-
Να δω ξανά τέτοιο https://www.pronews.gr/auto-moto/740935 ... ite-vinteo να απεγκλωβιζει κόσμο στα Β.Π
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Εγω τοσο ψηλα γι αμεταχειρισμενο δε θα πηγαινα γιατι πλησιαζει τη τιμη καινουριου με λιγοτερο εξοπλισμο.
Θα επαιρνα η με εγγυηση ελαφρως μεταχειρισμενο η μεχρι 5000 ευρω βαρια+1
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Να δω ξανά τέτοιο https://www.pronews.gr/auto-moto/740935 ... ite-vinteo να απεγκλωβιζει κόσμο στα Β.ΠTo ιδανικό όχημα για Ελλάδα...
-
Καλησπέρα στην ομάδα και καλή χρονιά!
Είμαι κοντά στο hyundai i30 2018 distinctive 17800 με το κλειδί στο χέρι που λένε. Πήγα στο Μητρόπουλο στο Ίλιον αφού είναι πραγματικά κοντά. Όλα καλά ο πωλητής ευγενεστατος. Πήγαινα για το Κονα αρχικά αλλά με ψιλό χάλασε. Άλλο είναι το θέμα, επειδή έχω πάρει σβάρνα τις αντιπροσωπείες και όλες κάτι δίνουν με καλύτερη τον παζαροπουλο, για το fiesta το απλό που απέρριψα λόγω χωρών, τα έξτρα που δίνει ο Μητρόπουλος με 17800 φουλ έκδοση μετρητοίς είναι μόνο πατάκια! Και ξενέρωσα! Άδικα? Το fiesta 17000 φουλ έκδοση και δίνει φιμε, συναγερμό και βάση οροφής για μπαγκαζιερα. Δεν του έχω απαντήσει ακόμα αλλά κάτι θέλω να του πω. Του στυλ καλά ρε παιδιά ένα κάρο λεφτουδακια με ιδρώτα για ένα αμάξι για τα επόμενα 10 και χρόνια και μόνο πατάκια? Δεν είναι ξεφτίλα? Για πείτε. Α! Και honda jazz 1.3 15700 κάτι τέτοιο εννοείται η απλή έκδοση από σαρακακη που μόνο τάμα δεν έκανα να το βρω στα τηλ και δίνει μόνο συναγερμό και υφακι...
Αυτά.. Καλή χρονιά!
-
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να μας κάνουν δώρο στο καινούριο αυτοκίνητο. Τι είναι, η νονά μας;
Σου κόβουν όσο μπορούν από την τελική τιμή, εκεί κρίνεται το παιχνίδι. -
Δεν αντιλέγω καλέ φίλε απλά όταν σχεδόν όλη η αγορά δίνει και με τόσα λεφτά ε δεν 'πρέπει' κάτι να δώσει και αυτός και από τη άλλη είναι και 18000 ντούκου. Πατάκια ας δώσει στο ατος. Στο i 30 το φουλ βάλε ένα τζαμακι.. Δηλαδή λες να μην του πω κάτι?
-
Ο χρήστης violaris έγραψε:
Δεν αντιλέγω καλέ φίλε απλά όταν σχεδόν όλη η αγορά δίνει και με τόσα λεφτά ε δεν 'πρέπει' κάτι να δώσει και αυτός και από τη άλλη είναι και 18000 ντούκου. Πατάκια ας δώσει στο ατος. Στο i 30 το φουλ βάλε ένα τζαμακι.. Δηλαδή λες να μην του πω κάτι?Φυσικά και να πεις.
Αν δεν σου κάνει μια ικανοποιητική έκπτωση στην τιμή -που οι περισσότεροι δεν-,θα το παλέψεις για κάποια δώρα.
Το καλύτερο είναι να έχεις κι άλλη προσφορά από διαφορετική αντιπροσωπεία για το i30 και να του την αντιπροτείνεις,μήπως και κερδίσεις κάτι. -
Κοίταξε , αυτοκίνητο της κατηγορίας i30 , στην πλήρη εξοπλιστική έκδοση distinctive στα 17.800 είναι από μόνο του δώρο σε σχέση με το fiestaκι στα 17.000 και δεν νομίζω πως το St line ή titanium έχουν ίδιο εξοπλισμό.
Λογικά έχουν πολύ μικρό περιθώριο κέρδους στην Hyundai και δεν υπάρχει και ο ίδιος ανταγωνισμός όπως μεταξύ των αντιπροσώπων της Ford .
Φυσικά δεν χάνεις τίποτα με το να πάρεις και από άλλους προσφορές , και εννοείται πως πρέπει να το κάνεις.Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Εκτός του Ford, τόσα χρόνια με BMW, ΠΟΤΕ δεν μου έκαναν δώρο και ποτέ δεν ζήτησα. Αλλά απαιτούσα (και μου έκαναν) την μεγαλύτερη δυνατή έκπτωση στην τελική τιμή. Δεν με ενδιέφερε ποτέ ο συναγερμός των €50.
Τα δώρα τα κάνουν για ψυχολογικούς και μόνο λόγους προς το νέο αγοραστή, αφού κοστίζουν ελάχιστα, δεν χρειάζεται να κόψουν από την τιμή και φαίνεται και ως έξοδο στα βιβλία τους σε αντίθεση με την έκπτωση που φαίνεται ως μειωμένο έσοδο. Είναι πολλαπλό το κέρδος λοιπόν για τον έμπορο.
-
Για να λέμε τα πράματα με το όνομα τους ή έκπτωση που έγινε για μετριτοις είναι στα 430 ευρω, οπότε όπως τα λέτε η περισσότεροι έχετε δίκιο απλά μου κακοφάνηκε..
-
δηλαδή 17800-430=17370€ με πινακίδες,τέλη,έξοδα προετοιμασίας κτλ κτλ;;;;
τί του λείπει και το θες ως δώρο;;; -
Ο χρήστης violaris έγραψε:
Για να λέμε τα πράματα με το όνομα τους ή έκπτωση που έγινε για μετριτοις είναι στα 430 ευρω, οπότε όπως τα λέτε η περισσότεροι έχετε δίκιο απλά μου κακοφάνηκε..Αρκετά καλή έκπτωση λοιπόν για το εν λόγω αυτοκίνητο.
-
Όχι αρχική 18και κάτι και με την έκπτωση 17 700.να σου πω την αλήθεια πολλά μου λείπουν αλλά μη τα συζητάς!
-
Καλησπέρα κύριοι!
Επανέρχομαι με ένα 'θέμα' της τελευταίας στιγμής...Και εκεί που κινούμαι με χαμηλή ταχύτητα στη Πειραιώς ξαφνικά ανάβει μόνιμα το check.... [emoji22]
Κάνω στην άκρη σβήνω, ανοίγω διακόπτη, αφήνω να σβήσουν όλες οι ενδείξεις, βάζω μπροστά και το λαμπάκι αναμμένο...
Στροφές φυσιολογικες (ρελαντί)
Ρεταρισμα δεν κάνει
Σβήνω την κατανάλωση και το παρατηρώ για τα επόμενα 20-25 χιλιόμετρα... Η ίδια όχι αυξημένη...Και τώρα;
Μπλέξαμε; -
Πήγαινε βάλτο σε διαγνωστικό άμεσα!
-
Παιδια η βασικη του ντιζελ στο καινουργιο κινητηρα 1.6crdi με 115 αλογα....φουλ εξοπλισμενο στην εκδοση 'comfort' εκτος του cruise control.....στα 22 καθαρα αξιζει???...ετοιμαζομαι να το κλεισω....
Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης kdeligior έγραψε:
Παιδια η βασικη του ντιζελ στο καινουργιο κινητηρα 1.6crdi με 115 αλογα....φουλ εξοπλισμενο στην εκδοση 'comfort' εκτος του cruise control.....στα 22 καθαρα αξιζει???...ετοιμαζομαι να το κλεισω....Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το tucson facelift αναφερομαι
Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Full εξοπλισμένο δεν είναι, αλλά έχει καλό εξοπλισμό και η τιμή είναι πολύ καλή πιστεύω.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Full εξοπλισμένο δεν είναι, αλλά έχει καλό εξοπλισμό και η τιμή είναι πολύ καλή πιστεύω.+1
-
Πάντως το cc θα μου έλειπε. Απορώ που δεν είναι μέρος standard εξοπλισμού. Εκ των υστέρων μπαίνει;
HYUNDAI FORUM