-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Θα συμφωνήσω σε γενικές γραμες αν και προσωπικά οι προβολείς ομίχλης μου αρέσουν υπερβολικά. Σαν κοσμήματα είναι. Το πρόβλημα θα το είχα αν υπήρχαν τα δύο μαύρα κομματια πλαστικό του 307.
Δε μου αρέσει που βρίσκονται μισοί στον αεραγωγό και μισοί στον υπόλοιπο προφυλακτήρα.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Θα συμφωνήσω σε γενικές γραμες αν και προσωπικά οι προβολείς ομίχλης μου αρέσουν υπερβολικά. Σαν κοσμήματα είναι. Το πρόβλημα θα το είχα αν υπήρχαν τα δύο μαύρα κομματια πλαστικό του 307.
Δε μου αρέσει που βρίσκονται μισοί στον αεραγωγό και μισοί στον υπόλοιπο προφυλακτήρα.
Εμένα πάλι μου αρέσει αυτό γιατί μου θυμίζει τα σκιτσάκια μου. Στρογγυλοί (για ευκολία) και όοοοπου χωράνε.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Πάντως εμένα παιδιά δε μου φάινεται και τόσο άσχημο. Αντιθέτως μάλιστα(εξαιρώντας βέβαια τους προβολείς ομίχλης).
http://www.forum-auto.com/uploads/20051 ... 149004.jpgΠαύλο είναι ολόιδιο το 307 f/l. Χαλαρά μιλάμε για ένα από τα ασχημότερα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή.
-
Με δεδομένο το 'μπαούλεμα' των νέων μοντέλων, μπορώ να πω ότι είναι ένα από τα πλέον ντελικάτα που αναμένεται να κυκλοφορήσουν. Θα το δείτε κι όταν έρθει πώς θα το αντιμετωπίσει ο κόσμος.
Σημείωση: ούτε εμένα αρέσει ιδιαίτερα το 307 αλλά γενικά ως σχήμα όχι μόνο έχει γίνει αποδεκτό, αλλά αποτελεί το στάνταρ για την κατηγορία του.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Παύλο είναι ολόιδιο το 307 f/l. Χαλαρά μιλάμε για ένα από τα ασχημότερα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή.
Μοιάζει πάρα πολύ αλλά ολόϊδιο δεν είναι. Το θέμα όμως είναι πως το 207 σχεδιάστηκε εξ αρχής με αυτά τα πρότυπα ενώ το 307 μου θυμίζει τη περίπτωση του ανανεωμένου Impreza. Το εμπρός μέρος,αν και ωραίο, δε δένει τόσο αρμονικά με το υπόλοιπο αυτοκίνητο(συγκεκριμένα απο την κολώνα του οδηγού και πίσω).
-
Στο facelift θα του τραβήξουν τα μπροστινά φανάρια μέχρι να φτάσουν στα πίσω παράθυρα...
-
Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε αλλά εμένα μου αρέσει τρελά το αυτοκίνητο αυτό....
Αυτό και το Κορόλα που είδα σε αυτή τη φώτο αν ποτέ βγεί...
http://www.autokampioen.nl/published/ak ... larged.jpgΟπότε ξέρει κάποιος να μου πει ή έστω να υποθέσει τιμή και εκδόσεις του 207???
-
Tώρα αυτό τι σημαίνει;Kρατάμε και τη δοκιμασμένη λύση για να 'μαστε σίγουροι;Βλέπω την Citroen να επαναφέρει το Saxo μαζί με το C2,την Ford το Focus I,την Alfa το 156 κλπ
Aπό autotriti.gr
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Lion Hellas AE, Γενική Αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Peugeot στην Ελλάδα, με την ευκαιρία της δημοσίευσης φωτογραφιών του νέου 207 που η παραγωγή του θα αρχίσει το πρώτο εξάμηνο του νέου χρόνου, η παραγωγή και διάθεση του 206 θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι το 2010.
Έτσι για τα επόμενα χρόνια, η Peugeot θα διαθέτει στην εμπορική της γκάμα και το Peugeot 206 αλλά και το νέο Peugeot 207 -
Γιατί όχι;;;Και μια έκδοση 206 rallye δε θα μας χάλαγε καθόλου πιστέυω!Εκτός αν έχουν σκοπό να προωθήσουν το 206 sedan μόνο και να σταματήσουν την παραγωγή των υπολοίπων εκδόσεων
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Aπό autotriti.grΣύμφωνα με ανακοίνωση της Lion Hellas AE, Γενική Αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Peugeot στην Ελλάδα, με την ευκαιρία της δημοσίευσης φωτογραφιών του νέου 207 που η παραγωγή του θα αρχίσει το πρώτο εξάμηνο του νέου χρόνου, η παραγωγή και διάθεση του 206 θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι το 2010.
Έτσι για τα επόμενα χρόνια, η Peugeot θα διαθέτει στην εμπορική της γκάμα και το Peugeot 206 αλλά και το νέο Peugeot 207Θα εξακολουθήσει να παράγεται, για να διατίθεται σε αγορές όπως η Κίνα, η Ινδία κτλ;;;
-
Δείτε πόσο πιο όμορφο ειναι το 207 σ' αυτήν την βερσιόν (με φώτα απο 307):
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
Aπό autotriti.gr
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Lion Hellas AE, Γενική Αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Peugeot στην Ελλάδα, με την ευκαιρία της δημοσίευσης φωτογραφιών του νέου 207 που η παραγωγή του θα αρχίσει το πρώτο εξάμηνο του νέου χρόνου, η παραγωγή και διάθεση του 206 θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι το 2010.
Έτσι για τα επόμενα χρόνια, η Peugeot θα διαθέτει στην εμπορική της γκάμα και το Peugeot 206 αλλά και το νέο Peugeot 207Θα εξακολουθήσει να παράγεται, για να διατίθεται σε αγορές όπως η Κίνα, η Ινδία κτλ;;;
Κάτι σαν το Fiat Uno θα το κάνουνε που μπορείς ακόμα να το αγοράσεις καινούργιο στην Βραζιλία/Iνδια ...
-
παρτε και τις επισημες
http://www.autoscoops.be/peugeot2074_w.jpgτο φοντο ειναι το ιδιο με το φοντο απο της επισημες της brera
δε μπορω να πω οτι μου αρεσει μου φενεται λες και θα πεσει ιδικα στο πισω προβωλο , ειναι ολιγον ατσουμπαλο κατε μου και δε μπορει να συγκριθρει με τη σιλουετα του punto .τα φωτα της ομιχλης αλλα 307 μου φερνουν κατι απο ναυτικο .. δε ξερω ρε γμτ χαλασε και η peugeot ... -
Ειναι λίγο σαν τα σαγώνια του καρχαρία....
Jaws 207
Πιο ωραίο από το Clio, αλλά νομίζω οτι το Grande Punto είναι πιο ώριμο/αρμονικό σχεδιο.
-
Παρά το γεγονός ότι το βλέπουμε με ζαντικά και οροφές μέχρι αύριο, μου αρέσει εξίσου με τα Punto και Clio.
Αναμένω να το δω και όπως θα κυκλοφορήσει στους πραγματικούς δρόμους, μη γυαλισμένο, χωρίς skyroof, με τα τάσια των 14αρων και θα βγάλω πόρισμα.
-
Δεν είναι άσχημο...
-
Πωπω, αυτή η άθλια μάσκα που έχει και το 307 fl μου λέει¨'Γουτσου-γουτσου, έλα να σε φιλήσω. Ποιον αγαπας πιο πολύ, τη μαμά ή τον μπαμπά;'
-
Πλάκα-πλάκα θα το έφτανε παραλίγο το Photoshop του IKE
-
Περίμενε να δείς το 208
-
Peugeot 207 2006