Ο χρήστης offset έγραψε:
Εγώ σε κάνα χρόνο και κάτι (μετά το στρατό δλδ) με βλέπω για αυτό που εμφανίζεται από κάτω.
Μεταξύ μας όμως -οι άλλοι δε τα διαβάζουν αυτα,με το ιντεγκρα δε βλέπω να προσθέτεις εμπειρίες στο βιογραφικό σου.
[...]
Δεν είναι Integra, MR2 είναι.
Back on topic, σας έχει τύχει ποτέ να εξοργιστείτε τόσο ώστε να θέλετε να κατεβάσετε τις επιβαίνουσες από το αυτοκίνητό σας; Προσπαθώ βέβαια να διατηρώ την ψυχραιμία μου λέγοντάς τους απλά «Σε όποιον δεν αρέσει το φιατάκι υπάρχουν και τα ταξί.» αλλά ρε gay μου βράζω μέσα μου... («Έλα μωρέ, μια πλάκα κάναμε, τι το παίρνεις στραβά κι εσύ; Ψιτ! Να σου πω... κανα Ελληνικό παίζει το ράδιο; Για πιάσε λίγο Λάμψη.») Τι να κάνουμε κοπελιά, αυτό έχω αυτό οδηγώ, δεν είμαι αδερφός της Χριστινούλας της Ωνάση, ούτε καν του Γρηγοράκη του Αρναούτογλου.
Το παραπάνω φαινόμενο το παρατηρώ βέβαια με ανόητες παιδούλες 18-22 χρονών καθώς οι μεγαλύτερες φαίνεται να μη δίνουν σημασία στη μάρκα και το μοντέλο.
Αχχχ... και καθώς σκέφτομαι ότι και το επόμενό μου αυτοκίνητο θα είναι Fiat... βρε, μήπως να πάρω ένα «γκάμπριο» να βγάζω και το κεφάλι μου πάνω από το ύψος του παρμπρίζ;