-
Γιατί είναι παράνομο το air-condition? To πάρκινγκ είναι παράνομο 99%
-
Ο χρήστης alman310 έγραψε:
Γιατί είναι παράνομο το air-condition? To πάρκινγκ είναι παράνομο 99%Για να κρεμάσεις στο εξωτερικό σημείο της οικίας δηλαδή σε εμφανές σημείο μονάδα air condition θέλεις άδεια από την Πολεοδομία!!!!!
-
Όπως είπαν κι άλλοι φίλοι παραπάνω, η κυρία ίσως να θέλει 5 μανούβρες να μπεί στο χώρο στάθμευσής της, όταν κάποιος άλλος μπορεί με δύο ή και μία. Είναι καθαρά θέμα αντίληψης και ικανότητας.
Και στη δική μου περίπτωση, αν κάποιος έχει παρκάρει ακριβώς μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας, δυσκολεύομαι να μπω στο γκαράζ μου που είναι ακριβώς δίπλα στην είσοδο με 'τη μία'. Και λοιπόν;
Σε αντίστοιχη περίπτωση στη Δραπετσώνα, θείος της γυναίκας μου, είχε παρκάρει απέναντι από ιδιωτικό γκαράζ και του έφεραν αστυνομία, η οποία 'την είπε' κανονικά στον ιδιοκτήτη του γκαράζ: 'Δεν σε εμποδίζει, έχει σταθμεύσει νόμιμα, πρόσεχε μην τον χτυπήσεις γιατί θα την πληρώσεις, και φρόντισε επίσης να βελτιωθείς σαν οδηγός και σαν γείτονας!'
-
Εγώ άλλο προσπαθώ να καταλάβω... Ο δρόμος είναι μονόδρομος προς την ανηφόρα; Ανάμεσα στο σημείο που γίνονται τα έργα στα δεξια και στο Yaris χωράει να περάσει άλλο αυτοκίνητο; Αυτή βγαίνοντας από το parking ποια κατεύθυνση πρέπει ν 'ακολουθήσει; Γιατί καλά να το βάλει. Αλλα να το βγάλει (και μάλιστα με τον κ$λο γιατί αποκλειεται να το βάλει ανάποδα...) και να φύγει προς την ανηφόρα χλωμό μου φαίνεται. Παντως συμφωνώ ότι κατ' αρχήν έπρεπε ν' αφήσει χαρτάκι και σε δεύτερη φάση (αφού ξέρει οτι εισαι γείτονας) να ψαξει να σε βρει... Τωρα για το δικαιο ή αδικο επειδη δεν φαινεται καλά δεν μπορώ να κρίνω.
Και κάτι άλλο. Καλύτερα αδήλωτο parking, παρα parking στον δρόμο και για τον έναν και για τον αλλο. Φανταστειτε οσοι εχουν αδηλωτα να πρόσθεταν τα 'εργαλεια' τους σε όσα ηδη παρκαρουν εξω... Τρέμω στην ιδέα...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Και κάτι άλλο. Καλύτερα αδήλωτο parking, παρα parking στον δρόμο και για τον έναν και για τον αλλο. Φανταστειτε οσοι εχουν αδηλωτα να πρόσθεταν τα 'εργαλεια' τους σε όσα ηδη παρκαρουν εξω... Τρέμω στην ιδέα...Αυτό στέκει μόνο όταν το αδήλωτο πάρκινγκ χωράει περισσότερα από ένα αυτοκίνητα, αλλιώς είναι 'η μία/η άλλη'.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Καλύτερα αδήλωτο parking, παρα parking στον δρόμο και για τον έναν και για τον αλλο. Φανταστειτε οσοι εχουν αδηλωτα να πρόσθεταν τα 'εργαλεια' τους σε όσα ηδη παρκαρουν εξω... Τρέμω στην ιδέα...
Ναι αλλα οταν σου φερνει την τροχαία, τοτε σιγουρα μπαινεις και εσυ στο trip του 'για να δουμε,εσύ τα κανεις όλα νόμιμα;'.
Επισης οσον αφορα το saxo, γιατι ολοι θεωρουμε δεδομενο οτι θα μπει ενα saxo;Κι αν εκεινη την ημερα,και μονη αυτη την ημερα ήτανε να μπει πχ ενα astra;Δεν μπορουμε να αποφασίζουμε (εμμεσα) εμεις για τους αλλους.
Παντως σε γειτονα εγω σιγουρα δεν θα εφερνα την αστυνομια εκτος αν τον θεωρουσα μεγάλο αρχ*δι με διαπιστευτήρια.Σημείωμα πρωτα.
-
Sorry αλλα αμα δεις και τα υπολοιπα παρκαρισμενα αυτοκινητα οντως ειναι λιγο μανικι! Οχι οτι δεν μπορεις να παρκαρεις αλλα οχι με ανεση και φυσικα σπαζεσαι που πρεπει να προσεχεις.Απο την άλλη γειτονες ειστε, ας χτυπουσε ενα κουδουνι. Νομιζω το 'καθε μερα παρκαρουν αυτοκινητα εκει' εξηγει την κληση. Καθε μερα της φευγει ο **** να παρκαρει και την πληρωσες εσυ. Βλακεια! Αλλα δεν ειναι ολοι εξαιρετικοι παρκαδοροι σαν εσενα Σπυρο!!
Παντως αν δεν πληρωσεις την κληση στην δημοτικη αστυνομια γινεται τιποτα? Εχει και ο πατερας μου μια..
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Και κάτι άλλο. Καλύτερα αδήλωτο parking, παρα parking στον δρόμο και για τον έναν και για τον αλλο. Φανταστειτε οσοι εχουν αδηλωτα να πρόσθεταν τα 'εργαλεια' τους σε όσα ηδη παρκαρουν εξω... Τρέμω στην ιδέα...
Αυτό στέκει μόνο όταν το αδήλωτο πάρκινγκ χωράει περισσότερα από ένα αυτοκίνητα, αλλιώς είναι 'η μία/η άλλη'.
Δικιο εχεις. Βεβαια το πλάτος του parking συνηθως ειναι μικρότερο από το μήκος ενος αυτοκινητου και γλυτωνεις και λαμαρινα από τον δρομο. Γενικα θεωρω πως ειναι καλυτεροι αισθητικα οι δρομοι χωρις παρκαρισμενα. Θα μου πεις τι ψαχνω. Λες και τα parking ειναι καλαισθητα... Κουβεντα να γινεται...
-
Σπύρο έχει πινακίδα που να γράφει οτι είναι parking;; Στην φωτογραφία δεν βλέπω καμία.
-
@Asimov: το είπα ξεκάθαρα από την αρχή, στο στενό είναι ΑΔΙΕΞΟΔΟ (φαίνεται η ταμπέλα στις φωτό), πρέπει να βγει προς τα πίσω (προς την κατηφόρα). Ωστόσο, και προς τα πάνω να ήθελε να πάει (να ανέβει 150 σκαλιά με το σάξο ας πούμε ), είχα αφήσει ικανό χώρο από τα έργα.
@sado: όχι, δεν έχει ταμπέλα P.
@Basstarlet: η περιοχή έχει ΠΟΛΥ μεγάλο πρόβλημα στο παρκάρισμα, το στριμωξίδι και η δυσκολία στο πάρκιν είναι η καθημερινότητά μας. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ είναι παρκαρισμένα σε αυτό το σημείο. Εγώ φαίνεται ενόχλησα, γιατί ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ του αδιεξόδου, αλλά μένω στο κάθετο στενό
@everybody: το ξαναλέω, το σάξο, οποιοσδήποτε μέτριος οδηγός, το βάζει και το βγάζει από το πάρκιν, ΜΕ το γιάρις απέναντι, χωρίς μανούβρα και μέσα σε 5 δευτερόλεπτα.
@funis: είμαι ικανότατος στο παρκάρισμα, το ίδιο και οι περισσότεροι γείτονες (γιατί υπάρχουν και κάτι φωστήρες άστα να πάνε...), ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΩ της περιοχής που μένω. Αν έμενα στη Φιλοθέη ας πούμε και είχα μάθει αλλιώς, δεν θα κατάφερνα να παρκάρω στην Καστέλλα με τίποτα!
Στο θέμα: αν φωνάξω αστυνομία, λέτε να έρθει? Κι αν έρθει, τι μπορεί να γίνει?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
η περιοχή έχει ΠΟΛΥ μεγάλο πρόβλημα στο παρκάρισμα, το στριμωξίδι και η δυσκολία στο πάρκιν είναι η καθημερινότητά μας. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ είναι παρκαρισμένα σε αυτό το σημείο. Εγώ φαίνεται ενόχλησα, γιατί ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ του αδιεξόδου, αλλά μένω στο κάθετο στενόΕδώ είναι το πρόβλημα Krus!!! Έχουν τις θέσεις για πάρτη τους.
(Αλήθεια το κωπηλατικό που το παρκάρεις? )
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τότε πως σε έγραψε οτι έχεις κλείσει το parking αφού δεν υπάρχει ταμπέλα parking;;
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Τότε πως σε έγραψε οτι έχεις κλείσει το parking αφού δεν υπάρχει ταμπέλα parking;;
Tι περιμένεις από τους χαραμοφάηδες της Δημοτικής Αστυνομίας?
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Παντως αν δεν πληρωσεις την κληση στην δημοτικη αστυνομια γινεται τιποτα? Εχει και ο πατερας μου μια..Σου έρχεται μέσω της εφορίας πλέον...
-
πουλα το πριν ερθει
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
πουλα το πριν ερθειfunniest quotes!!!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Σε αντίστοιχη περίπτωση στη Δραπετσώνα, θείος της γυναίκας μου, είχε παρκάρει απέναντι από ιδιωτικό γκαράζ και του έφεραν αστυνομία, η οποία 'την είπε' κανονικά στον ιδιοκτήτη του γκαράζ: 'Δεν σε εμποδίζει, έχει σταθμεύσει νόμιμα, πρόσεχε μην τον χτυπήσεις γιατί θα την πληρώσεις, και φρόντισε επίσης να βελτιωθείς σαν οδηγός και σαν γείτονας!'Είπαν τέτοιο πράγμα τα στρουμφ;;;
Μπράβο τους...Τώρα που το ξαναβλέπω καλύτερα
ΠΟΛΥ ΚΑΓΚΟΥΡΟΣΠΙΤΟ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!
Λίγη καλαισθησία δεν υπάρχει???????Έλα ντε...
Παντως σε γειτονα εγω σιγουρα δεν θα εφερνα την αστυνομια εκτος αν τον θεωρουσα μεγάλο αρχ*δι με διαπιστευτήρια.Σημείωμα πρωτα.
Απο την άλλη γειτονες ειστε, ας χτυπουσε ενα κουδουνι.
Έτσι είναι, στους γείτονες πρώτα μιλάς/γράφεις και μετά καλείς τα στρουμφ...
Αν είναι δυνατόν, τόση αποξένωση και εχθρότητα πια;Μεταξύ μας ο θεός να το κάνει parking αυτό το πράγμα!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτή η τρύπα λογίζεται ως χώρος στάθμευσης, τι άλλο θα δούμε...
Καλά βρε παιδιά, ο δίσκος (αλλά και ο 'κρύος' κινητήρας) δεν ταλαιπωρούνται πολύ όταν το βγάζει;.
-
Oταν το πάρκιγκ στην Καστέλλα είναι δυσεύρετο αυτό που εσείς περιγελάτε είναι όαση...άλλωστε ο Σπύρος ως κάτοικος το καταλαβαίνει...
-
Spartan
ειμαι πολυ σιγουρος (σε περιπτωση που κανω λαθος τελικα, ζηταω προκαταβολικα συγνωμη) οτι το ανοιγμα της πυλωτης σου ειναι παρανομο. Αυτα τα ανοιγματα μπορουν να εχουν μεχρι καποιες μεγιστες διαστασεις ακριβως για να μην πιανουν πολλες απο τις κοινοχρηστες θεσεις του δρομου, και 5 μετρα ανοιγμα (2.5 αυτοκινητα διπλα διπλα) μου φαινεται εξαιρετικα μεγαλο για να ειναι νομιμο.
Καποιος που ασχολειται με πολεοδομικα ας μας πει αν ειναι ετσι και τι ισχυει (οτι υπαρχουν περιορισμοι στο μεγεθος καθως και στον αριθμο των ανοιγματων μιας πυλωτης-parking ειναι σιγουρο, απλα δεν θυμαμαι ποια ειναι αυτα). Σε περιπτωση που ειναι ετσι οπως τα λεω, καλα κανει και σας κλεινει το μισο ανοιγμα ο γειτονας. Βεβαια δεν φταις εσυ αλλα ο εργολαβος που το εχτισε ετσι.
Επισης, αν αυτος που παρκαρει ειναι ενοικος της δικιας σου πολυκατοικιας, μπορει καλιστα να το βαζει μεσα στο parking αφου εδω και καιρο ο Αρειος Παγος εκρινε οτι οι θεσεις παρκαρισματος μεσα σε μια πυλωτη ανηκουν κοινωχρηστα σε ολους τους ενοικους (ασχετως δηλαδη αν εσυ την εχεις πληρωσει παραπανω η οχι).
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Spartanειμαι πολυ σιγουρος (σε περιπτωση που κανω λαθος τελικα, ζηταω προκαταβολικα συγνωμη) οτι το ανοιγμα της πυλωτης σου ειναι παρανομο. Αυτα τα ανοιγματα μπορουν να εχουν μεχρι καποιες μεγιστες διαστασεις ακριβως για να μην πιανουν πολλες απο τις κοινοχρηστες θεσεις του δρομου, και 5 μετρα ανοιγμα (2.5 αυτοκινητα διπλα διπλα) μου φαινεται εξαιρετικα μεγαλο για να ειναι νομιμο.
Καποιος που ασχολειται με πολεοδομικα ας μας πει αν ειναι ετσι και τι ισχυει (οτι υπαρχουν περιορισμοι στο μεγεθος καθως και στον αριθμο των ανοιγματων μιας πυλωτης-parking ειναι σιγουρο, απλα δεν θυμαμαι ποια ειναι αυτα). Σε περιπτωση που ειναι ετσι οπως τα λεω, καλα κανει και σας κλεινει το μισο ανοιγμα ο γειτονας. Βεβαια δεν φταις εσυ αλλα ο εργολαβος που το εχτισε ετσι.
Αυτο ισχύει με τον νεο ΓΟΚ, εγινε το 2004.
Οσα κτιρια ειναι με τον παλιο ας εχουν μεγαλυτερα ανοιγματα..ειναι νομιμα.Επισης, αν αυτος που παρκαρει ειναι ενοικος της δικιας σου πολυκατοικιας, μπορει καλιστα να το βαζει μεσα στο parking αφου εδω και καιρο ο Αρειος Παγος εκρινε οτι οι θεσεις παρκαρισματος μεσα σε μια πυλωτη ανηκουν κοινωχρηστα σε ολους τους ενοικους (ασχετως δηλαδη αν εσυ την εχεις πληρωσει παραπανω η οχι).
Αυτο ισχυει για οσους δεν ειναι χαρακτηρισμενη η πυλωτη ως αποκλειστικης χρησης.
Αν υπαρχει συμφωνια των ιδιοκτητων στον κανονισμο της πολυκατοικιας και εχει γραφει στα συμβολαια ως ακολουθημα του σπιτιου με δικαιωμα αποκλειστικης χρησης δεν μπορει να παρκαρει οποιος θελει.
O ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΣΤΗ ΦΑΚΑ...