-
Ε τι θες να γίνεται. Ή το ταχύμετρο είναι για τα πανηγύρια ή ο φίλος σου θέλει οφθαλμίατρο. Απλά τα πράγματα. Εκτός αν τα έπιασε σε γκρεμό...
-
Χαχα, παλι την ιδια ερωτηση.
Τι μπορει να ευθυνεται που το ταχυμετρο εχει τοσο μεγαλη αποκλιση ειναι το θεμα κι αν μπορει να κανει κατι για να μην εχει τετοια αποκλιση, οχι το οτι ειναι τυφλος ή το ταχυμετρο ειναι σκατα... -
Αν δεν εχει πειραξει τις εργοστασιακες διαστασεις ελαστικων εχει χαλασει το ταχυμετρο.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Χαχα, παλι την ιδια ερωτηση.
Τι μπορει να ευθυνεται που το ταχυμετρο εχει τοσο μεγαλη αποκλιση ειναι το θεμα κι αν μπορει να κανει κατι για να μην εχει τετοια αποκλιση, οχι το οτι ειναι τυφλος ή το ταχυμετρο ειναι σκατα...χεχε, και ενα accent 1.3 του 97 συγγενικου μου προσωπου 200αριζε!!
Εφοσον το κοντερ 'κλεβει' αναλογικα δε μου φαινεται τοσο εξωγηινο αυτο, αν ηταν σε καμια κατηφορα και ειχε πραγματικα 180-185 δε μου κανει εντυπωση η αποκλιση. Για να σιγουρευτειτε δοκιμαστε και μ'ενα gps
-
- στο accent μοντ.2000 του father το εχω διακοσαρισει πολλακις αλλα ΜΟΝΟ σε κατωφερεια (ενταξει οχι γκρεμος!). με τιποτα δεν γεμιζει μεχρι εκει η θεομακρη 5η στην ευθεια!! (πραγματικη 182)
- το atos 1.1 που εχω σαν δευτερο το εχω πιασει τελικη κοντερ 180 σε κατι κατηφορες πριν την Τριπολη (πραγματικη 165)
- το megane 2004 1.6 που εχω σαν πρωτο εχω δει τελικη λιγο πανω απο 210 (πραγματικη 203)
- το mercedes sprinter 413 cdi....!! που εχω στην δουλεια το τελικιαζω καθε μερα στα... 130 (λογω κοφτη!! ) (πραγματικη 127)
οι παραπανω πραγματικες ειναι μετρημενες με GPS (το ιδιο σε ολες τις περιπτωσεις)
-
5 αυτοκινητα εχουν μεινει στο site της hyundai... και οσο πανε λιγοστευουν... θα το κλεισει το μαγαζακι ο Δαβαρης?? Accent και Santa Fe εφυγαν...
-
KIA rules... Απλό. Η Hyundai μάλλον θα γίνει σαν την Daihatsu μέχρι να αποσυρθεί.
Στην τηλεόραση πλέον μόνο διαφημίσεις KIA. Πήξαμε στο νέο Picanto και στο νέο Sportage.
Το ix35 ακόμα δεν έχει διαφήμιση και ήρθε και νωρίτερα.Κάτι μου λέει ότι η Hyundai βαδίζει πάλι στην εποχή πριν του 1995...
-
οντως ναι ... το μονο σιγουρο οτι η kia προωθειται περισσοτερο..... με τοσες ακυρες κινησεις ο δαβαρης απορω πως δεν κανει κατι η μαμα εταιρια...
-
γιατί έχει διαφορά; τα ίδια πουλάει πάλι.
i10=picanto
i30=ceed
ix35=sportage -
εχετε δει πολλες διαφημησεις μερκ;;;;
δεν εχει αναγκη απο αυτες........ολοι ξερουν που ειναι -
εχω το hyundai accent 1.3 του 2003,τωρα φτανει 180000χλμ θελει αντικατασταση ιμαντα λεει το βιβλιο service.ποσους ιμαντες εχει το αξεντ και ποιους?θελει και ρουλεμαν τεντωτηρα?να αλλαξω την αντλια νερου η αν χαλασει ειναι ευκολη η αλλαγη?
-
Hyundai i30: preview sketch
http://www.carbodydesign.com/2011/08/hyundai-i30-preview-sketch/ -
Γεια σας φίλοι, ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός μεταχειρισμένου Hyundai Accent 1.4 GLS του 2007 με περίπου 80.000 χιλιόμετρα. Ποιες είναι οι πιο συνηθισμένες του βλάβες- φθορές; Τι πρέπει να προσέξω; τι έχετε αντιμετωπίσει όσοι έχετε αυτό το αυτοκίνητο; Ευχαριστώ.
-
Καλησπέρα στους οδηγούς Hundai.
Από το 1997 μέχρι σήμερα έχω οδηγήσει το Accent του '97, το Accent του 2000, και από τον Οκτώβριο του 2010 και μετά, το i30 1400 cc.
Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα Huyndai, αλλά....
το i30 από τότε που το πήρα, κάνει ένα τρίξιμο στο ταμπλό. Επισκέφθηκα την αντιπροσωπεία συνολικά 3 φορές , και παρότι τους έδειξα ότι 'πατώντας' με το δάκτυλο στο ταμπλό στο σημείο πάνω από το CD, το τρίξιμο σταματά, και μόλις αφήνω το δάκτυλο το τρίξιμο συνεχίζεται, μου απάντησαν ότι 'εκαναν ό,τι συσφίξεις μπορούσαν να κάνουν, και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα περισσότερο'Εχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα;
-
Ο χρήστης Costas01 έγραψε:
Καλησπέρα στους οδηγούς Hundai.Από το 1997 μέχρι σήμερα έχω οδηγήσει το Accent του '97, το Accent του 2000, και από τον Οκτώβριο του 2010 και μετά, το i30 1400 cc.
Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα Huyndai, αλλά....
το i30 από τότε που το πήρα, κάνει ένα τρίξιμο στο ταμπλό. Επισκέφθηκα την αντιπροσωπεία συνολικά 3 φορές , και παρότι τους έδειξα ότι 'πατώντας' με το δάκτυλο στο ταμπλό στο σημείο πάνω από το CD, το τρίξιμο σταματά, και μόλις αφήνω το δάκτυλο το τρίξιμο συνεχίζεται, μου απάντησαν ότι 'εκαναν ό,τι συσφίξεις μπορούσαν να κάνουν, και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα περισσότερο'Εχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα;
Συνηθως αυτα τα τριξιματα αντιμετωπιζονται παροδικα με σπρευ σιλικονης (προσοχη μην ψεκασεις κοντα στην οθονη της κεντρικης κονσολας) και μονιμα τοποθετωντας καποια αφρωδη ταινια αναμεσα στα πλαστικα που τριζουν. Ολα αυτα βεβαια αφου βεβαιωθεις οτι ολα ειναι σφιγμενα και κουμπωμενα σωστα. Παντως στα εξουσιοδοτημενα δε δειχνουν γενικα ιδιαιτερη προθυμια να ασχοληθουν με τριξιματα. Αν πιανουν τα χερια σου do it yourself ή σε καποιον που γνωριζει.
-
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάπου το ix35 για τεστ ντραιβ;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Φιλος που εχει το Matrix μου ειπε το εξης:
Διαβασε οτι η τελικη του ειναι 160 ή 170 χλμ/ωρα περιπου (ως επισημο νουμερο) αλλα οταν το παταγε μια μερα σε ΕΟ/ΑΟ ειδε στο κοντερ σχεδον 200 χλμ/ωρα. Κλεβει τοσο πολυ; Ή κλεβει αρκετα και το νουμερο που δινει η Hyundai ειναι λιγο μικροτερο απο το κανονικο;Ο φίλος σου είναι παπατζας μέχρι δακρύων ...
Τόσο αδύναμο μοτέρ σε όχημα με αεροδυναμικη πυροτουβλου μετα τα 160 πεθαίνει -
Σε Getz, πως ξεκουμπωνουμε το καπακι του 3ou stop για να αλλαξω την καμενη λαμπα?
Βιδες δεν εχει, κουμπωτο πρεπει να ειναι ,αλλα φοβαμαι μη το σπασω -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Φιλος που εχει το Matrix μου ειπε το εξης:
Διαβασε οτι η τελικη του ειναι 160 ή 170 χλμ/ωρα περιπου (ως επισημο νουμερο) αλλα οταν το παταγε μια μερα σε ΕΟ/ΑΟ ειδε στο κοντερ σχεδον 200 χλμ/ωρα. Κλεβει τοσο πολυ; Ή κλεβει αρκετα και το νουμερο που δινει η Hyundai ειναι λιγο μικροτερο απο το κανονικο;Ο φίλος σου είναι παπατζας μέχρι δακρύων ...
Τόσο αδύναμο μοτέρ σε όχημα με αεροδυναμικη πυροτουβλου μετα τα 160 πεθαίνειΩχου, παλι τα ιδια θα λεω!
Ειπαμε ειδε αυτο και ρωταει: Γιατι ΚΛΕΒΕΙ τοσο πολυ το κοντερ;
Δεν ηρθε ο ανθρωπος να μου πει: Μ@λ@κ@ επιασα 200χλμ/ωρα κανονικα με το Ματριξ! Ελεος πια!
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Σε Getz, πως ξεκουμπωνουμε το καπακι του 3ou stop για να αλλαξω την καμενη λαμπα?
Βιδες δεν εχει, κουμπωτο πρεπει να ειναι ,αλλα φοβαμαι μη το σπασωαν το stop ειναι στην καμπινα τοτε καπου θα εχει μικρες ταπες,βγαλτες και θα δεις τις βιδες
HYUNDAI FORUM