-
Καλημέρα παιδιά!
Έχω βρει ένα I 20, μοντέλο 08/2010 που καλύπτει τις προδιαγραφές μου.. Φουλ εξοπλισμένο, 1ο χέρι. Είναι αυτόhttps://www.car.gr/classifieds/cars/view/14829349/
Και θέλω την γνώμη σας, αν γίνεται κάπως αιτιολογημενη και τυχόν αντιπροτασεις.... Ευχαριστώ.
-
Αν τα χλμ δεν είναι πειραγμενα, θέλει και στρώσιμο!!!
-
Καλησπέρα παιδιά.
Είμαι ακόμη σε αναζήτηση και κοιτάζω μεταξύ του
- ford fiesta 1400cc, μοντέλο του 2009, ίσως και 2010 και
- hyundai I 20, μοντέλο 2011 και ίσως 2012.
Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση με το I20, είναι ότι δεν βγάζω άκρη με τον κυβισμό και την ιπποδύναμη.
Ο καθένας αναφέρει λίγο διαφορετικό. Έχω δει 1199cc, 1240cc, 1245cc και 1250.
Επίσης σε ίππους, 69, 75, 78, 80 και 85.....
Τι ακριβώς συμβαίνει; Τι συμπέρασμα να βγάλω από αυτές τις διαφορές;
Εκείνη την περίοδο δεν ήταν πολύ συγκεκριμένος ο βενζινοκινητήρας που κυκλοφορούσε;Ευχαριστώ.
-
Απεναντίας, μετρημένα κουκιά είναι τα μοτέρ . Για την ακρίβεια είναι 1242cc και 84hp. Η άλλη επιλογή εκείνα τα χρόνια ήταν ο 1.4cc με 100hp.Γενικά διαβάζεις ότι ανακρίβεια θες στις αγγελίες!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Απεναντίας, μετρημένα κουκιά είναι τα μοτέρ . Για την ακρίβεια είναι 1242cc και 84hp. Η άλλη επιλογή εκείνα τα χρόνια ήταν ο 1.4cc με 100hp.Γενικά διαβάζεις ότι ανακρίβεια θες στις αγγελίες!Τι να πω βρε φίλε... πολύ μπερδευτικό είναι.
Γράφει ο άλλος Ι20, κυκλοφορία 7/2010, κινητήρας 1200cc, 75 ίπποι....
Μα καλά, ούτε τα βασικά δεν προσέχουν όταν βάζουν την αγγελία;
Στην αρχή σκέφτηκα μήπως ήταν εισαγωγές, αλλά και πάλι πόσα μοτέρ στα 1,2 να έχει βάλει η εταιρεία;;;Τελικά άμα βλέπεις τέτοιες ανακρίβειες δεν ξέρω αν αξίζει να τα δεις.
-
Ο χρήστης Green_Dragon έγραψε:
Τι να πω βρε φίλε... πολύ μπερδευτικό είναι.
Γράφει ο άλλος Ι20, κυκλοφορία 7/2010, κινητήρας 1200cc, 75 ίπποι....
Μα καλά, ούτε τα βασικά δεν προσέχουν όταν βάζουν την αγγελία;
Στην αρχή σκέφτηκα μήπως ήταν εισαγωγές, αλλά και πάλι πόσα μοτέρ στα 1,2 να έχει βάλει η εταιρεία;;;Τελικά άμα βλέπεις τέτοιες ανακρίβειες δεν ξέρω αν αξίζει να τα δεις.
Πάντως υπήρχε 1.2 της Ηyundai με 78 άλογα
Το λέω με σιγουριά,γιατί είχαμε στην οικογένεια ένα i10 (μοντ. Oκτωβ. 2008) με αυτόν τον κινητήρα.Oπότε,πολύ πιθανό κάποια εποχή να 'φορέθηκε' και σε i20.Δες και σ'αυτό το site που κάνει μια καλή προσπάθεια για το ιστορικό μοντέλων από διάφορες μάρκες (νομίζω είναι ενός συνφορουμίτη).
https://www.auto-data.net/gr/hyundai-i20-model-1503 -
Υπηρχε, βασικο ι20 με χαρτογραφηση του εγκεφαλου του αυτοκινητο ρυθμισμενο να αποδιδει 75 αλογα.
Ηταν η εισαγωγικη εκδοση.
Εχω την αισθηση πως και στο τωρινο πριν την αναναιωση του, υπηρχε τετοια εκδοση.
-
Με βάση το site που παραθέτει ο panormus, φαίνεται εκεί γύρω στο 2012 να, υπήρχαν δύο κινητήρες :
Ο 1,2 που έβγαζε 78 ίππους και
Ο 1,2 16V με 84 ίππους.
Κάπως έτσι καταλαβαίνω. -
https://www.caroto.gr/2018/09/11/hyunda ... est-drive/
-
Καλησπερια παιδια. Θελω σε μερικους μηνες να παω το i30 GD CRDi για μεγαλο service σε επισημη αντιπροσωπεια(+θελω να κανω αναβαθμιση τον εγκεφαλο) και προετιμαζομαι απο τωρα. Απ' οσο εχω δει, δυο ειναι οι αντιπροσωπειες στη Θεσσαλονικη. Ο Εσκιαδης Μπαλοδημος στο Καλοχωρι και η AUTOTECHNICA στη Μουδανιων. Τι εμπειριες εχετε; Στη πολη μου η αντιπροσωπεια ειναι μαπα επομενως δεν μπαινω καν στο κοπο να ψαξω και φανταζομαι στη Θεσσαλονικη θα ειναι καπως πιο προσεγμενα τα πραγματα.(στην αντιπροσωπεια της γλυφαδας ας πουμε, αν και ηταν λιγο κουκουρουκου τα τζιμανια οι μηχανικοι το συνεργειο ηταν αρκετα συγχρονο σε σχεση μ' αυτα που εχω δει)
-
http://www.zougla.gr/automoto/news/arti ... tin-evropi
Ένας από τους λόγους που πλέον δεν είναι και τόσο φθηνά τα μοντέλα της. -
Μάρκετινγκ είναι ο λόγος της αύξησης των τιμών, φουλ προώθηση σε μέσα , σε reviewers στο YouTube , έχει κάνει επίθεση τον τελευταίο χρόνο και φυσικά έχει βελτιωθεί και παντού η ποιότητα των αυτοκινήτων της αλλά και των φυσικών καναλιών διανομής στην Ευρώπη.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Μαρκετινγκ πολυ γενικα ειναι ο προσδιορισμος των αναγκων και η εντοπιση του κενου στην αγορα, μηπως και υπαρχει μεριδιο δηλαδη στην πιτα.
Ετσι υπο γενικη εννοια ειναι καλο πραγμα καθως προσφερει οσο γινεται προιοντα πιο κοντα σε αυτο που θελεις.Τα αλλα ειναι προωθηση πωλησεων.
Δηλαδη υπηρχαν αυτοκινητα που ειχαν κακο μαρκετινγκ και δεν ηταν θελκτικα αλλα ειχαν πολυ καλη προωθηση και διαφημιση.
-
Σε όλα τα πανεπιστήμια, στο Marketing 101, υπάρχει η συζήτηση αν το marketing καλύπτει ανάγκες ή τις δημιουργεί. Είμαι αναφανδόν υπέρ της δεύτερης άποψης και την υπερασπίστηκα σθεναρά τότε!
-
Πριν 40 50 χρονια η απαντηση ειναι ναι. Αλλωστε τοτε ακομα δεν καταλαβεναν ουτε οι ιδιοι το τι σημαινει μαρκετινγκ.
Ασε που το σνομπαραν ολοι οι τεχνοκρατες λογιστες οικονομογεχνικοι, οπου περναγε η αποψη τους και για αυτο συμφωνα με τις εμμονες και την κουλτουρα της καθε επιχειρησης παρουσιαζαν προιοντα που αυτα ηταν και αν αρεσουν, ειδαλλως εμενες χωρις το προιον.Πλεον σημερα το αδελφακι του μαρκετινγκ η λεγομενη ερευνα μαρκετινγκ με την αναπτυξη της και των στατιστικων εργαλειων μεσω πολυπλοκων τεχνικων εντοπιζει πολυ καλυτερα τις αναγκες των καταναλωτων.
Το ραβ mk1 της τογιοτα που ηταν απο τα πρωτα σουβ, ειναι παραδειγμα της σωστης κατανοησης των αναγκων ενος μεγαλου ποσοστου των καταναλωτων. Δεν επιβληθηκε το αντιθετο μαλιστα λιδορηθηκε οταν παρουσιαστηκε, αλλα τα στελέχη του μαρκετινγκ της τογιοτα σε αυτην την περιπτωση εκαναν αριστη δουλεια και οι μετοχοι της τογιοτα το καταλαβαν και προχωρησαν σε παραγωγη.
-
Δεν υπάρχει καμία πραγματική ανάγκη για πολλά που μας έχουν επιβληθεί και στοχεύουν στην ματαιοδοξία και τον καταναλωτισμό του δυτικού ανθρωπάκου.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν υπάρχει καμία πραγματική ανάγκη για πολλά που μας έχουν επιβληθεί και στοχεύουν στην ματαιοδοξία και τον καταναλωτισμό του δυτικού ανθρωπάκου.Πχ iphone, Ferrari.... Ευτυχώς είμαστε υπεράνω
-
Η ματαιοδοξια ευτυχως ή δυστυχως ειναι αποτελεσμα νευρωσεων του εγκεφαλου οι οποιες πηγαζουν απο απιθανα πραγματα.
Δηλαδη αν καποιος γεννηθει ασχημος και δεν τον επιθυμει το αντιθετο φυλλο, δημιουργηται στον εγκεφαλλο του νευρωση κατωτεροτητας. Το γεγονος αυτο σε αυτην την ζωη καλυπτεται με διαφορους τροπους και ενας απο αυτους ειναι η επιδειξη του πλουτου. Οι νευρωσεις ειναι απειρες και προερχονται απο απιθανες πηγες. Ακομα και απο μια κακη κουβεντα καποιου αγνωστου.Αυτο εντοπιστηκε απο το μαρκετινγκ και δημιουργηθηκαν υλικα και υπηρεσιες που εξασφαλιζουν αυτην την ανακουφηση της νευρωσης.
Αλλωστε, βιολογικα ο ανθρωπος μπορει να ζεισει με δυο βραστες πατατες και ενα πιατο φακη ή ενα πιατο ρεβιθια. Παιρνει ολα τα θρεπτικα στοιχεια που χρειαζεται ο οργανιαμος. Και ομως επιθυμει συνεχως κατι διαφορετικο. Ειναι η φυση του τετοια. Δεν μπορουμε να παραβλεπουμε την βιολογια του ανθρωπου. Την φυσικη του ταση για νεα πραγματα που ικανοποιουν την περιεργια και νοημοσυνη του. Η νοημοσυνη εχει διαπιστωθει πως κανει τον ανθρωπο να επιθυμει νεα πραγματα. Νεα βιβλια, νεες ταινιες, νεα προιοντα, νεα ρουχα, νεα μαλλια, νεους φιλους, νεο αυτοκινητο. Κτλ. Το αισθημα της ρουτινας οδηγει σε καταθλιπτηκες συμπεριφορες ακριβως διοτι η νοημοσυνη συνεχως αναζητα νεα πραγματα.Τα ζωα που δεν διαθετουν την ανθρωπινη νοημοσυνη δεν επιθυμουν συνεχως νεα πραγματα και οποιος ξερει απο ζωα γνωριζει οτι επιθυμουν συγκεκριμενη ρουτινα με τα ιδια πραγματα.
Το πως θα το ρεγουλαρει ο καθης ειναι θεμα παιδειας και χαρακτηρα.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Πχ iphone, Ferrari.... Ευτυχώς είμαστε υπεράνωΔεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι χρειάζονται αυτά. Αν και τα γρήγορα αυτοκίνητα καλύπτουν την ανάγκη που κάλυπταν τα γρήγορα άλογα, την έξαψη και την αδρεναλίνη, εκτός από την γρήγορη μετακίνηση.
αποτελεσμα νευρωσεων
Οι νευρώσεις είναι κάτι σοβαρό και δεν δημιουργούνται απλά επειδή σε έφτυσε μια γκόμενα.
Τέλος πάντων, είμαστε οπότε εγώ σταματώ εδώ.
-
Και ομως οι νευρωσεις δημιουργουνται απο απιθανα πραγματα. Απο το οικογενειακο περιβαλλον, απο το σχολειο, απο ατυχηματα, απο μια κουβεντα ενος ανθρωπου αγνωστου, απο κοινωνικες καταστασεις, απο βιολογικες προδιαθεσεις, απο ερωτικη απογοητευση, απο την μη ικανοτητα τεκνοποιησης, απο την μη αποδοχη της κοινωνιας ή του αλλου φυλλου κτλ
Το πιο φοβερο που αποδειχθηκε επστημονικα ειναι πως νευρωσεις προηγουμενων γενεων μπορουν να εμφανιστουν στην επομενη ακομα και αν οι γονεις με τα τεκνα δεν ειχαν ποτε κοινωνικη επαφη.
Δηλαδη οι νευρωσεις που δημιουργουνται απο εντονες κατασταεις οπως τις οριζει ο καθης, στη ζωη του, γραφονται ως πληροφορια στο ντι εν έι και περνουν ως πληροφορια στους αμεσους απογονους του.
Δηλαδη, το ντι εν έυ εχει δυο επιπεδα. Το ενα ας το ονομασουμε το αρχεγωνο το οποιο μεταφερει στοιχεια απο παλαιες γενιες μεχρι τον πρωτο ανθρωπο και ενα προσφατο που μεταφερει πληροφοριες απο τους γονιους και εκφραζεται ακομα και αν οι τελευταιοι δεν ερθουν ποτε σε επαφη με τα τεκνα τους.
Συνεπως οι νευρωσεις ειναι το παιχνιδι του σωστου μαρκετινγκ και προαπαθει να ανακουφησει αυτες. Αν δεν το καταφερει το προιον παει περιπατο απουλητο
HYUNDAI FORUM