-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το τιμόνι βαραίνει σχεδόν αμέσως απλά σε επιτόπιους ελιγμούς είναι τρομακτικά ελαφρύ τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε εμένα σε σχέση με το υδραυλικό του αυτοκινήτου μου.
Απο εκεί και πέρα έχει πάρα πολύ καλή αίσθηση κατά την ταπεινή μου γνωμη.
Το Active steering δεν έχει να καμία σχέση με την αίσθηση του τιμονιού αλλά με το πόσο κόβει ( στροφές από άκρη σε άκρη ) ανάλογα με την ταχύτητα του αυτοκινήτου. BTW το σύστημα αυτό μάλλον δεν κατάφερε να εξυπηρετήσει τον σκοπό ύπαρξης του.Αν ειναι ελαφρυ μονο στους επιτοπιους ελιγμους και βαραινει οταν κινεισαι με -εστω και μικρη- ταχυτητα τοτε θα ειναι Ο.Κ.
Δεν το οδηγησα ακομη οποτε δεν εχω λογο να μην πιστευω τη γνωμη οποιου το οδηγησε...απλως εκφραζω καποιες αποριες.
Για το Active steering, μαλλον εχεις δικιο αν και θυμομουν (μαλλον λαθος) πως επηρρεαζε και το ''βαρος'' του τιμονιου... -
Συμπεριφέρεται όπως τα λέει ο mirage. Oυσιαστικά γίνεται αντιληπτό στο παρκάρισμα, μετά το ξεχνάς. Το active steering της BMW είναι εντελώς διαφορετική ιστορία, μεταξύ άλλων κάνει και ανάποδο τιμόνι σχεδόν μόνο του.
-
Ο χρήστης nkaragou έγραψε:
Αν ειναι ελαφρυ μονο στους επιτοπιους ελιγμους και βαραινει οταν κινεισαι με -εστω και μικρη- ταχυτητα τοτε θα ειναι Ο.Κ.
Δεν το οδηγησα ακομη οποτε δεν εχω λογο να μην πιστευω τη γνωμη οποιου το οδηγησε...απλως εκφραζω καποιες αποριες.
Για το Active steering, μαλλον εχεις δικιο αν και θυμομουν (μαλλον λαθος) πως επηρρεαζε και το ''βαρος'' του τιμονιου...ΟΚ θα είναι, μη στεναχωριέσαι. Εδώ στο C3 1.6 που το είχαν θάψει για τη μεταβλητή σε σχέση με τις 1.1 και 1.4 εκδόσεις, και το τιμονάκι του μια χαρά τα είπε στις στροφές. Στο πάρκινγκ και στα πρώτα μέτρα όντως νομίζεις ότι είναι ξεχαρβαλωμένο πάντως.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Ερωτησις:
Λενε πως το τιμονι του 207 ειναι πολυ ελαφρυ στα λιγα χλμ και βαραινει στα πολλα οποτε ειναι Ο.Κ.
Στα ποσα χαω περιπου αρχιζει να εχει το σωστο βαρος?
Σε μια φιδισια ορεινη διαδρομη που η μαξιμουμ ταχυτητα στις μικρες ευθειες ειναι συνηθως τα 80-100 χαω και στις στροφες 50-80 χαω, τι συμπεριφορα εχει το τιμονι- ειναι βαρυ ή ελαφρυ?Κανείς?:(
νίκο αυτες ειναι οι βλακειες με τα τιμονια μεταβλητης υποβοηθησης......
να μην ξερεις τι σου γινεται.......Στο 207 μια χαρά ξέρεις τι σου γίνεται από τιμόνι. Ανά πάσα στιγμή.
-
Τελικα ακομα κανενας δεν το εχει παρει απο εδω μεσα βρε παιδια????
Τουλαχιστον εχετε ακουσει τιποτα απο φιλους και γνωστους για κανενα προβλημα τωρα στην αρχη???? -
τι προβλημα να βγαλει???
ολα δοκιμασμενα ειναι , τοσα χρονια .........
-
Βρε καλε φιλε μην παιζεις με τον πονο μας
Ασε εμας τους κατοχους 307 να εχουμε τις αμφιβολιες μας.
Και αυτα δοκιμασμενα ητανε και ειδαμε τι παθαμε για να συνελθουν απο τα προβληματα νεοτητας που ακομα μας ταλαιπωρουν.
Πριν απο 5 μερες αλλαξα για 4 φορα ζουαν -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Πριν απο 5 μερες αλλαξα για 4 φορα ζουανΜιχάλη, αν η peugeot μάς έδινε από ένα ευρώ κάθε φορά που θα έπρεπε να αλλάξουμε ζουάν, θα είχαμε γίνει όλοι εκατομμυριούχοι
Αλλά επειδή αυτό δε συμβαίνει, εγώ το έχω αφήσει στην ησυχία του, μπας και κάνει κι αυτό το ίδιο (που δεν πρόκειται, αλλά λέμε...)
-
Tασο.
περασε ηδη μια βδομαδα και ακομα ειναι ενταξει
(ρε που φτασαμε ) -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Tασο.
περασε ηδη μια βδομαδα και ακομα ειναι ενταξει
(ρε που φτασαμε )Μιχάλη
υποψιάζομαι ότι στο έβγαλαν τελείως
-
Λοιπόν, αν δεν το σκίζετε το πεζάκι σας θα σας βγάζει συνέχεια ζουάν. 102000χλμ και τίποτα ακόμη. Και επειδή πάω σύντομα για ραλλοχτάποδο δεν θα προλάβει να κάνει κιχ ούτε μία φορά στη ζωή του.
-
καλησπερα και απο εμενα,απο οτι μου ειπαν στην πεζο την δευτερη φορα που αλλαξα ζουαν μεσα σε 5 μηνες και απο τοτε δεν εχω προβλημα εδω και εναμιση χρονο, το ζουαν δεν πρεπει να τα χτυπουν για να κανει καλη επαφη αλλα απλα να το τοποθετησουν χωρις να το χτυπησουν και να βιδωσουν κανονικα την εξατμιση,να διευκρινησω οτι μιλω για 206 1.6.
-
Εϊδα ένα 207 σήμερα!
Το αυτοκινητάκι είναι τρέλα! Μυώδες και επιθετικό! Μου άρεσε που οι θόλοι γέμιζαν με τους τροχούς (και μάλλον δεν ήταν πάνω από 16'), ενώ μερικοί-μερικοί (g.p. γμτ ) ακόμη και με 17άρες δείχνουν άδειοι....
Άμα βγει και 'φουσκωτή' έκδοση, θα είναι....
Edit-edit: 207 και όχι 206!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εϊδα ένα 206 σήμερα!Το αυτοκινητάκι είναι τρέλα! Μυώδες και επιθετικό! Μου άρεσε που οι θόλοι γέμιζαν με τους τροχούς (και μάλλον δεν ήταν πάνω από 16'), ενώ μερικοί-μερικοί (g.p. γμτ ) ακόμη και με 17άρες δείχνουν άδειοι....
Άμα βγει και 'φουσκωτή' έκδοση, θα είναι....
-
Έγραψα κάναν καλό λογο για το χοντρο-φλωρο-clio σας και χαίρεσαι εσύ;
Πάντως η Φιατ πρέπει να προσπαθήσει πολύ με το τουρμπάτο GP για να φτάσει το 207 σε εμφάνιση...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έγραψα κάναν καλό λογο για το χοντρο-φλωρο-clio σας και χαίρεσαι εσύ;Πάντως η Φιατ πρέπει να προσπαθήσει πολύ με το τουρμπάτο GP για να φτάσει το 207 σε εμφάνιση...
νομιζα οτι επεσες σε χρονοδινη...
-
http://www.automotoportal.com/article/P ... eaks_cover
-
ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!!!
2350 Κμ.
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 307 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ 207 ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: ΤΙΜΟΝΙ - ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΕ ΑΡΙΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑTA: TH NYXTA TO ΛΑΜΠΑΚΙ ΔΕΣΜΗΣ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΘΡΕΠΤΗ.
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ: ΤΣΙΜΟΥΧΑ ΔΕΞΙΟΥ ΗΜΙΑΞΟΝΙΟΥ ΣΤΑ 300Km - ΑΣΤΟΧΙΑ ΥΛΙΚΟΥ. ΑΡΙΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ OSCAR ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗ LION ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΑΡΟΛΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΦΕΥΓΑ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
-
Ωπ...εδω ειμαστε...Ειναι το 1,6????
Πως παει σε σχεση με το 307???
Ειναι τελικα ψοφημι ή παιρνει τα ποδια του???
Για λεγε ...για λεγε!!! -
Μιχάλη την έχεις πάρει (σχεδόν) την απόφαση, ή μου φαίνεται;
Peugeot 207 2006