-
Το μεγαλο σερβις περιλαμβανει αλλαγη λαδιων , αλλαγη φιλτρου λαδιου , φιλτρου αερα , φιλτρου βενζινης και στα αλλαγη των μπουζι . Ελεγχο στο οργανο hi-scan , ελεγχο και εαν χρειαζεται αλλαγη στα τακακια και ελεγχο της σταθμης των υγρων του αυτοκινητου και συμπληρωμα εαν χρειαζεται (υγρο φρενων-τιμονιου-συμπλεκτη-παραφλου) , ελεγχο των φωτων.
Τελος εαν θες κατι ή εχεις παρατηρησει κατι τους το λες π.χ ρεγουλαρισμα στο χειροφρενο .Κοστος δεν μπορω να σου πω γιατι 1ον εκανα το μεγαλο σερβις πέρυσι και 2ον λογο του οτι ειμαι πολλααααα χρονια πελατης στην αντιπροσωπεια μου κανουν καποια επιπλεον εκπτωση , επισης τωρα τρεχει και η προσφορα του - 40% πιο φθηνα τα ανταλλακτικα απο τον Δαβαρη.
-
Ο χρήστης pantelas έγραψε:
Θέλω μια βοήθεια στην επιλογή αμορτισερ για Matrix 2004 1.6 GLX. Να βάλω της αντιπροσωπείας, Kyb ή bilstein μαύρα? (γιατί κίτρινα μου είπε ένας, σε κατάστημα, ότι δεν πρέπει να βγαίνουν για το δικό μου και ότι θα κοπανάνε)Δεν ξερω τι φορανε τα hyundai απο την μανα τους (λογικα πρεπει να φορανε kyaba ) αλλα τα excel g που που τοποθετηθηκαν ή ημουν ατυχος και επεσα σε προβληματικά ή γενικα ειναι για τα μπαζα.
Οσο καιρο το αμαξι ειχε τα αμορτισερ της μανας του μπορει να πηγαινε βαρκα γυαλο αλλα ηταν πολυ ανετο (φυσικο για τον οικογενειακο χαρακτηρα του και μια χαρα για τον πατερα μου ) , οταν αυτα που φοραγε παραδωσανε πνευμα και πηγε ο πατερας μου σε εναν αμορτισερα να τα αλλαξει του εβαλε kayba excel g τα οποια μεσα σε 1 χρονο και περιπου 15.000 km αρχισαν να κοπανανε .Τωρα μετα απο 4 χρονια και επιπλεον 60.000 χρησης εχουν γινει τελειως ΑΘΛΙΑ , φυσικα και δεν προκειται να αλλαχτουν μιας και το αμαξι παει σιγα σιγα για αποσυρση .
Παντως μετα απο αυτη την εμπειρια αν ξαναεβαζα αμορτισερ θα εβαζα της μανας του και δεν θα ρισκαρα. -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Το μεγαλο σερβις περιλαμβανει αλλαγη λαδιων , αλλαγη φιλτρου λαδιου , φιλτρου αερα , φιλτρου βενζινης και στα αλλαγη των μπουζι . Ελεγχο στο οργανο hi-scan , ελεγχο και εαν χρειαζεται αλλαγη στα τακακια και ελεγχο της σταθμης των υγρων του αυτοκινητου και συμπληρωμα εαν χρειαζεται (υγρο φρενων-τιμονιου-συμπλεκτη-παραφλου) , ελεγχο των φωτων.
Τελος εαν θες κατι ή εχεις παρατηρησει κατι τους το λες π.χ ρεγουλαρισμα στο χειροφρενο .Κοστος δεν μπορω να σου πω γιατι 1ον εκανα το μεγαλο σερβις πέρυσι και 2ον λογο του οτι ειμαι πολλααααα χρονια πελατης στην αντιπροσωπεια μου κανουν καποια επιπλεον εκπτωση , επισης τωρα τρεχει και η προσφορα του - 40% πιο φθηνα τα ανταλλακτικα απο τον Δαβαρη.
Σε ευχαριστω παρα πολυ να εισαι καλα!!!!
-
Στο accent που ειχα επειδη πηγαινε βαρκα γυαλο ειχα αντικαταστησει τα αμοτισερ που ειχε με kyb . H ανεση ειχε χαθει αλλα δε με ενοιαζε και τοσο αφου το αυτοκινητο απεκτησε απιστευτο κρατημα
-
Στο i30 μου χτυπαει όποτε θέλει ο συναγερμος χωρίς να πειράζει κανένας το αυτοκίνητο. Έχει κανεις ιδέα τι μπορει να είναι??
-
Πολλά και διάφορα. Από πεσμένη τάση (μπαταρία), μέχρι βραχυκύκλωμα, μέχρι υπερευαίσθητα ρανταράκια ή αντικραδασμικό.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πολλά και διάφορα. Από πεσμένη τάση (μπαταρία), μέχρι βραχυκύκλωμα, μέχρι υπερευαίσθητα ρανταράκια ή αντικραδασμικό.Τελικά στη δεύτερη απίσκεψη στην αντιπροσωπία μου άλλαξαν τη πλακέτα του συναγερμού και λύθηκε το πρόβλημα. Επίσης το πρόβλημα καλύφθηκε από την εγγύηση.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το νέο Accent με τον 1,6 και τα 140 άλογα στην Κορέα!!!
http://www.hyundai.com/kr/ShowRoom/ShowRoom.aspx?code=Accent&types=01Μια φορά ακούγαμε Skoda και γελούσαμε. Τώρα λέμε 'ουάου' Τα ίδια ισχύουν για τη Hyundai.
Εμφανησιακά μου αρέσει πολύ. Μένει να δούμε πόσο κάνει και γενικά όλο το πακέτο. -
εδώ θα είναι διαθέσιμο με αυτόν τον κινητήρα
http://worldwide.hyundai.com/showroom/p ... mance.html -
i10 f/l και i30 f/l ... ήρθαν?
http://www.autotriti.gr/data/newcars/times/montela/times_HYUNDAI.asp -
όχι.
το έχω ψάξει. το autokiriaki γράφει μπαρούφες... -
Ο χρήστης sir_alx έγραψε:
Καλη σας ημέρα!!!Εχω ενα i-10,που αισιως φτανει τα 35.000 km,χιλιομετρα στα οποια μου ειπαν οτι πρεπει να του κανω το service!Θα μπορουσε καποιος απο εσας που γνωριζει η ειχε αντιστοιχη εμπειρεια να μου πει τι πραγματα θα αλλαχθουν και περιπου το κοστος αυτου του service για να γνωριζω?Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
δεν πιστευω να το λενε με βαση τους μηνες και οχι τα χλμ και να σου αλλαξουν ιμαντες;
το νου σου..... -
Οι ιμάντες φυσικά και αλλάζουν και βάσει ετών αν δεν συμπληρωθούν τα χιλιόμετρα!!!
-
ΛΑΔΙΑ ΓΙΑ i10 1.2 Αυτόματο
Γνωρίζει κανεις να μου πει πόσα λίτρα λαδι παιρνει το παραπανω μοντελο ωστε να αγορασω για να κανω αλλαγη λαδιων για μια φιλη μου;
Τι μάρκα λαδια βαζει η αντιπροσωπεία; -
Πρινι καποιους μηνες που εκανα service βάζανε τα Full συνθετικα Ιαπωνικα ENEOS
-
Ο χρήστης Telecaster έγραψε:
ΛΑΔΙΑ ΓΙΑ i10 1.2 ΑυτόματοΓνωρίζει κανεις να μου πει πόσα λίτρα λαδι παιρνει το παραπανω μοντελο ωστε να αγορασω για να κανω αλλαγη λαδιων για μια φιλη μου;
Τι μάρκα λαδια βαζει η αντιπροσωπεία;το manual δεν τα γραφει αυτα???
-
ENEOS μου βαλαν κι εμενα
-
Πόσα λιτρα παιρνει; Δειτε το τιμολογιο αν δεν θυμαστε.
-
Ο χρήστης Telecaster έγραψε:
Πόσα λιτρα παιρνει; Δειτε το τιμολογιο αν δεν θυμαστε.εσύ γιατί δεν βλέπεις το manual σου ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πόσα λιτρα παιρνει; Δειτε το τιμολογιο αν δεν θυμαστε.
εσύ γιατί δεν βλέπεις το manual σου ;
ελα ντε
Ο 1300αρης κινητηρας παντως παιρνει 3.5λιτρα
HYUNDAI FORUM