-
-
δεν μου αρεσε
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
δεν μου αρεσεαυτό σου έλειπε!
-
Ðáéäéá íá ÷áéñåôéóù êáé åãù ìå ôçí óåéñá ìïõ êáé íá ðñïóèåóù êáôé óôçí óõæçôçóç.
Óõìöùíá ìå óõíåíôåõîç ôïõ Gerhard Richter (head of BMW M Development) óôï áããëéêï EVO, áöçíåé õðïíéåò ãéá ôï ìïôåñ ôéò Ì1 ç Ì2 ôåëïóðáíôùí. ×áñáêôçñéóôéêá áíáöåñåôå óôçí óõíåíôåõîç ç áðïñéá ôïõ óõíôáêôç ãéá ôçí ôõ÷ç ôïõ ìïôåñ ôçò ôùñéíçò Ì3. Åí ùøç ëïéðïí ôïõ 8cyl ðïõ å÷åé åîåëé÷ôåé ãéá ôçí êáéíïõñãéá Ì3 ìçñáéá ôï 'ðáëéï' 6cyl homologated áíá ôïí êïóìï ìïôåñ èá êáèïôáí óôï ñáöé. Öõóéêá áõôï èá çôáí êñéìá êáé áóõìöùñï ïéêïíïìéêá. Ôï ðéï ðéèáíï ëïéðïí åéíáé íá åöïäéáóïõí ôçí Ì1 ìå ôï 6ðåôáëïõäï äéáìáíôé ðïõ öïñáåé ç ôùñéíç Ì3.
Áõôï öõóéêá óçìáéíåé åóùôåñéêïò áíôáãùíéóìïò (Ì1 ìå Ì3) ìå÷ñé íá åñèåé ôï êáéíïõñãéï Ì3. Óõíåðùò êáôáëçãù óå 2 åíäå÷ïìåíá.
- Ôï åí ëïãù ìïôåñ èá åéíáé detuned óôçí Ì1 ãéá íá ìçí åéíáé ôá÷õôåñç ôçò Ì3 (Å46)
Ç - Ç Ì1 ðïôå äåí èá âãåé áëëá èá õðáñîåé Ì2. Áõôï äåé÷íåé íá 'âïëåõåé' ÊÁÉ ÷ñïíéêá ãéáôé ç êáéíïõñãéá Ì3 èá å÷åé ëáíóáñéóôåé ðñïôïõ âãåé óôïõò äñïìïõò ôï äéðïñôï Ì2. Áò ìçí îå÷íáìå ðùò çäç ðáñïõóéáóôçêå ç íåá 3áñá êáé áêïìá ïõôå ëïãïò ïõôå åðéóçìåò öùôï ôçò óåéñáò 2.
Ôá óáëéá ìïõ ôñå÷ïõí çäç ìå ôçí éäåá ðùò ôï 6ðåôáëïõäï äéáìáíôé ìðïñåé íá ôïðïèåôçèåé óôç ìéêñç óåéñá ôçò ÂÌW. Ìéëáìå ðëåïí ãéá áíáâéùóç ôïõ ðíåõìáôïò ôçò ðñùôçò êáé áõèåíôéêçò Ì3 Å30.
- Ôï åí ëïãù ìïôåñ èá åéíáé detuned óôçí Ì1 ãéá íá ìçí åéíáé ôá÷õôåñç ôçò Ì3 (Å46)
-
Όταν θα βγεί θα είναι σίγουρα όμορφη.
Δεν πιστεύω πλέον στα Bangle-photoshop
-
Γνωρίζει κανείς αν θα βγεί σε touring έκδοση?
-
Ναι. Αν ψάξεις θα βρεις και τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που ανέβασα κάποτε. Αλλά επειδή δεν τις βρίσκω ούτε κι εγώ, πάρε μια ιδέα από φωτοσόπι:
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Ναι. Αν ψάξεις θα βρεις και τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που ανέβασα κάποτε. Αλλά επειδή δεν τις βρίσκω ούτε κι εγώ, πάρε μια ιδέα από φωτοσόπι:
φωτοσόπι-ξεφωτοσόπι, πιο αρμονική από το χάτσμπακ μου φαίνεται εμένα
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Ναι. Αν ψάξεις θα βρεις και τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που ανέβασα κάποτε. Αλλά επειδή δεν τις βρίσκω ούτε κι εγώ, πάρε μια ιδέα από φωτοσόπι:ΟΚ το photoshop το είχα δει και εγώ απλά δεν ήμουν σίγουρος αν υπήρχε μοντέλο δοκιμών
-
Δε γίνεται να μας δώσουν καμιά δώρο? (Μ1 εννοώ)
-
Μια απορία:αν η 5πορτη 120 φτάνει μέχρι τα 33000ευρώ η coupe 220 πόσο θα κοστίζει;δεν θα αρχίζει τουλάχιστον από τα 40000+ευρώ;θυμίζω ότι η σήμερα η 3 coupe κοστίζει 31000ευρώ...νομίζω ότι η bmw τα έχει κάπου μπερδέψει κ μπερδεύει κ εμάς.η νοοτροπία-τάση των αυτοκινητοβιομηχανιών σήμερα να βγάζουν υπερπληθώρα μοντέλων οδηγεί στο να πέφτει το ένα μοντέλο πάνω στο άλλο κ να φτάνουμε σ'αυτά τα αποτελέσματα,του να ανταγωνίζονται μεταξύ τους πλέον τα μοντέλα της ίδιας εταιρείας...
-
κατα τη γνωμη μου η σειρα 1 δεν απευθυνεται σε λογικους ανθρωπους..
στην ουσια δεν προσφερει τιποτα παραπανω (οκ, ποιοτητα κυλησης) απο ολα τα αυτοκινητα της κατηγοριας, ενω καλεισαι να πληρωσεις πολλα λεφτα παραπανω απο τον ανταγωνισμο
η δε πισω κινηση στα λογικα (δεν λεω προσιτα) μοντελα, ουδεποτε θα κανει την εμφανιση της λογω βαρους και σχετικα μικρης ιπποδυναμης..
δεν μπορω να πω οτι η 130 δεν μου αρεσει συνολικα, και αυτη σαφως και εχει σπορ χαρακτηριστικα, αλλα ποσα λεφτα πρεπει να δωσω για να την παρω??
το δε Μ1, θα το παρει ο μπαμπας που εχει Μ5 δωρο στο γιο του και μεχρι εκει..
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
κατα τη γνωμη μου η σειρα 1 δεν απευθυνεται σε λογικους ανθρωπους..Μπορεί να κάνεις λάθος στο άλλο topic για το Leon Cupra R,
αλλά με αυτό εδώ έγραψες!!!!
Συμφωνώ απόλυτα!!!!! -
Στο συνεργείο προχθές συνάντησα ένα κάτοχο 116 (αλλαγή 'λ' μέσα στην εγγύηση). Μου είπε ότι όσο και να προσπάθησε, κόλο δεν κατάφερε να πετάξει. Συγκριτικά, στην Compact είναι εύκολο. Τι κάνει μια παραπάνω ράβδος στρέψης στην πίσω ανάρτηση!
-
Ο χρήστης xaeemmee έγραψε:
αν η 5πορτη 120 φτάνει μέχρι τα 33000ευρώ η coupe 220 πόσο θα κοστίζει; δεν θα αρχίζει τουλάχιστον από τα 40000+ευρώ;Γιατί, επειδή έχει 2 πόρτες λιγότερες; Πιστεύω ότι οι διαφορά δεν θα είναι πάνω από 2-3 χιλιάρικα.
-
Μακάρι φίλε μου να είναι όπως τα λες,αλλά 2 πόρτες λιγότερς θα έχει η 3πορτη σειρά 1,η σειρά 2 φαντάζομαι πως θα είναι εντελώς διαφορετικό αμάξι,άλλωστε δεν νομίζω ότι κριτήριο διάκρισης της σειράς 1 κ 2 θα είναι ο αριθμός των θυρών.μπορεί όντως 40000 να είναι υπερβολικά,αλλά και από 35000 να αρχίζει έχει τα ίδια λεφτά με την 3αρα coupe.εκτός αν η σειρα 3 εκτοξευθεί στα 45000-50000ευρώ,τι να πω;ήθελα να ξερα ποιος ρουφιάνος μας κάρφωσε ότι όλοι οι 'Ελληνες γίναμε ξαφνικά δισεκατομυριούχοι...
-
πάντως ενώ η 116 διατηρείται σε σχετικά λογικά επίπεδα τιμής κ στα ίδια λεφτά με το Α3 1.6 FSI,η 120(που ενδιαφέρει κ τους περισσότερους)ξεφεύγει εντελώς(31000ε)με το Α3 2.0 FSI να κοστίζει μόλις 25000ε.το γιατί μόνο η bmw το ξέρει.
-
Ο χρήστης xaeemmee έγραψε:
πάντως ενώ η 116 διατηρείται σε σχετικά λογικά επίπεδα τιμής κ στα ίδια λεφτά με το Α3 1.6 FSI,η 120(που ενδιαφέρει κ τους περισσότερους)ξεφεύγει εντελώς(31000ε)με το Α3 2.0 FSI να κοστίζει μόλις 25000ε.το γιατί μόνο η bmw το ξέρει.Αν προσθέσεις αυτά που έχει η 1 στον εξοπλισμό της,μήπως φτάνει και το Α3 την 30άρα?
-
δεν αντιλέγω,αλλά αυτή η λογική τις αντιπροσωπίες συμφέρει,όχι εμάς.το α3 ξέρω ότι δεν έχει στάνταρ ούτε τον κλιματισμό ούτε το ραδιο-σιντι,όπως τα έχει η σειρά 1.όμως κ τα 2 ως εχτρα δεν κοστολογούνται πάνω από 1500ε.τα υπόλοιπα 4000ε;κ εν πάσει περιπτώσει θεωρώ πιο τίμιο η έκδοση να ξεκινά σχετικά γυμνή(να πληρώνεις τον κινητήρα δηλ.)κ όποιος τα έχει να βάζει ότι θέλει.μπορεί η 120 να έχει 4 ηλεκτρικά παράθυρα,θερμαινόμενο τιμόνι κ τασάκι με επένδυση αλκαντάρα(που όταν θα αρπάζει φωτιά από γόπες θα ενεργοποιείται πυροσβεστήρας οροφής με σαμπουάν για μαλλιά χωρίς πυτιρίδα!!!δεν διαφωνώ ότι η 120 είναι καλύτερα εξοπλισμένη,αλλά δες πιο από τα εχτρα αυτά είναι όντως απαραίτητο.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
κατα τη γνωμη μου η σειρα 1 δεν απευθυνεται σε λογικους ανθρωπους..στην ουσια δεν προσφερει τιποτα παραπανω (οκ, ποιοτητα κυλησης) απο ολα τα αυτοκινητα της κατηγοριας, ενω καλεισαι να πληρωσεις πολλα λεφτα παραπανω απο τον ανταγωνισμο
Οταν η Corola 1.6 πωλείται 20k και το golf 21k, με χειρότερο εξοπλισμό από την 116 Joy(22.9k), δεν αξίζει να δώσεις 2k μόνο και μόνο για το σήμα της BMW?
ΒΜW Σειράς 1: Η αναγέννηση της πίσω κίνησης?