-
exei er8ei to kainourgio type-r?ektos apo thn ekswterikh emfanish poies alles diafores exei me to apel8on montelo?mou fainetai oti exei mono radio-cd anti radiokasetwfwnou kai mhxanika elafrutero volan.epishs poso 8a kostizei?oso kai to prohgoumeno?27.500?
Φίλε red_army7, θα σε παρακαλούσα να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες. Σεβάσου λίγο τα μάτια των υπόλοιπων μελών , τις οδηγίες χρήσης του forum και βέβαια την Ελληνική γλώσσα [Moderator]
-
exei er8ei to kainourgio type-r?ektos apo thn ekswterikh emfanish poies alles diafores exei me to apel8on montelo?mou fainetai oti exei mono radio-cd anti radiokasetwfwnou kai mhxanika elafrutero volan.epishs poso 8a kostizei?oso kai to prohgoumeno?27.500?
Φίλε red_army7, θα σε παρακαλούσα να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες. Σεβάσου λίγο τα μάτια των υπόλοιπων μελών , τις οδηγίες χρήσης του forum και βέβαια την Ελληνική γλώσσα [Moderator]
-
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
exei er8ei to kainourgio type-r?ektos apo thn ekswterikh emfanish poies alles diafores exei me to apel8on montelo?mou fainetai oti exei mono radio-cd anti radiokasetwfwnou kai mhxanika elafrutero volan.epishs poso 8a kostizei?oso kai to prohgoumeno?27.500?Φίλε red_army7, θα σε παρακαλούσα να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες. Σεβάσου λίγο τα μάτια των υπόλοιπων μελών , τις οδηγίες χρήσης του forum και βέβαια την Ελληνική γλώσσα [Moderator]
Εχει έρθει. Κοστίζει 28125 + 1330 το a/c. Χρόνοι παράδοσης ? ... Σαρακάκης
Ερχεται χωρίς ηχητικό σύστημα αλλά με συναγερμό (δεν είμαι σίγουρος τι δυνατοτήτων)
Αλλαγές από το προηγούμενο: πέρα από τις αισθητικές σε φώτα, πλαϊνά φλας (στον καθρέπτη) και μπροστινό σπόιλερ, ελαφρύτερο βολάν και ενισχυμένος συμπλέκτης (για 0-100 6.6'') και διαφορετικό τιμόνι (ελπίζω καλύτερο ).
-
Ε ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΟΙ 4 ΤΡΟΧΟΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΛΘΟΝ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΟ ΤΙΜΟΝΙ.ΑΠ'ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΣΑΦΕΣ ΤΙΜΟΝΙ.Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΧΟΥΝ.ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΩΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ?
-
Σας παρακαλώ αφήστε ήσυχο το τιμονι του type-r . Ευχαριστώ....
-
Ε ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΟΙ 4 ΤΡΟΧΟΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΛΘΟΝ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΟ ΤΙΜΟΝΙ.ΑΠ'ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΣΑΦΕΣ ΤΙΜΟΝΙ.Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΧΟΥΝ.ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΩΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ?Όχι κι όλα! τα VW -πλην των πανάκριβων- έρχονται με... κλειστή τη θέση του ηχοσυστήματος και μπορείς να βάλεις ότι θέλεις, από 30Ε μέχρι 3.000 για βόλτες σε γνωστές πλατείες
Στο CTR δεν χρειάζεται το ηχοσύστημα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Στο CTR δεν χρειάζεται το ηχοσύστημαΑκριβώς! Yπάρχει καλύτερη 'μουσική' απο τον ήχο του K20A?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Στο CTR δεν χρειάζεται το ηχοσύστημα
Ακριβώς! Yπάρχει καλύτερη 'μουσική' απο τον ήχο του K20A?
και βέβαια, πχ
Άλφα GTV V6 Turbo
Και μην πλακωθούμε πάλι περί Ιαπωνικών... -
Ε ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΟΙ 4 ΤΡΟΧΟΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΛΘΟΝ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΟ ΤΙΜΟΝΙ.ΑΠ'ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΣΑΦΕΣ ΤΙΜΟΝΙ.Το προηγούμενο Type-R είχε (και τα περιοδικά κάτι τέτοιο έλεγαν...) απλώς καλό τιμόνι αλλά σε σχέση με το υπόλοιπο αυτοκίνητο υστερούσε εμφανώς (δηλ. ήταν ο 'αδύναμος κρίκος'). Ηταν ΙΜΗΟ υπερβολικά ελαφρύ και αρκετά ασαφές στις μικρές ταχύτητες.
Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΧΟΥΝ.ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΩΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ?
Δεν έχει ράδιοCD αλλά μπορεί να μπει extra. Προσωπικά προτιμώ αντί να μου χρεώσουν πχ. 500 ευρώ το 'εργοστασιακό' ράδιοCD (*) να βάλω όποιο μου αρέσει.
(*) = Συνήθως τα 'εργοστασιακά' είναι μέτριας ποιότητας και επιπλέον στο Type-R δεν υπάρχει και ζήτημα συνεργασίας με κάποια κεντρική οθόνη αλά-Opel Astra ή με τηλεχειρισμό, οπότε δεν υπάρχει κάποιο επιπλέον πλεονέκτημα) να βάλω ένα της επιλογής μου. Εξάλλου υπάρχει adaptor για το ταμπλό.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δεν έχει ράδιοCD αλλά μπορεί να μπει extra. Προσωπικά προτιμώ αντί να μου χρεώσουν πχ. 500 ευρώ το 'εργοστασιακό' ράδιοCD (*) να βάλω όποιο μου αρέσει.(*) = Συνήθως τα 'εργοστασιακά' είναι μέτριας ποιότητας και επιπλέον στο Type-R δεν υπάρχει και ζήτημα συνεργασίας με κάποια κεντρική οθόνη αλά-Opel Astra ή με τηλεχειρισμό, οπότε δεν υπάρχει κάποιο επιπλέον πλεονέκτημα) να βάλω ένα της επιλογής μου. Εξάλλου υπάρχει adaptor για το ταμπλό.
Επιπλέον η υποδοχή είναι 2 ISO πράγμα που μπορείς να εκμεταλευτείς για την τοποθέτηση DVD, κλπ. Όχι ότι θα είναι κρίσιμη προτεραιότητα απ'ότι καταλαβαίνω, αλλά...
-
Οι διαφορές ειναι σε 5000 σημεία, απο βίδες... μεχρι την κρεμαγιέρα και βέβαια το faclift εσωτερικά και εξωτερικά.
Οι μεγαλύτερες διαφορές ειναι η βελτίωση της ανάρτησης γενικότερα, του τιμονιού και του συμπλέκτη. Με τα λεγόμενα της HONDA ο ελαφρυτερος συμπλέκτης (οχι μονο βολάν) κατεβάζει το 0-100 σε 6,6' απο 6,8'. Να συμπληρώσω οτι και τα μπροστινά φώτα φωτίζουν πολύ καλύτερα απο τα παλιά. Το εσωτερικά με τα μάυρα-κόκκινα καθίσματα ειναι θεμα γούστα - εγω θα τα προτιμούσα μονο κοκκινα ή μονο μαύρα.
kainourgio honda civic type-r