-
Το παληκάρι στις φωτογραφίες πάντως φαίνεται για αρκετά ψηλό. Αν είναι και το κάθισμα τέρμα πίσω, τότε ο χώρος είναι μια χαρά.
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Aνακοινω8ηκαν οι τιμες πωλησης στη Αγγλια(αναλογα κ συγκριτικα με τις τιμες των υπολοιπων μοντελων της BMW στην Αγγλια μπορουμε να υπο8εσουμε κ τι τιμες 8α εχει στην Ελλαδα):μάλιστα. ενδεικτικά, στην αγγλία το βασικό cooper s κοστίζει 15.000 λίρες, και εδώ κάνει 24.000. ποιος έλεγε ότι θα αγοράσει bmw με 17.000 ευρώ;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
ποιος έλεγε ότι θα αγοράσει bmw με 17.000 ευρώ;Κανένας. Η BMW πάντα έλεγε ότι η Σειρά 1 θα κοστίζει όσο το Golf ή το A3. Εκεί που έφτασε τις τιμές της η VAG γιατί η BMW να το βγάλει χαμηλότερα;
-
Ελπίζαμε ότι θα ήταν φτηνότερη από το Α3 1.6FSI... αλλά που τέτοια τύχη
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Ελπίζαμε ότι θα ήταν φτηνότερη από το Α3 1.6FSI... αλλά που τέτοια τύχηΠοιές είναι οι τιμές τελικά της σειράς 1 ?
Θα είναι πιο ακριβή από το Α3 ?
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Aνακοινω8ηκαν οι τιμες πωλησης στη Αγγλια(αναλογα κ συγκριτικα με τις τιμες των υπολοιπων μοντελων της BMW στην Αγγλια μπορουμε να υπο8εσουμε κ τι τιμες 8α εχει στην Ελλαδα):
μάλιστα. ενδεικτικά, στην αγγλία το βασικό cooper s κοστίζει 15.000 λίρες, και εδώ κάνει 24.000. ποιος έλεγε ότι θα αγοράσει bmw με 17.000 ευρώ;
Πάντως οι 18κ λίρες που κάνει η 120 είναι περίπου 27κ ευρώ... Δεν είναι κι άσχημα...
Το θέμα είναι εάν η BMW Ελλάς (που κάνει λόγο για θετική έκπληξη...) βάλει κάποιο περιθώριο ΝΑ (μετά συγχωρήσεως.. ) και βγει ...Όσο ζω...
Κι ας μην έχει χώρο για τους πίσω... Ας κάνουν καλά αυτοί που θα κάθονται πίσω... -
Στις φοτο για τους πισω φαινεται ρε παιδια τα μπροστινα καθισματα τερμα πισω...μαλιστα ολοκληρη η πλατη ειναι πισω απο τις κολονες αν προσεξετε.Πρεπει να τη δω απο κοντα αλλα αν δεν εχει απο 2.2 και πανω δεν θα ξεκολαει με τπτ,οπως και η κομπακτ
-
Και από πιο κοντά:
http://people.freenet.de/vine/1er_b.jpg
http://people.freenet.de/vine/1er_d.jpg
http://people.freenet.de/vine/1er_e.jpg
Ω, ναι είναι 120d!Και να τα μεταλλικά χρώματα:
http://www.bimmerfest.com/forums/attachment.php?s=e3d1278fedb248696deb709e5f3023a6&attachmentid=31582
Τα μη-μεταλλικά θα είναι τα κλασικά της BMW: άσπρο, μαύρο, κόκκινο, μπλε. -
Τώρα που τη βλέπω σε πραγματικές φωτογραφίες έχω να πω το εξής.
Μοιάζει πάρα πολύ με το καινούριο Astra (ειδικά στο πίσω μέρος) και με την 147 (από το πλάι). Πάρα πολύ, όμως.
Το μόνο τελικά που δεν σηκώνει αμφιβολία, είναι το μπροστινό μέρος... -
Παρακαλώ ο οδηγός του φορτηγού ας τα πάει στον γκρεμό να τα ρίξει για να μην ξεφτιλιστεί και άλλο το όνομα της BMW!
Αρκετά έχει τραβήξει με την 5αρα και την 7αρα! -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Τώρα που τη βλέπω σε πραγματικές φωτογραφίες έχω να πω το εξής.
Μοιάζει πάρα πολύ με το καινούριο Astra (ειδικά στο πίσω μέρος) και με την 147 (από το πλάι). Πάρα πολύ, όμως.
Το μόνο τελικά που δεν σηκώνει αμφιβολία, είναι το μπροστινό μέρος...Έχει αρκετά χαμηλό τελείωμα, γι αυτό πιστεύω μοιάζει στο πλάι με 147.
Σε γενικές γραμμές τη βρίσκω καλή (τουλάχιστον δεν είναι υπερωψένη, όπως Golf, 307 κτλ) -
Οσο τη βλεπω μου αρεσει και πιο πολυ.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Παρακαλώ ο οδηγός του φορτηγού ας τα πάει στον γκρεμό να τα ρίξει για να μην ξεφτιλιστεί και άλλο το όνομα της BMW!
Αρκετά έχει τραβήξει με την 5αρα και την 7αρα! -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Οσο τη βλεπω μου αρεσει και πιο πολυ.Και εμένα ρε γαμώτο
-
Σε αυτή την φωτογραφία φαίνεται να έχει ανοξοίδωτο καζανάκι εξάτμισης!!!
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Οσο τη βλεπω μου αρεσει και πιο πολυ.
Και εμένα ρε γαμώτο
Κι εμένα, όπως και με τις περισσότερες-τελευταίες BMW.
Σύνδομο Bangle ;
-
Από πίσω και πλαγίως από πίσω μια χαρά είναι, από μπροστά και 3/4 είναι που μας τα χαλάει.....
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Από πίσω και πλαγίως από πίσω μια χαρά είναι, από μπροστά και 3/4 είναι που μας τα χαλάει.....Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Από πίσω και πλαγίως από πίσω μια χαρά είναι, από μπροστά και 3/4 είναι που μας τα χαλάει.....
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...
Πρέπει όμως να το δούμε από κοντά για να αποφασίσουμε. Συνήθως και ευτυχώς από κοντά δείχνουν καλύτερα.
-
πωπω μπέμπες!
ΒΜW Σειράς 1: Η αναγέννηση της πίσω κίνησης?