-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
Απαράδεκτα άσχημη η έκδοση της σειρα 1 σε αυτή τη φωτογραφία. Αν συνεχίσει με αυτή τη σχεδιαστική φιλοσοφία η BMW, 8α πέσουν αρκετά οι πωλήσεις της....
να τανε η ζηλια ψωρα...
ετσι λεγαμε μικροι....ελπιζω μονο οι καινουργιες 1, να πεσουν σε καταλληλα χερια και οχι σε φλουφληδες
μια εικόνα αξίζει χίλεις λέξεις
Κρίμα απλά που υπάρχουν άνθρωποι που λόγω μονοδρομικής άποψης και έλλειψης γούστου, θα αγόραζαν τη ΒΜW της φωτογραφίας. Ποιά είναι η ειρωνία? Θεωρούν τον εαυτό τους κατάλληλο...
-
Ο χρήστης alfaromeo146 έγραψε:
Κρίμα απλά που υπάρχουν άνθρωποι που λόγω μονοδρομικής άποψης και έλλειψης γούστου, θα αγόραζαν τη ΒΜW της φωτογραφίας. Ποιά είναι η ειρωνία? Θεωρούν τον εαυτό τους κατάλληλο...Μα....είναι κατάλληλοι...., εν τέλει ο καθένας διαθέτει ακριβώς το αυτοκίνητο που του αξίζει......
-
Απαράδεκτα άσχημη η έκδοση της σειρα 1 σε αυτή τη φωτογραφία. Αν συνεχίσει με αυτή τη σχεδιαστική φιλοσοφία η BMW, 8α πέσουν αρκετά οι πωλήσεις της....
να τανε η ζηλια ψωρα...
ετσι λεγαμε μικροι....ελπιζω μονο οι καινουργιες 1, να πεσουν σε καταλληλα χερια και οχι σε φλουφληδες
μια εικόνα αξίζει χίλεις λέξεις
Κρίμα απλά που υπάρχουν άνθρωποι που λόγω μονοδρομικής άποψης και έλλειψης γούστου, θα αγόραζαν τη ΒΜW της φωτογραφίας. Ποιά είναι η ειρωνία? Θεωρούν τον εαυτό τους κατάλληλο...
δε ξερω τι υποννοεις αλλα ειμαι και γαμω τους οδηγους. Μιλαμε στα καρτ παω τεζα, δε με φτανει κανεις και με κανα μηνα προπονηση θα ειμαι ο αντιπαλος του σουμαχερ
by the way για ποια εικονα λες οτι 'αξιζει χιλιες λεξεις?'
και πως κρινεις το γουστο των αλλων?παιξε με το φιατ τιπο που εχεις (γιατι αυτο ειναι το πατωμα της 146) και ασε τους μονοδρομικους με τα bmw να ειναι ακαταληλοι
-
Φίλε μου, το γεγονός ότι είμαι κάτοχος 146 δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να έχω άλλο αυτοκίνητο. Βλέπεις έχω μια 146 1.7 και μια Ε class 200. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τώρα ότι η κριτική μου στηρίζεται σε αντικειμενικά συμπεράσματα και δεν έχουν ως βάση ζήλιες και μικρο- πειράγματα όπως 8α ή8ελες να πιστεύεις, για να μη πειραχτεί το prestige σου με τη πολύτιμη μπέμπα .....
-
Φίλε μου, το γεγονός ότι είμαι κάτοχος 146 δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να έχω άλλο αυτοκίνητο. Βλέπεις έχω μια 146 1.7 και μια Ε class 200. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τώρα ότι η κριτική μου στηρίζεται σε αντικειμενικά συμπεράσματα και δεν έχουν ως βάση ζήλιες και μικρο- πειράγματα όπως 8α ή8ελες να πιστεύεις, για να μη πειραχτεί το prestige σου με τη πολύτιμη μπέμπα .....Touche! 1 point to alfaromeo146!
-
Φίλε μου, το γεγονός ότι είμαι κάτοχος 146 δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να έχω άλλο αυτοκίνητο. Βλέπεις έχω μια 146 1.7 και μια Ε class 200. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τώρα ότι η κριτική μου στηρίζεται σε αντικειμενικά συμπεράσματα και δεν έχουν ως βάση ζήλιες και μικρο- πειράγματα όπως 8α ή8ελες να πιστεύεις, για να μη πειραχτεί το prestige σου με τη πολύτιμη μπέμπα .....ΆΨΟΓΟΣ..!!
-
μου τη δινει να γινεται κριτικη ετσι εντονα για κατι τελειως υποκειμενικο οπως η εξωτερικη εμφανιση
Απο που εβγαλες το συμπερασμα οταν ακομα δεν κυκλοφορησε η 1 οτι θα πεσουν οι πωλησεις της bmw?ο καζαμιας εισαι?
-
Δεν χρειάζονται μαντικές ικανότητες για να μπορεί να πεί κάποιος την γνώμη του !
Λοιπόν,
Η Compact μου άρεσε, (θεωρώ την Ti την καλύτερη πρόταση στην κατηγορία της και αυτό ίσως να με έκανε μελλοντικός πελάτης)
αντίθετα μέχρι στιγμής η 1 δεν μου λέει τίποτα. Αρα μέχρι να μου αλλάξει κάτι αυτή μου την γνώμη, η BMW εχασε ενα μελλοντικό πελάτη της στην μικρή κατηγορία.Τόσο απλά.
Αν όταν την δούμε απο κοντά έχει καποια πολύ δυνατά χαρακτηριστικά που να σε κάνουν να παραβλέψεις το εξωτερικό της σχήμα .... το ξανασυζητάμε....
-
πραγματι:
το οτι (συμφωνα με τον ξενο τυπο) ειναι στημενη τελεια (οπως καθε συγχρονη bmw) και οτι εχει πισω κινηση ειναι πολυ ασημαντες λεπτομερειες -
Να δω τι θα λένε -γράφουν- ορισμένοι όταν θα δουν και το πρώτο πολυμορφικό BMW βασισμένο στο δάπεδο του Χ3
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Να δω τι θα λένε -γράφουν- ορισμένοι όταν θα δουν και το πρώτο πολυμορφικό BMW βασισμένο στο δάπεδο του Χ3Aπλά θα είναι το πιο καλοστημένο πολυμορφικό στον...κόσμο
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Να δω τι θα λένε -γράφουν- ορισμένοι όταν θα δουν και το πρώτο πολυμορφικό BMW βασισμένο στο δάπεδο του Χ3
Aπλά θα είναι το πιο καλοστημένο πολυμορφικό στον...κόσμο
Κατά τ' άλλα δεν υπάρχει προκατάληψη. Ένα από τα πιο καλοστημένα και ικανά αυτοκίνητα το λένε υποτιμητικά 'πολυμορφικό' -άσχετα αν έχει για πλάκα αρκετά πιο ακριβά 'hatchback' και 'σπορ'- ενώ το πολυμορφικό BMW θα το λένε καλοστημένο
Υ.Γ: και που να δεις φωτογραφίες
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Κατά τ' άλλα δεν υπάρχει προκατάληψη. Ένα από τα πιο καλοστημένα και ικανά αυτοκίνητα το λένε υποτιμητικά 'πολυμορφικό' -άσχετα αν έχει για πλάκα αρκετά πιο ακριβά 'hatchback' και 'σπορ'- ενώ το πολυμορφικό BMW θα το λένε καλοστημένοΓια το CTR φαντάζομαι οτι ομιλείς
Στο χωριό μου λένε 'όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει.....πολυμορφικά'
-
απλα το CTR ξεκινησε πρωτο τον 'χορο' για αυτο τρωει τα βελη.
307, γκολφ V φοκους και αυτα ψηλα ειναι....το CTR μοιαζει με ενος ογκου , κατα τα αλλα για χοντα , ειναι κορυφαιο...
και γενικα πολυ καλο...η BMW οτι και να βγαλει ακομα και τρακτερ, θα ειναι προσανατολισμενη στον οδηγο...
Ουτε αυτο της αναγνωριζετε ε? -
Μιας και μιλαμε για την 1... παρτε και 2 φωτος σχετικα με το ποσο στριμωχτα μπορει να καθονται οι πισω επιβατες!
http://groups.msn.com/_Secure/0RADyAkkT ... 2824628193
http://groups.msn.com/_Secure/0RADrAkoT ... 2829723297
Πραγμα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και απο οτι φαινεται δεν ειναι τραβηγμενα τερμα πισω τα μπροστα καθισματα... Εαν προσεξετε το πισω καθισμα στο κατω μερος του δεν εχει βαθος, και η πλατη ειναι πολυ ορθια!
Προσωπικα το θεωρω ακυρο το αμαξι αυτο εαν πρεπει να στριμωχνω ασχημα τους πισω. Καλυτερα ενα Α3 και ενα Golf
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Aπλά θα είναι το πιο καλοστημένο πολυμορφικό στον...κόσμο
Κατά τ' άλλα δεν υπάρχει προκατάληψη. Ένα από τα πιο καλοστημένα και ικανά αυτοκίνητα το λένε υποτιμητικά 'πολυμορφικό' -άσχετα αν έχει για πλάκα αρκετά πιο ακριβά 'hatchback' και 'σπορ'- ενώ το πολυμορφικό BMW θα το λένε καλοστημένο
Υ.Γ: και που να δεις φωτογραφίες
Για το CTR λές ;
Προσωπικά, ποτέ δεν το 'βάφτισα' πολυμορφικό, αν είναι δυνατόν....
Απλά πιο ψηλό, 'οπως π.χ. τα 307, Golf κτλ.Τέλος, το πολυμορφικό της BMW (όταν αυτό έρθει), θα το λένε οι περισσότεροι καλοστημένο, επειδή ακριβώς θα είναι καλοστημένο.
Και αυτό δεν είναι προκατάληψη, είναι η γενική φιλοσοφία των αυτοκινήτων της BMW, είναι αυτό που βλέπουμε τόσα χρόνια.Εκτός και αν αλλαξοπιστήσει....Εκεί αλλάζει το θέμα
-
ας τους ρε technik
εγω ειχα ανοιξει τοπικ παλια (δε ξερω αν το προλαβες) ειδικα για να θαβουν τα VW και τα γερμανικα αλλα δεν τους αρεσε.
προτιμουν να τα χωνουν σε ΚΑΘΕ τοπικενταξει βρεθηκε ενα ακομα μειονεκτημα: οι χωροι της σειρας 1
παρτε το σενικ καλυτερα...δεν τους πιανεις πουθενα...
εδω ακομα δεν εκλεισε 6μηνο το νεο γκολφ βγηκε το συμπερασμα οτι...πηρε σκληρο μαθημα η VW και αυριο θα πουν οτι θα φαληρισει...πως το λεει το τραγουδι..'γεια σου ρε αλεφαντε εισαι παληκαρι'
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
πως το λεει το τραγουδι..'γεια σου ρε αλεφαντε εισαι παληκαρι' -
Και η 316 για BMW καλή είναι. Γενικά είναι χάλια. Ή αλλιώς πως μπορείς να δώσεις 30Κ ευρώ για να δυσκολεύεσαι να κινηθείς αξιοπρεπώς. Είναι 'drivers car' όμως
-
Aνακοινω8ηκαν οι τιμες πωλησης στη Αγγλια(αναλογα κ συγκριτικα με τις τιμες των υπολοιπων μοντελων της BMW στην Αγγλια μπορουμε να υπο8εσουμε κ τι τιμες 8α εχει στην Ελλαδα):
ΒΜW Σειράς 1: Η αναγέννηση της πίσω κίνησης?