-
ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ SANTA FE K TUCSON ΔΙΝΕΙ Η HYUNDAI..Η ΠΡΩΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ....
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΠΑΝΕ, ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ...
70 000ΧΛΜ ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΑΝΤΑ ΦΕ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΡΒΙΣ ΤΟ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙ....ΜΟΝΟ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΟ SO FAR..
ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΞΙΟΠΙΣΙΤΙΑΣ...ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΧΛΕΥΑΖΑΝ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΣΑΝΤΑ ΦΕ...
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ....
ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η HYUNDAI ΛΑΣΠΩΣΤΕ ΤΑ,ΧΙΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΑ ...
-
Τι ειναι youdie;
-
70000 km χωρίς service ?
Μήπως πρέπει να κλείσουν όλες οι άλλες εταιρείες ? -
Ο χρήστης CX έγραψε:
Μήπως πρέπει να κλείσουν όλες οι άλλες εταιρείες ?Αυριο κιολας πορεια εξω απ τη Mercedes και την Αλφα και την φαουΒε..
-
Αφού είναι αθάνατα, γιατί δίνει 10 χρόνια εγγύηση μόνο σε σύστημα παραγωγής και μετάδοσης κίνησης και όχι στα πάντα?
-
Τα αλλα δε θα χει προλαβει ακομα να τα αντιγραψει και να βαλει πανω της την Κορεατικη πρωτοπορα τεχνογνωσια.
-
Δεν ξέρω γιατί δεν πείθει η Hyundai... Πέρυσι το Φλεβάρη ήμουν έτοιμος να αγοράσω το Santa Fe με την υποτιθέμενη έκπτωση των 4500 (μέχρι 28/2/2007)... την 1/3/2007 η τιμή τιμοκαταλόγου ήταν κάτω 4500, δεν περίμεναν ούτε λίγες μέρες για την τιμή των όπλων... ευτυχώς δεν το είχα παραγγείλει !
Ομως, η γνώμη των κατόχων μετράει και χαίρομαι (ως almost owner) που είναι θετική !
-
Συγγνώμη, αλλά 70000 χλμ πώς γίνονται μόνο με λάδια και φίλτρα;
Παραφλού; Υγρά φρένων; Ιμάντες; ...; Αυτά δε θέλουν αλλαγή;
-
Τι λες ρε Ανδρέα τώρα. Αυτά μόνο τα ποταπά ευρωπαϊκά τα χρειάζονται.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι λες ρε Ανδρέα τώρα. Αυτά μόνο τα ποταπά ευρωπαϊκά τα χρειάζονται.-Εγώ να δεχτώ χωρίς πρόβλημα πως τα Hyundai είναι σουπερ-ντουπερ-αξιόπιστα...
-Ο Random σαν κάτοχος, δεν ενοχλείται καθόλου από την συνολική ποιότητα του εσωτερικού του Santa; Το απαίσιο γκρι πλαστικό , ίδιο με του Accent που κοστίζει 3 φορές λιγότερα χρήματα, δεν ενοχλεί;Το να δώσω 30Κ και να ζω μέσα σε γκρι πλαστικό κακής ποιότητας, μου φαίνεται αδιανόητο!
Πείτε με εμένα περίεργο, αλλά όσο υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν αυτοκίνητο με βασικό μέλημα να έχει την αξιοπιστία και την χάρη ενός ψυγείου, άλλο τόσο θα υπάρχουμε και μερικοί περίεργοι σαν κι εμένα που θα θέλουμε και λίγο καλό γουστο βρε αδερφέ!
Και το Νiva μας εκτός δρόμου δεν παίζεται, αλλά μετά από 2 χρόνια το εσωτερικό του ΒΡΩΜΑΕΙ πλαστικούρα ρωσικής προέλευσης!Τι να το κάνω λοιπόν, αν με...συγχίζει κάθε φορά που μπαίνω μέσα; Ευτυχώς το οδηγώ σπάνια!
Κανένα κόλλημα δεν έχω με τα Hyundai, αρκεί προς το παρόν, να τα οδηγούν άλλοι!
Το αυτό ισχύει και για άλλες μάρκες ασφαλώς , πχ Toyota (την έχω πάντα πρόχειρη ). -
βρωμάνε τα πλαστικά των λάντα.... υπερβολές
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
70 000ΧΛΜ ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΑΝΤΑ ΦΕ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΡΒΙΣ ΤΟ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙ....ΜΟΝΟ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΟ SO FAR..Άλλοι δεν έχουν αλλάξει ούτε λάδια στις 70.000 χλμ.
Την απουσία της συντήρησης θα τη πληρώσει ο επόμενος ιδιοκτήτης.
Πάντως τα Hyundai είναι καλά φτιαγμένα και ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ.
-
το απαισιο γκρι πλαστικο
οσο για τα 70κ , το εχει κανει και ενας φιλος μου στο αξεντ του (αυτος ουτε λαδια δεν αλλαζει) , η αληθεια ειναι οτι δεν ακουγεται καθολου καλα βεβαια
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
ελα τωρα , ο ερωτας και ο βηχας δεν κοβονται , εχεις κατι να προσφερεις σε αυτη την ενοτητα?
επειδη με ενδιαφερει η συγκεκριμενη ενοτητα μπορειτε να με σεβαστειτε ?
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
το απαισιο γκρι πλαστικοοσο για τα 70κ , το εχει κανει και ενας φιλος μου στο αξεντ του (αυτος ουτε λαδια δεν αλλαζει) , η αληθεια ειναι οτι δεν ακουγεται καθολου καλα βεβαια
LOL
κράτα μας ενήμερους για το πότε θα σκάσει...
το είχε κάνει αυτό -το να μην αλλάζει λάδια- φίλος του πατέρα μου με Daewoo Nexia άντεξε προτού κάψει τον κινητήρα για 66.000 χλμ ...
αυτός δεν τον ένοιαζε καθόλου...και όταν κράσαρε πια...έβριζε την αναξιόπιστη Daewoo...
-
δε νομιζω να σκασει προσφατα - θα ειχε σκασει ηδη , απλα εχει μετατραπει σε ντιζελ , τουκου - τουκου -τουκου
αυτο που περιμενω να σκασει ειναι ενα 206 που εχει παει 100.000 και δεν εχει αλλαξει ιμαντα
-
Και μετά τους φταίνε τα αυτοκίνητα που δεν είναι αξιόπιστα...
(αν και 60κατι χιλιάδες km με τα ίδια λάδια ακούγονται αρκετά καλά όπως και να έχει ) -
Ο χρήστης patro έγραψε:
αυτο που περιμενω να σκασει ειναι ενα 206 που εχει παει 100.000 και δεν εχει αλλαξει ιμανταΜπορεί να αργήσει. Το Φορντ γνωστού, έσπασε ιμάντα χρονισμού στα 200.000 χλμ (ποτέ δεν αλλάχθηκε) - τώρα πληροφορήθηκε ότι χρειάζεται αλλαγή ο ιμάντας.
-
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
το απαισιο γκρι πλαστικοοσο για τα 70κ , το εχει κανει και ενας φιλος μου στο αξεντ του (αυτος ουτε λαδια δεν αλλαζει) , η αληθεια ειναι οτι δεν ακουγεται καθολου καλα βεβαια
ελα τωρα , ο ερωτας και ο βηχας δεν κοβονται , εχεις κατι να προσφερεις σε αυτη την ενοτητα?
επειδη με ενδιαφερει η συγκεκριμενη ενοτητα μπορειτε να με σεβαστειτε ?
Δεν βλέπω κάποια ανακολουθία σ'αυτά που γράφω πάντως...
Εχω οδηγήσει Hyundai, δεν τα λέω χωρίς να γνωρίζω. Για εμένα, το εσωτερικό του Hyundai SantaFe προηγούμενης γενιάς, ήταν μετριότατο τουλάχιστον! Το βρήκα μέτριο στο Santa στην Αμερική, που έκανε 20Κ $, πόσο μάλλον στην Ελλάδα που κόστιζε 30Κ+ -
κατ αρχην τα σερβις του σαντα φε μου τα κανω μονος μου γιατι ξερω τι κανω και ποτε το κανω, συμφωνα με το σερβις manual..
- στα 70κ αλλαζω τα λαδια και τα φιλτρα, εχω αλλαξει μια φορα μπουζι μια φορα λαδι κιβωτιου και μια φορα βαλβολινη για το πισω LSD.
2.οσον αφορα τα γκρι μετρια πλαστικα που ισχυριζεται ενας φιλος τον πληροφορω οτι το 2004 που αγορασα το αμαξι η ποιοτητα κατασκευης του κατ εμε ηταν ανωτερη ολων των αντιστοιχων σε τιμη μοντελων σουβ που κυκλοφορουσαν στην ελληνικη αγορα
-
οσον αφορα τον εξοπλισμο αστο καλυτερα..το σανταφε ειχε παρα πολλα παραπανω απο τα αντιστοιχα 2λιτρα με την ιδια τιμη..δεν θελω να αρχισω να αριθμω γιατι η λιστα ειναι μεγσλη.
-
οσον αφορα το θεμα καταναλωσης που ολοι με εκραζαν οτι θα καιει 20/100 καμμια σχεση..το αμαξι συνολικα ειναι αριστο αξιοπιστοτατο δεν τριζει πουθενα, το εχω παει παντου, δεν εχει κολλησει πουθενα συν οτι ειναι πολυ πιο γρηγορο παντου απο πολλα αλλα σουβ..ειδικα σε ρεπριζ και τελικες ραβ4 κ.α. δεν εχουν καμμια ελπιδα μπροστα στο σανταφε..
αν νομιζετε οτι ειμαι υποκειμενικος ή οτι η εταιρεια κανει κολπα για να ανεβασει πωλησεις ειστε γελασμενοι..το αμαξι για οποιον γνωριζει σκιζει σε ολους τους τομεις..μπορει να μην εχει το γοητρο μιας καγιεν, αλλα δεν θα απογοητευσει με τιποτα τον κατοχο του...
αυτα...παρακαλω μη μαμησετε το τοπικ
HYUNDAI FORUM