
ΥΓ.
ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ,ΖΗΤΩ ΤΑ **ΝΕΑ **ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ!!!!!!!!Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι στο ζήτημα με το βάρος του Clio. Αν πρόκειται για αυτό, και για να μη μένουν παρεξηγήσεις και εντυπώσεις, τα πράγματα έχουν ως εξής: η Renault έχει αναγνωρίσει το ίδιο αυτοκίνητο και σαν Kit Car και σαν S1600 με ελάχιστες διαφορές (η κυριότερη: στο Kit Car τα πιστόνια είναι ελεύθερα ενώ στο S1600 συγκεκριμένα, λόγω και περιορισμού σχέσης συμπίεσης στα S1600). Οπότε, ο αγωνιζόμενος έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει το ένα ή το άλλο δελτίο αναγνώρισης, με τη διαφορά πως τα Kit Car έχουν όριο βάρους ίδιο με τα Α/6, δηλ. 920 κιλά, ενώ τα S1600 1000 κιλά. Κατά συνέπεια, το βάρος του Clio μπορεί να είναι μέχρι 920 κιλά.
Αν τώρα αναρωτιέται κανείς αν είναι σωστό τα Kit Car να έχουν όριο βάρους ίδιο με τα απλά Α/6 και όχι με τα 'αδελφάκια' τους S1600, αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο (αλλά και στη FIA υπάρχει αυτό το πρόβλημα).
-
ή θα ειναι κιτ καρ ή super...
λιγο απο γιουβετσι δεν παιζει...
τουλαχιστον ετσι εχουν τα πραγματα στην κοντινη μας ιταλια
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΥΓ.
ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ,ΖΗΤΩ ΤΑ **ΝΕΑ **ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ!!!!!!!!Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι στο ζήτημα με το βάρος του Clio. Αν πρόκειται για αυτό, και για να μη μένουν παρεξηγήσεις και εντυπώσεις, τα πράγματα έχουν ως εξής: η Renault έχει αναγνωρίσει το ίδιο αυτοκίνητο και σαν Kit Car και σαν S1600 με ελάχιστες διαφορές (η κυριότερη: στο Kit Car τα πιστόνια είναι ελεύθερα ενώ στο S1600 συγκεκριμένα, λόγω και περιορισμού σχέσης συμπίεσης στα S1600). Οπότε, ο αγωνιζόμενος έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει το ένα ή το άλλο δελτίο αναγνώρισης, με τη διαφορά πως τα Kit Car έχουν όριο βάρους ίδιο με τα Α/6, δηλ. 920 κιλά, ενώ τα S1600 1000 κιλά. Κατά συνέπεια, το βάρος του Clio μπορεί να είναι μέχρι 920 κιλά.
Αν τώρα αναρωτιέται κανείς αν είναι σωστό τα Kit Car να έχουν όριο βάρους ίδιο με τα απλά Α/6 και όχι με τα 'αδελφάκια' τους S1600, αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο (αλλά και στη FIA υπάρχει αυτό το πρόβλημα).
Όμως αφού δηλώθηκε σαν s1600 (http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr_rally-race-part&race_id=232) δεν έπρεπε να ζυγιστεί σαν s1600?
Υποθέτω πως αυτή η δυνατότητα του να μπορεί να χρησιμοποιήσει όποια homologation θέλει, ισχύει για πριν τον αγώνα και όχι κατά τη διάρκεια ή κάνω λάθος; Αν δηλαδή ένα αυτοκίνητο του παγκοσμίου δηλωθεί σαν S1600 και κατά τον τελικό τεχνικό έλεγχο βρεθεί με τα 'καλά' πιστόνια, τότε θα μπορέσει ο οδηγός να πεί...'συγνώμη δεν είναι S1600 αλλά KitCar' ?
Κένταυρος 2004