-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ας μην το συνεχίσουμε άλλο. Μπορείτε να πιστεύετε ότι θέλετε.επιτέλους........
-
Φιλαρακια τι να προτιμησω για να κανω τις μετακινησεις μου μεσα στη πολη με αξιοπρεπεια και τα ταξιδακια μου με ασφαλεια ,ι30 του 08,09 accent 07,08,εχω βρει και ενα του 10 το ι30 παιζει απο 6 μεχρι 7 χιλιαδες και το αccent απο 4 μεχρι 5 ,εκ των οποιων εχω βρει αι στα δυο μοντελα με πολυ λιγα χιλιομετρα.
-
Ο χρήστης djlouis έγραψε:
Φιλαρακια τι να προτιμησω για να κανω τις μετακινησεις μου μεσα στη πολη με αξιοπρεπεια και τα ταξιδακια μου με ασφαλεια .Σαν πολλά δεν ζητάς ; Και κίνηση στην πόλη και σε ταξίδια ;
Είναι για 1ο αυτοκίνητο ; -
Ε ναι...για πρωτο
-
Φιλαρακια τι να προτιμησω για να κανω τις μετακινησεις μου μεσα στη πολη με αξιοπρεπεια και τα ταξιδακια μου με ασφαλεια ,ι30 του 08,09 accent 07,08,εχω βρει και ενα του 10 το ι30 παιζει απο 6 μεχρι 7 χιλιαδες και το αccent απο 4 μεχρι 5 ,εκ των οποιων εχω βρει αι στα δυο μοντελα με πολυ λιγα χιλιομετρα.και τα δύο κάνουν αυτά που ζητάς,αλλά το i30 τα κάνει καλύτερα
αν λοιπόν στο θέμα τσέπη σε παίρνει,βρές ενα i30,με λίγα χλμ και απο ιδιώτη..... -
www.car.gr/classifieds/cars/view/5834310/
Αυτο εχω βρει βασικα μπορειτε να μου πειτε τι καταναλωση μεσα στη πολη εχει και που μπορω να το παω για ελεγχο μεταχειρισμενων μην ειναι τρακαρισμενο ,χιλιομετρα κτλ μενω νοτεια προαστεια -
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5834310/
Αυτο εχω βρει βασικα μπορειτε να μου πειτε τι καταναλωση μεσα στη πολη εχει και που μπορω να το παω για ελεγχο μεταχειρισμενων μην ειναι τρακαρισμενο ,χιλιομετρα κτλ μενω νοτεια προαστειατους 120ίππους πού τους βρήκε;;;;
η απουσία φώτο κάτι θέλει να κρύψει;;;
κατα τ'άλλα μια χαρά....... -
Καλησπερα στο φορουμ και στην παρεα της Hyundai και απο εμενα.
Απο χτες ευτηχης κατοχος ενος i20 τετραθυρου diesel του 2010
Καλους δρομους σε ολους σας , και υγεια σε εσας και στις οικογενειες σας.
-
καλώς ήρθες και καλοτάξιδο.........
διάβασε αυτό viewtopic.php?f=6&t=53132 -
Καλοτάξιδος!
-
καλησπέρα παιδιά,ψάνω ζάντα από i 20 ξέρει κανείς κάτι?είμαι βόρειο ελλάδα.
-
Ο χρήστης karatzitz έγραψε:
καλησπέρα παιδιά,ψάνω ζάντα από i 20 ξέρει κανείς κάτι?είμαι βόρειο ελλάδα.Κάτι τέτοιο σε σιδερένια θες;
http://www.car.gr/parts/view/3409667/ -
Ο χρήστης Madwalker έγραψε:
καλησπέρα παιδιά,ψάνω ζάντα από i 20 ξέρει κανείς κάτι?είμαι βόρειο ελλάδα.
Κάτι τέτοιο σε σιδερένια θες;
http://www.car.gr/parts/view/3409667/Σ ευχαριστώ φίλε μου το είχα δει στο car αλλά λογικά θα πιάνει κώλο αφού είναι καινούργια θα πάρω τηλ όμως για να μάθω.Εγώ την θέλω παλιά για να βάλω ρεζέρβα στο αμάξι μιας και έχει εκείνο το κίτ..,λάστιχο βρήκα με 10 ευρώ καλούτσικο !
-
Για παλιές φαίνονται κι αυτές!
http://www.car.gr/parts/view/5642108/Αλλιώς μετά πας πόρτα πόρτα σε μεταχειρισμένα για να βρεις!
-
Στα υπ' όψιν ότι οι ανταλλακτικατζήδες αποφεύγουν συνήθως να δώσουν μόνο μία ζάντα για να μη «σπάσουν» την τετράδα που (ενδεχομένως) έχουν.
-
Νεα συνεργασία στον χώρο του αυτοκινήτου στα Δωδεκάννησα. Πλέον η Hyundai στα χέρια του Ξενάκη.
-
Γεια σε όλους. Θα ήθελα τα φώτα σας για ένα θέμα που μου προέκυψε σήμερα.ΕΙμαι κάτοχος ενός I30 1.4 Diesel Go Brazil. Ηρθε λοιπόν η ώρα για το σερβις των 150000χλμ η 1 ετους. Εχοντας λοιπόν συμληρώσει έτος και 10500 χλμ εκλεισα ραντεβού για το 1ο σερβις. Το πάω λοιπόν το αμαξακι πρωι πρωι το αφήνω και τους λέω θα το παρω απογευμα. Ως εδώ ΟΚ. Να αναφέρω απλά οτι οταν αγόρασα το αμάξι σαν δώρο μου έιχαν πει να μου δώσουν τα 2 πρώτα σερβισ δωρεάν. Πρωτο θέμα οταν εκλεισα το ραντεβού οτι δεν το έιχαν περάσει στο συστημα τους σαν πληροφορία και χρειάστηκε να βρω τον πωλητη που είχε παέι σε άλλη αντιπροσωπεία (αλλα του ιδιου ομίλου) για να βγάλω ακρη. Στο διαταύτα. Το αμάξι το παρέδωσαν στην γυναικα μου (δεν μπορουσα να πάω) . Μου λεέι κιόλας οτι εχουν βάλει μεσα στο αμαξι μια τσαντα με αδεια μπουκαλια απο λαδι. Οντως λοιπόν οταν μπορεσω να γτασω σπιτι πριν 2 ωρες πηγα στο αμαξι να δω και ηταν όντως ετσι. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΩ και την βεργα λεώ ο φτωχός.... Ναι το καταλάβατε .. το λαδι μέσα ΚΑΤΡΑΜΙ .Το ίδιο που έιχα . Και σας ρωτώ. Στα χαρτιά που μου δώσαν υπάρχει μια εντολή συνεργείου μόνο που λεει 1ο σερβις Λιπαντικο. Αποδειξη άλλη δεν πήρα . (Λογο οτι ηταν δωρεάν;; ) Μου βάλαν λοιπον αδεια κουτιά μέσα στο άμαξι και ανάθεμα αν καν το κοιτάξαν. Εγώ τώρα τί πρέπει να κάνω;;; Να πάω αυριο απο κει να τους ψαρεψω και αν μου πουν οτι τα άλλαξαν να τα κάνω λαμπόγιαλο;; Πρεπει να σημειώσω οτι στο βιβλιο σερβισ εχει εναν αστερισκο που λέει αλλαγη΄λαδιων ΑΝ ειναι απαραιτητο. Ωστόσω γνωρίζω πως σε όλους (που πληρώνουν;;) τα αλλαζουν στο πρωτο σερβις. Τι με συμβουλευετε να κανω ;;;
-
Παρτους τα πασα........και πες μας ποιος αντιπροσωπος ειναι
Θα ηθελα να εβλεπα τα μουτρα τους απο μια γωνια....... -
Εφόσων έχει μέσα άδεια μπουκάλια λάδι, τότε θα έπρεπε να τα είχανε αλλάξει. Διαφορετικά θα σου έλεγαν *δεν ήταν απαραίτητο. Αρα κάνοντας τον κινέζο το πάς και λές....ρίξτε μια ματιά στα λαδάκια, μήπως θέλουν αλλαγή, γιατί ειναι μαύρα!
-
λοιπόν .. Η επίσημη θέση της αντιπροσωπείας τελικά είναι ότι τα λάδια ...ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΧΤΕΙ !!!!. Συμφωνα με την υπεύθυνο συνεργείου στις ντιζελ μηχανές με το που θα μπει το νεο λάδι εχει κιόλαε μαυρίσει!!!. Η αλήθεια είναι πως μου φαινεται παραξενο σε 400 μετρα που έκανε απο το συνεργείο στο σπίτι(συν το οσο λειτουργουσε εκει η μηχανη) να προλαβε να μαυρισε το λαδι αλλα.... Δεν εχω την γνωση η την βεβαιότητα να το αντικρουσω. Με δε, του χρόνου να ειμαι μπροστά στην αλλαγή των λαδιών να το διαπιστώσω και εγω. Τι να πω;; Αν γνωρίζει κανείς κατι σχετικό ας το μοιραστει μαζί μας.
Υ.Γ Αν λεω ΑΝ η μηχανη μαζεύει τετοια μπιχλα που μετα απο αλλαγη μαυριζει το λάδι αμέσως σε ...60000 χλμ πχ θα βγαινουν απο μεσα κομματια καρβουνο;;;;;;
HYUNDAI FORUM