-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
- Το πρόβλημα με τα κεφάλια που λέει και ο Petros! Χθες, που όταν κάθισα πίσω, είχα ύψος 1.85, το κεφάλι μου ήταν πολύ κοντά στη χειρολαβή οροφής, στο κούφωμα του παραθύρου και κάπως καλύτερα στο κέντρο της οροφής. Κυρίως στο πλάι το πρόβλημα.
Σήμερα αν πας θα σαι 1,86 ή 1,84;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
3. Θέση οδήγησης, στην οποία άνθρωπος δεν νομίζω ότι θα γούσταρε να οδηγήσει επιθετικάΜωρ' τι μας λες!
Τι με ενόχλησε στον αντιπρόσωπο-πωλητή ο οποίος ήταν και γνωστός από την πώληση του 206 στον φίλο μου...
'Είναι ουδέτερο στο δρόμο, δεν πετάει κώλο, δεν είναι για παιχνίδια, δεν..., δεν..., δεν..., έχει ωριμάσει, δεν είναι για να το τρέχεις και να το λιώνεις κλπ.'
Σίγουρα το είχε οδηγήσει ο πωλητής?
-
Πολύ καλό το 207.
Τρομερή ποιότητα μέσα, πολύ προσεγμένο.
Στο δρόμο είναι ευχάριστο, το τιμόνι του χαμηλά πανάλαφρο, στα πολλά βαραίνει μια χαρά.
Γυρνάει και σχετικά εύκολα.
Συνολικά, το θεωρώ σαφώς καλύτερο από το 206.
Με ένα δυνατό μοτέρ, θα γίνει πολύ ενδιαφέρον. -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Πολύ καλό το 207.Τρομερή ποιότητα μέσα, πολύ προσεγμένο.
Στο δρόμο είναι ευχάριστο, το τιμόνι του χαμηλά πανάλαφρο, στα πολλά βαραίνει μια χαρά.
Γυρνάει και σχετικά εύκολα.
Συνολικά, το θεωρώ σαφώς καλύτερο από το 206.
Με ένα δυνατό μοτέρ, θα γίνει πολύ ενδιαφέρον.Δυνατό μοτέρ->μεγαλύτερο κόστος (είτε turbo, είτε κυβικά)-> ξεφεύγει από τα προσιτά αυτοκίνητα και πλησιάζει άλλες κατηγορίες
-
Δες Km77.com, πρώτη δημοσίευση του 1.6GT, turbo 150.
Αν έρθει στα 18-19Κ, θα είναι αξιόλογη πρόταση. Αν και το βλέπω, γύρω στα 20.
http://www.km77.com/marcas/peugeot/2007 ... 50/t01.asp
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
'Αλλά μέχρι το τέλος του καλοκαιριού περιμένουμε το τούρμπο της BMW που θα είναι σούπερ'A, εσένα ήταν πιο ανυπόμονος! Ο δικός μου είπε κιόλας και με κούφανε, ότι 'εντάξει, τώρα το 150αρι πιστεύω θα είναι λίγο υπερβολή...'
Έβρισκε το 1.6αρι με τα 110 σαν 'χρυσή τομή', με λίγα λόγια...
krusenstern
Αν σκεφτώ ότι οδηγάς το Yaris επιθετικά...!Κουβούκλιο που κάθεσαι ψηλά και απέχεις 3 μέτρα από την 'δράση', νομίζω δεν είναι για σπορ οδήγηση...krus, σε φαντάζομαι σε κάνα
να το στρίβεις με τις μπάντες!!!Ξαναλέω ότι σαν θέση (κάθισμα, τιμόνι, ρυθμίσεις) ήταν εξαιρετική, και απείρως καλύτερη από του 206...Ο περιβάλλων χώρος ήταν το πρόβλημα (παρμπρίζ, ορίζοντας, ορατότητα κλπ.)
lkar
Βρήκες και τις άλλες ατάκες περί ύψους; Και έλεγα κάποιος θα τα δει, δεν γίνεται...! -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
'Κανένα 207 δεν τραβάει όπως το 206. Αλλά μέχρι το τέλος του καλοκαιριού περιμένουμε το τούρμπο **της BMW **που θα είναι σούπερ'ΔΕΝ είναι της BMW! Είναι συνεργασία PSA - BMW (κι αν κρίνω από τις προηγούμενες συνεργασίες που έχει κάνει το group PSA, κι έχω αρκετά παραδείγματα γι'αυτό, τότε αυτό κάνει όλη τη δουλειά κι οι άλλοι απλά βάζουν το όνομα ).
-
Εγω στο μόνο παράδειγμα που μου έρχεται πρόχειρο στο μυαλό βλέπω να συμβαίνει το ανάποδο (Aygo - c1 - 107)
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εγω στο μόνο παράδειγμα που μου έρχεται πρόχειρο στο μυαλό βλέπω να συμβαίνει το ανάποδο (Aygo - c1 - 107)Στο βενζινοκινητήρα ναι, τρικύλινδρος ενός λίτρου Toyota, γιατί στο ντήζελ 1.4 γίνεται το ακριβώς αντίθετο (PSA).
-
Τελικα 207 ή Clio θα διαλεγατε?
Μπορει να σταθει το 207 απεναντι στο αυτοκινητο της χρονιας 2006? -
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Μπορει να σταθει το 207 απεναντι στο αυτοκινητο της χρονιας 2006?Εγώ σαφώς το 207. Πιο όμορφο και πιο πλήρες ΙΜΟ.
-
Μπορει να σταθει το 207 απεναντι στο αυτοκινητο της χρονιας 2006?Ένα αληθινό μικρομεσαίο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μπορει να σταθει το 207 απεναντι στο αυτοκινητο της χρονιας 2006?Ένα αληθινό μικρομεσαίο.
δύο είναι οι επιλογές κύριος...μα σε αυτό το φόρουμ ποτέ να μην απαντήσει κάποιος σε αυτά που δίνονται...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μπορει να σταθει το 207 απεναντι στο αυτοκινητο της χρονιας 2006?Εγώ σαφώς το 207. Πιο όμορφο και πιο πλήρες ΙΜΟ.
Πιο πληρες σε τι ομως?
@manosk: Το ερωτημα ειναι μηπως ΑΥΤΑ τα μικρα δεν εχουν να ζηλεψουν και πολλα απο τα μικρομεσαια, ενω ταυτοχρονα σου προσφερουν και την ευελιξια στην πολη (λογω μικροτερου μηκους). Δε λεω οτι ειναι οπωσδηποτε ετσι, αλλα προβληματιζομαι. Τι παραπανω προφερουν τα Megane, 307 απο τα Clio, 207 αντιστοιχα?
Απο την αλλη πλευρα επειδη φιλος ενδιαφερεται για το Clio 1.6 οταν επισκεφτρηκαμε μια εκθεση της Ρενω ειδαμε οτι εχει σχεδον την ιδια τιμη με το Megane 1.6...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δύο είναι οι επιλογές κύριος...μα σε αυτό το φόρουμ ποτέ να μην απαντήσει κάποιος σε αυτά που δίνονται...
-
koralli
307
βάρος 1170 κ.-μήκος 4,20 μ.
207
βάρος 1155 κ.-μήκος 4,03 μ.Περίπου ίδιες διαφορές και μεταξύ clio-megane.
Tα 17 εκ. βοηθούν στο παρκάρισμα, αλλά όχι ιδιαίτερα. ΔΕΝ είναι αυτοκίνητα πόλης τα 207-clio II, είναι μαζεμένα μικρομεσαία. Πόλης είναι τα τρίδυμα, το picanto, το panda κλπ. Όσο θα δυσκολευτείς στους ελιγμούς με τα μεν, θα δυσκολευτείς και με τα δε. Οι επιδόσεις είναι ίδιες χονδρικά για εκδόσεις στα ίδια χρήματα, ο χώρος του πορτμπαγκάζ και των επιβατών είναι μεγαλύτερος στα πραγματικά μικρομεσαία, το ταξίδι λογικά πιο άνετο με μικρομεσαίο λόγω χώρων και σταθερότητας στο δρόμο.
-
ήρθε το τέλος πάλι... συμφωνώ με manosk
-
Απο την αλλη πλευρα επειδη φιλος ενδιαφερεται για το Clio 1.6 οταν επισκεφτρηκαμε μια εκθεση της Ρενω ειδαμε οτι εχει σχεδον την ιδια τιμη με το Megane 1.6...Kαι νομίζω ότι οι ίδιες τιμές εξηγούνται από την χρονική θέση των δύο μοντέλων στην αγορά...
Όσο για τους μεγαλύτερους χώρους (πλην αποσκευών) και τη μεγαλύτερη σταθερότητα στο δρόμο, δεν ξέρω...
-
Αυτο που ειπε ο funkyreverend για την τιμη ειναι σωστο αλλα αφορα και αλλους τομεις (βαρος, μηκος, επιδοσεις). Ουσιαστικα τα 307, Megane ειναι μιση με 1 γενια πισω απο τα 207, Clio. Καθιστε να δουμε τι επιδοσεις, μηκος και βαρος θα εχουν τα 308 και νεο Megane.
manosk: Αυτοκινητα οπως το 207 και το Clio πιστευω πως ακροβατουν μεταξυ της μικρης και της μικρομεσαιας (οπως ειναι ΣΗΜΕΡΑ) κατηγοριας. Προσπαθουν να ψαρεψουν αγοραστες και απο τις 2, συνδυαζοντας το μικροτερο μηκος (ακομα και αυτα τα 20εκ. για καποιον που κινειται συνεχεια στο κεντρο ειναι σημαντικα) χωρις τις παραχωρησεις των μικρων σε ασφαλεια και ποιοτητα κυλισης. Αυτο ειναι το target grooup στο οποιο απευθυνονται. Σε σκεψη δε νομιζω οτι ειναι ασχημη. Τωρα σαν υλοποιηση...δεν ξερω!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ήρθε το τέλος πάλι... συμφωνώ με manoskΠέρνα κι εσύ από 'δω μαζί με τον kacey:
http://www.manosk-funclub.gr
Peugeot 207 2006