-
Το stonic πιο πολύ θυμίζει hatchback και γενικότερα η ΚΙΑ έρχεται σε πιο σπορτίφ εμφάνιση ενώ η Hyundai πιο κυριλέ και μάτσο. Κάτι σαν μερσεντές και BMW
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης futurist έγραψε:
To Sportage σαν υλικά κονσόλας είναι ένα κλικ καλύτερο από το Tucson;Τουναντίον, συνήθως η Hyundai έχει καλύτερα υλικά στο εσωτερικό, κάτι που φαινόταν στο πέρασμα των χρόνων. Η ΚΙΑ έχει στο ιστορικό της κάτι φουσκωμένα ταμπλό, ενώ τα αντίστοιχα Hyundai όχι. Βέβαια τελευταίο μοντέλο που συνέβη αυτό, ήταν το ceed πρώτης γενιάς.
-
Σε όσα έχω δει σε εκθέσεις πάντως στον τελευταίο χρόνο, έχω την αίσθηση ότι η Hyundai έχει πιο σκληρά πλαστικά, ενώ η KIA πιο αφρώδη. Είναι αίσθησή μου αυτό;
-
Ο χρήστης futurist έγραψε:
Σε όσα έχω δει σε εκθέσεις πάντως στον τελευταίο χρόνο, έχω την αίσθηση ότι η Hyundai έχει πιο σκληρά πλαστικά, ενώ η KIA πιο αφρώδη. Είναι αίσθησή μου αυτό;Όπως είπα παραπάνω, 1) η επιλογή μεταξύ των 2 εταιριών είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα και 2) ναι!
-
Θα ενδιαφερόμουν να ακούσω και εμπειρίες κατόχων που έχουν ζήσει το αυτοκίνητο για τουλάχιστον 1 χρόνο (κύκλος 4 εποχών).
-
https://www.zougla.gr/automoto/news/art ... s-istorias
Το έχω πει πολλές φορές ότι κάτι παθαίνω με τα sedan από μικρό παιδί!!! -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
https://www.zougla.gr/automoto/news/article/to-kalitero-hyundai-sonata-tis-istorias
Το έχω πει πολλές φορές ότι κάτι παθαίνω με τα sedan από μικρό παιδί!!!Πίσω, μου φαίνεται σαν κάτι να έχει πάρει από civic
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
https://www.zougla.gr/automoto/news/article/to-kalitero-hyundai-sonata-tis-istorias
Το έχω πει πολλές φορές ότι κάτι παθαίνω με τα sedan από μικρό παιδί!!!Πίσω, μου φαίνεται σαν κάτι να έχει πάρει από civic
Πιο πολύ από 508 νομίζω γιατρέ.
Και εμένα μου αρέσει πολύ. GGAB, πάσχουμε από την ίδια ασθένεια.
Γιατρέ είμαστε σοβαρά;;; Σίγουρα είναι ανίατη, αλλά πόσο σοβαρή είναι;;;Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Να ξέρεις ότι από τώρα καλλιεργώ μέσα μου, ότι το επόμενο μου αυτοκίνητο μάλλον δεν θα είναι sedan, καθότι μεγαλώνοντας τα παιδιά δεν θα έχω ανάγκη από χώρους αποσκευών και ευρύχωρο σαλόνι για καρεκλακια κτλ. Θα πρέπει να συμβιβαστώ με κάποιο άνετο super mini!!!
Δεν θέλω να είμαι ένας ακόμη παππούς με 5μ καράβι για μένα και την γριά. -
-
παιδια καλησπερα καινουργιος στο φορουμ.
μολις πουλησα ενα ροβερ 25 που ειχα,το σκοτωσα για την ακριβεια. και ψαχνω για i20.
βρηκα καποια diesel που με ενδιαφερουν απο μαντρες.
τι να προσεξω? εκτος απο τα κλασσικα.
δεν ειχαμε ποτε hyundai στην οικογενεια και δεν εχω εικονα. -
Μιλάμε για το πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο της φίρμας. Οπωσδήποτε να συνοδεύεται από βιβλίο συντήρησης και να συμφωνούν τα χλμ. Αν έχεις δικό σου μηχανικό/φανοποιο να του κάνει έλεγχο για πιθανή στουκα. Καλό θα ήταν να βρεις ένα από ιδιώτη και όχι μάντρα!
-
Τα i20 ειχανε θεματα οπως και μερικα i30, με αυξημενη σταθμη λαδιων λογω dpf. Το i20 μαλιστα ειχε παρει και αναβαθμιση που ελυνε το προβλημα. Να κοιταξεις να την εχει λαβει. Αν ειναι εισαγωγης το πιο λογικο ειναι να εχουν κατεβει τα χιλιομετρα κατα 80-100 χιλιαδες(το ακουγα απο δω και απο κει μεχρι που την πατησε γνωστος και απο 90χλμ βρηκε οτι εχει 200.000).
-
εννοειται πως θα το δει καποιος,εχω συναδελφο φαναρτζη δεν εχω θεμα απλα οτι βλεπω σε μαντρες ειναι ολα η απο lease η νοικιαρικα.
απο ιδιωτη σε diesel ειναι πολυ δυσκολοοοο...μετρημενες οι αγγελιες.
και μιλαμε για γνωστες μαντρες που θεωρουνται απο τις τοπ.
δεν θελω εισαγωγης μακρια και αγαπημενοι. -
Πάντως από άποψη εμφάνισης εξωτερικής το τουσον είναι πιο εύπεπτο το κια αντίθετα είναι πιο ξεχωριστό με πιο ενδιαφέρον σχεδιασμό.
Για όσους ενδιαφέρονται για λιζιγκ το κια έχει πιο συμφέρουσες προσφορές ξεπληρωνεις μικρότερο ποσοστό αμαξιού στην τετραετία που σημαίνει ότι για τα λιζιγκ ίσως έχει μεγαλύτερη μεταπωλητικη αξία.
Τελος το κια έχει πιο μαλακά πλαστικά ,από συναρμολόγηση δεν γνωρίζω πιο υπερτερεί, ενώ και η ενσωματωμένη οθόνη μου αρέσει σε σχέση με την προεξέχουσα του τουσον.
Το τουσον όμως το αυτόματο στην φουλ έκδοση στο ντίζελ είναι 1500 φθηνότερο.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα σας
Σε Elantra '01 έπειτα από ακινησία περίπου μήνα μου έκανε το εξής σε ανύποπτο χρόνο... Αναβοσβήνει σε τυχαίο χρόνο το λαμπάκι του αερόσακου... 3-4 φορές συνεχόμενες...
Περνάνε 2-3-4 λεπτά και ξανά το ίδιο....Καμία ιδέα;;;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Γειά σας παιδιά,
Έχω παραγγείλει εδω και 3 μήνες ενα i10 στην έκδοση premium, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο αξεσουάρ ώστε να θεωρείται ειδική παραγγελία και να δικαιολογεί μια κάποια καθυστέρηση. Μου είπανε οτι δεν υπάρχουν καθόλου αυτοκίνητα ετοιμοπαράδοτα στις αποθήκες σε όποια έκδοση και να επιλέξω και για αυτό το λόγο θα κάνει 1 με 2 μήνες το πολύ μέχρι να το παραλάβω. (η Hyundai δουλεύει μόνο με παραγγελίες;;;!! σε τόσες εταιρείες πήγα όλες σε 15 μέρες το πολύ μου παραδίναν αυτοκίνητο. Μεγάλο φάουλ αν όντως δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα )
Φτάνουμε στο σήμερα που έχουν περάσει 3 μήνες και ακόμα δεν μου λένε τίποτα για πιθανή ημερομηνία παράδοσης. Μου λένε οτι θα χρειαστούν 15 μέρες περίπου απο την μέρα που θα φτάσει στην Αθήνα και αυτό σημαίνει οτι αν φτάσει ακόμα και άυριο εγώ θα κάνω να παραλάβω αυτοκίνητο ,στην καλύτερη περίπτωση, συνολικά σε 3,5 μήνες. Πώς μπορώ να το χειριστώ; Αν καλέσω τον εισαγωγέα θα βγάλω άκρη;
-
Ο χρήστης Dr_tolis έγραψε:
Γειά σας παιδιά,Έχω παραγγείλει εδω και 3 μήνες ενα i10 στην έκδοση premium, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο αξεσουάρ ώστε να θεωρείται ειδική παραγγελία και να δικαιολογεί μια κάποια καθυστέρηση. Μου είπανε οτι δεν υπάρχουν καθόλου αυτοκίνητα ετοιμοπαράδοτα στις αποθήκες σε όποια έκδοση και να επιλέξω και για αυτό το λόγο θα κάνει 1 με 2 μήνες το πολύ μέχρι να το παραλάβω. (η Hyundai δουλεύει μόνο με παραγγελίες;;;!! σε τόσες εταιρείες πήγα όλες σε 15 μέρες το πολύ μου παραδίναν αυτοκίνητο. Μεγάλο φάουλ αν όντως δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα )
Φτάνουμε στο σήμερα που έχουν περάσει 3 μήνες και ακόμα δεν μου λένε τίποτα για πιθανή ημερομηνία παράδοσης. Μου λένε οτι θα χρειαστούν 15 μέρες περίπου απο την μέρα που θα φτάσει στην Αθήνα και αυτό σημαίνει οτι αν φτάσει ακόμα και άυριο εγώ θα κάνω να παραλάβω αυτοκίνητο ,στην καλύτερη περίπτωση, συνολικά σε 3,5 μήνες. Πώς μπορώ να το χειριστώ; Αν καλέσω τον εισαγωγέα θα βγάλω άκρη;
Η hyundai πραγματοποιεί μέσα προς το τέλος (18-20 αν θυμάμαι καλά) του μήνα παραγγελία. Τα αυτοκίνητα φτάνουν μετά από 2 μήνες. Με το που πατήσουν Ελλάδα, θέλουν όντως 15 μέρες για εκτελωνισμό και κάποια διαδικαστικά.
Για να καταλήξουμε κάπου, μέχρι 3 μήνες είσαι καλά. Από εκεί και πέρα, πάρε τηλ στον αντιπρόσωπο και ζήτα να σου δώσουν τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου. Εάν το αυτοκίνητο είναι σε κατάσταση κατασκευής ή παράδοσης τότε θα υπάρχει κωδικός, διαφορετικά σημαίνει πως η παραγγελία είναι σε προτεραιότητα ή δεν έχει δοθεί καθόλου.
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Η hyundai πραγματοποιεί μέσα προς το τέλος (18-20 αν θυμάμαι καλά) του μήνα παραγγελία. Τα αυτοκίνητα φτάνουν μετά από 2 μήνες. Με το που πατήσουν Ελλάδα, θέλουν όντως 15 μέρες για εκτελωνισμό και κάποια διαδικαστικά.
Για να καταλήξουμε κάπου, μέχρι 3 μήνες είσαι καλά. Από εκεί και πέρα, πάρε τηλ στον αντιπρόσωπο και ζήτα να σου δώσουν τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου. Εάν το αυτοκίνητο είναι σε κατάσταση κατασκευής ή παράδοσης τότε θα υπάρχει κωδικός, διαφορετικά σημαίνει πως η παραγγελία είναι σε προτεραιότητα ή δεν έχει δοθεί καθόλου.
Πήρα τηλέφωνο στον αντιπρόσωπο και μου είπε οτι το αυτοκίνητο με τον δικό μου αριθμό πλαισίου είναι την Αθήνα και περιμένει να εκτελωνιστεί. Οπότε το αργότερο σε καμια 20αριά μέρες το παραλαμβάνω.
Απλά μου φαίνεται σχετικά μεγάλος χρόνος αναμονής οι 3+ μήνες!Όπως και να χει, λίγες μέρες ακόμα υπομονή..
Σε ευχαριστώ για την απάντηση.. -
Πάλι καλά να λες. Η δική μου ειδική παραγγελία από την Ford έκανε 6.5 μήνες με αρχική εκτίμηση τους 3
HYUNDAI FORUM