-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Γνωρίζει κανείς αν η ΒΕΛΜΑΡ (δαχτυλίδι) επιτρέπει να είναι κανείς μέσα στη διάρκεια του service; Αν όχι κάπου αλλού όχι πολύ μακριά από Μαρούσι;
Αναφέρομαι στο πρώτο service i10 1,2.Κανονικά σε καμία επίσημη δεν επιτρέπεται. Σε εμένα μου το ζήτησαν διακριτικά, αλλά έκανα τις βόλτες μου, ώστε να βλέπω,τι αλλάζει και τι βάζει.Αλλωστε φίλτρο λαδιού, λάδια, φίλτρο γύρης, και σφιξίματα περιλαμβάνει.95€ είχα δώσει λίγο πριν τα Χριστούγεννα.
Μπορεί να πάει κάποιος με τα δικά του λάδια;
-
Αυτό δεν το γνωρίζω, οπότε κάνε ένα τηλεφώνημα. Ενεος 5/30 βάζουν και έχω διαβάσει καλά σχόλια.
Μετά το σέρβις μου έδωσαν τα αναλώσιμα σε μια νάυλον σακούλα. -
http://www.zougla.gr/automoto/news/arti ... triko-kona
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Δωρεάν σέρβις ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Αυτό ήταν το σλόγκαν πριν πάνω από 10 χρόνια που έπαιζε στις τηλεοράσεις πρωί μεσημέρι βράδυ.
Πλέον το δωρεάν πέθανε σε πανελλαδικό επίπεδο από ότι μαθαίνω. Πριν 3 χρόνια σταμάτησε στο Ηράκλειο, σήμερα πήρα τηλέφωνο στα Χανιά να κανονίσω ραντεβού αφού ήξερα ότι εκεί ακόμα το κάνουν αλλά όχι μόνο έφαγα πόρτα αλλά μου είπαν ότι το δωρεάν σταμάτησε γενικά.
Τι να πω?Σχετικά με αυτό το θέμα, σήμερα πληροφορήθηκα ότι και στην Θεσσαλονίκη σταμάτησαν τα δωρεάν service (πριν 20 ημέρες μου είπαν). Με ενημέρωσαν όμως ότι δίνουν 40% έκπτωση στα ανταλλακτικά ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
-
Ο χρήστης gi έγραψε:
Δωρεάν σέρβις ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Αυτό ήταν το σλόγκαν πριν πάνω από 10 χρόνια που έπαιζε στις τηλεοράσεις πρωί μεσημέρι βράδυ.
Πλέον το δωρεάν πέθανε σε πανελλαδικό επίπεδο από ότι μαθαίνω. Πριν 3 χρόνια σταμάτησε στο Ηράκλειο, σήμερα πήρα τηλέφωνο στα Χανιά να κανονίσω ραντεβού αφού ήξερα ότι εκεί ακόμα το κάνουν αλλά όχι μόνο έφαγα πόρτα αλλά μου είπαν ότι το δωρεάν σταμάτησε γενικά.
Τι να πω?Σχετικά με αυτό το θέμα, σήμερα πληροφορήθηκα ότι και στην Θεσσαλονίκη σταμάτησαν τα δωρεάν service (πριν 20 ημέρες μου είπαν). Με ενημέρωσαν όμως ότι δίνουν 40% έκπτωση στα ανταλλακτικά ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
Για να γελάς, προφανώς προτιμάς τα παπάκια τους!!!!
Δυστυχώς με την αλλαγή του εισαγωγέα,δεν μπορείτε να διεκδικήσετε κάτι, ούτε δικαστικά. -
http://www.zougla.gr/automoto/news/arti ... stin-elada
-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
Γνωρίζει κανείς αν η ΒΕΛΜΑΡ (δαχτυλίδι) επιτρέπει να είναι κανείς μέσα στη διάρκεια του service; Αν όχι κάπου αλλού όχι πολύ μακριά από Μαρούσι;
Αναφέρομαι στο πρώτο service i10 1,2.Κανονικά σε καμία επίσημη δεν επιτρέπεται. Σε εμένα μου το ζήτησαν διακριτικά, αλλά έκανα τις βόλτες μου, ώστε να βλέπω,τι αλλάζει και τι βάζει.Αλλωστε φίλτρο λαδιού, λάδια, φίλτρο γύρης, και σφιξίματα περιλαμβάνει.95€ είχα δώσει λίγο πριν τα Χριστούγεννα.
Μπορεί να πάει κάποιος με τα δικά του λάδια;
Τελικά πήγα με τα δικά μου λάδια χωρίς θέμα.
-
Ο χρήστης gi έγραψε:
Δωρεάν σέρβις ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Βάζεις το χέρι σου στη φωτιά?
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Για να γελάς, προφανώς προτιμάς τα παπάκια τους!!!!
Δυστυχώς με την αλλαγή του εισαγωγέα,δεν μπορείτε να διεκδικήσετε κάτι, ούτε δικαστικά.Ο τερματισμός των δωρέαν services έχει γίνει λέει με δικαστική απόφαση, ότι και αν σημαίνει αυτό. Προσωπικά δεν πρόκειται να ασχοληθώ παραπάνω. ΟΚ, με χάλασε που σταμάτησαν, αλλά η συμπεριφορά της αντιπροσωπείας/συνεργείου δεν μου άρεζε όλα αυτά τα χρόνια (ανατολική Θεσσαλονίκη), οπότε πλέον δεν έχω λόγο να πηγαίνω εκεί (στην δυτική Θεσσαλονίκη η συμπεριφορά ήταν πολύ καλύτερη).
-
Δωρεάν σέρβις ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Βάζεις το χέρι σου στη φωτιά?
Σαφώς και όχι, είναι φανερό (και λογικό) ότι το κάνουν για να κρατήσουν πελάτες και να μην φύγουν σε εξωτερικά συνεργεία (επίσης κάθε αντιπροσωπεία κάνει και επιπλέον εκπτώσεις). Τώρα πόσο θα κρατήσουν...
-
Θα έχει ενδιαφέρον να πάρει κάποιος τηλέφωνο να πει θέλω να κάνω σέρβις στο τάδε αμάξι 10 χρόνων, λάδια, φίλτρα... 5 συγκεκριμένα πράγματα, να ζητήσει τιμή και μετά να πει ότι είχε το δωρεάν σέρβις να δούμε τι θα του πουν...
-
Θα έχει ενδιαφέρον να πάρει κάποιος τηλέφωνο να πει θέλω να κάνω σέρβις στο τάδε αμάξι 10 χρόνων, λάδια, φίλτρα... 5 συγκεκριμένα πράγματα, να ζητήσει τιμή και μετά να πει ότι είχε το δωρεάν σέρβις να δούμε τι θα του πουν...Ναι ίσως να έχει ενδιαφέρον. Πάντως σου ζητάνε από την αρχή πινακίδα οπότε πρέπει να είσαι προετοιμασμένος...
Στην δικιά μου περίπτωση, για το ίδιο service, η ΒΕΛΜΑΡ (Θέρμης) μου το έβγαλε 200Ε, ενώ ο ΕΣΚΙΑΔΗΣ- ΜΠΑΛΟΔΗΜΟΣ 165Ε, οπότε παίζει ρόλο και η αντιπροσωπεία (και στις 2 προσφορές γνωρίζαν ότι πρόκειται για καθεστώς δωρεάν service)
-
Για όποιον ενδιαφερεται, ανακοινώθηκαν οι τιμές του i30 fastback
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Για όποιον ενδιαφερεται, ανακοινώθηκαν οι τιμές του i30 fastbackΤο είδα σήμερα σε μαυρο στην αντιπροσωπεία της Λάρισας.
Πολύ ενδιαφέρον αισθητικά το πίσω μέρος -
Μια χαρά μου φαίνονται οι τιμές του fastback!
Δεν βρήκα τον εξοπλισμό αλλά κοιτώντας το πεντάθυρο i30 premium Navi έχει τα πάντα λογικά ο ίδιος θα είναι και για το fastback και με 21750€ είναι πολύ καλή τιμή και αν το μεταλλικό χρώμα +500€ δεν αλλάζει κλίμακα τότε είναι υποχρεωτικό για να δείξει περισσότερο η σχεδίαση του fastback σε άλλα χρώματα εκτός από το λευκό.Επίσης μου έκανε πολύ θετική εντύπωση και το πεντάθυρο i30 τιμολογιακά , VFM στα 22.290 φουλ έξτρα 1.4 turbo αυτόματο και δωρεάν μεταλλικό , επίσης όλα έχουν πολλαπλούς συνδέσμους πίσω , και όλες οι εκδόσεις έχουν στάνταρ όλα μα όλα τα σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας !!!
Μπράβο στην Hyundai για ένα τέτοιο αυτοκίνητο τύπου fastback σε αυτή την κατηγορία , διαβάζω πως και το νέο Ceed θα έχει τέτοια έκδοση , και περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον τις εκδόσεις crossover του νέου Ceed αλλά και του επόμενου Leon όπως έχει γραφτεί για να ξεκολλήσει λιγο η αγορά από την επέλαση των περιπτέρων με ρόδες.
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για μένα vfm είναι οι εκδόσεις στο 1.0Τ.Στο 1.4 θα μπορούσαν να είναι πιο κάτω.Πάντως στο 5θυρο που είχα χαζέψει απο κοντά,εντύπωση μου είχε κάνει η ανώτερη ποιότητα του εσωτερικού.Θα μου πεις,και ποιότητα και εξοπλισμό και επιδόσεις,ε θα πρέπει να πληρώσεις κάτι παραπάνω!
-
Συμπληρώνοντας την τελευταία πρόταση.
'Και πάλι πληρώνεις λιγότερα από αντίστοιχες προτάσεις άλλων κατασκευαστών.'
Αν είναι και καλό στο δρόμο, ο δείκτης vfm θα ανέβει πολύ.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Μόνο το Leon έρχεται κοντά στο premium Navi 1.4 turbo DCT , στην έκδοση excellence τώρα που το βλέπω με τον 1.4 150 DSG , με έξτρα επιπλέον + full led , acc , + καλούς parking sensors και full link και δωρεάν!!! το ψηφιακό καντράν αλλά χωρίς μεταλλικό χρώμα.
Όλα τα άλλα ( Megane , 308 , Gullieta , Astra κλπ) αυτόματα και με παρόμοιο εξοπλισμό είναι ακριβότερα.
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
http://www.zougla.gr/automoto/news/arti ... w-golf-gti
το gti είναι performance;;;;original γράφει πίσω..........αν και νομίζω ότι η διαφορά τους δεν είναι από τη δύναμη του κινητήρα τόσο, όσο από το καλύτερο traction control του Ν! -
Το λεον στις τιμες που προσφερεται πκεον ειναι φοβερη προταση.
HYUNDAI FORUM