-
Ο χρήστης Madwalker έγραψε:
Τα λεφτά είναι λίγα για τα χιλιόμετρα και αν πραγματικά δεν είναι ταλαιπωρημένο είναι ωραίο αμαξάκι για έναν απλό οικογενειάρχη! Ναι δε παύει να είναι παλιό αμάξι ηλικιακά τουλάχιστον, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος στο μεταχειρισμένο και ίσως κάτι να ζητήσει στο μέλλον αλλά δε πιστεύω τίποτα το σοβαρό και αυτό το λέω γτ ως κάτοχος του φθηνότερου Αccent 2001 με 105Κ χλμ δόξα το Θεό παράπονο δεν έχω. Αν πιστεύεις ότι δε μπορείς να βρείς κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα πάρτο, άλλοι δίνουν 30.000 ευρώ και τρέχουν μέρα-νύχτα, στα συνεργεία, όχι στο δρόμο.είσαι εγκάθετος. Όπως είμαι και εγώ που έχω κολλητό με accent του 96 με μόνο πρόβλημα στο παράθυρο του οδηγού. Κατά τα άλλα έχει 180.000 χλμ, δεν έχει την παραμικρή διαρροή σε λάδι, δεν καίει λάδια και μόνον μπουζί και αλλαγή λαδιών κάνει και ότι άλλο χρειαστεί στα τακτικά σέρβις. Σαν το δικό σου είχαν δύο άλλοι φίλοι μου που τα κράτησαν για 100.000 περίπου χιλιόμετρα. Στον έναν που ήταν ανήσυχο πνεύμα στα 60.000 χιλιόμετρα τον χαιρέτισε το σασμάν. Αυτός πήρε bmw 3.16 και στα 50.000χλμ τα αμορτισέρ πήγαν περίπατο. Ο άλλος επειδή ήθελε μεγαλύτερους χώρους πήρε το Primera με το κοντέρ στο κέντρο. Άλλο σκυλί και εκείνο το αμάξι.
Όσο για το Matrix μια χαρά είναι (αν δεν θες να μπαίνεις με τις μπαντες σε στροφές κλπ). Πάρε το (αν είναι όπως τα λέει ο μάστορας) και θα κάνεις απροβλημάτιστα χιλιόμετρα. -
http://www.zougla.gr/automoto/article/i ... ia-pick-up
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
http://www.zougla.gr/automoto/article/i-protasi-tis-hyundai-sta-fortigakia-pick-upok ειναι μια...προσπαθεια για τους κορεατες οι οποιοι βεβαια απουσιαζουν πληρως απο την κατηγορια αυτη.
για να κανουν την εισοδο πραγματικοτητα ομως, θελει...θαρρος, καθως στην γωνια παραμονευουν τερατα. ιερά ή οχι... -
Τέρατα υπήρχαν και σε άλλες κατηγορίες... βλέπε π.χ. μικρομεσαία
Το θέμα μας είναι άλλο: άντε και να το λανσάρει, άντε να το βάλει και στην Ευρωπαϊκή αγορά, πιστεύει κανείς ότι το τοπικό μπακαλομάγαζο θα το φέρει?
Σχετικά με την πορεία του: αν έχει τα γνήσια χαρακτηριστικά της φίρμας (αξιοπιστία, καλή σχέση τιμής / αξίας) πιστεύω θα πάει καλά. Μιλάμε για μια κατηγορία - εργαλεία επαγγελματικής χρήσης. Δεν μπαίνουν θέματα γοήτρου, μούρης κτλ
-
Φυσικά και παίζει και θέμα γοήτρου. Πολλές επιδοτήσεις θα έγιναν τα διπλοκαμπινα τετρακίνητα πρώτες μούρες στην πλατεία downvillage!!!
Το θετικό τους είναι ότι δεν είναι πρωτάρηδες. Πριν πολλά χρόνια έβγαζαν ενα μικρότερο και πούλησαν και εδώ. Ακόμα κυκλοφορούν.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το θετικό τους είναι ότι δεν είναι πρωτάρηδες. Πριν πολλά χρόνια έβγαζαν ενα μικρότερο και πούλησαν και εδώ. Ακόμα κυκλοφορούν.μιλας για ενα μικρο pick-up επι εποχης...stellar και ισως ακομα πιο πισω. μακρια δηλαδη η όποια εμπειρια.
φυσικα και παιζει ρολο η εμφανιση και το γοητρο. αλλιως θα επρεπε τα Mahindra να ειχαν πλυμμηρισει τους δρομους!!
-
Μούρη σε φορτηγάκι??? Πιστεύεις ότι ο Γερμανός θα πάρει το φορτηγάκι να ρίξει γκόμενα στην πλατεία? Την Porche / αστέρι / ΒMW / Audi γιατί τα έχει?
Για τον μέσο Ευρωπαίο επαγγελματία είναι εργαλείο. Χέστηκε για τη μούρη.Τώρα αν μιλάς για τον Έλλανα κλαρινογαμπρό που θα πάρει το 4Χ4 να κατέβει στην πλατεία και να παρκάρει πάνω στο παγκάκι... ΟΚ εκεί αλλάζει...
-
Τι γοητρο και π@παριες!!!!Εδω θελει μονο να μην σπαει/χαλαει,πραγμα που το εχει η φιρμα και εκτος δρομου δυνατοτητες..........
-
Ντιτρόιτ ... Αμερικάνικη αγορά .. Στυλ Dodge ... Μια χαρά ...
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
είσαι εγκάθετος. Όπως είμαι και εγώ που έχω κολλητό με accent του 96 με μόνο πρόβλημα στο παράθυρο του οδηγού. Κατά τα άλλα έχει 180.000 χλμ, δεν έχει την παραμικρή διαρροή σε λάδι, δεν καίει λάδια και μόνον μπουζί και αλλαγή λαδιών κάνει και ότι άλλο χρειαστεί στα τακτικά σέρβις. Σαν το δικό σου είχαν δύο άλλοι φίλοι μου που τα κράτησαν για 100.000 περίπου χιλιόμετρα. Στον έναν που ήταν ανήσυχο πνεύμα στα 60.000 χιλιόμετρα τον χαιρέτισε το σασμάν. Αυτός πήρε bmw 3.16 και στα 50.000χλμ τα αμορτισέρ πήγαν περίπατο. Ο άλλος επειδή ήθελε μεγαλύτερους χώρους πήρε το Primera με το κοντέρ στο κέντρο. Άλλο σκυλί και εκείνο το αμάξι.
Όσο για το Matrix μια χαρά είναι (αν δεν θες να μπαίνεις με τις μπαντες σε στροφές κλπ). Πάρε το (αν είναι όπως τα λέει ο μάστορας) και θα κάνεις απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.Εγκάθετος για τους ίδιους λόγους που είσαι και συ!
-
Ένα πράγμα που παρατηρώ είναι ότι μιλάμε για μοντέλα που κυκλοφόρησαν στα 90s και 00s. Είμαι και προσωπικά υπερήφανος και ευτυχισμένος κάτοχος ενός Ατος με 230Κ με σχεδόν μηδεμινά προβλήματα
Τί γίνεται όμως με τα μοντέλα τελευταίας 5ετιας? Εξακολουθεί η φίρμα να έχει την αξιοπιστία του παρελθοντος ή η μετακόμιση στην Ευρώπη εισήγαγε νέα ήθη και έθιμα στον τομέα της αξιοπιστίας? -
Από τα παλιά μοντέλα που έκαναν τρελές πωλήσεις μπορούσες να βγάλεις κάποια συμπεράσματα για την αξιοπιστία τους, αφού οι κάτοχοι ήταν και είναι πάρα πολλοί, οπότε υπήρχε και υπάρχει διασπορά απόψεων (κυρίως στο ίντερνετ, σε φόρουμς και συλλόγους)
Στη χώρα μας, μετά την εγκατάσταση της παραγωγής στην ευρώπη οι πωλήσεις έχουν πέσει τόσο πολύ που δύσκολα υπάρχει πληροφόρηση από πελάτες, αφού οι περισσότεροι από δαύτους ούτε καν μπαίνουν σε φόρουμς κλπ...
Εγώ πάντως που ξέρω κάποιους με 'σύγχρονα' Hyundai δεν είχαν και δεν έχουν καμιά επαφή με την αυτοκίνηση. Έτυχε και τα πήραν και απλά τα χρησιμοποιούν σαν 'ανθρωπομεταφορείς'.
Καμιά σχέση με τις παλιές εποχές που έπαιρνε ο άλλος το ACCENT LS ή GS και ήταν με ένα πανάκι όλη την μέρα και το καθάριζε και το πρόσεχε...
-
Ο χρήστης astronautis έγραψε:
Ένα πράγμα που παρατηρώ είναι ότι μιλάμε για μοντέλα που κυκλοφόρησαν στα 90s και 00s. Είμαι και προσωπικά υπερήφανος και ευτυχισμένος κάτοχος ενός Ατος με 230Κ με σχεδόν μηδεμινά προβλήματα
Τί γίνεται όμως με τα μοντέλα τελευταίας 5ετιας? Εξακολουθεί η φίρμα να έχει την αξιοπιστία του παρελθοντος ή η μετακόμιση στην Ευρώπη εισήγαγε νέα ήθη και έθιμα στον τομέα της αξιοπιστίας?Η αξιπιστία παραμένει βασικό ατού της φίρμας και έχουν κάνει άλματα σε ποιότητα και οδική συμπεριφορά.......
δες σχόλια απο τον ειδικό τύπο για το νέο i10
να σκεφτείς οτι τα βαριά χαρτιά τους......δεν έρχονται στη χώρα μας! -
Τι να την κάνεις την αξιοπιστία που αναφέρει ο ξένος τύπος, αν το αυτοκίνητο πρόκειται να αποκτηθεί στο Ελλάδα;
Εκτός αν ο ξένος τύπος κάνει μακροχρόνιες δοκιμές αυτοκινήτων στην Ελλάδα.
-
γιατί;;;;; η Ελλάδα θα το ξινίσει και θα χαλάσει;;;;;
δεν κατάλαβα τί θες να πείς ακριβώς....... -
Άλματα έχουν κάνει και οι τιμές τους όμως. Δεν είναι τυχαίο ότι πανευρωπαικά δεν πάνε καλά οι πωλήσεις τους παρόλο που προσφέρουν ανταγωνιστικά αυτοκίνητα. Έχουν ακόμα δρόμο να διανύσουν.
-
Κανένα μη ευρωπαικό αυτοκίνητο δεν πουλάει καλά στην αυτοκινητοπαραγωγό ευρώπη όσο καλό, ξεχωριστό ή μοναδικό και αν είναι._
Τα Φορντ και Όπελ πουλάνε παρόλο που είναι αυτοκίνητα αμερικάνικων πολυεθνικών γιατί σε πολύ μεγάλο βαθμό έχουν κάθετη παραγωγή στα μέρη μας. Κανείς άλλος δεν είδε σοβαρή προκοπή, ποτές του, παρά μόνο σε κράτη μη αυτοκινητοπαραγωγά όπως η χώρα μας, η Δανία κ.α. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
γιατί;;;;; η Ελλάδα θα το ξινίσει και θα χαλάσει;;;;;
δεν κατάλαβα τί θες να πείς ακριβώς.......Η αξιοπιστία ενός αυτοκινήτου με βάση κάποια άλλη χώρα δεν έχει καμιά σχέση με την ελλαδίτσα.
Στην ελλαδίτσα πολλοί παράγοντες επιδρούν αρνητικά σε ένα αυτοκίνητο και πολύ εύκολα χάνει την αξιοπιστία που μπορεί να 'κερδίζει' σε ένα άλλο κράτος ή ήπειρο.
Παράγοντες που επιδρούν πριν καν πουληθεί ένα αυτοκίνητο για την ελλαδίτσα, π.χ. συγκεκριμένα (ατελή ή προβληματικά) κομμάτια της γραμμής παραγωγής για την ελλαδίτσα και φυσικά παράγοντες που επιδρούν μετά την πώληση π.χ. διαλυμένο και άθλιο οδικό δίκτυο, άθλιο δίκτυο εξυπηρέτησης με πολύ χαμηλή τεχνογνωσία, άθλια ποιότητα καυσίμων κλπ...
Αυτά αρκούν για να διαλύσουν την οποιαδήποτε αξιοπιστία ενός αυτοκινήτου που έχει διαμορφωθεί σε κάποια άλλη χώρα ή ήπειρο.
-
Storm.......πλακα κανεις;;;;πιστευεις οτι στην χωρα μας ερχονται 'ξεχωριστα' αυτοκινητα;;;
Δηλ τα προηγουμενης δεκαετιας HYUNDAI,αφου τα πηγαν καλα στη χωρα μας,για τους δυτικοευρωπαιους ηταν αρμα μαχης;;;; -
@Storm δεν ξέρω αν έχεις συγκεκριμένα μοντέλα υπόψιν σου αλλά δεν θυμάμαι ποτέ να υπήρξαν τέτοιες περιπτώσεις. Ή να έχουν ακουστεί τουλάχιστον. Και όχι μόνο στην Hyundai αλλά και σε καμιά άλλη.
Μήπως εννοείς κάποιες ίσως μηχανολογικής φύσεως ρυθμίσεις αναλόγως της χώρας για λόγους καυσαερίων ή φορολογίας?! Κάποτε λέγανε για εκείνο το έρμο το Golf 1,4 με τα 60τόσα 'ατίθασα' άλογα που διέφερε το γερμανικό από το ελληνικό ...
HYUNDAI FORUM